VooDooMaN Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Давайте, гласувайте за всякакви психопати като Волен Сидеров, Александър Томов (Коалиция на розата), крадците Иван Костов и Стефан Софиянски и всякакви там катили.Ако мислите, че има такива "патриоти", които само мислят доброто на България, сте в голяма грешка.Осъзнайте се и помислете какво е най-важното за България през следващите години! <{POST_SNAPBACK}> Айде просветли ни за кой да гласуваме тогава? Обясни ми защо съм в голяма грешка. Аргументиииии!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Не мога да повярвам че има толкова гласували за коалиция Атака. Чак започвам да се притеснявам. Дано да сте гласували само на майтап. Вие какво иска да стане България. Да се обърне в една голяма гражданска война и кланница ли. Я мислете малко по-трезво. И ЕС ще си отиде така и НАТО може да ни изритат и накрая ще се намеси ООН и другите защитни организации. Искате да стане като в Ирак тука ли или като в Албания. Гласувайте си за който искате, ако ще и за коалиция на розата само не и за психопати като Волен Сидеров. Това пък е възможно най-корумпирания човек който познаеам. Ама то не е луд този който яде от баницата а този който му я дава. Помислете над това. Аз 4 години бях твърдо против НДСВ, ама като ги гледам останалите, ги предпочитам тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naso Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Не съм съгласен с по-горе изказаното на два-три пъти мнение, че щом не съм живял през определен период, не може да знам какво е било положението тогава.Точно затова историята е задължително-изучаван предмет. Не мисля, че някой от нас е живял по време на турското робство,но всички знаем какво е било положението тогава.....................Според мен правителството,на чело на което беше Костов веднага след временното правителство на Софиянски,е най-успешното правителство и всички последици от него се усещаха през цялото управление на НДСВ.Може много да се плюе по Костов,аз не казвам,че той не е крал,но той е единственият,който взимаше пари не от държавата а от групировките..Предпочитам на власт да е той,а не например Симеончо или Сергейовците,защото той поне няма да краде от държавата,тоест от мен самия като човек,който плаща данъци.Освен това,при Костов се беше най-големия РЕАЛЕН ръст на заплатите и пенсиите........ <{POST_SNAPBACK}> Уау!!!!!!! Пич ,ти изби рибата ,бе ? Ако не беше толкова тъжно щах да преритам от смях !!! Мило скъпо дете ,ИСТОРИЯТА Я ПИШАТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ !!!!!!!!!!! Това,че на теб ти се внушава нещо,не означава ,че това е така !!! Факти могат да се премълчат или да се интрепетират по усмотрение на "историците". ЧОВЕК СЕ МАНИПУЛИРА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛЕСНО !!!!!!!! Факт са връзките на костов със Сорос,а знаеш ли какво пише в биографията му : "Човекът който сам почти девалвира британската лира" ! Отделно защо не прочетеш вестниците от онзи период ,ще прочетеш например как БНБ и шефът и Тодор Вълчев финансираха банките с левове и как веднага те с тях купуваха валута,как мислиш това влияе ли на инфлацията и курса на долара?! Знаеш ли какво стана с Вълчев после ? костов го назначи за посланник в швейцария. Като виден историк и икономист ще обясниш ли на всички какво направи Софиянски,че доларът да повтине с 30-40 % за две-три седмици?! И ако си мислиш,че това в света се случват за първи път такива инсценировки ...... Хиперинфлацията бе направена с няколко цели,ако помислиш малко ,може и сам да се сетиш. костов не бил крал от държавата ЗНАЕШ ЛИ КАКВО Е ТОВА РМД ? Какво сатна с "БГА-Балкан" знаеш ли ? Знаеш ли къде са половината поточни линии на "Булгартабак"-Пловдив и как се озоваха там.Кой е "Господин 10 %" знаеш ли ? Когато действаш като овца и мислиш като овца ,с теб ще се отнасят като овца !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Може и да не знае какво стана с БГА "Балкан", защото не лети всеки ден. Но определено знае какво стана с банките, защото там потърпевши бяха абсолютно всички! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Айде просветли ни за кой да гласуваме тогава? Обясни ми защо съм в голяма грешка. Аргументиииии!!! <{POST_SNAPBACK}> Варианта е коалиционно кабинет НДСВ-БСП.Министър-председател Симеон Сакскобурготски, първи заместник Сергей Станишев.Да се запазят министри като Милен Велчев, Георги Петканов, Соломон Паси (тук въпросът е спорен), Васил Иванов.Да се сменят министри като Игор Дамянов, Мирослав Севлиевски и други. Аргументирам се веднага - Симеон Сакскобурготски познат и уважаван в Европа, същото важи и за Милен Велчев, Соломон Паси и т.н. Нужни са нови министри на образованието, културата и туризма - професионални кадри, с които разполага БСП. Лично мнение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naso Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Може и да не знае какво стана с БГА "Балкан", защото не лети всеки ден. Но определено знае какво стана с банките, защото там потърпевши бяха абсолютно всички! <{POST_SNAPBACK}> До 1997 г. БНБ беше НЕЗАВИСИМА от правителството.Не казвам ,че правителството на Виденов няма вина,но да се прехвърля всичко на него ......... Хиперинфлацията се направи с няколко цели в момента се сещам за тия : 1. Драстично намаляване на вътрешният дълг - Парите дължими за заплати(на много държавни фирми за няколко месеца И години),за доставки ,за обезщетения (наскоро няколко човека осъдиха държавата в Страстбург за това) 2.Легализиране и оневиняване на кредетните милионери- за някакви си 1000 $ те правиха луд ,но някои са получили милиони "от въздуха" 3.Подготовка на общественото мнение (населението) за последвалата приватизация "за 1 лев" 4.Изземване спестяванията на населението чрез обезценяване на лева. 5.Вкарването на Валутен борд Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskinin Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 В България и неонацисти да вземат власта ДПС пак ще искат коалиция с тях! #14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 костов не бил крал от държавата ЗНАЕШ ЛИ КАКВО Е ТОВА РМД ? Какво сатна с "БГА-Балкан" знаеш ли ? Знаеш ли къде са половината поточни линии на "Булгартабак"-Пловдив и как се озоваха там.Кой е "Господин 10 %" знаеш ли ? Когато действаш като овца и мислиш като овца ,с теб ще се отнасят като овца !!! Така РМД е Регионална дирекция митници,знам и какжо стана с БГА Балкан и как е бил продаден за сумата ако не се лъжа от 150000$,а господин 10% е Божков бившия министър на икономиката по времето на Иван Костов.И бих казал,че откраднатото по време на Костов в сравнение с това,което се открадна от 2001 година до сега е направо НИЩОЖНОа пък въобще не може да се сравнява с това откраднато през управлението на Виденов. ЕДИТ: а относно тези поточни линии в пловдив какво точно имаш предвид?Говориш за промяната на собствеността им ли, като първа стъпка за вкарване в ред на компанията преди нейната приватизация,или нещо друго, уточни се и ще ти кажа и за нея Какво предлагаш тогава като алтернатива на Костов много ми е интересно да видим не-овцата какво ще препоръча на овцата,защото съм доста любопитен специалист като теб какво ще избере и само не ми казвай че няма смисъл от гласуване.. Peace! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naso Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 костов не бил крал от държавата ЗНАЕШ ЛИ КАКВО Е ТОВА РМД ? Какво сатна с "БГА-Балкан" знаеш ли ? Знаеш ли къде са половината поточни линии на "Булгартабак"-Пловдив и как се озоваха там.Кой е "Господин 10 %" знаеш ли ? Когато действаш като овца и мислиш като овца ,с теб ще се отнасят като овца !!! <{POST_SNAPBACK}> Така РМД е Регионална дирекция митници,знам и какжо стана с БГА Балкан и как е бил продаден за сумата ако не се лъжа от 150000$,а господин 10% е Божков бившия министър на икономиката по времето на Иван Костов.И бих казал,че откраднатото по време на Костов в сравнение с това,което се открадна от 2001 година до сега е направо НИЩОЖНОа пък въобще не може да се сравнява с това откраднато през управлението на Виденов. <{POST_SNAPBACK}> РМД означава Работническо-Менажерско Дружество - начинът по който "нашите хора" преватизираха на БЕЗЦЕНИЦА по-голямата част от държавните дружества и фирми в България по времето на костов . Имах нещастието да участвувам в такова ,а отделно бях и "синдикален деец" към един провсъюз към "Подкрепа",познавам нещата "отвътре". "БГА - Балкан" бе продадено на един евреин - Гад Зееви ,който разпродаде каквото можа ,(включително имоти за милиони долари зад граница,самолетите които не можа да продаде като машини ги продал за скап)преди държавата да развали сделката.Номерът тук е не само в огромните загуби за България,а че същият номер го е правил и преди. За теб 20 000 000 000 (милиарда) ако са малко .... Това е според прокуратурата. Да не говорим за фондацията на костова - рекетът на държавни и частни фирми.Сред спонсорите бяха военните заводи в Сопот по времето когато хората не бяха получавали над година заплати. До костов "Булгартабак"-Пловдив беше печеливша фирма.С идването на "кошничаря" както там го наричаха започнаха цирковете : изкупуването на тютюн за една сума и продаването му за 2/3 (две трети) на БТ-Благоевград,събирането на тия които изкупуват тютюн и заявлението :"Ако искате да се виждаме и догодина,няма да изкупувате нищо",При губеща фирма "виктори лайт" го правят външни производители.Поточните линии са б Сочи -Русия,познавам човек който лично ги е монтирал там,като част от смесено руско-българско дружество,копето фалира поодзрително бързо -година-две. Аз лично съм за БОЙКОТ на изборите,или за протестен вот с националистическа (не фашистка) партия.Ако гласувам ще е за "АТАКА". Ако не ме мързи ще ти разкажа как се съипа пазарът в Русия.Как в оипитите да преебе Русия костов,паси и други преебават България ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 НАСО не съм съгласен относно БГА Балкан,защото дружеството е било източено още преди неговото управление и още през 1994 година е било губещо. Много повече съмнения, преки и непреки данни за кражби има при последното правителство. Примери: -външния дълг -електроразпределителните дружества -приватизацията на БТК -договора по магистрала "Тракия" -детската болница в София -търговете за кадастрални планове на няколко града - и т.н. Мит е че доходите на населението са се увеличили значително при управлението на С.Сакскобургостки (да не говорим за неспазването на обещанието за 800-те дни). При сегащното управление реалните доходи се увеличиха с 2-3%, докато при управлението на Костов с пъти. (тук е добре да се дадат точни цифри и то в сравнение от времето преди Виденов).Така и за да не съм голословен ето това малко линкче с малко статистика в цифри: ttp://212.122.160.99/old/bg/oficial_docs/150101tab.htm Освен това ти си пристрастен и не можеш да прецениш точно,защото по управлението на Костов си бил засегнат пряко, но това не значи че цялостното положение в страната е било такова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 АТАКА Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Атака тстс, и какво смятате че ще постигнат 5-10 депутата максимум в парламент от 240 човека? Ще предизвикат гражданска война ли?За съжаление прогнозите сочат едно правителство на чело с Сергея..което ще бъде като ръчна спирачка за България...ще има да суркаме задница докато не се отпусне спирачката или не се смени правителството.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Да се запазят министри като Милен Велчев, Георги Петканов, Соломон Паси (тук въпросът е спорен), Васил Иванов.<{POST_SNAPBACK}> Петканов? Тоя е най-корумпираният министър след Церовски!Лучано ? Е, вярно, че сте адаши,ама ти поне ще имаш диплома един ден, за разлика от него! Naso, не ми е много ясно каква е целта на тези "разкрития" за хиперинфлацията? За оправдание на някого ли ги казваш? Ясно е, че имаше доста крадене при Костов, ама нека да не сравняваме сега кое правителство повече е крало? Няма смисъл. Истината е, че всички са крали и следващиВе пак ще крадат. А и не забравяй, че все пак никой не е виновен до доказване на противното! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 С риск да се замеся и аз в спора... mi6o_ защо казваш в проценти, кажи в левове. Така като поразгледах таблицата особено за разботната заплата, защото според мен това е най-важното. В началото е било 18,5 лв минималната, а в края 79 лв. Това е 60 лева отгоре. А при НДСВ сега е 150 лв. въпреки несъгласието на МВФ, което също играе роля. Това прави 70 лв. отгоре. Кажи ми сега кой е дал повече и къде са тези 2-3%? Долара почти не се е изменял при негово управление, освен да отива само надолу. Не е имало голяма инфлация. А това че царя си говори само глупости, така е, но поне си гледат работата. Това че другите партии говорят по телевизията постоянно срещу него едва ли не че той е най - корумпирания човек до сега, значи че виждат някаква заплаха срещу него. Явно не им играе по свирката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naso Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Атака тстс, и какво смятате че ще постигнат 5-10 депутата максимум в парламент от 240 човека? Ще предизвикат гражданска война ли?За съжаление прогнозите сочат едно правителство на чело с Сергея..което ще бъде като ръчна спирачка за България...ще има да суркаме задница докато не се отпусне спирачката или не се смени правителството.. <{POST_SNAPBACK}> Влизането на 5-10 депутата означава ,че гласувалите за тях са ПРОТИВ СТАТУКВОТО и политическият модел в България,че са ПРОТИВ да бъдат третирани като чужденци и хора втори сорт в Родината си , че не желаят България да лиже задниците на турци, американци,западняци и всякакви други,означава,че искат равенство пред законът за всички националности,равенство в социалното подпомагане за всички,че желаят националните интереси да са приоритет..Означава ,че гласувалите за Атака и други такива формации са ПРОТИВ старите муцуни в управлението на България,еднакво им са противни и паси и гиньо ганев и костов и надежда михайлова !!!! Същото го показват и НЕГЛАСУВАЛИТЕ !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Влизането на 5-10 депутата означава ,че гласувалите за тях са ПРОТИВ СТАТУКВОТО и политическият модел в България,че са ПРОТИВ да бъдат третирани като чужденци и хора втори сорт в Родината си , че не желаят България да лиже задниците на турци, американци,западняци и всякакви други,означава,че искат равенство пред законът за всички националности,равенство в социалното подпомагане за всички,че желаят националните интереси да са приоритет..Означава ,че гласувалите за Атака и други такива формации са ПРОТИВ старите муцуни в управлението на България,еднакво им са противни и паси и гиньо ганев и костов и надежда михайлова !!!! Същото го показват и НЕГЛАСУВАЛИТЕ !!!!!! <{POST_SNAPBACK}> А знаеш ли как на хората във властта им пука за този вот против статуквото.От този вот за Атака която надали ще мине 4% както и за негласувалите или гласувалите с бяла бюлетина,всички техни гласове ще отидат при БСП и от това ще спечели само БСП и всъщност вашият опит за промяна на статуквото ще доведе до по-солидна преднина на БСП.Замислял ли си се за този момент? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emo_one Posted June 19, 2005 Author Share Posted June 19, 2005 Теб или някой яко те манипулира, или халюцинираш. Пълни измислици говориш, в които само си проличава как не разбираш от това, за което говориш! <{POST_SNAPBACK}> Докажи го !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 С риск да се замеся и аз в спора... mi6o_ защо казваш в проценти, кажи в левове. Така като поразгледах таблицата особено за разботната заплата, защото според мен това е най-важното. В началото е било 18,5 лв минималната, а в края 79 лв. Това е 60 лева отгоре. А при НДСВ сега е 150 лв. въпреки несъгласието на МВФ, което също играе роля. Това прави 70 лв. отгоре. Кажи ми сега кой е дал повече и къде са тези 2-3%? Долара почти не се е изменял при негово управление, освен да отива само надолу. Не е имало голяма инфлация. А това че царя си говори само глупости, така е, но поне си гледат работата. Това че другите партии говорят по телевизията постоянно срещу него едва ли не че той е най - корумпирания човек до сега, значи че виждат някаква заплаха срещу него. Явно не им играе по свирката. <{POST_SNAPBACK}> Най-голямата разлика между Костов и Царя е,че царя дойде с едни супер обещания,които е лесно човек да даде,но трудно да изпълни и ето той не успя.. Сега ще се позова на малко данни от доклада на DW за 4 години управление на ндсв. Едно от обещанията на сега управляващите през 2001 година беше за “незабавно и несимволично увеличение на доходите”. Какво се случи в действителност? По данни на Националния статистически институт през март 2001 г. средната работна заплата за страната е била 239 лв., а в момента тя е 292 лв. Тоестноминалното нарастване на средната заплата е 22.2% за период от четири години, обобщават икономистите от ИПИ.Сравнението между нетните доходи сочи, че през март 2001 г. нетният доход е бил 190.1 лв., докато през 2004 г. той е 232.80 лв. – т. е. нарастването е с около 43 лева или по 14 лева на година. Ако се отчете и инфлацията през периода, уточняват от българския ИПИ, повишението на заплатите излиза в размер на 5.6% за три години, тъй като нарастването на средното равнище на цените е около 16%. Това означава, че заплатите в България са нараствали с 1.8% през годините на управлението на НДСВ, което наистина може да бъде наречено “символично”, обобщават от ИПИ. Най-значително намаление на облагането има при данъка върху печалбата – той намаля от 28% през 2001 на 19.5% през 2004 година. Въпреки това, в сравнение с десетте нови членки на Европейския съюз облагането на печалбата в България е сред най-високите, което намалява привлекателността на страната като място за инвестиции и бизнес. Не беше изпълнено и едно от най-важните обещания на НДСВ – въвеждане на нулева ставка за реинвестираната печалба. Въпреки преизпълнението на приходите в бюджета, премахването на облагането на инвестираната печалба не беше извършено. Данъкът върху доходите и осигуровките през 2001 г. са в размер на 40.8% от разходите за труд, а в момента е 39.7%. Това, което плащат работниците пряко е 20.5% от средната заплата през 2001 година, а в момента е около 20.3% от нея. Малкото понижение не е достатъчно, за да стимулира хората да работят и произвеждат повече. При осигуровките, които всъщност представляват по-голямата част от тежестта, не е направена никаква промяна, като съществува възможност дори от следващата година те да бъдат повишени заради здравното осигуряване, посочват от ИПИ. Намалението на данъка върху печалбата и лекото намаление данъка върху доходите напълно се компенсира от нарастване на акцизите. Облагането на цигарите и алкохола се увеличи с около 50%, акцизът върху различните бензини нарасна между 20 и 120 процента, имаше значително увеличение на акциза върху дизеловото гориво и беше въведен акциз върху газта. Беше увеличен дори акцизът върху чая. Като цяло резултатът от намалението на едни данъци и увеличението на други данъци е нарастване на общата данъчна тежест, измерена като приходи на държавния бюджет като процент от брутния вътрешен продукт. През 2001 година правителството събира 39.8% от БВП в бюджета докато през 2003 година този процент нараства на 40.9%. И това при обещания за постепенно намаление на данъчната тежест до 35% от БВП, сочат изчисленията на икономистите от ИПИ Най-важният измерител на икономическото развитие е нарастването на брутния вътрешен продукт. Растежът му през последните години може да бъде характеризиран като умерен, смятат от ИПИ. Средно за периода на управление на НДСВ и ДСП той е 4.4% годишно и с подобни темпове на икономически растеж доходите на българите ще достигнат средните за ЕС за период от 50 до 60 години, казват от ИПИ в София. Средният ръст на реалния БВП в Ирландия, Литва и Латвия е между 7 и 8% през последните години, което показва, че такива стойности са напълно възможни и постижими и за страни като България. И накрая за да приключа: Изводът е, обобщават от българския ИПИ, че и след 4-годишното управление на НДСВ, българската икономика остава прекалено регулирана, с високи данъци, множество бюрократични пречки, бавно действаща съдебна система, голямо количество държавни активи, не много добра бизнес среда и неоптимизирани държавни разходи. Все още повечето от необходимите реформи предстоят да се направят. Съпостави тези данни с данните от горната таблица..и ще откриеш разликата.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emo_one Posted June 19, 2005 Author Share Posted June 19, 2005 Не мога да повярвам че има толкова гласували за коалиция Атака. Чак започвам да се притеснявам. Дано да сте гласували само на майтап. Вие какво иска да стане България. Да се обърне в една голяма гражданска война и кланница ли. Я мислете малко по-трезво. И ЕС ще си отиде така и НАТО може да ни изритат и накрая ще се намеси ООН и другите защитни организации. Искате да стане като в Ирак тука ли или като в Албания. Гласувайте си за който искате, ако ще и за коалиция на розата само не и за психопати като Волен Сидеров. Това пък е възможно най-корумпирания човек който познаеам. Ама то не е луд този който яде от баницата а този който му я дава. Помислете над това. Аз 4 години бях твърдо против НДСВ, ама като ги гледам останалите, ги предпочитам тях. <{POST_SNAPBACK}> По добре гражданска война отколкото да угодничим на империялистите които искат само да ни експлатират , ти кво си мислиш че ся като влезнем в ЕС ще текнат реки от мед и масло ли ? Замислал ли си се какво можем ния да даден на ЕС ? А? - ЕВТИН ТУД Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 А какво ще ни даде коалиция Атака, а? Реки от мед и масло ли? Това обмислил ли си го? Или може да се стигне до намеса от вън и да стане като с Албания. И накрая да се стигне до разпокъсване на територии. И за първи път в света ще се обяви новата държава "Цингания". Която ще влезне в ЕС много по-бързо от БГ, поради това че ще е по-богата от нас, заради тоновете изкрадени жици от нас и са по-задружни(това изречение беше майтап, за разлика от другите). Предпочитам по-малкото зло и да си живея в една преуспяваща България, отколкото в разрушаваща се. Пък като има цигани голяма работа. Като че ли са ти някакви роднини от които се срамуваш. mi6o_ направо ме застреля. Кажи поне от къде е тая извадка. Дай адрес. И така като гледам, там са засегнати повече икономическите интереси, които обикновенния българин не го интересуват. Според мен и по времето на Костов се живееше добре и по времето на НДСВ. С тази разлика, че при костов корупцията си беше не явна ами очебийна. А сега хора като господин 10% няма, което ме успокоява още повече . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Влизането на 5-10 депутата означава ,че гласувалите за тях са ПРОТИВ СТАТУКВОТО и политическият модел в България,че са ПРОТИВ да бъдат третирани като чужденци и хора втори сорт в Родината си , че не желаят България да лиже задниците на турци, американци,западняци и всякакви други,означава,че искат равенство пред законът за всички националности,равенство в социалното подпомагане за всички,че желаят националните интереси да са приоритет..Означава ,че гласувалите за Атака и други такива формации са ПРОТИВ старите муцуни в управлението на България,еднакво им са противни и паси и гиньо ганев и костов и надежда михайлова !!!! Същото го показват и НЕГЛАСУВАЛИТЕ !!!!!! <{POST_SNAPBACK}> Освен Болен Сидеров кой друг познаваш в Атака? Да нямаш някой роднина? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 mi6o_ направо ме застреля. Кажи поне от къде е тая извадка. Дай адрес. И така като гледам, там са засегнати повече икономическите интереси, които обикновенния българин не го интересуват. Според мен и по времето на Костов се живееше добре и по времето на НДСВ. С тази разлика, че при костов корупцията си беше не явна ами очебийна. А сега хора като господин 10% няма, което ме успокоява още повече . <{POST_SNAPBACK}> Как да не го интересуват икономическите интереси българина като от това зависи заплатата и бизнеса му.. Ами извадката е от сайта на ДВ и за да те улесня ето българския и вариант,който аз цитирах в най-голяма степен: http://www2.dw-world.de/bulgarian/politik/...1.140549.1.html А колкото до това че днес няма господин 10%, просто всичко се прави тайно и скрито...просто тарикатчетата като Хари Потър( василев) си вършат далаверите по-качествено,явно са по-големи специалисти,докато както каза ти при Костов корупцията беше очебийна. Ами ако се замислим всички тези млади хора,които се завърнаха 2001 година уж от патриотизъм...тия могат да ги говорят на шапката ми..нищо не може да ме накара да повярвам,че например Милен Велчев напуска работата си в Мерил линч,където е бил Вицепрезидент развиващи се пазари,за да дойде да оправя дереджето на България,ако той самия не е имал финансова изгода по-голяма от тази в Мерил Линч... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 А сега хора като господин 10% няма, което ме успокоява още повече . <{POST_SNAPBACK}> Затвори очи и мижи цял живот и ще си най-спокоен. Това че на Слави Трифонов не му плащат, за да плюе по сегашното правителство, не означава че корупция няма. Защото "г-н 10%" се роди именно при Слави. В резултат г-н Божков не е осъден по нито едно обвинение, което автоматично означава че е бил наплют с цел дискредитация. А снимки на министри с мафиоти на яхти имаше и дори бяха тиражирани в медиите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Да, сигурно е било така. Точно с цел дискредитация е било. И сигурно за това абсолютно никой депутат до сега не е осъждан до сега за корупция или престъпване на закона, защото те всичките са едни честни и мили душички. Всички гледат как само да угодят на народа, а не на себе си. И какво като се е родило при Слави. Ако не беше там просто името му нямаше да е такова, а не че щеше да се гледа по друг начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 А сега не се е родило на някой г-н 20 процента и затова си спокоен, така ли да разбирам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.