VooDooMaN Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Единствената грешка им е че са си позволили да я дадат без търг и че не искат да покажат договора. Но мислиш ли че по времето на СДС като е имало търгове, всичко е протичало кристално чисто. Да знаеш случайно кой държи топлофикация? Пък и тогава нещата бяха далеч по-прикрити. Нищо чудно да е имало и тогава такива неща, само че без да се разгласява. <{POST_SNAPBACK}> Наистина, какво толкова - без търг. Това не е най-важното. Ако я беше дал Божков щеше да гракаш обаче? Въртиш ги нещата както ти е удобно. Ще ти го кажа в цифри, защото явно имаш проблеми с процентите. София - Бургас - 25 лева в едната посока. 50 лева в двете. Това е без да броим винетките. Тях така и така си ги има. Освен това се плаща данък за колата. Освен това има акциз на бензина, който скочи доста в последно време. Дори при петролната криза цената на литър бензин в Нефтохим е около 40 стотинки, останалото нагоре е акциз. Тоест за едно и също нещо - колите плащаме има няма 4 пъти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Това да не е случаят, когато дари телевизор на дома за сираци и каза на директорката "да пускат повече секс"? Май да? <{POST_SNAPBACK}> Същият е, но доколкото знам това са инсинуации.Много искам да видя въпросното интервю, в което Петканов е казал това.Естествено не изключвам възможността това да е вярно, но както казах, не съм го гледал и не мога да коментирам нещо, което не съм гледал Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Аве кви са тия дето са гласували за Евророма надявам се че е за базик щото иначе <{POST_SNAPBACK}> Вероятно роми с достъп до интернет или фенове на Азис, аз не си го обяснявам по друг начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Същият е, но доколкото знам това са инсинуации.Много искам да видя въпросното интервю, в което Петканов е казал това.Естествено не изключвам възможността това да е вярно, но както казах, не съм го гледал и не мога да коментирам нещо, което не съм гледал <{POST_SNAPBACK}> Какви инсинуации бе, това го пускаха по телевизията! Една смолянска телевизия беше направила репортажа. После онзи се чуди как да замаже гафа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 az sam za NDSV ama dartacite 6a izberat BSP 6toto sa super golem procent ot BG naselenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Какви инсинуации бе, това го пускаха по телевизията! Една смолянска телевизия беше направила репортажа. После онзи се чуди как да замаже гафа. <{POST_SNAPBACK}> Стига бе За пореден път се убеждавам на какво е способен алкохолът Но това няма да промени мнението ми за Георги Петканов.Само ако мога ще го посъветвам да си пийва вечер вкъщи, а не преди посещения.Ама знае ли човек, ако му е било студено... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Само БНС и по-точно ВМРО Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Само БНС и по-точно ВМРО <{POST_SNAPBACK}> Е и от един път разбираме.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Was ist? ? ? Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Само БНС и по-точно ВМРО <{POST_SNAPBACK}> Тези мошенници? ВМРО - Вътрешна Македонска Революционна Организация Не е Вътрешна Не е Македонска Не е Революционна Просто е организация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_WoLF_MaN_ Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Да вярва или не българина няма значение кой ще управлява всеки но не и БСП щото ме дразнят супер много "Аз ша гласувам за БСП щото мноу ме кефят" гаси тъпата агитация.Идват лоши времена а и никой не може да ни помагне на българите така че все тая но не и БСП!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Наистина, какво толкова - без търг. Това не е най-важното. Ако я беше дал Божков щеше да гракаш обаче? Въртиш ги нещата както ти е удобно. Ще ти го кажа в цифри, защото явно имаш проблеми с процентите. <{POST_SNAPBACK}> Така ли си мисля или просто почваш да се заяждаш. Поне щом се пишеш за толкова компетентен се научи първо да ползваш бутон EDIT (къде се намира и за какво служи). Ако ти е трудно можеш да провериш в темата за новобранци. Много добре знам колко излиза таксата. Пък и не си спомням да съм написал "какво пък толкова", ама то може и да се прочете. Написах че това им е грешката. Това че ти мислиш по друг начин, съжалявам. Но не аз подкрепям психопати като Атака на Волен Сидеров. И мислиш ли че ако беше друго правителство щеше положението да е друго. Аз не мисля така. Всеки гледа просто да грабне властта вече и да каже "е видяхте ли, благодарение на нас влезнахме в европата" въпреки че това е решено още преди това. Дори и БСП да завземат властта, не мисля че ще се разминем от ЕС и ще тръгнем назад. Смятам че вече са си взели поука и няма да се стигне до същото каквото беше и 97 г. Но виж при "Атака" това най-вероятно може да стане. 97%, само че по друг сценарий. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Винаги ми е бил адски смешен коментарът за бутона EDIT. Гледай си твоите постове и си ги редактирай, не се притеснявай за мен. В клубовете в Дира има хора с 20 000 поста и не съм видял коментари за бутон EDIT, но тук е модерно това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emo_one Posted June 19, 2005 Author Share Posted June 19, 2005 А какво ще ни даде коалиция Атака, а? Реки от мед и масло ли? Това обмислил ли си го? Или може да се стигне до намеса от вън и да стане като с Албания. И накрая да се стигне до разпокъсване на територии. И за първи път в света ще се обяви новата държава "Цингания". Която ще влезне в ЕС много по-бързо от БГ, поради това че ще е по-богата от нас, заради тоновете изкрадени жици от нас и са по-задружни(това изречение беше майтап, за разлика от другите). Предпочитам по-малкото зло и да си живея в една преуспяваща България, отколкото в разрушаваща се. Пък като има цигани голяма работа. Като че ли са ти някакви роднини от които се срамуваш. mi6o_ направо ме застреля. Кажи поне от къде е тая извадка. Дай адрес. И така като гледам, там са засегнати повече икономическите интереси, които обикновенния българин не го интересуват. Според мен и по времето на Костов се живееше добре и по времето на НДСВ. С тази разлика, че при костов корупцията си беше не явна ами очебийна. А сега хора като господин 10% няма, което ме успокоява още повече . <{POST_SNAPBACK}> Аве ***** каде прочете че като доидат АТАКА ще потечът реки от мед и масло . Хубаво е че Ботев , Левски , Раковски и всички борци за свобода не са расъждавали като тебе защото сега щяхме да живеем в турция . В момента се опитват да ни поробят в собствената ни държава . Всичко се диктува отвънка, и нащи политици се съгласяват с всичко . Също както през комунизма всичко се е диктувало от москва . Аз няма да работя като вол за 200лв, зарди някви дебилни американци , англичани , евреи или квито и да са там , а те да си барат меча по цял ден. Ако ти харесва, това вече е доста показателно за теб . Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Винаги ми е бил адски смешен коментарът за бутона EDIT. Гледай си твоите постове и си ги редактирай, не се притеснявай за мен. В клубовете в Дира има хора с 20 000 поста и не съм видял коментари за бутон EDIT, но тук е модерно това. <{POST_SNAPBACK}> Ами щом е модерно, значи е добре да го спазваш. Явно не си прочел и правилата, което също е модерно да се пише тук. Ето ти ги да се запознаеш. Като не ти харесва, пиши си в дира.Аве ***** каде прочете че като доидат АТАКА ще потечат реки от мед и масло .<{POST_SNAPBACK}> А къде видя в поста ми че като влезнем в ЕС ще потечат реки от мед и масло?Да добре. Недей да работиш заради някви дебилни американци , англичани , евреи или квито и да са там за някви си 200лв, ами си работи за българи за 150 бруто. Защото ако незнаеш точно чужденците дават по-големите заплати, защото изнасят навън. А именно българина гледа как да те прецака и да ти дава по-ниска заплата. Все едно съм на циганския пазар, само пазарлъци. Но като гледам, с това твое мислене и избор на партия, явно още не си изпитал нищо от живота и може би още те хранят вашите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Аве ***** каде прочете че като доидат АТАКА <{POST_SNAPBACK}> Като, ама няма да дойдат, и по-добре за всички! А дали ще работиш за 200 или за повече лева зависи само от теб колега, никой няма да дойде да те замерва с пачки. Много неща написа, но не си доказал нито едно от тях. От много гледане на тоя психопат ти се е промил мозъка май...И можеш с малко по-спокоен тон да пишеш, тук не сме пещерняци, че да се обиждаме така Link to comment Share on other sites More sharing options...
emo_one Posted June 19, 2005 Author Share Posted June 19, 2005 Ами щом е модерно, значи е добре да го спазваш. Явно не си прочел и правилата, което също е модерно да се пише тук. Ето ти ги да се запознаеш. Като не ти харесва, пиши си в дира.А къде видя в поста ми че като влезнем в ЕС ще потечат реки от мед и масло? Да добре. Недей да работиш заради някви дебилни американци , англичани , евреи или квито и да са там за някви си 200лв, ами си работи за българи за 150 бруто. Защото ако незнаеш точно чужденците дават по-големите заплати, защото изнасят навън. А именно българина гледа как да те прецака и да ти дава по-ниска заплата. Все едно съм на циганския пазар, само пазарлъци. Но като гледам, с това твое мислене и избор на партия, явно още не си изпитал нищо от живота и може би още те хранят вашите. <{POST_SNAPBACK}> Ти не си но политиците го твърдят , за това кой дава повече си прав , но дали дават за същата работа същите пари и в родината им , именно за това говоря че ще ни експлатират за жълти стотинки . Като, ама няма да дойдат, и по-добре за всички! А дали ще работиш за 200 или за повече лева зависи само от теб колега, никой няма да дойде да те замерва с пачки. Много неща написа, но не си доказал нито едно от тях. От много гледане на тоя психопат ти се е промил мозъка май...И можеш с малко по-спокоен тон да пишеш, тук не сме пещерняци, че да се обиждаме така <{POST_SNAPBACK}> Че кой е казал че искам да ме замерват с пачки , просто искам да взимам колкото и европейците , защото тока , бензина и така нататак , цените на повечето стоки са изравнени с европейските но не и заплатите , някав си Гюнтер Ферхойден ша идва тука и ще ни казва : затворети си реакторите , ще зимате не 150 а 120лв , що не дойде той да живее тука с 120лв . И наще квото им кажат се съгласяват , още като не бяхме членове на нато , за що трябваше да им даваме въздушни коридори и т.н. а при условие че гърция е член и каза - не ( сигорно и на тях са им промили мозаците ) , мога да ви изреждам до утре такива примери , затова как наще политици гледат само да се съгласяват с това което им кажат отвънка без да ги интерисува дали това е добре за България или не и без да се интерисуват от това дали хората са съгласни . Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 За чуждо присъствие Българите никога няма да са съгласни за каквото и да е. Даже и какъвто и ще да е народ. Политиците гледат да се съгласяват с това, защото БГ не е толкова богата и известна като останалите държави и за някои неща още трябва да лижи задници. До като другите могат да си го позволят това, да откажат. А за експлоатацията... Все пак почти всички чужденци (да не казвам всички ) дават по-големи заплати от Бъларите. Защо да дават по 1000-2000 евро на човек, след като българина дава по 150 бруто. И за да се слеем малко и с темата, че доста избягахме...Никоя политическа партия не може да принуди чужденците да плащат колкото плащат в собствената си държава, дори и Волен Сидеров. Та те за това идват. България най-много да изгуби от това. И икономически и социално. Просто стандарта ни е още нисък и за това заплатите ще са ни ниски. Между другото, вече има хора които взимат точно европейски заплати и на тях шефовете им не са българи. Но един прост общ работник няма начин как да вземе такива пари. За това учете, за да сполучите. Или както баба казва: "Учи баба, за да не работиш" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naso Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 breakneck, За да дойдат сериозни "западни" фирми трябва да има няколко условия,евтината работна ръка е само едно от тях,при това не най-главното.За това например Чехия ,където средната заплата е над 1000 евро продължава да превлича чуждестранни инвеститори много повече от нас. 1.Условия за развиване на бизнес -недопускане на нелоялна конкуренция,минимум корупция и рекет(най-вече държавни) - никое правителство не се бори с корупцията,защото навсякъде са "наши хора",не е и рядкост приемането на закони "за един човек" 2.Висока покупателна възможност на населението и стабилен вътрешен пазар.Именно мангалът костов отмени митата с Турция и всяка втора стока е турска,а където останаха защитни мита контрабандата е огромна. 3.Голям външен пазар - отново костов и сие. съсипаха огромния пазар в Русия и републиките.Руснаците плащат най-високи мита в България и в отговор Русия също наложи големи мита за български стоки.А хората там харесват и ценят българската стока.Познавам човек ,който се занимава с "куфарна търговия" и на курс прави понякога по 2000$ чисто.Но България излиза от този пазар УМИШЛЕНО !!!!! и занеш ли кой отивана наше място -Турция .Опитите на Първанов да увеличи товарооборотът бяха успешно торпилирани от Паси и Симеон.Да не говорим за цирковете с газопровода и нефтопровода. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Tova vsi4ko koeto naso izbroi NDSV go praqt otkakto sa do6li na vlast . Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Какво ми правят НДСВ на покупателната способност, че не разбрах? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 nai sme6no mi e 4e predi nqkolko godini ima6e edno iskazvna po CNN-Prezidenta na Bulgaria e koMunist a opravlqva6tiq e Carq(ne6to takova be6e)...interesno mi e ako doide ataka kvo 6a stane:PKomunisti i Nacisiti ba4kat zaedno??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 breakneck, За да дойдат сериозни "западни" фирми трябва да има няколко условия,евтината работна ръка е само едно от тях,при това не най-главното.За това например Чехия ,където средната заплата е над 1000 евро продължава да превлича чуждестранни инвеститори много повече от нас. 1.Условия за развиване на бизнес -недопускане на нелоялна конкуренция,минимум корупция и рекет(най-вече държавни) - никое правителство не се бори с корупцията,защото навсякъде са "наши хора",не е и рядкост приемането на закони "за един човек" 2.Висока покупателна възможност на населението и стабилен вътрешен пазар.Именно мангалът костов отмени митата с Турция и всяка втора стока е турска,а където останаха защитни мита контрабандата е огромна. 3.Голям външен пазар - отново костов и сие. съсипаха огромния пазар в Русия и републиките.Руснаците плащат най-високи мита в България и в отговор Русия също наложи големи мита за български стоки.А хората там харесват и ценят българската стока.Познавам човек ,който се занимава с "куфарна търговия" и на курс прави понякога по 2000$ чисто.Но България излиза от този пазар УМИШЛЕНО !!!!! и занеш ли кой отивана наше място -Турция .Опитите на Първанов да увеличи товарооборотът бяха успешно торпилирани от Паси и Симеон.Да не говорим за цирковете с газопровода и нефтопровода. <{POST_SNAPBACK}> Еми няма начин. Щом няма голяма покупателност и има други пречки, поне заплатите да са ниски, но определено това е едно от най-важните неща. За това и повечето фирми се устроиха вече към индия, защото там хем ще им плащат по 60$ заплата, хем и много хора. Корупция както е имало и при Костов така има и при НДСВ, така е имало и при БСП. Скоро няма да умре. И при Костов е имало и добри и лоши неща и при НДСВ. Ако искаш да ми изкараш Костов ангелче, по-добре недей.Но аз забелязвам друго. Ако на изборите излезнат същите резултати както във форума...Разбира се слагаме най-много 4 % за АТАКА, колкото да влезнат в парламента, защото за тях тези резултати според мен са прекалено невъзможни (пък и плюс това във форума има пубертети бол, гласували за тях и надъхани срещу мангалите), разпределяме останалите проценти по равно, като увеличаваме на всяка партия процентите с 1/10 отгоре (проц.=проц. + проц. * 1/10) и се получава така че ако ОДС и БДС се обединят всъщност те ще командват парада а не НДСВ. Нищо не им струва да го направят. Костов и Михайлова се разбират чудесно. Ще си имаме един "цар" Костов и "царица" Михайлова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friedrich Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 http://62.176.67.73/photos/news/n/20_06_nziom.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
emo_one Posted June 20, 2005 Author Share Posted June 20, 2005 @Naso Много си прав . Искам да кажа на всички : ЧЕ АТАКА НЕ СА ФАШИСТИ А НАЦИОНАЛИСТИ !!!! Има огромна разлика! В почти всички страни в европа има аналог на атака, които се радват на голяма пополярност . Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Атака доста са взели, ако още повече се активизират с агитацията може да си имаме нов Хитлер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.