Jump to content
BulForum.com

Right-click menu ?

Savage

Recommended Posts

Momcheta, bqh ostavil za nqkolko dena komputura v na maika mi rucete...kakvo pravila, shto struvala neznam - i tq ne moje da mi kaje kakvo e instalirala i kakvo e mahala, no imam problem (razbira se ...maika mi i komputur)...

Izcheznali sa mi nqkoi ot izborite v RIGHT-CLICK MENU -> NEW ....kudeto poprincip "new text document" sega go nqma...

Predlojete mi nqkakuv svesten software za da go korigiram tova, poneje zaradi takava gluposti nqma da preinstaliram. Probvah nqkolko programki, no te sa vse bozi - lepkat tehni si menuta v right-click-a i zapochvat da mi svalqt vsqkakvi free-ware programki...

Chakam otgovori i predvaritelno "mersi"

izwiniawai ako ne sam mnogo ot polza no ako niqkoi drug ne dade druga ideia, mojesh da probwash towa, da idesh u niakoi priatel sus sushtia win kato twoia i da potursish w registry-to kade sediat negowite nastroiki za CreateNew menuto, za Win2003 nai-podozritelnoto miasto koeto namerih e towa :

My Computer\HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Discardable\PostSetup\ShellNew

Drugi idei ? Wij na Tweak UI sekciata New (w po-starite wersii) ili Templates (w moiata wersia 2.10.0.0) - tam imash button create i mojesh da si prawish takiwa, az probwah, za powecheto failowe koito izbrah mi dawashe che niamalo asociacia, no kato izbrah edna PNG kartinka i stana - naprawi mi w New menuto "ACDsee PNG image" i raboti !

Mai towa sha da e reshenieto na problema ti - prawish prazen fail ot jelania tip, otiwash w Tweak UI\Templates i izbirash Create, posochwash mu praznia file, Apply, OK, gotowo.

A i ne na posledno miasto, eto link ot kadeto az sum go durpal tozi Tweak UI za XP SP1 i 2003

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...