ov3rm4n Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 ми как да го разследват успешно като другаря Костов е все с имунитет?!? Хайде да го свали да видим... Преподавател по политикономика - демократ - да бе да. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 квото и да си говорим България вина ги е имала слаби политици умен народ и винаги побеждаваща войска :ph34r: тоя политически процес ние завещан още от средата на турското робство такаче тва щесе промени след баяяя време Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Ами главният прокурор може да предложи свалянето на имунитета му. Случвало се е за разни господа - господин Агафонов и господин Кънчев ако не се лъжа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 кой главен прокурор - този дето той си го избра ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Да не ти разправям за корупцията ...при Костов.Миснитрите не тряба да са инжинери или доктори...трябва да са мениджъри и финансисти. Те управляват не лекуват хора нито поправят електропроводи. За това имат съветници. <{POST_SNAPBACK}> да наистина няма никакво значение, че не знае. дай автомонтъорите да ги напраим хирурзи, щото имат асистенти и всичко ще цъфне и ще върже. ако колкото до спирането на 1-2 блок не е чак толкова фатално, докато сега, като спрат другите ще трябва да внасяме електроенергия и ще стане още по скъпа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Миснитрите не тряба да са инжинери или доктори...трябва да са мениджъри и финансисти. Те управляват не лекуват хора нито поправят електропроводи. За това имат съветници. <{POST_SNAPBACK}> Вярвай ми професията на инжинерите не е "поправят електропроводи". Да не говорим, че има един милион специалност и всички хора, които ги завъшат стават инжинери, въпреки че работят в абсолютно различни сфери. А думи като мениджъри и бизнесмини въобще не ги харесвам и чесно казано в България, когато някой ги използва ми звучат като ... айде да не обиждам. Откъде да ги намерим тея мениджъри след като хората, като в България преди 1989 въобще не се е използвала такава дума, още по-малко е имало такива специалности в университетите. Малко се отклониш от основната тема, но исках да кажа, че на България (както и на всяка нормална страна) й трябват професионалисти, които да се занимават с това, в което са професионалисти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Ама как се кефя, че сега казаха че няма да има коалиция с НДСВ. Нека нека. Да им е гадно. И ако има и предварителни избори, идеално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 деня в който на избори не отиде никой да гласува, или отидат под 20% - в този ден ще е началото на оправянето на положението тук. само това може да ги стресне всичките дембели и да се замислят малко работа да свършат наистина покрай лапането. . <{POST_SNAPBACK}> Tова наистина ли вярваш, че е възможно? Да отидат под 20% да гласуват? И мислиш ли, че наистина ще им пука на политиците с колко процента активност са влезли в Парламента? Пука им само дали са влезли, или не. ми как да го разследват успешно като другаря Костов е все с имунитет?!? Хайде да го свали да видим... Преподавател по политикономика - демократ - да бе да. <{POST_SNAPBACK}> Не съм гласувал за Костов. Не ми е любимец, но той е единственият в момента, който предлага премахването на депутатските и магистратските имунитети. БСП и НДСВ са против обаче. Друг е въпросът чие становище е правилно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Не съм гласувал за Костов. Не ми е любимец, но той е единственият в момента, който предлага премахването на депутатските и магистратските имунитети. БСП и НДСВ са против обаче. Друг е въпросът чие становище е правилно. <{POST_SNAPBACK}> Предполагам, че и БНС са против премахването на депутатските имунитети Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Обаче видяхте ли ся и Парванов как си врътна дупето.. хахаха кефат ме честно голяма забава е.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Предполагам, че и БНС са против премахването на депутатските имунитети <{POST_SNAPBACK}> Едва ли Обаче видяхте ли ся и Парванов как си врътна дупето.. хахаха кефат ме честно голяма забава е.. <{POST_SNAPBACK}> Какво имаш предвид точно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Tова наистина ли вярваш, че е възможно? Да отидат под 20% да гласуват? И мислиш ли, че наистина ще им пука на политиците с колко процента активност са влезли в Парламента? Пука им само дали са влезли, или не. Ако наистина стане така да гласуват 20% избрания парламент и правителство ще изглеждат просто смешни в очите на всички в и извън БГ, друг е въпроса че няма как да стане това, но би било добре - тогава наистина ще се стреснат нашите любими политици. В мен обаче се таят съмнения че при толкова ниска избирателна активност ДПС ще вземат над 50% от местата в парламента :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Вярно е, защото ще гласуват предимно турците и циганите. Е всъщност ще са на върха отново ДПС и БСП, само че този път ДПС ще е повече. Доста цигани още вярват че БСП ще ги оправи както се видя на изборите. Ама аз до колкото знам, България има по-голяма избирателна активност от колкото в други страни. В Сърбия или шатите (пък може и в двете да беше) гласувалите са около 30 и няколко процента. Така че тук все пак са повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
six Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 "I know ther's confusion... with the evolution" това го чух в една песен. Някой политик, каза веднъж че политиката в нашата страна ще се оправи, когато сегашните модерни хора (16-17) дойдат на власт... Или след около 20 години ================================================ АЙДЕ НА ПРЕДСРОЧНИТЕ ИЗБРИи-и-и-и искате ли демокрация ????? ================================================ E..........! т`ва дето го скалъпиха не е за верване! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.