`evil`inside` Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Значи направих си я в Канапе.Не съм я обличал.Там тениската е 12лв+6лв за бои (2 цвята).Аз я продавам за 15лв.Единствената разлика е, че черните очертания не са черни, а леко сиви даже отива към сребристо.Размер XL.Ако някой я харесва може да се срещнем да я види. Имам 2 други тениски правени на това място и щампата не се бели и не пада от пране.Поне на мен не ми се е случвало. Пускам темата от името на snatch,така че пишете на него на snatch@gbg.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 A tiq v КАНАПЕ mogat li da ti napravqt 6tampa ako im zanesa edna kartinka na disketa. I ako ima6 predstava kolko struva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 A tiq v КАНАПЕ mogat li da ti napravqt 6tampa ako im zanesa edna kartinka na disketa. I ako ima6 predstava kolko struva? <{POST_SNAPBACK}> Да могат - 4лв за първия цвят и по 2 за всеки следващ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 koga si svoboden da q vida teniskata ako mi xaresa 6te q zema i nai-vajnoto da mi stane Link to comment Share on other sites More sharing options...
unikal4e Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 koga si svoboden da q vida teniskata ako mi xaresa 6te q zema i nai-vajnoto da mi stane <{POST_SNAPBACK}> Sorry за лекото оффтопик, но смятам че ще помогне: Човече, казаха ти че размера е XL. Просто виж у вас имаш ли някаква фланелка с такъв размер, ако ти става - става, ако не - няма начин оная да ти стане. Просто няма смисъл и двамата да се разкарвате за глупости. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Sorry за лекото оффтопик, но смятам че ще помогне: Човече, казаха ти че размера е XL. Просто виж у вас имаш ли някаква фланелка с такъв размер, ако ти става - става, ако не - няма начин оная да ти стане. Просто няма смисъл и двамата да се разкарвате за глупости. <{POST_SNAPBACK}> Имам поне 10 тениски L, като нито една не е абсолютно същия размер като другата, има и едно нещо, на което му се вика кройка, за него чувал ли си ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unikal4e Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Имам поне 10 тениски L, като нито една не е абсолютно същия размер като другата, има и едно нещо, на което му се вика кройка, за него чувал ли си ? <{POST_SNAPBACK}> Хмм, рискувам да завържа спор, но ти за оригинални магазини чувал ли си? Незнам, но аз все си купувам един и същ размер дрехи и по няква "случайност" все се падат да са моя размер ... No offence, btw, поправи ме ако греша Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Няма в Родината такова нещо, всичко е внос от турция. На центъра магазините, които не продават турски неща се броят на пръстите на едната ръка. Пък и кройката е по-важна, не всички дрехи стоят по един и същи начин, независимо от размера Ама айде да не му осираме темата на човека Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 teniskata e prodadena i saotvetno kupena ot men Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.