Aquila Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Като бях в щатите идин ме пита от къде съм и като му казах, че съм от България той каза "Ааа президентът ви не беше ли комунист" и сега като дойде БСП, много ми е интересно каква ще е реакцията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Като бях в щатите идин ме пита от къде съм и като му казах, че съм от България той каза "Ааа президентът ви не беше ли комунист" и сега като дойде БСП, много ми е интересно каква ще е реакцията. <{POST_SNAPBACK}> Извинявай, но това ми се вижда слабо вероятно. Половината американци едва ли знаят къде е България, около 10% сигурно ще се затруднят да изброят континентите... Освен това Президента няма партийна принадлежност. За мен, а и за много други хора, Първанов е най-успешния Президент от новата ни история, и съм готов да се обзаложа със всеки, че ако се кандидатира за втори мандат, ще го вземе. Освен това БСП са социалистическа партия, която е член на съюз от партии, които управляват в доста европейски страни и имат изключително силно влияние в Европарламента. Престанете моля да повтаряте едно исъщо, което ви повтарят псевдодесните от екрана. Когато Маркс е казал "Един призрак броди из Европа, призрака на комунизма", едва ли е предполагал че след толкова години думите му все още ще звучат актуално. На всеки средно интелигентен човек му е ясно че комунизма НЯМА да се върне, нито пък която и да е политическа сила ще си позволи да се асоциира с него - това би било политическо самоубийство... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Съгласен съм че Първанов е най-успешния до сега президент. Макар че когато дойде на власт, изобщо не го одобрявах. Но неговите виждания вече са далеч по-други от вижданията на една лява партия, както е сега и с БСП. И все пак той си остава техан човек. И всички навън знаят за България толкова колкото всеки Българин знае къде се намира Чили например и има ли такава държава изобщо (има има ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Извинявай, но това ми се вижда слабо вероятно. Половината американци едва ли знаят къде е България, около 10% сигурно ще се затруднят да изброят континентите... Освен това Президента няма партийна принадлежност. За мен, а и за много други хора, Първанов е най-успешния Президент от новата ни история, и съм готов да се обзаложа със всеки, че ако се кандидатира за втори мандат, ще го вземе. Освен това БСП са социалистическа партия, която е член на съюз от партии, които управляват в доста европейски страни и имат изключително силно влияние в Европарламента. Престанете моля да повтаряте едно исъщо, което ви повтарят псевдодесните от екрана. Когато Маркс е казал "Един призрак броди из Европа, призрака на комунизма", едва ли е предполагал че след толкова години думите му все още ще звучат актуално. На всеки средно интелигентен човек му е ясно че комунизма НЯМА да се върне, нито пък която и да е политическа сила ще си позволи да се асоциира с него - това би било политическо самоубийство... <{POST_SNAPBACK}> Ами аз обикновенно не контактувам с хора, които незнаят континетите (или не са излизали от собствения си щат) и се обиждам от намека ти че лъжа. В щатите комунист и социалист е едно и също, параноята бая ги гони. А за Първанов съм абсолютно съгласен и с огромно удоволствие ще гласувам отново за него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pippo Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 И за какво ми е тая автобиография. Тя доказва още повече твърдението ми. В началото след 89 г. е отишъл в СДС. Полсле се е отцепил, явно не е приел тяхните методи. После е кандидатствал за листите на НДСВ и накрая е станал националист. Пълна к***а според мен. Обикаля от партия на партия като пеперудка, за да види от коя ще има по-голяма изгода.Пък и доста хора от БСП, недоволни от новите методи сега са в тази партия. Явно си е крайно лява. <{POST_SNAPBACK}> Ami te 80% ot politicite zna4i po taq logika sa pylni kurvi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pippo Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Все повече ми се струва, че НДСВ и БСП ще постигнат компромис и ще се коалират, но нито Станишев, нито царят ще е премиер, а някоя компромисна фигура(Милен Велчев примерно). <{POST_SNAPBACK}> XAXAXXAAXAXA АБСУРД!!!!! Тоя Миленчо, тва мекере никога не може да бъде премиер И всички плюете.че Атака били влезли в парламента.Че то такъв престъпник като Иван Костов влезе, тва би трябвало да ви плаши Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 XAXAXXAAXAXA АБСУРД!!!!! Тоя Миленчо, тва мекере никога не може да бъде премиер <{POST_SNAPBACK}> Съгласен съм,ама в Бг нищо не се знае!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Ami te 80% ot politicite zna4i po taq logika sa pylni kurvi <{POST_SNAPBACK}> Чак сега ли го осъзна. По-добре късно отколкото никога. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmei_gorqnin Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 XAXAXXAAXAXA АБСУРД!!!!! Тоя Миленчо, тва мекере никога не може да бъде премиер <{POST_SNAPBACK}> Мекере ама изкара бюджетен излишък! Евала му правя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 И увеличи външния дълг двойно... Прави му евала Link to comment Share on other sites More sharing options...
emo_one Posted July 2, 2005 Author Share Posted July 2, 2005 Чак сега ли го осъзна. По-добре късно отколкото никога. <{POST_SNAPBACK}> АРЕ МЛЪKНИ ВЕЧЕ ВЕ ! НЕ ТИ ЛИ ПИСНА ДА ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ П.П. не ми отговори в какъв кабинет е Волен Сидеров По - принцип може партията да е националистически настроена, но някои да не харесват много от хората в кабинета, а само Сидеров. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmei_gorqnin Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 И увеличи външния дълг двойно... Прави му евала <{POST_SNAPBACK}> Всички казват че дългът е намалял само ти обратното...голям разбирач се извъди. Не се изказвай неподготвен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Айде понеже всички сте разбирачи да ви дам да почетете преди да спорите за нещо.. http://www.bnb.bg/bnb/home.nsf/vPages/S_GE..._April_2005.pdf Айде приятно четене Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Цъкайте БТВ и гледайте сеира. Петър Берон изяде водещата на "Сеизмограф". Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Цъкайте БТВ и гледайте сеира. Петър Берон изяде водещата на "Сеизмограф". <{POST_SNAPBACK}> Хахахаха прав си , мацката се изнерви тотално. Искам да гледам пата кюта Хахахах предване земетръс Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 predi malko gledah novinite,onq gey sergei kaza 4e e nevazmojno upravlenie na BG bez u4astieto na tziganite ei tva mekere mirizlivo ako go nabaram 6te mu navra glavata v gaza. i kakvo stana v edin moment ,ziveem v mahala na turziq li kakvo ebahti i mrasniqt pedal pak se ogazi na dogan. ima6e topik za patrioti,az sam takav, no se pritesnqvam kakvo 6te pravq kato mi svar6at patronite ,za6toto kato gledam sme malko takiva van mangalite ot parlameta a sas tqh i komunqgite abe besen sam,hili se kat putka i za toq li glasuvahte we sega mu qjte huq (ako ima razbira se ) www.atakabg.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Mи доволно е детето бре , спечели изборите, сега ще стане премиер, то и аз щях да цъфтя от щастие, ако стояха така нещата Link to comment Share on other sites More sharing options...
emo_one Posted July 2, 2005 Author Share Posted July 2, 2005 @star_net хубаво е че има хора като теб които осъзнавът за какво става въпрос, правилно казваш че остават все по-малко патриоти, но за сметка на това сме по-силни, както каза Волен - нямаме много пари и власт но за сметка на това имаме сърце и душа която не сме продали Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmei_gorqnin Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Тоя г*й Сергей много ме дразни. За единия премиерски стол ще продаде България. Тъпото е ,че атака няма да се коалира с никой...щото са болни мозъци.Иначе ако НДСВ, десните и атака се коалират...ще съм наи доволния на света да го видим мазния Сергей как ще му се изтрие усмивката от лицето. Долен дупедавец. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Иначе ако НДСВ, десните и атака се коалират... <{POST_SNAPBACK}> Този вариант според мен е невъзможен, макар че и на мен ми се иска да стане така (е може би без Атака...). Вбесява ме това, че Доган се възприема като най-важната личност в парламента, но затова са виновни ду*едавци като Станишев и царя, които го ухажват като за световно след изборите 2001 и сега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 А бе предсрочни избори и това е. Пък дано са разбрали хората че не трябва да гласуват за Атака, Дпс и БСП. И Емчо, научи се да ползваш РМ мойто дете, защото като пишеш извън темата и праскаш офтопици не мисли че ще ти отговоря. Неотговаряш щото така ти изнася "мойто дете" , това доказва че си обсолютно некопетентен по темата и твойто мнение е излишно <{POST_SNAPBACK}> Това е въпрос на култура, а не на стремеж към рекорд по офтопици както правиш ти в момента. С което още веднъж се убеждавам, че не си се научил как се пише РМ. По-добре прочети първо темата за новобранци. Или и нея сега не можеш да откриеш, да не би да искаш и линк? Всъщност, не очаквай повече коментар от мене по тъпи въпроси и постове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emo_one Posted July 3, 2005 Author Share Posted July 3, 2005 А бе предсрочни избори и това е. Пък дано са разбрали хората че не трябва да гласуват за Атака, Дпс и БСП. И Емчо, научи се да ползваш РМ мойто дете, защото като пишеш извън темата и праскаш офтопици не мисли че ще ти отговоря. <{POST_SNAPBACK}> Неотговаряш щото така ти изнася "мойто дете" , това доказва че си обсолютно некопетентен по темата и твойто мнение е излишно Това е въпрос на култура, а не на стремеж към рекорд по офтопици както правиш ти в момента. С което още веднъж се убеждавам, че не си се научил как се пише РМ. По-добре прочети първо темата за новобранци. Или и нея сега не можеш да откриеш, да не би да искаш и линк? Всъщност, не очаквай повече коментар от мене по тъпи въпроси и постове. Ако искам ще използвам ЛС ти къв си че ще ми казваш кво да правя, нито си модернатор, нито си администратор , ти си господин никой , така още веднъж ти повтавям да замълчиш и да спреш да ръсиш мозък наляво и надясно Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 А ето на какво се и натъкнах. Нещастието да си националист. Наистина Сидеров отговаря на това, въпреки че програмата му е фашистка. http://antifa.hit.bg/ne6tastie.htm Емчо, можеш да ходиш да псуваш сега тях, а не тук да си измисляш врагове, което е едно от целите на националиста, според този линк. О, да. Забравих да ти благодаря че си се потрудил да прочетеш темата за новобранци и да разбереш как се праща РМ, въпреки че беше само един. ----------------------------------------------------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Неотговаряш щото така ти изнася "мойто дете" , това доказва че си обсолютно некопетентен по темата и твойто мнение е излишно Ако искам ще използвам ЛС ти къв си че ще ми казваш кво да правя, нито си модернатор, нито си администратор , ти си господин никой , така още веднъж ти повтавям да замълчиш и да спреш да ръсиш мозък наляво и надясно <{POST_SNAPBACK}> No comment Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 No comment <{POST_SNAPBACK}> Тва все пак е форум не литературен вестник Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.