Jump to content
BulForum.com

Mr & Mrs Smith

Recommended Posts

Бива си го филма. Още не съм го довършил, но ще го догледам и ще си дам окончателната оценка в "ПРЕПОРЪЧВАМ" ;) B) :)

на мен пък хич не ми хареса,мноого бозав,особено пък боя беше бахти тъпата работа :wacko:

Филма не ми хареса... Добрата игра на Анджелина Джоли и Брад Пит не може да покрие слабия сценарий. Като цяло филма е малко тип Рамбо-човек армия само че са двама не един ;) Сцената когато са в някаква дървена барачка в някакъв склад ми дойде в повече... :wacko: 30 човека ги чакат с насочени оръжия, а те излизат, избиват всички и в мелето даже не са ранени...

Горе долу бива. Само ще кажа че когато бях в Лъкито да гледам Star Wars Episode 3 преди да започне филма пускаха реклами на Mr and Mrs Smith и когато го изгледах забелязах че някои сцени в рекламите изобщо ги няма в самия филм, т.е. май са ги снимали специално за рекламите, което не прави чест на филмовата компания която го пуска - подвеждащо е на рекламите едно, във филма друго. А и това говори че самите хора които са го правели май са били наясно че филма не е нещо кой знае какво. :wir

filma e qk a pak 6tom i angelina u4astva samo zaradi neq si zaslugava da se gleda

tи за кво мислиш се напънах да го догледам-заради Брад и Анджелина :rolleyes:

Гола вода,поне да бяха го направили брутален екшън,а не екшън с примеси на боза.То аз по принцип не харесвам подобни филми,но понякога просто искам да убия малко време.а този филм ме уби направо.Да беше показала кака ми Ангелинка малко плът,а то кво-нищо

• 2 weeks later...

ПФФФФФФФФФФ филма е тотална бозааааааа.Има малко смешки но като цяло е много тъп.

П.П.bate_pesho аз харесвам екшън :P

Аз днес го гледах и доста ми хареса.Типична екшън-комедия...добре е направено филмчето и имаше доста места където можеше да се посмееш asd.С малко повече желание ако го беше го гледал(прозвучах като няква дърта даскалка :tongue )

Аз днес го гледах и доста ми хареса.Типична екшън-комедия...добре е направено филмчето и имаше доста места където можеше да се посмееш asd.С малко повече желание ако го беше го гледал(прозвучах като няква дърта даскалка :tongue )

Ахам точно кат такава,как са позна :tongue .Ми филма го гледах с голямо желание,на DVD-то със сараунд и със сичките му простотий,така че ефекта беше на ниво,но просто свърши много тъпо(според мен де :D )

Гола вода,поне да бяха го направили брутален екшън,а не екшън с примеси на боза.То аз по принцип не харесвам подобни филми,но понякога просто искам да убия малко време.а този филм ме уби направо.Да беше показала кака ми Ангелинка малко плът,а то кво-нищо

Ами мисля , че филма не е направен ''брутален екшън'' нарочно . То вече стана банално . Пат пат тряааааааааааааааас айдеее десет човека умират , кръвта тече навсякъде , накрая главният герой се стреля с някъв, оня има супер голямо предимство и ''нашия'' побеждава . На мен лично такива филми ми писнаха тотално , за теб не знам де . ;)

Ахам точно кат такава,как са позна :tongue .Ми филма го гледах с голямо желание,на DVD-то със сараунд и със сичките му простотий,така че ефекта беше на ниво,но просто свърши много тъпо(според мен де  :D )

Прав си , че края беше малко претупан , излезнаха срещу 23192841264981726412418397512371294 човека , и ги победиха , но карай ... на мен лично ми хареса :blink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...