Jump to content
BulForum.com

Продавам тениска на BMEZINE

Recommended Posts

Значи направих си я в Канапе.Не съм я обличал.Там тениската е 12лв+6лв за бои (2 цвята).Аз я продавам за 15лв.Единствената разлика е, че черните очертания не са черни, а леко сиви даже отива към сребристо.Размер XL.Ако някой я харесва може да се срещнем да я види.

Имам 2 други тениски правени на това място и щампата не се бели и не пада от пране.Поне на мен не ми се е случвало.

znewhockey.jpg

Пускам темата от името на snatch,така че пишете на него на snatch@gbg.bg

koga si svoboden da q vida teniskata ako mi xaresa 6te q zema i nai-vajnoto da mi stane

Sorry за лекото оффтопик, но смятам че ще помогне: Човече, казаха ти че размера е XL. Просто виж у вас имаш ли някаква фланелка с такъв размер, ако ти става - става, ако не - няма начин оная да ти стане. Просто няма смисъл и двамата да се разкарвате за глупости. B)

Sorry за лекото оффтопик, но смятам че ще помогне: Човече, казаха ти че размера е XL. Просто виж у вас имаш ли някаква фланелка с такъв размер, ако ти става - става, ако не - няма начин оная да ти стане. Просто няма смисъл и двамата да се разкарвате за глупости.  B)

Имам поне 10 тениски L, като нито една не е абсолютно същия размер като другата, има и едно нещо, на което му се вика кройка, за него чувал ли си ? ;)

Имам поне 10 тениски L, като нито една не е абсолютно същия размер като другата, има и едно нещо, на което му се вика кройка, за него чувал ли си ? ;)

Хмм, рискувам да завържа спор, но ти за оригинални магазини чувал ли си? Незнам, но аз все си купувам един и същ размер дрехи и по няква "случайност" все се падат да са моя размер ...

No offence, btw, поправи ме ако греша

Няма в Родината такова нещо, всичко е внос от турция. На центъра магазините, които не продават турски неща се броят на пръстите на едната ръка. Пък и кройката е по-важна, не всички дрехи стоят по един и същи начин, независимо от размера :) Ама айде да не му осираме темата на човека

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...