azsum Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Щом е така ситуацията в момента не е ли подмяна на вота? Щом ако има утре избори ще има съвсем различни нагласи - не е ли това подмяна на желанието на хората? Аз не разбирам от кой се страхуват тези, които са против нови избори, предвид създалата се ситуация на евентуални безпринципни коалиции. Кой се страхува от волята на хората? Аз не! <{POST_SNAPBACK}> Подмяна на Вота ? Подмяна на вота имаше и след изтичане на 800-те дни на Царя когато загуби 50% от избирателите си, но желанието на хората е за следващите 4 години не за месец или два. Не можем да избираме народни представители при най-малката промяна в настоението на хората. Аз съм против нови избори и единственото от което се стахувам е от ЕС. Защото новите избори могат да значат само едно - задействане на предпазната клауза и отлагане както казах минимум с една година. Не се ли страхуваш от това ? От КБ обявиха, че са готови на преговори със всички (без АТАКА) с единствената цел да не се стига до горното. Не беше ли редно другите преди да ги саботират ПОНЕ да ги бяха изслушали на какви отстъпки са готови и какво предлагат и тогава да изказват позициите си ? И няма да има безринципни коалиции - всяка една ще бъде на принципа за довършване на преговорите и влизането ни в ЕС. Да се надяваме, че днес след 15:00 Станишев и Сиемон ще излезнат отговорни политици и че ще имаме стабилно правителство поне следващите две години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Ами не - не се страхувам от това. Досега съм живял без ЕС, що да ме е страх? Не ме разбирай погрешно - за присъединяване към ЕС съм. Но предпазната клауза ще се задейства - не сме подготвени. И не виждам защо да ме е страх. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 ако царя се коалира с БСП ще припадна от смях оле не мога да спра да се смея но единствената пречка е самият цар, ако той си замине - не виждам проблем само ще сменят значението на последните две букви от НДСВ един: Национално Движение Спрете Волен Link to comment Share on other sites More sharing options...
emo_one Posted June 29, 2005 Author Share Posted June 29, 2005 Ти не, ама ако има нови избори го духаме за ЕС 100%. Не ги слушай онея палячовци от Новото Бреме как обясняват че можело да се приемат необходимите закони за един месец... То от такива закони сме на тоя хал... <{POST_SNAPBACK}> Съгласен съм че от новото бреме са палячовци , щото всички знаем с кви хора ходи на яхти Миро Севлиевски и таканататак . Но не съм съгласен че ще го духаме ако не влезем в ЕС , даже мисля че ако влезем ща го духаме , щото никой не си задава въпроса какво сме ние за ЕС помислете добре , какво можем да дадем на ЕС , направете едно сръвнение м/у най-бедната държава в ЕС и Българи , как смятате какво можем да им дадем ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Всеки трети е гласувал за БСП, те спечелиха изборите(достатъчно убедително според мен <{POST_SNAPBACK}> 31% от 56% гласували не са 1/3 от българите!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Съгласен съм че от новото бреме са палячовци , щото всички знаем с кви хора ходи на яхти Миро Севлиевски и таканататак . Но не съм съгласен че ще го духаме ако не влезем в ЕС , даже мисля че ако влезем ща го духаме , щото никой не си задава въпроса какво сме ние за ЕС помислете добре , какво можем да дадем на ЕС , направете едно сръвнение м/у най-бедната държава в ЕС и Българи , как смятате какво можем да им дадем ? <{POST_SNAPBACK}> Щом ни искат значи има какво да дадем . Но въпроса не е в това какво можем да дадем, а какво можем да вземем. Или след като прекъснахме отношенията си със бившите съветски републики и Русия трябва да се превърнем като в Северна Корея - Не искат от никой нищо и не дават на никой нищо. Най-малкото което можем да получим след влизането в ЕС е икономическа стабилност и доста по-бърз разтеж за да догоним останалите членове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Но не съм съгласен че ще го духаме ако не влезем в ЕС , даже мисля че ако влезем ща го духаме , щото никой не си задава въпроса какво сме ние за ЕС помислете добре , какво можем да дадем на ЕС , направете едно сръвнение м/у най-бедната държава в ЕС и Българи , как смятате какво можем да им дадем ? <{POST_SNAPBACK}> Който е влезъл в ЕС, не е излезъл, пич!!!! Запомни го това веднъж завинаги!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmei_gorqnin Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 ако царя се коалира с БСП ще припадна от смях оле не мога да спра да се смея но единствената пречка е самият цар, ако той си замине - не виждам проблем само ще сменят значението на последните две букви от НДСВ един: Национално Движение Спрете Волен <{POST_SNAPBACK}> В целия ти пост единсвеното умно нещо е: един: Национално Движение Спрете Волен Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Който е влезъл в ЕС, не е излезъл, пич!!!! Запомни го това веднъж завинаги!!!! <{POST_SNAPBACK}> Айде и ти не ми го хвали тва Евро. Живял ли си там да знаеш какво е .. Аз лично имам опит 2 годинки и не е толкова цвете, колкото го представят Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Няколко млади момчета ни нападнаха с мощни викове "Атака", оплакаха се четири циганки метачки от пловдивската комунална фирма "Екоглобал". В неделя рано сутринта работничките почиствали района до местния офис на коалиция "Атака", когато внезапно срещу тях скочили яките младежи. Единият дал тон: "Атака" и всички подели призива, като подгонили метачките да ги бият. Едва успяхме да се спасим от юмруците им с писъци и бягство, споделя жената, която не пожела да каже името си от страх. Стандарт Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Няколко млади момчета ни нападнаха с мощни викове "Атака", оплакаха се четири циганки метачки от пловдивската комунална фирма "Екоглобал". В неделя рано сутринта работничките почиствали района до местния офис на коалиция "Атака", когато внезапно срещу тях скочили яките младежи. Единият дал тон: "Атака" и всички подели призива, като подгонили метачките да ги бият. Едва успяхме да се спасим от юмруците им с писъци и бягство, споделя жената, която не пожела да каже името си от страх.Стандарт <{POST_SNAPBACK}> Това малко нагласена работа. Ако са искали да ги чупят от бой мислиш ли, че мангалките щяха да избягат. Това малко сапунен сериал Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmei_gorqnin Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Съгласен съм че от новото бреме са палячовци , щото всички знаем с кви хора ходи на яхти Миро Севлиевски и таканататак . Но не съм съгласен че ще го духаме ако не влезем в ЕС , даже мисля че ако влезем ща го духаме , щото никой не си задава въпроса какво сме ние за ЕС помислете добре , какво можем да дадем на ЕС , направете едно сръвнение м/у най-бедната държава в ЕС и Българи , как смятате какво можем да им дадем ? <{POST_SNAPBACK}> Сега ще ти кажа какво сме за ЕС. 1.Сме бъдещ пазар...(затова наливат пари в момента в нас за да можем после да им ги върнем 100 кратно) 2.Като член на ЕС ще сме им по длъжни на тях от колкото на САЩ. 3.Стабилна и обединена Европа може по-лесно да се противопостави на САЩ, Китай и който и да е друг. 4.Сме фактор който ще доведе до понжаване на някои стандарти, койито излизат от граници в Еворпа. Пример: Роаботодателите в германия са недоволни, че работния ден е само 7 часа и германците имат правото на досат почивни дни. (Това ми го е казвал собственик на фабрика за милиони евро...не си го измислям) 5. Ако толкова не им трябвахме защо въобще ще започват преговори с нас? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Айде и ти не ми го хвали тва Евро. Живял ли си там да знаеш какво е .. Аз лично имам опит 2 годинки и не е толкова цвете, колкото го представят <{POST_SNAPBACK}> Те ако бяха цвете, нямаше да искат да се разширява ЕС. Няколко млади момчета ни нападнаха с мощни викове "Атака", оплакаха се четири циганки метачки от пловдивската комунална фирма "Екоглобал". В неделя рано сутринта работничките почиствали района до местния офис на коалиция "Атака", когато внезапно срещу тях скочили яките младежи. Единият дал тон: "Атака" и всички подели призива, като подгонили метачките да ги бият. Едва успяхме да се спасим от юмруците им с писъци и бягство, споделя жената, която не пожела да каже името си от страх.Стандарт <{POST_SNAPBACK}> Е, голям майтап. Май пред офиса на АТАКА ще бъде поне 4 години мръсно. Като няма кой да им чисти. Ето една причина, защо ромите са полезни за България. Ем ти чистят, ем ги биеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emo_one Posted June 29, 2005 Author Share Posted June 29, 2005 Който е влезъл в ЕС, не е излезъл, пич!!!! Запомни го това веднъж завинаги!!!! <{POST_SNAPBACK}> АРЕ ДА НЕ МИ СА КАРАШ САМО АААААААААААА Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Айде и ти не ми го хвали тва Евро. Живял ли си там да знаеш какво е .. Аз лично имам опит 2 годинки и не е толкова цвете, колкото го представят <{POST_SNAPBACK}> Някаква неистина да съдържа поста ми? Не съм живял, но съм ходил в Западна Европа, а и имам близък роднина, който живее там. Смея да кажа, че знам за какво става въпрос и ние сме на светлинни години от тях!!!Емо, поздрави на Мусолини!!!! Не се впрягай толкова!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Някаква неистина да съдържа поста ми? Не съм живял, но съм ходил в Западна Европа, а и имам близък роднина, който живее там. Смея да кажа, че знам за какво става въпрос и ние сме на светлинни години от тях!!!Емо, поздрави на Мусолини!!!! Не се впрягай толкова!!!! <{POST_SNAPBACK}> Айде като поживееш коментирай, то и аз като минавах през Румъния някои работи ми харесаха, но не са цвете и светлинни години са само в главата ти. Ако си работил, живял с тях, може би щеше да го знаеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Айде като поживееш коментирай, то и аз като минавах през Румъния някои работи ми харесаха, но не са цвете и светлинни години са само в главата ти. <{POST_SNAPBACK}> Аргументи чакам!!!!!Така в нищо не ме убеждаваш !! И никой не говори за Румъния! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Аргументи чакам!!!!!Така в нищо не ме убеждаваш !! И никой не говори за Румъния! <{POST_SNAPBACK}> Аз не искам да те убедя приятелю, не ми плащаш да го правя. Като влезнем ще си говорим кой прав, кой крив А пък и с тебе неможе да се спори , ти си от рода хора, които са компетенти във всичко. Бтв имам далечен роднина по 18 линия в Таджикистан, да ти кажа по - яко е отколкото и в еврото там Ако има референдум аз ще съм против, а ти като толкова искаш, хващай куфарчета и отивай Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 хаха,свастики...казах ли ви че Волен е като хитлер,а.. Хайл Волен,подай спрея и на сапун! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Какво искаш да кажеш че в Румъния са добре ли? Може да не са толкова също европейците, обаче са много по-добре от нас. Там си е друг стандарта все пак и за това и искат повече, а тук сме си свикнали на мизерийката. Според тях може те да си мислят че живеят зле, ама за нас ще ни е много добре. То така е, колкото повече имаш, толкова повече искаш. Нима не си спомняте вече как живееха почти всички 96-97 година. Сега сме къде къде по-добре от тогава, ама пак не ни е добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Какво искаш да кажеш че в Румъния са добре ли? Може да не са толкова също европейците, обаче са много по-добре от нас. Там си е друг стандарта все пак и за това и искат повече, а тук сме си свикнали на мизерийката. Според тях може те да си мислят че живеят зле, ама за нас ще ни е много добре. То така е, колкото повече имаш, толкова повече искаш. Нима не си спомняте вече как живееха почти всички 96-97 година. Сега сме къде къде по-добре от тогава, ама пак не ни е добре. <{POST_SNAPBACK}> Добре бе момчета сългасявам се с вас.. Живи здрави да сте да се радвате на еврото, аз съм скептик по въпроса на база мой опит и опит на други, така че ще поживеем ще видим. Баш много по - добре от нас не са... Важното е , че кутия бяло боро струваше към 1.60 български пари и то с бандерол Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Агресив, аз поне не използвам разни саркастични коментарчета по адрес на никого, за разлика от теб!!!! Най-малко искам да преиначавам темата обаче! Тук говорим за избори! breakneck, aз за Румъния нищо не съм казал!!!! И за Таджикистан също не съм казал нищо! ЕДИТ: Следващият пост на Агресив показва отново какво имах предвид!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Важното е , че кутия бяло боро струваше към 1.60 български пари и то с бандерол <{POST_SNAPBACK}> За това пък тук вече LM струва 1,40. Вече си гъзар като пушиш Виктори, а не вносни цигари. Но не всички са така, все пак. Пък и там 1,60 за разлика от размера на заплатата им е нищо.breakneck, aз за Румъния нищо не съм казал!!!! И за Таджикистан също не съм казал нищо! <{POST_SNAPBACK}> Аз говорех на Aggressiv, ама ме изпревари с поста си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Агресив, аз поне не използвам разни саркастични коментарчета по адрес на никого, за разлика от теб!!!! Най-малко искам да преиначавам темата обаче! Тук говорим за избори! breakneck, aз за Румъния нищо не съм казал!!!! И за Таджикистан също не съм казал нищо! <{POST_SNAPBACK}> Ами използвай бе колега Проблема ти е че не приемаш и другата страна на медала, но това може да е само в твоя вреда. Айде да спра със саркастичните коментарчета, че тука бъка от разбирачи които много се сърдят Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmei_gorqnin Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Добре бе момчета сългасявам се с вас.. Живи здрави да сте да се радвате на еврото, аз съм скептик по въпроса на база мой опит и опит на други, така че ще поживеем ще видим. Баш много по - добре от нас не са... Важното е , че кутия бяло боро струваше към 1.60 български пари и то с бандерол <{POST_SNAPBACK}> Къде тва 1,60 цигари ве?В германия по евтини от 3,60 евро не видях!!! И понже са супер зле затва цяла Германия е в магистрали и чистонови автомобили, а ние караме трошки. И ако си бил някъв нелегален дето е бачкал на черно едва ли това отразява обстановката в страната им (верно източна Германия е по-зле...но са на светлини години по-напред от нас). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.