Jump to content
BulForum.com

Може ли да се поправи...

NickelbacK

Recommended Posts

Добре.Значи става дума за GTA san andreas.Там където ми е инсталирана играта има един файл eax.dll .Обаче на него че е UNIFIED.Когато искам да пачна играта ми казва че тоя файл не може да бъде намерен.Копирам

иконката от пача(който се води крак)и я поставя там където ми е инсталирана

играта.После стартирам играта екрана ми става черен все едно ми я зарежда и

хоп пак ми се появява десктопа. :unsure: Надявам се че сега ще ме разберете и ще ми помогнете. :)

unfieled?

потърсих за тази дума и така и не разбрах какво означава.Ако ще търсиш помощ,моля бъди по конкретен по въпроса.Ако е липсващ DLL ,файл,просто си го намери с гугъл и си го инсталирай. :huh:

Начи потърсих го тоя файл.Намерих на ендо място и като го свали пак ми написа че е unfieled(не регистриран)Един пич ми го прати и пак така ми го написа.BTW как се инсталира dll файл :confused

на този файл ми пише eax.dll unfieled  :(  може ли да не е unfieled  :confused

unified така го пише

Ако искаш някой да ти помогне дефинирай по-точно проблема си. Освен това напиши цялото съобщение, не само една дума и разбери как точно се пише тази дума :angry1

1-во Има едно бутонченце , което се нарича "EDIT" и служи много добра работа (горе е споменато какво прави , така че няма да се повтаряме)

2-ро Да беше обеснил малко по-ясно в какво точно ти е проблемът ? Защото ние не сме гадатели и не можем да ти кажем как да го поправиш/направиш, с една дума , да ти помогнем, ако не знаем какъв е проблемът ?

Добре.Значи става дума за GTA san andreas.Там където ми е инсталирана играта има един файл eax.dll .Обаче на него че е UNIFIED.Когато искам да пачна играта ми казва че тоя файл не може да бъде намерен.Копирам

хоп пак ми се появява десктопа. :unsure: Надявам се че сега ще ме разберете и ще ми помогнете. :)

Добре.Значи става дума за GTA san andreas.Там където ми е инсталирана играта има един файл eax.dll  .Обаче на него че е UNIFIED.Когато искам да пачна играта ми казва че тоя файл не може да бъде намерен.Копирам

хоп пак ми се появява десктопа. :unsure:  Надявам се че сега ще ме разберете и ще ми помогнете. :)

престани да спамиш..... :angry1

между patch и crack има разлика. Освен това по-добре питай във форума за Games, където си има даже тема за тази игра. Думата UNIFIED идва от UNIFY - обединявам. От обяснението ти "Обаче на него че е UNIFIED" нищо не ми става ясно! Освен това недей да копираш иконата, а exe-то и него слагай там, където ти е инсталирана играта. Провери дали системните изисквания на играта отговарят на твоята машина. Ако пак не стане изтрий си играта и после я инсталирай на ново (Супер съвет, а? :devil ).

Първият път написа че е UnfiED,и загубих около 15 минути в търсене на тази несъществуваща дума,така че мн ти благодаря.

Ако не искаш админа да те бан-не,престани да спамиш.По 1 пост,само по един!!!

Проблема ти е доста смешен,имайки предвид че е за нещо толкова просто като КРЕКВАНЕ на игра и съвсем не е за този форум.

Отначало си помислих че е нещо доста сериозно и сега като се замисля ми се струва доста смешен факта,че не само си премълча естеството му,но дори и обърка думата.Но те разбирам напълно и знам какво е усещането да не можеш да си стартираш някоя игра,след като си я теглил дни и вече устата ти е пълна с лиги. :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...