NickelbacK Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Добре.Значи става дума за GTA san andreas.Там където ми е инсталирана играта има един файл eax.dll .Обаче на него че е UNIFIED.Когато искам да пачна играта ми казва че тоя файл не може да бъде намерен.Копирам иконката от пача(който се води крак)и я поставя там където ми е инсталирана играта.После стартирам играта екрана ми става черен все едно ми я зарежда и хоп пак ми се появява десктопа. Надявам се че сега ще ме разберете и ще ми помогнете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted June 17, 2005 Author Share Posted June 17, 2005 Хубава работа от толкова хора никой ли незнае нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted June 17, 2005 Author Share Posted June 17, 2005 на този файл ми пише eax.dll unfieled може ли да не е unfieled Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 unfieled? потърсих за тази дума и така и не разбрах какво означава.Ако ще търсиш помощ,моля бъди по конкретен по въпроса.Ако е липсващ DLL ,файл,просто си го намери с гугъл и си го инсталирай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted June 17, 2005 Author Share Posted June 17, 2005 Начи потърсих го тоя файл.Намерих на ендо място и като го свали пак ми написа че е unfieled(не регистриран)Един пич ми го прати и пак така ми го написа.BTW как се инсталира dll файл Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted June 17, 2005 Author Share Posted June 17, 2005 unified така го пише Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 unified така го пише <{POST_SNAPBACK}> Стига пуска поредни постове де има си edit . Като тряа да поправиш /добавиш/ нещо просто го използвай ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 на този файл ми пише eax.dll unfieled може ли да не е unfieled <{POST_SNAPBACK}> unified така го пише <{POST_SNAPBACK}> Ако искаш някой да ти помогне дефинирай по-точно проблема си. Освен това напиши цялото съобщение, не само една дума и разбери как точно се пише тази дума Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 1-во Има едно бутонченце , което се нарича "EDIT" и служи много добра работа (горе е споменато какво прави , така че няма да се повтаряме) 2-ро Да беше обеснил малко по-ясно в какво точно ти е проблемът ? Защото ние не сме гадатели и не можем да ти кажем как да го поправиш/направиш, с една дума , да ти помогнем, ако не знаем какъв е проблемът ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted June 17, 2005 Author Share Posted June 17, 2005 Добре.Значи става дума за GTA san andreas.Там където ми е инсталирана играта има един файл eax.dll .Обаче на него че е UNIFIED.Когато искам да пачна играта ми казва че тоя файл не може да бъде намерен.Копирам иконката от пача(който се води крак)и я поставя там където ми е инсталирана играта.После стартирам играта екрана ми става черен все едно ми я зарежда и хоп пак ми се появява десктопа. Надявам се че сега ще ме разберете и ще ми помогнете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted June 17, 2005 Author Share Posted June 17, 2005 Оххх Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Добре.Значи става дума за GTA san andreas.Там където ми е инсталирана играта има един файл eax.dll .Обаче на него че е UNIFIED.Когато искам да пачна играта ми казва че тоя файл не може да бъде намерен.Копирам иконката от пача(който се води крак)и я поставя там където ми е инсталирана играта.После стартирам играта екрана ми става черен все едно ми я зарежда и хоп пак ми се появява десктопа. Надявам се че сега ще ме разберете и ще ми помогнете. <{POST_SNAPBACK}> Оххх <{POST_SNAPBACK}> престани да спамиш..... между patch и crack има разлика. Освен това по-добре питай във форума за Games, където си има даже тема за тази игра. Думата UNIFIED идва от UNIFY - обединявам. От обяснението ти "Обаче на него че е UNIFIED" нищо не ми става ясно! Освен това недей да копираш иконата, а exe-то и него слагай там, където ти е инсталирана играта. Провери дали системните изисквания на играта отговарят на твоята машина. Ако пак не стане изтрий си играта и после я инсталирай на ново (Супер съвет, а? ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Първият път написа че е UnfiED,и загубих около 15 минути в търсене на тази несъществуваща дума,така че мн ти благодаря. Ако не искаш админа да те бан-не,престани да спамиш.По 1 пост,само по един!!! Проблема ти е доста смешен,имайки предвид че е за нещо толкова просто като КРЕКВАНЕ на игра и съвсем не е за този форум. Отначало си помислих че е нещо доста сериозно и сега като се замисля ми се струва доста смешен факта,че не само си премълча естеството му,но дори и обърка думата.Но те разбирам напълно и знам какво е усещането да не можеш да си стартираш някоя игра,след като си я теглил дни и вече устата ти е пълна с лиги. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.