General Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Ако някой има на страо или пък ново, но на изгодна цена, трябват ми следните продукти: PCI Lan Wireless - без претенции за B или G PCMCI Lan Wireless 16/32 bit- без претенции за B или G Комплект wireless клавиатура и мишка - важно условие е да имат зарядни батерии и да не са с инфраред, а на радио вълни. Ако не излезе нещо в неделя (19.06.05) може да затворите темата . Link to comment Share on other sites More sharing options...
asasas Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Имаш PM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Предлагам PCMCIA Lan Linksys WPC54G-EU нова, в неразпечатана кутия - 49 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 wireless keyboard tcm wireless mouse tcm (с топче) нямат батерии. в момента нямам и драйвери, но ще намеря. 28 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
General Posted June 16, 2005 Author Share Posted June 16, 2005 Намерих си клавиатура и мишка на А-Tech - Остава да разрешим въпроса с ланките, дотук имам 1 предложение на PM и едно в темата. За сега на Миро предложението е по-добро от гледна точка на цена и качество - ако "asasas" реши да промени офертата си пак може едно PM-че. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uvigii Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Ако не си много придричив ... Wireless PCMCIA Card, CNet - 21.8$ http://www.reset.bg/reset.html @firmadjiq Предлагам PCMCIA Lan Linksys WPC54G-EU нова, в неразпечатана кутия - 49 лв. Имаш ли идея с какъв чипсет е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
General Posted June 16, 2005 Author Share Posted June 16, 2005 Wireless PCMCIA Card, CNet - 21.8$ @firmadjiq Имаш ли идея с какъв чипсет е ? <{POST_SNAPBACK}> Дам, тая карта CNet в RESET-a напълно ме устройва - благодаря за информацията. Дано да я имат на склад. А що се отнася до картата, която предпага firmajiq-та - имал съм такава - запомних я с това, че е много бърза и има невероятен обхват, макар и да живея на високо, спокойно можех да я използвам пред входа си. Но в момента не ми трябва чак такава хубава ланка, ще я използвам само в апартамента си, за това търся нещо евтинко . Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Нямам представа за чипа, на линка не намери ли нищо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.