Botev1912 Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 добро качество докато не излезе DVD не очаквайте. В мбокс има руския релийз и качеството е същата гнусотия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 беше малко банален на моменти,но доста по-добър от последните два батмана.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 беше малко банален на моменти,но доста по-добър от последните два батмана.. <{POST_SNAPBACK}> Много ясно, че ще е банален, нали все пак е Батман. Трябва да призная, че това е най-добрият филм за Батман от последните 20 години, но въпреки това не е нещо особенно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Po princip ne sam zariben po batmanisti4nite 6itni no filma mi xaresa..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 qko film4e ,trqbva da se gleda na kino Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Днес го гледах на кино. Невероятен филм!!! Надявах се че ще е добър, но чак толкова не очаквах. Е вярно, има неща, които сравнени със следващите части не се връзват(изобщо!, и нямам предвид само края), но като цяло филма е просто Невероятен! Смея да твърдя че до известна степен ми хареса повече от филмите на Бъртън. Дано ако правят продължение да не вкарат пак смотания Робин (или още по-тъпата Батгърл). Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted June 24, 2005 Author Share Posted June 24, 2005 Ако искате филма с малко по хубаво качество го имам в DC++.Това е последния релийз който е в арената и е с доста добро качество но не е DVDRIP Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Днес го гледах на кино. Невероятен филм!!! Надявах се че ще е добър, но чак толкова не очаквах. Е вярно, има неща, които сравнени със следващите части не се връзват(изобщо!, и нямам предвид само края), но като цяло филма е просто Невероятен! Смея да твърдя че до известна степен ми хареса повече от филмите на Бъртън. Дано ако правят продължение да не вкарат пак смотания Робин (или още по-тъпата Батгърл). <{POST_SNAPBACK}> Всъщност сериите са по новите комикси на Батман(доста по-тъмен, гротеск поглед на неволите на Брус и маската му) рисувани от Франк Милър(да същия гений, който сподели с нас Sin City) - така че не очаквайте връзка със Бъртоновите филми.. ако се продаде добре, очакваме нов Жокер и т.н. все пак Бейл има договор за 3 филма носещи емблематичното лого. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Всъщност сериите са по новите комикси на Батман(доста по-тъмен, гротеск поглед на неволите на Брус и маската му) рисувани от Франк Милър(да същия гений, който сподели с нас Sin City) - така че не очаквайте връзка със Бъртоновите филми.. ако се продаде добре, очакваме нов Жокер и т.н. все пак Бейл има договор за 3 филма носещи емблематичното лого. <{POST_SNAPBACK}> Всъщност моето момче реших да те просветля... 1. Филма НЕ Е по "новите" комикси за Батман. Скрипта на филма няма нищо общо с издаваните до момента комикси, а просто е повлиян от някой от тях(и повярвай ми голяма част от тях изобщо не са нови ) 2. Като човек който е чел Year One(графичната новела на Франк Милър-да онзи същия дето освен Sin City и Ronin е правил броеве и за RoboCop, DareDevil и сума ти други работи ), мога да ти кажа че филма няма нищо общо с новелата. Да кажем че има 1-2 сценки които са инспирирани оттам, но като цяло филма няма нищо общо. 3. Благодаря все пак че ме светна @snatch 1. Еми почти нищо не си изпуснал 2. Да, той ги убиваше, но този филм се води нещо като рестарт на целия франчайз, така че Нолан може да прави квото си иска с историята Относно Scarecrow има го в комиксите, има го и в сериала. За чудещите се кой може да е новия Жокер, ето няколко имена които не са офицялни, но са едни от най-спряганите за ролята в момента: Марк Хамил - за разлика от другите 2ма, при него не е важно лицето, а гласа. Все пак Хамил е озвучавал Жокера в почти всяка анимация до този момент Джъд Лоу Криспин Глоувър - 1 и 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Мда последните 2 филма на Шумахера бяха тотална бат-боза. Относно времето в което се развива Батман...еми то като цяло не е строго определено в смисъл, че не е нито в "миналото", нито в "бъдещето", то си е просто...тогава Като пример мога да ти дам "Batman The Dark Knight Returns", който като стил си е чист киберпънк-едно не толкова далечно бъдеще, супер упадъчно общество и т.н. Бях чел даже няква новела(чието име не помня), която си беше чист пост апокалипсис-говорим за обстановка подобна на тази на Fallout игрите. Имай предвид обаче че и в двата примера по-горе Батман беше пред "пенсия", дори накрая на "Dark Knight Returns" почина... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Иначе последният "Батман и семейство" изобщо беше супер зле и мисля, че си заслужи малинката. <{POST_SNAPBACK}> Особено, силиконовия лед Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Check this out! Снимката е от Batman - Dead End(кратко 30 минутно игрално филмче). Незнам за вас, но според мен ако новия Жокер изглежда така ще е просто невероятно!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Check this out! Снимката е от Batman - Dead End(кратко 30 минутно игрално филмче). Незнам за вас, но според мен ако новия Жокер изглежда така ще е просто невероятно!!!!! Повече за филм на ужасите става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Всъщност така и не съм чел нито една от новелите на Милър за Батман, но по изчетеното се доверявам на гийковете из мрежата, които твърдят че сктирпта си е баш инспириран от Иър 1 и 2 Както и да е, дано само доживеем сийкуъл на Прилепа дирижиран от Нолан. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 зарибявка ли е филмчето и заслужава ли си да го гледаш Аз все го намирам озвучен на руски и ми писна да ги свалям по три пъти на ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 зарибявка ли е филмчето и заслужава ли си да го гледаш Аз все го намирам озвучен на руски и ми писна да ги свалям по три пъти на ден Aми иди на кино. качеството и без това ще ти убие представата за филма. той е в голямата си част ефекти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Повече за филм на ужасите става. <{POST_SNAPBACK}> Еми именно! Не че имам нещо против Никълсън, обаче някак си...ми небеше достатъчно психо! А този е просто...НЕВЕРОЯТЕН! @snath: баси! верно, адски си прав за Зуека единствената ми критика е че е много нисък Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Aми иди на кино. качеството и без това ще ти убие представата за филма. той е в голямата си част ефекти. <{POST_SNAPBACK}> Между другото,в movies.hu филма го има.Казвам за тези които не знаят.Качеството ми се струва доста по-добро от това в movies.co.jp .В момента го гледам.Филма е с руски дублаж и български субтитри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted June 26, 2005 Author Share Posted June 26, 2005 Абе филма аз го имам с още по хубаво качество без руски дублаж и с суб.Който иска да сваля от DC++.Аз и по горе го бях написал.Можех и в movies.co.jp да го кача ама кой ти дава.Така че сваляйте от мен ако искате.И пак казвам филма не е DVDRIP но е най хубавото качество досега има го в арената. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Видях темата и отговарям без да съм чел останалите отговори. "Новия Батман" не струва. Е може да се гледа, но аз не видях особен смисъл във филма (както и в останалите Батмани ). И все пак филма си беше класика, а този го развали. Поне за мен. Още по-лошото е, че го гледах на кино. Edit: Луд е филмеца! Аз още от малък съм голям фен на Batman и си мисля, че това е най-добрата серия до сега. Изобщо най-реалистично е направено и най-важното е, че има добре изгреден сюжет и смисъл, според мен. Препоръчвам Ви да го гледате на кино =) Хаха.. точно обратното. Май трябваше първо да прочета отговорите на темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
savamane Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 На мен лично много ми хареса!Най-мрачния филм от поредицата за Батман.Мрачен и брутално груб!Точно такъв какъвто трябва да бъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Не съм го гледал но сериозно започвам да се замислям да ида и да видя що годе за какво става въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.