Jump to content
BulForum.com

Продавам TwinMos 256 MB DDR 400mhz

Recommended Posts

Паметта е със чипове Twinmos, има още 2.5 години гаранция (стига да я намеря). Закупена е от ЕРА преди 6 месеца, работи перфектно.

цена: 40 лв.

Edit: Нова Цена 35 лв.

а какви тайминги си стигал с нея?Дай повечко инфо де.С какви чипове е?

Бартери приемаш ли ?!? става въпрос за тва http://www.evrocom.info/invision/index.php?showtopic=32071 ... иначе ще стане ли ... в смисъл ша стане ли за пц-то ми , защото сега съм на 512 мб на по 333 мхз , а твойто като е на 400 мхз и ?!? примерно твойто има ли начин и него да го направа на 333 , защото съм чувал , че ако са на едни мхз работели по-добре :confused :punk

Бартери приемаш ли ?!? става въпрос за тва http://www.evrocom.info/invision/index.php?showtopic=32071 ... иначе ще стане ли ... в смисъл ша стане ли за пц-то ми , защото сега съм на 512 мб на по 333 мхз , а твойто като е на 400 мхз и ?!? примерно твойто има ли начин и него да го направа на 333 , защото съм чувал , че ако са на едни мхз работели по-добре  :confused  :punk

Ако ги сложиш и двете по бързата също ще работи на 333мхз тоест работят на мегахерците на по бавната.

2-3-3-6

Twinmos чипове както е написано в първия пост

а може ли да напишете точно какво пише на чиповете...

до колко се клоква? и стандартно ли е CL 2 или е CL 2.5

едностранна ли е?

Имаш PM но нещо не се свързва това момче ?

Това момче или не иска да е продаде на мене или просто няма какво да продава при положение че му прашам вече три съобщения и няма никакъв отговор.

Кажете какво да направя че да купя от него?

Това момче или не иска да е продаде на мене или просто няма какво да продава при положение че му прашам вече три съобщения и няма никакъв отговор.

Кажете какво да направя че да купя от него?

Да чакаш да се появи онлайн във форума, понеже не се мярка доста често :devil

Съжалявам но бях малко зает тези дни.

Паметта съм я обещал на Marvin той пръв ми беше пратил PM.

Ако той не я вземе тези дни, ще уведомя следващия изпратил ми PM.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...