NEO_DDT Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 A къде отидоха защитниците на Атака? <{POST_SNAPBACK}> Готвим се да им го турим на комунягите и дупедавците... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Eeeее събрахте се. А ве сега гледах тоя Воленчо какво им разправя на депутатите в парламента. Голям смех ще бъдат тея 4 години. Ще взема да го следя тоя парламентарен контрол вече, като баба сапунена опера. Не, честно, тоя човек не е добре. Не че някой е наред там. И след него някъв актьор дадоха. Незнам от коя партия беше ама беше пълен клоун. Даже не може да играе като хората. Преиграва като аматьор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 и как може 51 човека да гласуват за тея психопати от атака Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Eeeее събрахте се. А ве сега гледах тоя Воленчо какво им разправя на депутатите в парламента. Голям смех ще бъдат тея 4 години. Ще взема да го следя тоя парламентарен контрол вече, като баба сапунена опера. Не, честно, тоя човек не е добре. Не че някой е наред там. И след него някъв актьор дадоха. Незнам от коя партия беше ама беше пълен клоун. Даже не може да играе като хората. Преиграва като аматьор. <{POST_SNAPBACK}> Коста Цонев ли е клоун Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 и как може 51 човека да гласуват за тея психопати от атака <{POST_SNAPBACK}> свободно мнение не можеш да ги виниш Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 абе те пичовете имат и смислени точки в програмата си ама някои други са малко налудничеви (БАЙ МИЛЕН Е ГОЛЕМ) :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Коста Цонев ли е клоун <{POST_SNAPBACK}> Може да е голям като артист..но иначе не му е мястото в политиката...и какво като само си пробутва сина навсякъде..нали уж беше нов моралът кво стана нз.. А колкото до милен Велчев..да голям е, най-големия крадец ... и то най-тънкия с тънкия валс обра всичко в асистенция с хари потър.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Коста Цонев ли е клоун <{POST_SNAPBACK}> Всяка жаба да си знае гьола. Това че става за артист не значи че става за депутат. Отнася се и за всички чалга певци от евророма ако бяха влезнали там.А колкото до милен Велчев..да голям е, най-големия крадец ... и то най-тънкия с тънкия валс обра всичко в асистенция с хари потър.. <{POST_SNAPBACK}> Ами нали трябва да има смисъл от цялата им работа там. За какво са се отказали от такива престижни работи, за да дойдат да управляват страната. Защото са патриоти ли. Да бе да. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Всяка жаба да си знае гьола. Това че става за артист не значи че става за депутат. Отнася се и за всички чалга певци от евророма ако бяха влезнали там.Ами нали трябва да има смисъл от цялата им работа там. За какво са се отказали от такива престижни работи, за да дойдат да управляват страната. Защото са патриоти ли. Да бе да. <{POST_SNAPBACK}> Ами, що гласува за Велчев и Цонев , бе братле???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 свободно мнение не можеш да ги виниш <{POST_SNAPBACK}> a, не ги обвинявам. просто се чудя Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Ами аз за Цонев лично не съм гласувал. Ама то всеки краде в тая държава. Като ги почнеш от един общ работник и стигнеш до министър-председателя. То е ясно че до сега всеки е крал. Виденов, Костов, Велчев (може и царя). Аз гласувах според това при кое правителство съм живял най-добре. Иначе харесвам много и Костов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Ами аз за Цонев лично не съм гласувал. Ама то всеки краде в тая държава. Като ги почнеш от един общ работник и стигнеш до министър-председателя. То е ясно че до сега всеки е крал. Виденов, Костов, Велчев (може и царя). Аз гласувах според това при кое правителство съм живял най-добре. Иначе харесвам много и Костов. <{POST_SNAPBACK}> Всеки краде,но въпросът не е там..въпроса е кой краде най-много... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Всеки краде,но въпросът не е там..въпроса е кой краде най-много... <{POST_SNAPBACK}> По този въпрос трябва да се пусне нова тема с гласуване. Обаче не трябва да го има там Виденов, защото ще обере всички точки, пък и вече не е в парламента (майче). Но според мен не е това въпроса кой краде най-много, а при кой си живял най-добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 E, някои не крадат, те "законно" си реституират старите имоти. А междо другото аз съм потомък на Хан Аспарух и си искам цяла северна България КАЗАХ! Кобурга обяви, че няма да прави коалиция с БСП в никакъв случай. Сега нещо...не ми изглежда да си държи на думата, а? Идиотщината е пълна. Доган и Царя, който се скараха - пак заедно. Царя и Комунистите, който са го напъдили от БГ и колко се мразят - ЗАЕДНО а на всичко отгоре Турците и Комунягите - ЗАЕДНО. Възродителният процес явсно е забравен, хаха. Като става въпрос за кинти $$$ май всички забравят миналото. И не чак толкова далечното минало, от преди 3-4 седмици (обещанията преди изборите). Какво да говоря повече...мъка мъка мъка Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 break когато ти професионално достигнеш успехите на Цонев може и да го наречеш клоун. Всъщност ти и сега може да го наричаш така, но смятам че няма нужда да коментирам подобен род изявления, те са просто смешни. Мишо ако си направиш труда да прочетеш поста на бреак преди моя, може би ще разбереш защо бе такава реакцията ми. Сигурно и Стефчо Данаилов беше клоун. бреак а ти за батко Бойко Борисов ли гласува, тоя дето се врътна като к***а. Мойте уважения много повече за хора като Данаилов и Цонев отколкото към такива кат бат Бойко. Айде оставям ви достатъчно опции върху този мой пост да вкарате достатъчно разсъждения и достатъчно спамерски постове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Айде оставям ви достатъчно опции върху този мой пост да вкарате достатъчно разсъждения и достатъчно спамерски постове. <{POST_SNAPBACK}> Ще те удостоя с тази чест, макар че гледам че целиш да се разрази безмислен спор. Видях как се държеше Цонев пред камерите. Точно все едно се намира в театър и играе пиеса. И изказването му беше такова. Дори се изкефих как репортерката го попита дали се сеща че вече не е актьор, а депутат. Даже аз си помислих че тоя е от Атака, защото те правят такива сценки. Но явно това вече е заразно. И защо си мислиш че мишо не е прочел поста ми? Хората като Данаилов и Цонев си ги уважавай в театъра, не в парламента. Парламента не е сцена на която всеки да си покаже актьорското майсторство. Защо тогава всички ревнаха като казаха че Азис и други чалга певици ще влизат в парламента. Това не е ли същото. Какво пък разбира тоя от политика. И да, когато някой се държи неестествено според определената ситуация, значи се държи като клоун. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Ще те удостоя с тази чест, макар че гледам че целиш да се разрази безмислен спор. Видях как се държеше Цонев пред камерите. Точно все едно се намира в театър и играе пиеса. И изказването му беше такова. Дори се изкефих как репортерката го попита дали се сеща че вече не е актьор, а депутат. Даже аз си помислих че тоя е от Атака, защото те правят такива сценки. Но явно това вече е заразно. И защо си мислиш че мишо не е прочел поста ми? Хората като Данаилов и Цонев си ги уважавай в театъра, не в парламента. Парламента не е сцена на която всеки да си покаже актьорското майсторство. Защо тогава всички ревнаха като казаха че Азис и други чалга певици ще влизат в парламента. Това не е ли същото. Какво пък разбира тоя от политика. И да, когато някой се държи неестествено според определената ситуация, значи се държи като клоун. <{POST_SNAPBACK}> Сигурно си прав, господин царя е по - достоен, Юлиана Дончева и тя, Кошлуков е да бест ( тези последните ги визирам от стария парламетн ) Анастасия Шмайзер просто неможе да различи круша от ябълка, но иначе Бзнс и тя е много достойна за парламента и още много такива депутатченца о твойта любима партия НДСВ. Да говорим тогава и за Дпс , че те разбираш ли господата професионални политици, като повечето от тях видяха София като ги приеха в парламента,а преди това са даскалували . Целта не ми е нищо, просто този човек е получил уважение от много хора заради качествата си и оценки подобни на твойта са просто смешни. Жив и здрав колега Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Кобурга обяви, че няма да прави коалиция с БСП в никакъв случай. Сега нещо...не ми изглежда да си държи на думата, а? Идиотщината е пълна. Доган и Царя, който се скараха - пак заедно. Царя и Комунистите, който са го напъдили от БГ и колко се мразят - ЗАЕДНО а на всичко отгоре Турците и Комунягите - ЗАЕДНО. Възродителният процес явсно е забравен, хаха. <{POST_SNAPBACK}> ами явно някой хора или не помнят добре, или нямат никакви принципи, също като царя. всъщност симеон отиде при БСП и Доган, защото от дясно пространство бяха твърди, че той няма да е премиер, ако се направи коалиция с десните сили. и кво да направи човека, наложи се да се отметне от това, което е казал (не му се случва за първи път) и да върви със задника напред, щото $$$ са най-важни в случая. за мен най-доброто правителство беше на Иван Костов и никой не може да ме убеди, че царедворците са се справили по-добре! Както каза Дочо идиотщината е пълна Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Както си и мислех тая коалиция няма да я бъде - НДСВ казали че само царо е годен за министър-преседател... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 за мен най-доброто правителство беше на Иван Костов и никой не може да ме убеди, че царедворците са се справили по-добре! Както каза Дочо идиотщината е пълна <{POST_SNAPBACK}> Кое правителство на Костов - щото, нали, то не беше едно... част от първото си замина заради едни 10%, яхти и други такива изпълнения... А като цяло и двете проспаха, да не кажа направо признаха за виновни, сестрите в Либия. И двете спонсорираха едни фондации на едни съпруги, дето сега са в съда, с пари от едни Чьорнички (те фондациите са му слабост на Костов още от едно време, когато беше финансов министър в едно друго правителство - още разследват там една фондациика с едни безмитни внос-износ игрички)... И продадоха авиокомпанията на един Гад, дето после ни сгади живота. Или и двете са най-добрите? Ако е така - ебати и най-добрите правителства. Не, благодаря, не ги ща пак тях. Много ме е яд колко къса памет имат хората... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Не, благодаря, не ги ща пак тях. Много ме е яд колко къса памет имат хората... а кой искаш, станишев? май не само моята памет е къса-хиперинфлация, зърнена криза, etc... може би предпочиташ симеон- магистрала "Тракия", АЕЦ "Козлодуй", възвърна си имотите, за компетентността на минитистрите ще цитирам *Мирослав Севлиевски "Не знам какво е kw/h, но за какво ми е" цитата не е точен, но общо взето беше това нямам намерени да споря с теб повече. ти си от хората, които най-много уважавам във форума, но понякой път трябва да се погледне по реално на нещата. факт е, че всички правителства си имат свойте недостатъци, но нали гледаме да изберем най-малкото зло. *Мирослав Севлиевски-минъстър на енергетиката, който не знае Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 ми аз не съм мазохист - не желая да избирам зло, пък било и по-малко. не разбирате ли, че точно с тая логика напред "да изберем по-малкото зло" ни се изреждат през три-четири години всичките?!? и са сигурни, че ако не е сега, но след четири годинки ще ги качат пак на власт, като се позабрави малко осирането им. както и става винаги. деня в който на избори не отиде никой да гласува, или отидат под 20% - в този ден ще е началото на оправянето на положението тук. само това може да ги стресне всичките дембели и да се замислят малко работа да свършат наистина покрай лапането. ама тоя ден е далече - народа има къса памет и дойдат ли избори- юрууууш да избираме по-малкото зло, по-късия и по-тънкия к*р дето ще ни въртят на него четири години. ебати и мисленето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 ми аз не съм мазохист - не желая да избирам зло, пък било и по-малко. не разбирате ли, че точно с тая логика напред "да изберем по-малкото зло" ни се изреждат през три-четири години всичките?!? и са сигурни, че ако не е сега, но след четири годинки ще ги качат пак на власт, като се позабрави малко осирането им. както и става винаги. деня в който на избори не отиде никой да гласува, или отидат под 20% - в този ден ще е началото на оправянето на положението тук. само това може да ги стресне всичките дембели и да се замислят малко работа да свършат наистина покрай лапането. ама тоя ден е далече - народа има къса памет и дойдат ли избори- юрууууш да избираме по-малкото зло, по-късия и по-тънкия к*р дето ще ни въртят на него четири години. ебати и мисленето. <{POST_SNAPBACK}> Евала, един да подкрепя мнението ми, макар че ще те заклеймят тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmei_gorqnin Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 1, 2 блок на АЕЦ Козлодуй ги затвори правителството ма Костов. Ако си мислиш че kw/h е само мярка за използваната електроенергия си далече от цялата истина. Да не ти разправям за корупцията ...при Костов. Миснитрите не тряба да са инжинери или доктори...трябва да са мениджъри и финансисти. Те управляват не лекуват хора нито поправят електропроводи. За това имат съветници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Кое правителство на Костов - щото, нали, то не беше едно... част от първото си замина заради едни 10%, яхти и други такива изпълнения... А като цяло и двете проспаха, да не кажа направо признаха за виновни, сестрите в Либия. И двете спонсорираха едни фондации на едни съпруги, дето сега са в съда, с пари от едни Чьорнички (те фондациите са му слабост на Костов още от едно време, когато беше финансов министър в едно друго правителство - още разследват там една фондациика с едни безмитни внос-износ игрички)... И продадоха авиокомпанията на един Гад, дето после ни сгади живота. Или и двете са най-добрите? Ако е така - ебати и най-добрите правителства. Не, благодаря, не ги ща пак тях. Много ме е яд колко къса памет имат хората... <{POST_SNAPBACK}> Недей пуска мухи на хората за Сапио само. След 20 години още ще го разследват за нея сигурно - все така успешно. Ако имаше вина за нещо - все по време на някое от следващите 3 правителства (Беров, Виденов, Кобург-Гота) щеше да бъде осъден. Това са повече от 10 години. Правителството на Костов проспа май и хиперинфлацията, защото такава нямаше... И мен ме е яд колко им е къса паметта на хората - но какво да се прави - пак комунягите първи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.