Veno Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Паметта е със чипове Twinmos, има още 2.5 години гаранция (стига да я намеря). Закупена е от ЕРА преди 6 месеца, работи перфектно. цена: 40 лв. Edit: Нова Цена 35 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
savamane Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 а какви тайминги си стигал с нея?Дай повечко инфо де.С какви чипове е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 2-3-3-6 Twinmos чипове както е написано в първия пост Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veno Posted June 17, 2005 Author Share Posted June 17, 2005 Нова цена - 35 лв. или 21$ , за справка във ЕРА в момента е 40$ чисто нова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluky Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 Нова цена - 35 лв. или 21$ , за справка във ЕРА в момента е 40$ чисто нова. <{POST_SNAPBACK}> Имаш PM но нещо не се свързва това момче ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 Бартери приемаш ли ?!? става въпрос за тва http://www.evrocom.info/invision/index.php?showtopic=32071 ... иначе ще стане ли ... в смисъл ша стане ли за пц-то ми , защото сега съм на 512 мб на по 333 мхз , а твойто като е на 400 мхз и ?!? примерно твойто има ли начин и него да го направа на 333 , защото съм чувал , че ако са на едни мхз работели по-добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 Бартери приемаш ли ?!? става въпрос за тва http://www.evrocom.info/invision/index.php?showtopic=32071 ... иначе ще стане ли ... в смисъл ша стане ли за пц-то ми , защото сега съм на 512 мб на по 333 мхз , а твойто като е на 400 мхз и ?!? примерно твойто има ли начин и него да го направа на 333 , защото съм чувал , че ако са на едни мхз работели по-добре <{POST_SNAPBACK}> Ако ги сложиш и двете по бързата също ще работи на 333мхз тоест работят на мегахерците на по бавната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zrka Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Wasssup.. do 21.06 shte imam 35 lv ako ne q prodadesh do togava pishi mi na Cleric4o@abv.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 2-3-3-6 Twinmos чипове както е написано в първия пост <{POST_SNAPBACK}> а може ли да напишете точно какво пише на чиповете... до колко се клоква? и стандартно ли е CL 2 или е CL 2.5 едностранна ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluky Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Имаш PM но нещо не се свързва това момче ? <{POST_SNAPBACK}> Това момче или не иска да е продаде на мене или просто няма какво да продава при положение че му прашам вече три съобщения и няма никакъв отговор. Кажете какво да направя че да купя от него? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Това момче или не иска да е продаде на мене или просто няма какво да продава при положение че му прашам вече три съобщения и няма никакъв отговор. Кажете какво да направя че да купя от него? <{POST_SNAPBACK}> Да чакаш да се появи онлайн във форума, понеже не се мярка доста често Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veno Posted June 21, 2005 Author Share Posted June 21, 2005 Съжалявам но бях малко зает тези дни. Паметта съм я обещал на Marvin той пръв ми беше пратил PM. Ако той не я вземе тези дни, ще уведомя следващия изпратил ми PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.