break Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 То добре, че съм свикнал на такива,че поне да се разбираме. Ако трябва да сложим и точките и запетайките на подходящото място... Неотговаряш, защото така ти изнася "мойто дете" ,. Това доказва, че си обсолютно некопетентен по темата и твойто мнение е излишно .Ако искам ще използвам ЛС. Ти к'ъв си, че ще ми казваш к'во да правя,? Нито си модернатор, нито си администратор. , Ти си господин никой. , Така още веднъж ти повтавям да замълчиш и да спреш да ръсиш мозък наляво и надясно! <{POST_SNAPBACK}> То стана една цветна градина. Синьото са знаците, които трябва да са поставени, а червеното са непоправимите грешки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Дам за миг успях да си забравя мисълта след като се заплеснах по тема "лексиконче" http://www.kaldata.com/forums/lofiversion/....php/t2339.html (има ли такава тема тук не съм търсил де ) Иначе сериозно си мисля че дясноцентриско правителство не може да се състави без ДПС защото ако не се състави такова (с ДПС) най-вероятно да има избори тъй като БСП+ДПС+АТАКА>дясно+НДСВ. От друга страна ДПС засега иска да се коалира с БСП позицията май ми е знаете Кой ще направи компромиса? Според мен това може би ще са НДСВ, но това зависи от ДПС. Зависи дали и те ще направят компромис или не да се коалират с БСП или да не го правят. Каквото и да умуваме много работи трябва да се свършат само незнам как по-ясно да си кажем мнението за да ни слушат политиците. Чрез негласуване е неефиктевен начин според мен и оставяме другите (тези които не са в България) да говорят вместо нас... Това последното го забравете идеята ми беше просто, че предстои нещо интересно и да се надяваме да е за добро. Някой знае ли си правата като влезем в ЕС Някой знае ли т.нар. конституция Има много въпроси които не са доизпипани като например ако сте селски прозиводител и искате помощи за подмогане на това което правите ми то просто не знаете как и ако знаете то със сигурност не е лесно. София сега се превръща в една кофа за смет. Аз незнам за Пловдив как са уредени нещата да се надяваме че в бъдеще няма да има такива проблеми. Е като цяло има какво да се прави въпросите са дали ще се направи? от кого? как? и дали ние ще го одобрим? последното може да изключим Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tokarew Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 http://antifa.hit.bg/gallery/2.jpg леле какви са тия терористи ве:П) колега ......антифашисти ми били като гледам са някфи наркомани и шемети:П) Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 леле какви са тия терористи ве:П) колега ......антифашисти ми били като гледам са някфи наркомани и шемети:П) <{POST_SNAPBACK}> Незнам какви са. не съм от тях. Те повече ми изглеждат на фашисти, ама щом са казали че са анти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Добре де, тия галфони още ли не се разбраха как да си поделят кокала? Тоест к'во става с правителството, че не гледам новини... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Добре де, тия галфони още ли не се разбраха как да си поделят кокала? Тоест к'во става с правителството, че не гледам новини... <{POST_SNAPBACK}> Колега, кога имаш РД да ти подаря един тунер, да може докато жънеш в тя и той на едно малко екранче да гледаш какво става из България Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 В профила ми го пише :] 7.11. А ще мога ли да го ползвам, когато жъна нивата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 В профила ми го пише :]7.11. А ще мога ли да го ползвам, когато жъна нивата? <{POST_SNAPBACK}> Може ша си го монтираш в комбайна Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Добре де, тия галфони още ли не се разбраха как да си поделят кокала? Тоест к'во става с правителството, че не гледам новини... <{POST_SNAPBACK}> Среща Станишев - Симеон - Доган за коалиция Среща между Сергей Станишев, Симеон Сакскобургготски и Ахмед Доган ще решава каква да е бъдещата правителствена коалиция, стана ясно след вчерашното заседание на ВС на БСП. Лансират се четири възможни коалиционни варианта БСП, НДСВ и ДПС, само БСП и НДСВ, само БСП и ДПС, БСП-НДСВ-ДПС-БНС. Неутрална фигура от академичните среди да стане премиер предложи стратегът на БСП Александър Лилов. Като възможни имена той посочи академиците Иван Юхновски и Благовест Сендов. http://www.monitor.bg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neovampirism Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Ясно. След като видях анкетата за пореден път се потвърди нещо, което знаех от дълго време. Тази държавица НИКОГА, ама НИКОГА няма да се оправи. Благодаря на всички, които са гласували за Атака и за онези червените. Тъжно ми е. Браво момчета и момичета над 18, браво. Ясно ми е, че всичките партии отиват там да крадат и да се облагодетелстват. Няма смисъл да коментирам изборите, то се видя българина каква памет има . Също така знам, че който и да е на власт никога няма да мисли за нас обикновените хора. Истната всички е знаем трябва сами да се оправяме. Но след като има хора, които все още си хвърлят пълните памперси на децата от прозорците, тиганите с горещо олио през терасите, които храчат и се секнат и плюят по улиците, хвърлят си фасовете, хартиите, шишетата .............. не, няма надежда за нас. Не искам никой да засягам с това си мнение, никой не искам да мисли като мен. Извинявам се, ако съм засегнала някой. Със здраве Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 В целия ти пост единсвеното умно нещо е: един: Национално Движение Спрете Волен <{POST_SNAPBACK}> zmei_gorqnin, не обиждай - ти си тъп ако не разбираш какво имам предвид... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Всички казват че дългът е намалял само ти обратното...голям разбирач се извъди. Не се изказвай неподготвен. По-неподготвено от твоето изказване не съм чел скоро. Достатъчен ти е 7-ми клас и малко мисъл за да пресметнеш с колко точно е УВЕЛИЧЕН външния ни дълг в момента. И човекът е много прав - близко е до х2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emo_one Posted July 4, 2005 Author Share Posted July 4, 2005 То добре, че съм свикнал на такива,че поне да се разбираме. Ако трябва да сложим и точките и запетайките на подходящото място...То стана една цветна градина. Синьото са знаците, които трябва да са поставени, а червеното са непоправимите грешки. <{POST_SNAPBACK}> Хахаха смотаняк, каде го видя това бе И тва го е написъл човек, който твърди че Волен Сидеров е в "кабинета". Много си заблуден и нещастен чак ме е жал за теб . А ето на какво се и натъкнах. Нещастието да си националист. Наистина Сидеров отговаря на това, въпреки че програмата му е фашистка. http://antifa.hit.bg/ne6tastie.htm Очаквам следващия линк който ще дадеш, да е на някви дето горят български знамена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmei_gorqnin Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 По-неподготвено от твоето изказване не съм чел скоро. Достатъчен ти е 7-ми клас и малко мисъл за да пресметнеш с колко точно е УВЕЛИЧЕН външния ни дълг в момента. И човекът е много прав - близко е до х2 <{POST_SNAPBACK}> Добре е че не си министър на финансиите! Още по добре е че не си министър на образованието штото тогава 2+2 щеше да е 5. П.С. Ти висше образование имаш ли....като вземеш колкото математики съм взел аз тогава ще ми говориш за сметки? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 [Off] Хора стегнете се бе! Знаете ли колко жалки изглеждате повечето отстрани? Извинявам се, че отново влизам в ролята на шибаната черна станция, но моля ви, опитайте се да погледнете нещата отстрани! Лаете се като уличните псета - дигате врява, на която никой не обръща внимание. Плюете се един друг, на образование, на интелект, на грамотност, ако се зачета повече сигурно и комплексари се изкарвате един-друг и защо? Нещо ще промените ли? Само хабите нерви и се създават допълнителни и излишни нерви по този начин. Извинявам се, ако съм засегнал някой лично с изказването си - не целя конфронтация с никого. [/off] Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 М дам. Аз не виждам смисъл от тази тема вече. Всъщност каква роля изпълнява тя? За разгаряне на спорове между съфорумци ли или за да се обсъжда тема която отдавна й е минало времето. Някои хора не виждат, в коя друга тема да пишат и за това се заяждат с другите от форума постоянно и ги обсъждат вече над 4 безполезни страници, за да могат да има къде да пишат просто. Няма ли кой да затвори тази тема вече? Ако има предсрочни избори тази година може пак да се отвори. Защо е нужно да се пишат само глупости тук. Нека я прекръстим поне на отдушник и да се псуваме на воля! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Офф:// Аве пичове не ви ли омръзна да се заяждате за грешки в постовете, ми случва се на всеки от бързане, от невнимание и т.н. @breakneck дано скоро и ти се Осетиш да спреш да се заяждаш за глупости Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 " Европеецът има един ден за размисъл, а после гласува! Българинът пък гласува и 4 години размисля!!!" Шега, шега, ама има голяма доза истина в този лаф!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Ясно. След като видях анкетата за пореден път се потвърди нещо, което знаех от дълго време. Тази държавица НИКОГА, ама НИКОГА няма да се оправи. Благодаря на всички, които са гласували за Атака и за онези червените. Тъжно ми е. Браво момчета и момичета над 18, браво. Ясно ми е, че всичките партии отиват там да крадат и да се облагодетелстват. Няма смисъл да коментирам изборите, то се видя българина каква памет има . Също така знам, че който и да е на власт никога няма да мисли за нас обикновените хора. Истната всички е знаем трябва сами да се оправяме. Но след като има хора, които все още си хвърлят пълните памперси на децата от прозорците, тиганите с горещо олио през терасите, които храчат и се секнат и плюят по улиците, хвърлят си фасовете, хартиите, шишетата .............. не, няма надежда за нас. Не искам никой да засягам с това си мнение, никой не искам да мисли като мен. Извинявам се, ако съм засегнала някой. Със здраве <{POST_SNAPBACK}> Хмммм, хем ти е ясно че всички крадат, хем пък ги разграничаваш... В интерес на истината БСП отдавна не са крали(това напоследък е приоритет на дясното) а АТАКА не са крали още... Волен Сидеров няма частни планини, Фондации, Хотели на Черноморието и т.н. А субектите с антисоциалното поведение ги има навсякъде. Гадно е, да, но само ако обичаш да ми разясниш по какъв точно начин ще изчезнат те ако никога БСП не види власт и АТАКА никога не се беше създала?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 а АТАКА не са крали още... Волен Сидеров няма частни планини, Фондации, Хотели на Черноморието и т.н<{POST_SNAPBACK}> Ти проверявал ли си му имотното състояние, че си толкова наясно какво притежава и какво не????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Ами убеден съм че няма Мерцедеси, вили, хотели, фирми, банкови сметки и т.н. Все едно да ме питаш убеден ли съм че Маргарита Михнева не е по-богата от Милен Велчев. Ами ДА - Убеден съм... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Да бе. То за това тя си купи апартамент за 150 000 долара, точно срещу парламента. Как ги е събрала всичките тези пари? С честен труд ли. С тая работа където се е занимавала, все нещо ще е измуфтила от някъде. Я далаверка, я подкупче на гърба на другите хора, които й се обаждат да й се оплачат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Ами убеден съм че няма Мерцедеси, вили, хотели, фирми, банкови сметки и т.н. Все едно да ме питаш убеден ли съм че Маргарита Михнева не е по-богата от Милен Велчев. Ами ДА - Убеден съм... <{POST_SNAPBACK}> Аз се шегувах, но все пак не бъди толкова сигурен,защото има доста начини за укриване на доходи!!! Да разбирам , че по твоята логика Волен е Михнева, а кой искаш да кажеш, че е Велчев? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Неутрална фигура от академичните среди да стане премиер предложи стратегът на БСП Александър Лилов. Като възможни имена той посочи академиците Иван Юхновски и Благовест Сендов. стратегът на БСП Александър Лилов ??????? @_@ тоя ли още има думата ???? да му еба майката ебахти и държавата ебахти и народа... да му еба майката ... хубаво, че не съм виждал тиливизур от години ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tokarew Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Ами убеден съм че няма Мерцедеси, вили, хотели, фирми, банкови сметки и т.н. Все едно да ме питаш убеден ли съм че Маргарита Михнева не е по-богата от Милен Велчев. Ами ДА - Убеден съм... <{POST_SNAPBACK}> kogato glasuvahme za carq si mislehme 4e toie bogat i nqma da ima nujda da krade balgariq .da mama ne 4ovek kolko pove4e pari ima iska o6te i o6te...estestfeno 4e vseki 6te se stremi kam pove4eto pari...dori da sie bogat .ili beden nqma zna4enie se pak s pari moje6 da si kupi6 si4ko ...vlast ,dobar jivot,Lubov,vsi4ko ,estestveno poznaite koi e izmislil parite;)) evreite;P) prosto konstatiram:P)no naistina imam 4ustfoto 4e nikoi politik ne misli za balgariq ( koeto e mnogo jalko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.