Jump to content
BulForum.com

Batman Begins (2005)

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Да по късно го видях.Ами тогава в темата може да си пишете коментарите относно филма.Дали ви е харесал.

Аз го гледах на кино и се накефих доста. Филмът определено си го бива. А батмобилът е просто лудник! :)

Аз го гледах на кино и се накефих доста. Филмът определено си го бива. А батмобилът е просто лудник! :)

"Цвят и модел на колата?" :)

хубав е филма да. и аз днеска го гледах.

"Кръстоска между "Хъмви" и "Ламборджини" ;) Не знам точно как се нарича  :D

Никаква идея нямам какво е това, но моят цитат беше от филма :)

"Цвят и модел на колата?" :)

хубав е филма да. и аз днеска го гледах.

Къде го гледахте и аз го гледах днеска? Нищо чудно да сме се мернали във фламингото :D Филма е добър бтв. То се очакваше.

Аз утре ще го гледам ,че сега е 1 часа и ще лягам... :bgrin: Но по отзивите май ще остана доволен! ;)

--Е, както ще кажеш?

--Ам...продавате ли ги и в черно?

:D

Луд е филмеца! Аз още от малък съм голям фен на Batman и си мисля, че това е най-добрата серия до сега. Изобщо най-реалистично е направено и най-важното е, че има добре изгреден сюжет и смисъл, според мен. Препоръчвам Ви да го гледате на кино =)

Ще ми кажете ли окъде си намерихте субтитри?Аз дръпнах от movies.co.jp ,но се разминават с действието във филма!Директен линк ако може да ми дадете ще е най-добре. :)

Ще ми кажете ли окъде си намерихте субтитри?Аз дръпнах от movies.co.jp ,но се разминават с действието във филма!Директен линк ако може да ми дадете ще е най-добре. :)

Просто гледахме филма на кино :) Качеството на качения филм е отвратително и не ми се мисли на какво ще прилича, след като филма е изпълнен с бързи сцени и тъмнина.

Къде го гледахте и аз го гледах днеска? Нищо чудно да сме се мернали във фламингото  :D  Филма е добър бтв. То се очакваше.

Всъщност се очакваше поредният Батшит от как Бъртън заряза поредицата.. но класата на Кристофър Нолан - дори и след малкото на брой филми, които e дирижирал (Following, Memento, Insomnia) - си каза тежката дума: новият батман не може да се сравнява с класиките, в който Кийтън нахлузва маската на Прилепа, пък и все пак ги няма Джак Никълсън или Дани де Вито, но затова пък Бейл е просто роден за ролята си, Лиъм Нийсън е елегантен ес евър, а Силиян Мърфи е находката тук!

Приятно съм изненадан от филма и дори и да си има своите кусури - филма си плаче просто за 3 часа, все пак началото като че ли беше прекалено бързо и попретупано; къф беше тоя ексит на операта дет води право в клоаката на Готам, бре?; и как от някво си шеарче на бътлъра си изведнъж изкупи цялата компания обратно?! издребнявам... бахса в педанта - та идеята ми беше, че с изкъртващата си визия, страхотен скор и добър кастинг се получи просто по-добрият Батман.

Дано филма качи места по бокс офисите, иначе няма да видим продължение на Нолан и Бейл и новият Жокер :devil .

и как от някво си шеарче на бътлъра си изведнъж изкупи цялата компания обратно?!

Компанията беше направена Публична и акциите се продаваха на всеки който поиска да си закупи. чрез фективни фирми и личности, той беше изкупил достатъчно акции, за да си върне контролния пакет от компанията + тези на иконома.

Аз лично останах МНОГО доволен от филма. Очаквах пореднаха 2005 бозица , но филма наистина си заслужава. Малко Батмобила не ми допада , но и това е корегируемо. :)

Компанията беше направена Публична и акциите се продаваха на всеки който поиска да си закупи. чрез фективни фирми и личности, той беше изкупил достатъчно акции, за да си върне контролния пакет от компанията + тези на иконома.

Човече нямах предвид как е направил "далаверката", въпроса е че като се завърна от обучението си, бътлъра му каза че делът на Брус е преписан на него(Алфред). А после изведнъж купи компанията, в която доста народ има участие. Не случайно през годините наброяващия борд на директорите се е нагушил, т.е. "ще наглеждаме бизнеса, млади Брус" :)

Как да е, бели кахъри, нема ся за тва да оревем орталъка я. Просто се кефя, че се получи много добър Батман. :love

амммм искам да попитам дали някой ще го качи филма с по-добро качетво скоро че в момента е много изнервящо да се гледа:/

амммм искам да попитам дали някой ще го качи филма с по-добро качетво скоро че в момента е много изнервящо да се гледа:/

Предполагам, че с по-добро качество ще излезе след около.... 2-3 седмици, а може и повече.

гледах го батмана на кино и ми хареса като цяло добре свършена работата повече ми хареса от предишните или поне 1 от предишните за който се сещам в момента :)

Предполагам, че с по-добро качество ще излезе след около.... 2-3 седмици, а може и повече.

ами аз гледах из арената и там има някъв руски релииз на 2 диска и субки си имаше и в коментарите пишеше че бил с най-доброто качество за момента...и също така там се споменаваше и за някакъв англииски релииз ама незнам дали става вапрос за тоя.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...