danio Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Някой гледал ли го е да каже как е качеството и дали си струва филма да се гледа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Има сампъл все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted June 16, 2005 Author Share Posted June 16, 2005 Да по късно го видях.Ами тогава в темата може да си пишете коментарите относно филма.Дали ви е харесал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Филма нещо нетръгва online що така ? Другите филми си вървят... edit: ся видях че е bin file ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 Аз го гледах на кино и се накефих доста. Филмът определено си го бива. А батмобилът е просто лудник! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 Аз го гледах на кино и се накефих доста. Филмът определено си го бива. А батмобилът е просто лудник! "Цвят и модел на колата?" хубав е филма да. и аз днеска го гледах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 "Кръстоска между "Хъмви" и "Ламборджини" Не знам точно как се нарича Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 "Кръстоска между "Хъмви" и "Ламборджини" Не знам точно как се нарича Никаква идея нямам какво е това, но моят цитат беше от филма Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 "Цвят и модел на колата?" хубав е филма да. и аз днеска го гледах. <{POST_SNAPBACK}> Къде го гледахте и аз го гледах днеска? Нищо чудно да сме се мернали във фламингото Филма е добър бтв. То се очакваше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 Никаква идея нямам какво е това, но моят цитат беше от филма <{POST_SNAPBACK}> Аз също, но така пишеше в списанието Пък и не знаех, че е цитат.. не съм го гледала още... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 Аз утре ще го гледам ,че сега е 1 часа и ще лягам... Но по отзивите май ще остана доволен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 Малко късно , почти заспал , но го изгледах и не беше лош филма . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 --Е, както ще кажеш? --Ам...продавате ли ги и в черно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeVoLvEr Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Луд е филмеца! Аз още от малък съм голям фен на Batman и си мисля, че това е най-добрата серия до сега. Изобщо най-реалистично е направено и най-важното е, че има добре изгреден сюжет и смисъл, според мен. Препоръчвам Ви да го гледате на кино =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Ще ми кажете ли окъде си намерихте субтитри?Аз дръпнах от movies.co.jp ,но се разминават с действието във филма!Директен линк ако може да ми дадете ще е най-добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Ще ми кажете ли окъде си намерихте субтитри?Аз дръпнах от movies.co.jp ,но се разминават с действието във филма!Директен линк ако може да ми дадете ще е най-добре. Просто гледахме филма на кино Качеството на качения филм е отвратително и не ми се мисли на какво ще прилича, след като филма е изпълнен с бързи сцени и тъмнина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Къде го гледахте и аз го гледах днеска? Нищо чудно да сме се мернали във фламингото Филма е добър бтв. То се очакваше. <{POST_SNAPBACK}> Всъщност се очакваше поредният Батшит от как Бъртън заряза поредицата.. но класата на Кристофър Нолан - дори и след малкото на брой филми, които e дирижирал (Following, Memento, Insomnia) - си каза тежката дума: новият батман не може да се сравнява с класиките, в който Кийтън нахлузва маската на Прилепа, пък и все пак ги няма Джак Никълсън или Дани де Вито, но затова пък Бейл е просто роден за ролята си, Лиъм Нийсън е елегантен ес евър, а Силиян Мърфи е находката тук! Приятно съм изненадан от филма и дори и да си има своите кусури - филма си плаче просто за 3 часа, все пак началото като че ли беше прекалено бързо и попретупано; къф беше тоя ексит на операта дет води право в клоаката на Готам, бре?; и как от някво си шеарче на бътлъра си изведнъж изкупи цялата компания обратно?! издребнявам... бахса в педанта - та идеята ми беше, че с изкъртващата си визия, страхотен скор и добър кастинг се получи просто по-добрият Батман. Дано филма качи места по бокс офисите, иначе няма да видим продължение на Нолан и Бейл и новият Жокер . Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 и как от някво си шеарче на бътлъра си изведнъж изкупи цялата компания обратно?! Компанията беше направена Публична и акциите се продаваха на всеки който поиска да си закупи. чрез фективни фирми и личности, той беше изкупил достатъчно акции, за да си върне контролния пакет от компанията + тези на иконома. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Аз лично останах МНОГО доволен от филма. Очаквах пореднаха 2005 бозица , но филма наистина си заслужава. Малко Батмобила не ми допада , но и това е корегируемо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Компанията беше направена Публична и акциите се продаваха на всеки който поиска да си закупи. чрез фективни фирми и личности, той беше изкупил достатъчно акции, за да си върне контролния пакет от компанията + тези на иконома. <{POST_SNAPBACK}> Човече нямах предвид как е направил "далаверката", въпроса е че като се завърна от обучението си, бътлъра му каза че делът на Брус е преписан на него(Алфред). А после изведнъж купи компанията, в която доста народ има участие. Не случайно през годините наброяващия борд на директорите се е нагушил, т.е. "ще наглеждаме бизнеса, млади Брус" Как да е, бели кахъри, нема ся за тва да оревем орталъка я. Просто се кефя, че се получи много добър Батман. Link to comment Share on other sites More sharing options...
u3poga Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 амммм искам да попитам дали някой ще го качи филма с по-добро качетво скоро че в момента е много изнервящо да се гледа:/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 амммм искам да попитам дали някой ще го качи филма с по-добро качетво скоро че в момента е много изнервящо да се гледа:/ Предполагам, че с по-добро качество ще излезе след около.... 2-3 седмици, а може и повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 гледах го батмана на кино и ми хареса като цяло добре свършена работата повече ми хареса от предишните или поне 1 от предишните за който се сещам в момента Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Ето и СУБТИТРИ за сега само за 2 диска! Link to comment Share on other sites More sharing options...
u3poga Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Предполагам, че с по-добро качество ще излезе след около.... 2-3 седмици, а може и повече. <{POST_SNAPBACK}> ами аз гледах из арената и там има някъв руски релииз на 2 диска и субки си имаше и в коментарите пишеше че бил с най-доброто качество за момента...и също така там се споменаваше и за някакъв англииски релииз ама незнам дали става вапрос за тоя..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.