b0r3d Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Къде тва 1,60 цигари ве?В германия по евтини от 3,60 евро не видях!!!И понже са супер зле затва цяла Германия е в магистрали и чистонови автомобили, а ние караме трошки. И ако си бил някъв нелегален дето е бачкал на черно едва ли това отразява обстановката в страната им (верно източна Германия е по-зле...но са на светлини години по-напред от нас). <{POST_SNAPBACK}> Цигарите бяха за Румъния. По въпроса за цигарите в Германия, значи не си гледа добре.По - въпроса за колите имат издодни лизингови схеми, които някакъв процент от населението може да си позвол. Както и тук ако имаш прилични месечни доходи може да си позволиш да си вземеш нов автомобил на лизинг. И не не съм бил нелегален, колкото и странно да ти звучи. И още нещо , не ми гледайте лъскавкото, а вникавайте в съществото на нещата. То и в Америка е лъскавко, защо не им станем един щат направо. Както казах и по горе като ви са влиза, влизайте, но ако има референдум едва ли ще има такъв ентусиазъм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Няколко млади момчета ни нападнаха с мощни викове "Атака", оплакаха се четири циганки метачки от пловдивската комунална фирма "Екоглобал". В неделя рано сутринта работничките почиствали района до местния офис на коалиция "Атака", когато внезапно срещу тях скочили яките младежи. Единият дал тон: "Атака" и всички подели призива, като подгонили метачките да ги бият. Едва успяхме да се спасим от юмруците им с писъци и бягство, споделя жената, която не пожела да каже името си от страх.Стандарт <{POST_SNAPBACK}> Айде почнаха се простотиите... Мен пък ме гониха да ме бият дядовци с бастуни и викаха БСП... След войната която Сидеров обяви на медиите скоро ще стане ежедневие да се публикуват такива статии: всичките започващи с "нападнаха" и завършващи със "за малко", "почти", "на косъм" и такива подобни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Хора още не знам колко глупости ще изпишете, но по принцип някои казват гледайте първо себе си и чак тогава другите(т.е. първо и предимно вашите успехи мисля че така беше. Обаче това не означава да зарежете някой в нужда примерно). Цялата тема мисля че беше за очакванията ни за резултатите от изборите. За съжаление още не се знае кой ще управлява. edit:NEO_DDT(отнася се и за azsum) извинявай че ти права забележка, но чета понякога в."Труд" и нарочно обръщам последна страница само да прочета заглавията те са от сорта "Някой ограбил...", "Хванаха беглец..." и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 @Sdden тия работи които споменаваш поне са се случили и има някакви доказателства, докато статии от типа който аз коментирах за неща които уж "за малко" не са се случили са глупости Аз мога да кажа че днес са ме гонили еди-какви си за да ме бият и аз "едва" съм се измъкнал, ти как ще докажеш че не вярно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Хора още не знам колко глупости ще изпишете, но по принцип някои казват гледайте първо себе си и чак тогава другите(т.е. първо и предимно вашите успехи мисля че така беше. Обаче това не означава да зарежете някой в нужда примерно). Цялата тема мисля че беше за очакванията ни за резултатите от изборите. За съжаление още не се знае кой ще управлява. <{POST_SNAPBACK}> За съжаление който и да управлява някои неща няма да се променят. Като нампример това да се спре безразборното изхвърляне на боклуци ( и после да се оплакваме от общината, че не чисти ), като това да се разбере, че ограничението от 50 км в града не е случайно, че след употреба на алкохол е по-добре да се качим на такси отколкото в колата си, че като дадем на детето си 50 лева дневни или ключовете за колата с 200 коня и го оставим без надзор си мислим, че всичко е ОК. Има още толкова неща които не зависят от политиците а от самите нас, че един ден няма да ми стигне за да ги изброя. Преговорите между политическите сили започнаха и предполагам до една две седмици ще се спазарят за власта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmei_gorqnin Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 1 - Волен Сидеров е антисемит.Твърде глупаво за 1 политик в днешни дни.2 - Казвал съм го и преди - гласуваш или не - БСП ще спечели.Но предпочитам тях, от колкото НДСВ със техния любим партньор Доган :allien <{POST_SNAPBACK}> Ща видим сея като Сержо се надупи на Доган, за единия премиерски пост, ще те видим дали ще говориш още така! А тъпака Костов (ша ма извиняватве) с болните си амбиции ще опрпоасти цялата държава. Така яко се нахендирхме, че нямам думи! Доганчо за да се добере до власта ще се мазни на всеки и после като я вземе ще видите кво ще направи. Много ме издразни днешното му изказване: "Ахмед Доган отхвърли възможността за създаване на единна парламентарна група с думите – кой ще се съгласи на това." Наситина жалко че атака са такива психопати! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 31% от 56% гласували не са 1/3 от българите!!!!! <{POST_SNAPBACK}> Напротив - точно една трета са.... Няма даже да започвам да изказвам мнението си за хора, които не отиват да гласуват, сякаш само за да могат после да плюят всички.... Който не е гласувал практически е делегирал това си право на останалите... Щом не ги интересува какво ще става...да не мрънкат. Относно тези които нямат възраст....по-умни хора са преценили че не са политически зрели... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friedrich Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Пич, нещо си зле с математиката. 0,31х0,56=17,4% Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 sincity колко пъти трябва да казвам, че БСП+ДПС няма да я бъде. Нито БСП нито Доган имат политическа изгода от такъв кабинет. <{POST_SNAPBACK}> Още ли мислиш така? Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 mmm da i az gledah novinite mazniqt mangal sas onq gey sergei ebahti i 6ibanata darjava ama taka ni se pada kato sme ovtze i tarpim tzigani da ni re6avat problemite Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Още ли мислиш така? <{POST_SNAPBACK}> Ама ти си като някоя бомба със закъснител. Помниш, помниш и се изцепиш на момента когато трябва. mmm da i az gledah novinite mazniqt mangal sas onq gey sergeiebahti i 6ibanata darjava ama taka ni se pada kato sme ovtze i tarpim tzigani da ni re6avat problemite <{POST_SNAPBACK}> Ами така е. Вместо да създадат повече цигански партии че да се4 разпокъсат гласовете и Доган да е пак със около 4-5 %, сега пък стана обратното. Всички български партии се разпокъсаха и накрая и нови се появиха и Атака обра малко от гювеча на останалите. Ако ги нямаше тях сега можеше като се разпределят малко гласовете и НДСВ да се коалира със СДС и всичко цигани нямаше сега да управляват. Или пък щеше да има предизборни избори и да се реши по-нататък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Относно тези които нямат възраст....по-умни хора са преценили че не са политически зрели... <{POST_SNAPBACK}> А според мен трябва да се въведе и горна граница,защото имам чувтвото че от 65 години нататък,хората започват да оглупяват.Също и долната граница според мен трябва да е поне 21 години,а не 18. Лично мнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Още ли мислиш така? <{POST_SNAPBACK}> ДА. Коалицията ще е БСП+НДСВ. А след вчерашните разговори може да смяташ, че Доган ще загубил 3 4% от гласоподавателите си. При евентуална коалиция със НДСВ и БСП ще загуби поне още 15 20%. А варианта само БСП+ДПС не съществува на теория. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 За долна граница 21 години си прав. Също би било да се въведе образователен ценз, защото не е редно полуобразовани маймуни, които не са прочели една книга през живота си, да имат право да решават бъдещето на една държава. Но въвеждането на такъв ценз е противоконституционно, уви Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tokarew Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 За долна граница 21 години си прав. Също би било да се въведе образователен ценз, защото не е редно полуобразовани маймуни, които не са прочели една книга през живота си, да имат право да решават бъдещето на една държава. Но въвеждането на такъв ценз е противоконституционно, уви <{POST_SNAPBACK}> Ми ако се промени конституцията и се приеме този закон ще останат само 50% от гласоподавателите Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 За долна граница 21 години си прав. Също би било да се въведе образователен ценз, защото не е редно полуобразовани маймуни, които не са прочели една книга през живота си, да имат право да решават бъдещето на една държава. Но въвеждането на такъв ценз е противоконституционно, уви <{POST_SNAPBACK}> За въвеждането на образователен ценз съм съгласен,но долната граница да се дигне на 21 мисля че е ненужно!!!На 18 години човек вече има някакъв опит и защо да няма право на глас???Проблем е че голяма група от хората в тази възраст не се интересуват от политика но има такива които ги касае!!Защо аз трябва да страдам заради някакви глупаци които не ги интересува какво става в държавата!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 За долна граница 21 години си прав. Също би било да се въведе образователен ценз, защото не е редно полуобразовани маймуни, които не са прочели една книга през живота си, да имат право да решават бъдещето на една държава. Но въвеждането на такъв ценз е противоконституционно, уви <{POST_SNAPBACK}> Не си прав! Всеки има право на глас. Не може и е тъпо да се въвежда образувателен ценз първо, защото е вид дискриминация и второ, защото в момента образувателната система в България е толкова скапана, че няма никакви гаранции, че дори някои висшистити не са "полуобразовани маймуни, които не са прочели една книга през живота си". Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Пич, нещо си зле с математиката.0,31х0,56=17,4% <{POST_SNAPBACK}> Напротив много съм си добре с математиката ама ти си зле с логиката. Когато 5 човека ебат една п♛тка, после само те могат да разправят дали е добре или зле и какво им е лепнала и дали е забременяла. Тея дето само са стояли отстрани и са зяпали могат само "да му смачкат главата".... Като не си си дал вота - трай си. Иначе взимай едно пакетче семки и сядай на стълбите пред входа с твърдия електорат на недоволните и почвайте да бистрите политиката... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friedrich Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Напротив много съм си добре с математиката ама ти си зле с логиката. Когато 5 човека ебат една п♛тка, после само те могат да разправят дали е добре или зле и какво им е лепнала и дали е забременяла. Тея дето само са стояли отстрани и са зяпали могат само "да му смачкат главата".... Като не си си дал вота - трай си. Иначе взимай едно пакетче семки и сядай на стълбите пред входа с твърдия електорат на недоволните и почвайте да бистрите политиката... <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Извинявай, ама за на майка си путката ли ми говориш ? <{POST_SNAPBACK}> Келеш, аз за майка ти нищо не съм казвал, ако имаш нещо за мойта заповядай на бул 6-ти септември 230 ет.2 ап. 6. Това е супер оффтопик ама такива олигопати ме изкарват извън нерви... Смятам че подобни постове трябва да се санкционират... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friedrich Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Може да съм бил малко груб, ама и такива многознайковци като теб ме изкарват извън нерви ... Сравнението между изборите и е@#не беше много тъпо. Едва ли си получил оргазъм като си гласувал. Извинявай, изпуснах си нервите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Напротив много съм си добре с математиката ама ти си зле с логиката. Когато 5 човека ебат една п♛тка, после само те могат да разправят дали е добре или зле и какво им е лепнала и дали е забременяла. Тея дето само са стояли отстрани и са зяпали могат само "да му смачкат главата".... <{POST_SNAPBACK}> Не че нещо, ама не схващам аналогията в това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Не че нещо, ама не схващам аналогията в това. <{POST_SNAPBACK}> Има предвид че само който е взел участие може да се оплаква, критикува и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Apologies accepted.... Имам предвид, че при положение че тези хора се отказват доброволно от вота си, не могат после да протестират и да коментират...малко пенсионерско ми се струва да седи само отстрани и да наливаш.... Все пак, демокрацията е система, при която хората делегират част от своите права на държавата. Естествено, получават правото да избират тези, на които ги дават. Много е важно хората да има политическа култура и да са избирателно активни. Ама като не желаят не разбирам защо после трябва да ги смятаме... Нали са се отказали?!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 А след вчерашните разговори може да смяташ, че Доган ще загубил 3 4% от гласоподавателите си. При евентуална коалиция със НДСВ и БСП ще загуби поне още 15 20%. А варианта само БСП+ДПС не съществува на теория. <{POST_SNAPBACK}> Дано си прав за Доган, но ме съмнява!!! А и няма да го разберем дали е така! Вариантът само БСП и ДПС не съществува, защото не събраха 121 мандати! В противен случай щеше да съществува и още как!!! За долна граница 21 години си прав. Също би било да се въведе образователен ценз, защото не е редно полуобразовани маймуни, които не са прочели една книга през живота си, да имат право да решават бъдещето на една държава. Но въвеждането на такъв ценз е противоконституционно, уви <{POST_SNAPBACK}> По-добре да се образоват хората, вместо да се въвеждат цензове!! Доколкото е възможно, разбира се. Винаги ще има необразовани! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.