Jump to content
BulForum.com

ИЗБОРИ 2005

emo_one

За кого гласувахте  

254 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

kogato glasuvahme za carq si mislehme 4e toie bogat i nqma da ima nujda da krade balgariq .da mama ne 4ovek kolko pove4e pari ima iska o6te i o6te...no naistina imam 4ustfoto 4e nikoi politik ne misli za balgariq :(( koeto e mnogo jalko

mislq 4e vsi4ki mislim taka.... :bgrin:

az glasuvah i ne spe4elih.... :D

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Е аз пък не гласувах за царя предишните избори, защото знаех че не е толкова богат за колкото го мислят и се ядосвах как само мълчи и нищо не казва. Ама хубаво е че навлизат такива нови партии, за да може да се разпокъса малко връзкарщината между всички. Защото може всички да се плюят на сини и червени, обаче като излезнат от парламента и камерите изчезват, всички много се уважават, особено с тези с преобладаващия цвят в парламента.

И Tokarew, да те поправя. Парите са измислени от финикийците. :P

Аз пък не мога да разбера да си сложи някой в подписа светлия лик на Волен Лидеров на фона на българския трибагреник. Толкова пък като някакъв идол да се възприема тоя човек е направо смешно. Не само защото е Сидеров, това се отнася до всеки един политик! Как ли пък не бих си сложил нечий лик на фона на българското знаме???

Направо недоумявам!!!

Аз пък не мога да разбера да си сложи някой в подписа светлия лик на Волен Лидеров на фона на българския трибагреник. Толкова пък като някакъв идол да се възприема тоя човек е направо смешно. Не само защото е Сидеров, това се отнася до всеки един политик! Как ли пък не бих си сложил нечий лик на фона на българското знаме???

Направо недоумявам!!!

И аз!!!Какъв е този респект спрямо бъдещите грабители на средствата,отпускани ни от европейските фондове??? :confused

Ами убеден съм че няма Мерцедеси, вили, хотели, фирми, банкови сметки и т.н. Все едно да ме питаш убеден ли съм че Маргарита Михнева не е по-богата от Милен Велчев. Ами ДА - Убеден съм...

Ами Волен Сидеров и кръга хора около него държат една телевизия и едно-две издаделства. А, че Милен Велчев е "заделял" по нещо през последните години то е ясно, но да не забравяме, че и преди да влезе в политиката си е бил доста богат.

Одеве гледах референдума "Кой да бъде премиер" по Евроком и направо ми иде да емигрирам някъде като слушам какви са ми съгражданите и какви глупости дрънкат...Викам да изчезвам преди Фюрера...да де, Волен да е затворил границите...

Хмммм, хем ти е ясно че всички крадат, хем пък ги разграничаваш... В интерес на истината БСП отдавна не са крали(това напоследък е приоритет на дясното) а АТАКА не са крали още... Волен Сидеров няма частни планини, Фондации, Хотели на Черноморието и т.н. А субектите с антисоциалното поведение ги има навсякъде. Гадно е, да, но само ако обичаш да ми разясниш по какъв точно начин ще изчезнат те ако никога БСП не види власт и АТАКА никога не се беше създала?!?!? :confused

Първо всички крадат. Второ тези субекти с отвратителното поведение няма да изчезнат заради някоя си партия. Не знам как ще ти прозвучи, но имам страх от комунизма. Знам, че сега е "демокрация" и няма никой да тръгне да ни забранява да слушаме Бийтълс и да излизаме в чужбината и да ни пускат банани само в оказионите по коледа;) Не са ми по-сърце точно БСП. По принцип не се интересувам от политика. Но се дразня, че млади хора като мен са гласували за БСП или Атака. Хм, а дали наистина БСП не са крали? Ами просто не са били на власт, за да крадат достатъчно добре. Не знам темата е много обширна и много може да се говори по нея. В интерес на истината аз щях да гласувам са ВМРО, само че се разколебах и после като научих някои факти за областният им лидер за Пловдив, добре, че не гласувах за тях. Всеки иска да докопа баницата. Само не знам дали някога ще има някой на власт, който да мисли за този изтерзан народ. Това си е лично мое мнение не искам никой да ангажирам с него :)

Добре е че не си министър на финансиите!

Още по добре е че не си министър на образованието штото тогава 2+2 щеше да е 5.

П.С.

Ти висше образование имаш ли....като вземеш колкото математики съм взел аз тогава ще ми говориш за сметки?

Брутният външен дълг в края на април 2005 година е 12,784 милиарда Eвро или 60,4 на сто от БВП

"Брутният вънИен дълг в края на април 2005 г. е 12,784 млрд. eвро или 60,4 на сто от Брутния вътрешен продукт /БВП/ и нараства с 538,2 млн. eвро в сравнение с края на 2004 г. Тогава той е бил 12,246 млрд. eвро, или 63 на сто от БВП. Това сочат данните на БНБ, изпратени до БТА днес. Дългосрочните задължения на страната са 8,574 млрд. eвро, а краткосрочните - 4,210 млрд. eвро."

източник:

http://www.actualno.com/news.php?id=18757

Кратка статистика от предишни периоди :

http://www.stat.bg/indicator.html?lang=1&id=60

Към тия дни Брутният външен дълг на страната надвишава 13 млрд. евро

Ти понеже си голям математик и си учил много математики сега си седни на отворения задник и сметни какво става когато обърнеш дълга си от една сума в долари /валута която се срина и сега можеше дългът ни да се е стопил драстично/ в друга сума в евро, която към днешна дата надвишава старата сума в долари.

Висше образование имам отдавна и не се оплаквам

А ти колкото математики да вземеш някои неща няма да са ти ясни

P.S. Обръщането на дълга в Евро е една от най-долните мръсотии, извършени от момченцата от НДСВ и Еврейските банки, за които работят. Царското семейство драстично се обогати, както и тези банки, а последствията за българския отруден и беден народ ще са налице години наред оттука нататък, защото той ще остане да си обслужва външните задължения със собствените си пари

Винаги съм искал петрола да се купува в левове ! :D

...

Хм, а дали наистина БСП не са крали? Ами просто не са били на власт, за да крадат достатъчно добре.

...

кога ще разберете, че бяха прекалено дълго на власт и ни дръпнаха столетие назад

едит: ще ми се вместо в ЕС да влезем в ОПЕК (така ли се пишеше) :lol:

забележете нещо...

1- "царя" не е българин! (не е живял в БГ от деситилетия...)

2- Станишев не е българин!

3- турците в България НИКОГА няма да бъдат българи... това е ясно("АТАКА" е израза на това твърдение)

??????? КОГА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИМА БЪЛГАРИ ???????

????? КОГА БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ИМАТ БЪЛГАРИЯ ??????

Брутният външен дълг в края на април 2005 година е 12,784 милиарда Eвро или 60,4 на сто от БВП

"Брутният външен дълг в края на април 2005 г. е 12,784 млрд. eвро или 60,4 на сто от Брутния вътрешен продукт /БВП/ и нараства с 538,2 млн. eвро в сравнение с края на 2004 г. Тогава той е бил 12,246 млрд. eвро, или 63 на сто от БВП. Това сочат данните на БНБ, изпратени до БТА днес. Дългосрочните задължения на страната са 8,574 млрд. eвро, а краткосрочните - 4,210 млрд. eвро."

източник:

http://www.actualno.com/news.php?id=18757

Кратка статистика от предишни периоди :

http://www.stat.bg/indicator.html?lang=1&id=60

Към тия дни Брутният външен дълг на страната надвишава 13 млрд. евро

Ти понеже си голям математик и си учил много математики сега си седни на отворения задник и сметни какво става когато обърнеш дълга си от една сума в долари /валута която се срина и сега можеше дългът ни да се е стопил драстично/ в друга сума в евро, която към днешна дата надвишава старата сума в долари.

Висше образование имам отдавна и не се оплаквам

А ти колкото математики да вземеш някои неща няма да са ти ясни

P.S. Обръщането на дълга в Евро е една от най-долните мръсотии, извършени от момченцата от НДСВ и Еврейските банки, за които работят. Царското семейство драстично се обогати, както и тези банки, а последствията за българския отруден и беден народ ще са налице години наред оттука нататък, защото той ще остане да си обслужва външните задължения със собствените си пари

ЕВАЛА :punk

И нека всички разберат че НДСВ не са нищо повече от национални предатели и алчни копелета . Така е когато Волен го казаваше това те хо пращаха на психиятър . Но май целия народ ни е за психиятър , че още вярва на тея предатели и българоубийци !

3- турците в България НИКОГА няма да бъдат българи... това е ясно("АТАКА" е израза на това твърдение)

това е голяма глупост и може да го каже само много прост човек...

друга е работата, че се турчеят хората но за това има вина държавата...

забележете нещо...

1- "царя" не е българин!  (не е живял в БГ от деситилетия...)

??????? КОГА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИМА БЪЛГАРИ ???????

????? КОГА БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ИМАТ БЪЛГАРИЯ ??????

това е голяма глупост и може да го каже само много прост човек...

друга е работата, че се турчеят хората но за това има вина държавата...

E, LifeFeel поне веднъж да сме на едно мнение :P

ама нали ви казвам, че не съм виждал телевизор от няколко години - гледам хората около мен на живо ...

(а пък ако някой се опита да ме пресече, че заради това не знам какво е положението и ей така плюя БСП - да види кога съм роден, щото няколко години без тв не са ми целия живот...)

забележете нещо...

1- "царя" не е българин!  (не е живял в БГ от деситилетия...)

1. и 2. и двамата са с българско гражданство и са живяли в БГ. За 3. погледни какво е казал LifeFeel.

Според теб какво ни остава? СДС? (Атака просто не виждам смисъл да я коментирам вече) Тези които също пуснаха гуша като ни управляваха. И 1 ден след изборите вече се разпокъсаха заради собствените си интереси за власт и собствена угода от властта. След тези сцени ако има нови избори бих гласувал за ОДС с Надежда Михайлова, само че при положение че го изгонят Петър Стоянов и другите които се опитват да се домъкнат нечестно до властта.

Кофтито е,че прогнозата че царя ще си врътне змийския задник към бсп се сбъдна на 110%.Сега вече ше се умира...между другото чухте ли за новината как е излъгал тъпия симеон относно разговорите с европейската комисия за магситрала Тракия...честно нищо добро не ни очаква...колкото румънците ги оправиха комунягите толкова и БГ ще я оправят...те че ще я оправят ще я оправят ама дано да си носят вазелина...тстс...знаете ли защо преди около 1 година разделиха България от Румъния и започнаха да ги разглеждат като две отделни страни а не като една(в смисъл като страни с относително еднакво икономическо развитие) както беше преди това..Ще ви кажа цялата работа се крие там,че откакто Румъния е управлявана от комунисти изостана от България...и то доста...но май сега ще ги настигнем в деградацията...

Да са ни яки гърбовете и дупетата..

ЕДИТ: Царят за пореден път излъга всисчки хора,които гласуваха за него...отметна се от обещанието,дадено преди изборите,че няма да се коалира с БСП,но май доста му се е осладило управлението...Еми освен да му пожелая и на него и на станишев и рязания доган Да им е сладко...а на всички останали българи дупе да ни е яко

Аз не съм чул да е казвал на пресконференцията, че няма да се коалира с тях. Нали за това ходят на преговори.

А това кога го казаха, че ще се коалират. Нали вчера казаха че няма. :huh:

Аз не съм чул да е казвал на пресконференцията, че няма да се коалира с тях. Нали за това ходят на преговори.

А това кога го казаха, че ще се коалират. Нали вчера казаха че няма. :huh:

Ами гледах преди малко обща пресконференция на тримата лидери..сега виждам,че и в нета е публикувано

Ами още преди изборите на въпрос за евентуална следизборна коалиция между БСП и НДСВ всички отричаха че е възможна поради "различните програми" и тн..ама се видя то царя така или иначе си го доведоха групировките..така че поне ще си дойде на мястото с оня мазнио с голямата горна устна Станишев

М дам. БСП от преди ни лъгаха, че са ни изкарали от черния списък. НДСВ са ни лъгали за магистралата. Сега тъкмо ще ни лъжат взаимно. :( То не че другите бяха кой знае какви ангелчета.

И кой ще бъде премиер тогава. Избрали ли са вече?

М дам. БСП от преди ни лъгаха, че са ни изкарали от черния списък. НДСВ са ни лъгали за магистралата. Сега тъкмо ще ни лъжат взаимно. :( То не че другите бяха кой знае какви ангелчета.

И кой ще бъде премиер тогава. Избрали ли са вече?

предстоят още преговори,но създаването на коалицията е очевидно...той и доган си го каза..а колкото ди министъ председателя засега Станишев настоява да е той...тва е единствената пречка за момента...защото царчето иска да си продължи..като е лапнал цицката да смуче докрай...щото там е най-сладко..

@LifeFeel това е България все пак! Защо ми е да стоя тук и да ме управлява турчин... не е ли по-лесно да отида в Турция :D

В нашата страна имаме народностен мир, но как да не се дразни човек, като гледа как разни "българоубийци" и разни други субекти се размотават, стоейки на власт?

Забележете какво си говорят дядовците... подобни констатации четем и тук! До кога ще стоим на едно място?

Преимам упреците на участниците в дискусията на тази тема.

как бе, господин Дуган наскоро подари няколко икони на една църква... LOL

(мисля, че си схванал сарказма ми)

Извинявам се за въпроса си, но не ми се занимава да отварям новинарски сайтове, или да кисна пред телевизора, а обикновено има хора със свободно време, та...

Та БСП + ДПС ли ще ни управляват?!

Извинявам се за въпроса си, но не ми се занимава да отварям новинарски сайтове, или да кисна пред телевизора, а обикновено има хора със свободно време, та...

Та БСП + ДПС ли ще ни управляват?!

хаха, май не могат да докарат мнозинство сами

аз мисля, че трябва да има нови избори... но то ще си се види след като този парламент няма да може да изплюе правителство...

ужас, колко е крив живота, а аз съм се разхилил - явно ще плача тая вечер...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...