levent_7 Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Продавам следните неща: колело марка CROSS не е нещо особено, но не ми е правило и проблеми: снимка 1 снимнка 2 На колелото му търся 60лв. Златна гривна.Тежи 10,45 гр. При реален интерес и първа възможност ще я снимам. Гривната е запазена, носил съм я само по сватби и по-големи събирания, не е одраскана, изкривена или крадена (макар,че последното не мога да го докажа,защото ми е от 2000г.). Търся й 180,00лв. Ще идем заедно на златар със този, който иска да я купи, ше я претеглим, ще се провери дали не е менте и си стискаме ръцете Ами това е.Събирам пари за новичък цифров апарат със опция "оптично приближение" и затова продавам гривната и колелото. Имам и един PhotoClip 7216 със 256МB CFC, но за него се чудя дали да не го продам след покупката на нов (ако предложите цена която ме устройва,ще продам и него). възможен е много лек коментар по цените. EX от много напъване съм пуснал темата 2 пъти. ИЗТИЙТЕ ТАЗИ ТЕМА, да си остане другата и не ми се сърдете за невежеството господа модератори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.