General Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 НДСВ ще спечелят и тези избори и то с много голяма разлика - не изключвам възможността и за абсоюлтно мнозинство или коалиция с ДПС, които за добро или зло ще са 100 % в парламента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Прочетох всички постове написани до момента по темата.Според мен наистина тези от хората(не визирам пенсионерския твърд електорат),които ще гласуват за БСП са хора,които са били толерирани по време на комунизма или пък им е допадало статуквото тогава(партийните деятели).Не съм съгласен с по-горе изказаното на два-три пъти мнение, че щом не съм живял през определен период, не може да знам какво е било положението тогава.Точно затова историята е задължително-изучаван предмет. Не мисля, че някой от нас е живял по време на турското робство,но всички знаем какво е било положението тогава.Та,за да не разводнявам темата,аз няма да ви убеждавам за кой да гласувате и за кой не, а просто ще споделя за кой ще гласувам аз и защо. Аз ще гласувам за ДСБ,за избора си не се повлиях от предизборните им програми,защото както казаха по-горе, всеки средно-интелигентен човек може да напише що годе добра предизборна програма.Според мен правителството,на чело на което беше Костов веднага след временното правителство на Софиянски,е най-успешното правителство и всички последици от него се усещаха през цялото управление на НДСВ.Може много да се плюе по Костов,аз не казвам,че той не е крал,но той е единственият,който взимаше пари не от държавата а от групировките..Предпочитам на власт да е той,а не например Симеончо или Сергейовците,защото той поне няма да краде от държавата,тоест от мен самия като човек,който плаща данъци.Освен това,при Костов се беше най-големия РЕАЛЕН ръст на заплатите и пенсиите.Има и много други причини,които биха ме накарали да гласувам за него, но няма да спомена понеже дългите постове ги четат само ентусиастите. п.с. Прочетох в един пост, че Костов издигал в култ своята личност с това, че той бил на всички плакати.Това грешно впечатление се е създало,защото си гледал плакати само по пловдивските улици,където той е на 1 място в листата на ДСБ ==> нормално е той да е на плакатите,а не последния в листата например.Виш в другите градове и ще разбереш,че съм прав. ЕДИТ: Забравих да спомена и нещо за рязания Доган,който според мен е вечния управляващ...от времето на промените той винаги се е коалирал с всички,а които не им стигат гласове...и винаги е бил на върха...ей тва се казва политик...и бивш агент на ДС Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Евророма [ 1 ] ops,май си имаме цигане във форума? Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Simon Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Ako mojeh da glasyvam shtqh za AtAkA Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Не бъркайте комунизъм с социализъм - има огромна разлика тук не става дума за комунизъм и социализъм. по начало социализмът е нещо много хубаво. лошото е че бсп са наследниците на тези,които хем най-много са подържали соц. идеите,хем най-много са рушили и клали.и ми е чудно как можете да забравите опашките за хляб?че нали 'бкп' се беше трасформирало в 'бсп' още тогава?е,какво стана?помните ли?нима си мислите,че един станишев прави не пролет,ми направо рай на земята?не че му вярвам на приказките и на решителното лице,абсолютно сигурен съм че е същият боклук като всички останали. това което ме плаши е,че старите активисти на бкп,които малко или много са се покрили в сянка отново ще извлекат ползи от едно бъдещо правителство на станишев,и макар и не деректно във властта,ще се наредят на отговорни държавнически постове. така както аз виждам нещата,целтта на бкп беше да си смени лицето(тоест-лидерите),докато хората,стоящи начело на партията да си останат скрити зад тях,поне докато им се забравят лицата. така поне бих постъпил аз.... не знам дали сте обърнали внимание,но ако не ме лъже паметта,румънците ги оправляват вече 3 години комунисти. някои да знае какви са отзивите на европейският съюз относно този факт? нашите кратуни тук поне се опитват да правят някакви реформи-там никакви не правят,затова и ни разделиха от гледна точка на общо влизане в ес. а ако не в европа,къде ще ходим бе?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Никъде няма да ходим, в България ще си стоим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 НДСВ ще спечелят и тези избори и то с много голяма разлика - не изключвам възможността и за абсоюлтно мнозинство или коалиция с ДПС, които за добро или зло ще са 100 % в парламента. <{POST_SNAPBACK}> Хахахахахаххахах абсолютно мнозинство хахахахаххахааха то може никоя партия да не направи 50% той абсолютно мнозинство хахахахахаххахахахахахахахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackRam Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Или ти трябва летен лагер в Белмекен, или не си в час колко опасен може да бъде един наркоман зад волана или останал без дрога. Защото един наркоман може да е опасен зад волана да ги вкараме всички за по 15 години ли? По твоята логика трябва повече от половината общество да се затвори. Защото потребителите на дроги легални или не са много голям процент. За сравнение ще дам легалната дрога алкохол. Призната отдавна за наркотик от СЗО ( Световната Здравна Организация). В една група с хероина по степен на пристрастяване. Единственият наркотик обаче, чиято абстиненцията може да доведе до смърт! Извършителят на всяко второ убийство е приел алкохол преди това. Същото важи и за пътните катастрофи и битовите скандали. Предлагам тогава като най-опасна за обществото и личното здраве дрога (след тютюна) да забраним алкохола. Да, но това противоречи на правото на личен избор. Пушачите на трева не са опасни зад волана, те просто не са заплаха за обществото. Канабиса по степен на пристрастяване е в една група с кафето (СЗО). Физическа абстиненция липсва, за разлика от никотиновата която е много силна. Пушачите на тютюн са много, много по-големи наркомани от тревопушещите! Тютюнът (никотинът) е в същата група с алкохола и хероина по степен на пристрастяване. Всеки е в правото си сам да избира храната си и какво да прави със собсвеното си тяло. Затова просто е нужна регулация от държавата и всичките тези милиарди от наркобизнеса да преминат от ръцете на мафията в ръцете на държавата. Сигурен съм, че ще им се намери добро приложение на тези пари. Понеже темата е изборите: Проблема е, че нито една партия не се ангажира с ясна програма по сериозния въпрос за наркотиците и просто не отговарят на конкретно зададените им въпроси. Справка тук и после тук. promena.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Вращам си думите назад твърдо заставам зад ФАГО(още една партия която си изпуснал)те застават зад футбола затова те взимат моя вот.Също призовавам всеки който е за Ботев ПД да гласува за тях ето я и причината Ботев ПД и Фаго аз не съм рекламно лице на партията и не ви задалжавам да правите нищо просто сметнах за добре да го знаете.Мерси за вниманието! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Роби, виж мнението на истинските бултраси и тогава приказвай! Има разлика дали ФАГО за зад футбола, или са платили на Христолов да ползват фенклуба за масовка на митингите си! Линк - http://www.botev1912.com/forum/viewtopic.p...%E0%E3%EE#14444 P.S. Между другото може да вземеш и да провериш кой точно вкара Панаира в така наречения Забранителен списък (списък на обекти, които няма да се приватизират) !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Ужасно смешно изказване. Само за "Атака" си прав!Аз пък не знам с какви очи се явяват на избори хората, които съсипаха България 97 година? Румен Овчаров, Румен Петков, Младен Червеняков, Емилия Масларова, Красимир Премянов, Георги Пирински? Тези помниш ли ги как съсипаха България? Явно не. С какви очи сега са кандидат-депутати? Много бързо си забравил! Тези хора ли искаш пак да ни управляват? Не, мерси! Да си ходят в Русия при Путин! Ако не вземели БС(К)П мнозинство, щяло да стане като 97г.! Това звучи страшно, защото най-вероятно няма да вземат пълно мнозинство! Така че горко ни на всички явно. Надето и Костов щели да се разцелуват? Че той Костов може да не влезе в НС? Пък и какво лошо има да стане обединение в дясно? А,сетих се, това не е изгодно за БСП. <{POST_SNAPBACK}> Нека допълня, защото имам пресен спомен от една телевизия вчера. Май са в Пловдивския регион, но може и да е в някой от близките - Атанас Папаризов и Дончо Конакчиев. Те не бяха ли и двамата министри на Виденов? Ние пак сме тук. Естествено, че е изгодно на БСП разпокъсаното дясно. тук не става дума за комунизъм и социализъм.че нали 'бкп' се беше трасформирало в 'бсп' още тогава?е,какво стана? Лазар Причкапов кмет на Благоевград. Последният комунистически кмет на Пловдив е в листата на БСП. Сигурно има и други. Притеснителното е, че старата номенклатура се смята за не знам и аз какво и излиза напред. А после си говорим как не ги било срам Стоянов, Михайлова и Костов да излизат пред хората? Не може за едните да е срамно, а за другите да не е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Нека допълня, защото имам пресен спомен от една телевизия вчера. Май са в Пловдивския регион, но може и да е в някой от близките - Атанас Папаризов и Дончо Конакчиев. <{POST_SNAPBACK}> Папаризов е ВТОРИ в листата на БС(к)П в Пловдив, а последният комунистически кмет май е ТРЕТИИ това ако не е доказателство, че същите крадливи муцуни пак са "онлайн"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 А представяте ли си как са изгладнели за всичкото това време и колко ще се краде ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Ще се краде ако бъдат допуснати да крадат,а това ще стане ако ние-младите хора се оставим на пенсионерите от квартала да решават какво ще става на тези избори и кой ще кара влака в България. Защото в последните дни наблюдавам доста голяма мобилизация на партийните дейци...циркулират като спътници от единия вход в другия,агитирайки всеки срещнат на възраст над 60 години...Мобилизират целия си електорат и ниската избирателна активност в тази прослойка на българското общество не се наблюдава за разлика от тази във всички останали части на народа.. ГЛАСУВАЙТЕ най-малкото,за да може да имате правото да отправяте критики към управляващите след това,защото ако не гласувате вие реално няма за какво да претендирате... Някой по-нагоре каза,че всички са маскари.ДА така е обаче някои са по-големи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vastril4o Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 що няя за нито една??? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ся гледах шоуто на слави кофти ги наредиха Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Vastril4o, извинявай, ама това на какъв език е ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 що няя за нито една???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ся гледах шоуто на слави кофти ги наредиха <{POST_SNAPBACK}> E те ще наредят кофти всички,просто Слави и сценаристите ги е яд,че тези две политически формации не са пожелали да участват и са ги пренебрегнали и те са решили да ги наредят яко.Другата седмица ще видим как ще се развият другите разговори Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 Защото един наркоман може да е опасен зад волана да ги вкараме всички за по 15 години ли? По твоята логика трябва повече от половината общество да се затвори. Защото потребителите на дроги легални или не са много голям процент.За сравнение ще дам легалната дрога алкохол. Призната отдавна за наркотик от СЗО ( Световната Здравна Организация). В една група с хероина по степен на пристрастяване. Единственият наркотик обаче, чиято абстиненцията може да доведе до смърт! Извършителят на всяко второ убийство е приел алкохол преди това. Същото важи и за пътните катастрофи и битовите скандали. Предлагам тогава като най-опасна за обществото и личното здраве дрога (след тютюна) да забраним алкохола. Да, но това противоречи на правото на личен избор. Всеки е в правото си сам да избира храната си и какво да прави със собсвеното си тяло. Затова просто е нужна регулация от държавата и всичките тези милиарди от наркобизнеса да преминат от ръцете на мафията в ръцете на държавата. Сигурен съм, че ще им се намери добро приложение на тези пари. Справка тук и после тук. promena.org <{POST_SNAPBACK}> Отношението ми към алкохола е същото както и към наркотиците. Не знам дали имаш 18 години или не, но как едно 12 13 годишно дете може да избира какво да прави с тялото ли и храната си ? Закон за алкохола и цигарите има - да не се продват на лица под 18 години - отговори ми колко пъти си видял този закон да се спази и колко пъти да се нарушава ? Не са виновни нито политиците нито полицията или контролните органи. Виновно е цялото общество - от продавача който му подава цигарите и бутилката, през полицая който си затваря очите като види подобни прояви и стигнем до родителите които нехаят за детето си. И за да не минаваме в друга тема ще спра до тук. Колкото до изборите - каквото и да се случи мога да твърдя, че нищо добро не ни чака. VooDooMaN обясни защо след като е изгодно за БСП разпокъсване на дясните партии, Костов, Михайлова и Софиянски не се обединят ? От това би спечелило само обществото нали така ? Тогава тези лидери мислят ли за обществото или гледат само личните си интереси ? И след като народа им би шута на предните избори със наказателния вот отново имат доблеста да излезне напред. Колкото до това, че Виденов крал - предполагам сега същия живее по мизерно и от нас двамата - за разлика от Костов и си няма проблеми с мафията подобно на другаря Костов - преподавател по политология. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 VooDooMaN обясни защо след като е изгодно за БСП разпокъсване на дясните партии, Костов, Михайлова и Софиянски не се обединят ? От това би спечелило само обществото нали така ? Тогава тези лидери мислят ли за обществото или гледат само личните си интереси ? И след като народа им би шута на предните избори със наказателния вот отново имат доблеста да излезне напред. Ако зависи от мен ще са обединени. Не виждам как логиката с биенето на шута върви с Костов, Михайлова и Софиянски, а с БСП не върви?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 Ако зависи от мен ще са обединени.Не виждам как логиката с биенето на шута върви с Костов, Михайлова и Софиянски, а с БСП не върви?!? <{POST_SNAPBACK}> Е да, но зависи от тях, и е за благото на сраната. Но те не го правят. Относно шута говоря конкретно за лидерите - Виденов слезна от политическата сцена - напълно заслужено и абсолютно нормално - Избраха нов лидер - който засега е доста успешен президент на страната. Редно беше 2001 след наказателния вот Костов и Михайлова да слезнат от сцената - за 4 години не направиха абслоютно нищо - те бяха странични наблюдатели на един естествен процес на стабилизиране. Защото с Костов дойде и МВФ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 Е да, но зависи от тях, и е за благото на сраната. Но те не го правят. Относно шута говоря конкретно за лидерите - Виденов слезна от политическата сцена - напълно заслужено и абсолютно нормално - Избраха нов лидер - който засега е доста успешен президент на страната. Редно беше 2001 след наказателния вот Костов и Михайлова да слезнат от сцената - за 4 години не направиха абслоютно нищо - те бяха странични наблюдатели на един естествен процес на стабилизиране. Защото с Костов дойде и МВФ. <{POST_SNAPBACK}> Относно "социалния президент" аз да те попитам какво му е социалното?Всички обещания,които той даде предизборно още тогава бяха невъзможни за осъществяване от гледна точка на правомощията на президента.Какво прави той освен да представя страната пред света в момента?С това че не говори никакви чужди езици и въобще според мене не му е там мястото?Ами Ангел Марин?Някой да е чул да се говори нещо за него след избирането му?Аз лично не съм а вие?Жалкото е чче имаше глупави хора,които да гласуват за него и най-важното да го изберат! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 Е кой щяхме да изберем, ако не него ? стоянов ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 Е да, но зависи от тях, и е за благото на сраната. Но те не го правят. Относно шута говоря конкретно за лидерите - Виденов слезна от политическата сцена - напълно заслужено и абсолютно нормално - Избраха нов лидер - който засега е доста успешен президент на страната. Редно беше 2001 след наказателния вот Костов и Михайлова да слезнат от сцената - за 4 години не направиха абслоютно нищо - те бяха странични наблюдатели на един естествен процес на стабилизиране. Защото с Костов дойде и МВФ. <{POST_SNAPBACK}> Аз съм съгласен с теб,че след звучния шамар на изборите Костов трябваше да се оттегли от политиката! Явно хората не го харесват. За Надето не съм съгласен, защото беше само външен министър все пак и едва ли шамарът бе точно заради нея. В цял свят е така - при изборен провал се избира нов лидер! СДС избраха Михайлова. Няма нищо нелогично в това.Ако не ти е ясно, Виденов беше кукла на конци! Бъди сигурен в това! Тези около него управляваха, а него го ползваха като изкупителна жертва по-късно. Е, чак пък за 4 години да не са направили абсолютно нищо Костов и Михайлова. Мисля, че отиваш прекалено далеч и си доста пристрастен. Мисли по-трезво и обективно. Не се обиждай,ама си малко като кон с капаци. Отвори си очите. Не е всичко черно, нито - бяло! Не съм никак сигурен, че обединение вдясно е за благото на страната! Ама никак. Насила хубост не става е казал народът. Нормално е във всяка политическа сила да има противоречия и сбъсъци на интереси. В един идеален свят тези сблъсъци биха били за благоденствието ни, но уви........... Само в тоталитарните партии няма различия. Там всички се хранят от партията-майка - закърмени с нейните идеи Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 Е кой щяхме да изберем, ако не него ? стоянов ? <{POST_SNAPBACK}> Стоянов беше много по-добрия вариант.Според мен той изглежда много по-добре на чело на България отколкото Първанов.Излъчването и полилингвизма според мен са едни от най-важните качества за един президент в държава като България,където президентът е осакатен откъм правомощия и изпълнява само представителна и формална служба. п.с sincity относно това, че Виденов е бил на конци,не мислиш ли,че ако Станишев стане премиер картинката няма да е същата?Според мен пак ще оправляват същите хора, които доведоха България до кризата 96-7 година и пак в сянка.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 Аз съм съгласен с теб,че след звучния шамар на изборите Костов трябваше да се оттегли от политиката! Явно хората не го харесват. За Надето не съм съгласен, защото беше само външен министър все пак и едва ли шамарът бе точно заради нея. В цял свят е така - при изборен провал се избира нов лидер! СДС избраха Михайлова. Няма нищо нелогично в това.Ако не ти е ясно, Виденов беше кукла на конци! Бъди сигурен в това! Тези около него управляваха, а него го ползваха като изкупителна жертва по-късно. Е, чак пък за 4 години да не са направили абсолютно нищо Костов и Михайлова. Мисля, че отиваш прекалено далеч и си доста пристрастен. Мисли по-трезво и обективно. Не се обиждай,ама си малко като кон с капаци. Отвори си очите. Не е всичко черно, нито - бяло! Не съм никак сигурен, че обединение вдясно е за благото на страната! Ама никак. Насила хубост не става е казал народът. Нормално е във всяка политическа сила да има противоречия и сбъсъци на интереси. В един идеален свят тези сблъсъци биха били за благоденствието ни, но уви........... Само в тоталитарните партии няма различия. Там всички се хранят от партията-майка - закърмени с нейните идеи <{POST_SNAPBACK}> За Виденов си прав. А за Михайлова мога да кажа, че беше доста неуспешен външен министър - не само мое мнение. Софиянски с неговите кокошкарски истории - няма какво да говорим. Не обиждам никой. За страната в момента значително по-добре би било да управлява една обединена партия макар и червена, отколкото широка коалиция която се самоизяжда от вътре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.