cheese Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Като става дума за разпродаване, кой продаде БГА Балкан? Кой продаде Нефтохим-а на руснаците? Кой подписа меморандума за закриване на АЕЦ Козлодуй БЕЗ ДАЖЕ ДА МУ ГО ПОИСКАТ??? Хора, мислете, четете и помнете! За това са ни дадени главите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Не, приятелю HBK , не е цинизъм, а неграмотност <{POST_SNAPBACK}> Ами не знам за вашите "грамотни" глави... Аз съм на 25 години и следвам Политология....но друго си е вашето компетентно мнение... A сравнението със Стамболов беше за човек, който поставя национална политика пред външната... Мисля че Сидеров е такъв, макар да знам че няма начин да мине 4% Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Първо notor1ous големи батко и виден мислителю не съм на 15-16 а след 9 месеца ставам пълнолетен... Второ естествено че предизборните програми не са напълно изпълними, но целта е да се придържат към тях и да ги реализират оптимално... Трето щом трабва да се гласува за личности за коя личност би гласувал тогава ти? За Бойко Борисов? И би ли ми обяснил кои са тия дето му плащат на Волен Сидеров да е антисемит Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 ..."ние сме на всеки километър..." <{POST_SNAPBACK}> Ще видите вие едни атаки и километри като си направим партия и дойдем на власт . П.П. И аз искам такава мишка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jolie Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 1 - Волен Сидеров е антисемит.Твърде глупаво за 1 политик в днешни дни.2 - Казвал съм го и преди - гласуваш или не - БСП ще спечели.Но предпочитам тях, от колкото НДСВ със техния любим партньор Доган :allien <{POST_SNAPBACK}> Wow! Стой си и гледай ако спечелят БСП как ще си направят коалицийка не с кой да е, а с Омразния ти Доган. Дано не влезе в парламента, че то тва по лошо нема Иначе по темата - аз бих гасувала за ДСБ - много ми допада тяхната програма. Млада съм и още варвам на обещания, така че не бих гласувала по цвят, а по това кой какво възнамерява да прави след изборите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Българската политика - като българския футбол. Все сини и червени, а отстаналите - моментно явление. Понеже бг-футбола слабо ме вълнува защото е боза, познайте дали ще ида да гласувам Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Като става дума за разпродаване, кой продаде БГА Балкан? Кой продаде Нефтохим-а на руснаците? Кой подписа меморандума за закриване на АЕЦ Козлодуй БЕЗ ДАЖЕ ДА МУ ГО ПОИСКАТ??? Хора, мислете, четете и помнете! За това са ни дадени главите! <{POST_SNAPBACK}> Кой ни вкара в НАТО, кой начерта пътя към ЕС, кой разреши безвизовото ни пътуване в Европа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Аз до съвсем скоро заявявах, че няма да гласувам.Сега най-вероятно ще бъде Атака.Може Волен да е антисемит и откачалник, но поне предлага хубава партийна линия.Не блее само в митичната Европа и не лиже американски задници.Друг е въпроса, че програмата му е комбинация от старите програми на СДС, НДСВ, БББ(помните ли Жорж,а?) и старият социализъм.Може да го наречете национал-социалист, но поне има реална програма и обещава изпълними неща. <{POST_SNAPBACK}> Волен не е никъв антисемит. Сигурен съм че дори не знае какво е антисемит. Той е един от многото болни патриоти, които прказват приказват и като дойдат на власт ще управляват компетентно максимум година. След тва ще стане като с НДСВ. Ще се отпуснат като черво и от АТАКА ще стане на "А, ТАКА!" Влязох им във форумите и съм паднал от стола от смях. Тия са толкова шантави че просто няма накъде. Кат направят българска нацистка партия а не няква псевдо партия като АТАКА ми се обадете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Кой се опита да ни пр***е за подписването на предприсъединителния договор ??? Кой ТОЧНО ни вкара в НАТО на 29-и март м.г. ?!?? Нещо за Козлодуй нищо не казваш ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Всичко е по - добре от БСП ! Лошо ми става като ги гледам!!!! Трябва да попречим да бъдат мнозинство мизерниците! Така че ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Всичко е по - добре от БСП !Лошо ми става като ги гледам!!!! Трябва да попречим да бъдат мнозинство мизерниците! Така че ...... <{POST_SNAPBACK}> Значи да гласува за ДПС .. Или за Евророма , те определено са по - добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Значи да гласува за ДПС .. Или за Евророма , те определено са по - добре <{POST_SNAPBACK}> Да моя грешка..... Забравих тея малоумници! Особено ДПС Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 A сравнението със Стамболов беше за човек, който поставя национална политика пред външната... Мисля че Сидеров е такъв, макар да знам че няма начин да мине 4% <{POST_SNAPBACK}> Аз те разбрах в какъв смисъл ти беше сравнението, въпреки че сравняваш кон с кокошка, но за Сидеров грешиш- абсолютен популист и манипулатор! Първо notor1ous големи батко и виден мислителю не съм на 15-16 а след 9 месеца ставам пълнолетен... Второ естествено че предизборните програми не са напълно изпълними, но целта е да се придържат към тях и да ги реализират оптимално... Трето щом трабва да се гласува за личности за коя личност би гласувал тогава ти? За Бойко Борисов? И би ли ми обяснил кои са тия дето му плащат на Волен Сидеров да е антисемист <{POST_SNAPBACK}> 1.Радвам се, че има и доста млади хора,които се интересуват от политика. Продължавайте да сте активни и да имате позиция поне.2. За когото и друг да гласуваш (без Доган) е по-добре от Болен Сидеров! 3. Казва се антисемит, а не антисемист (дано е неволна грешка). Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Да сте чули Кунева да е споменала, че тия дни затваряме глава “Конкуренция”? И че от нас се иска да подпишем, че няма да надвишаваме производство на стомана от 2,5 млн. тона продукти след 2007 г.? А това е два пъти по-малко от количествата, произвеждани у нас през 90-те години. Значи ЕС ни налага диктат да стопим с 50% производството си на стомана и стоманени продукти, а ние гледаме на Съюза като на благодетел. Това пазарна икономика ли е, или нов, по-лош СИВ, трябва да запитаме Брюксел. Няма кой да зададе въпроса, обаче. Стоманата не е единственият отрасъл, в който сме дискриминирани. Колко българи знаят например, че от 1 май 1995 до 28 февруари 2002 г. ЕС беше забранил износа на замразени пилета от България. Просто са пречели на някого да си продава пилетата. След отмяната на тази забрана е ясно, че браншът у нас е доведен до колапс и ще му трябват години за възстановяване. Но България си трае и преглъща шамара. И продължава да величае ЕС като божество. За 2002 г. България получи квота от ЕС за износ на пшеница в рамките на смешните 2000 тона. Това е подигравка за страна, която произвежда 3-4 милиона тона пшеница и половината от това количество изнася навън. Нещо като протест да сте чули от комсомолката Кунева? Няма и да чуете. Тва е за всички които смятат да гласуват за НДСВ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Кой се опита да ни пр***е за подписването на предприсъединителния договор ??? Кой ТОЧНО ни вкара в НАТО на 29-и март м.г. ?!?? Нещо за Козлодуй нищо не казваш ... <{POST_SNAPBACK}> Какво да ти кажа за Козлодуй? Ако не бяха подписани меморандомите нямаше да помиришем ЕС. Въпрос на лобита или страх от нашия АЕЦ, както искаш го разбери. А за НАТО - това, че подписването стана миналата година - съгласен съм. Но ако не беше предното правитество едва ли сегашното щеше да го подпише. Да ти обясня ли пак нещата за НАТО или ще прочетеш поста ми 2 пъти? 1999-та година при кризата в Косово червените организираха анти-НАТО митинги. Курсът към НАТО се взе през 1997-ма година. И след 7 години ни приеха, определено важно за България събитие. Утре започва от днес, тези неща не стават бързо. Разликата е, че аз изтъквам явните успехи на предното правителство. Похвали НДСВ, не плюй по другите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Така.... За сравнението между Сидеров и Стамболов - погрешно е.Правилно е да се прави сравнение между Сидеров и Стамболийски. Какъв е бил Сидеров преди 9-ти?Не знам.Но знам какъв е бил Доган, за какво е съден и къде е лежал.И ме е яд, че се допусна бивш терорист(казвал съм го хиляди пъти - пак ще го кажа) в държавната власт. Едит : синсити - извинявай - не съм догледал Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Съгласен съм с Voodooman до голяма степен! Въпросът с АЕЦ е много сложен и за съжаление прекалено политизиран! Едит: Grimjaur, наздраве,нямаш проблеми! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Vapreki 4e sam nepalnoleten az li4no big glasuval za BSP...moze zvo4i gadno dori protivno na nqkoi hora....no spored men ve4e ne ziveem vav vremeto na SSSR i BSP ne sa sa6tite vidqhme kvo mogat SDS i NDSC sq koi ostana nqkav sme6nik ot ATAKA??? ili ciganite i turcite? edin poznat be6e kazal tursko da stane ama BSP ne...moze da se sbadne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undyning Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Интересна тема , която не за друго но показва какво мисли младото поколение към което се числя и аз / 27 год. / По темата бих гласувал за ОДС не защото така разцепено дясното пространство има някакъв шанс да управлява а само и само БСП да събере по малко гласове че отново под тяхно управление едва ли бих издържал. В интерес на истината България през този "преход" за 3-4 години се опита да се отскубне от тежката братска прегръдка на Братята Руснаци но преди 4 години братушките пак си върнаха влиянието . Които си мисли че България не се управлява от вън , не е наясно с политиката . Управлявана е и за в бъдеще пак ще е управляват . Всичко е зони на влияние от световните сили . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Аве майна гледах тоя от атака за сефте,ми тва много психясало олигри ми мяса ве.Къде са навъдиха и такива боклуци хептем отчайващо е положението Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackRam Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Братлета няма смисъл да се гласува, който и да спечели от кандидатите все ще краде и то много. Много съм против обаче мафиотските пешки от Новото Време - Мирослав Севлиевски, Емил Кошлуков и компания. Мразя ги заради поправката "Севлиевски" в закона за наркотиците. Тази поправка обслужва мафията, абсолютно е неадекватна и в Европа няма толкова малоумен закон. 150 000 души в България пушат трева независимо дали това им харесва на другите или не. Тези 150 000 не са обществено опасни и не пречат на никого, затова обществото трябва да ги приеме. Това са вашите приятели и съседи. Според закона всичките тези хора трябва да влязат в затвора за 10-15 години. Те не са престъпници, а получават присъди по-тежки от тези на изнасилвачите и убийците. Съответно диларите които заслужват затвор са на свобода, а корумпираните полицаи декларират успехи в борбата с дрогата, като съдилищата са пълни с дела за по 1-2 грама трева. За пример ще дам далеч не толкова развитата Чехия където всичко е регламентирано и може да се носят до 30 грама трева без проблеми. Нека мафиота с черна кола да влезе в затвора, а не студента който пуши масур в парка! Долу мафията и мазните мафиотски марионетки като Севлиевски. Предполагам сте чули за скандала в който се е забъркал с някви имоти на морето. Става въпрос за милиони долари. Такъв боклук не трябва да е министър. promena.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 човек и на 5 години може да си има мнение за комунизма,достатъчен е един най-прост учебник по история,пък бил тои и орязан откъмто действителна фактология.но щом имаш толкова ниско мнение за себе си,няма да тръгна да те разубеждавам я.... ако мнението ми за себе си беше ниско нямаше изобщо да поствам тук , имах предвид че няма как да имаш бистро и самоизградено мнение за нещо ако не си го видял ако не с очите си ,то поне през обективен поглед ,ама тва не е лесно ,пък за учебниците няя да коментирам мисля за всеки е ясно ква манипулация и до не толкова съзнателно накланяне на авторът/ите в дадена посока ,щото пък аз мисля че малко хора могат да анализират (тука може би мнението ми за мен самия е ниско) ,ама да анализират правилно иначе отдавна се каня да кажа на сички дет говорят за комунизма да си еб*т ма*ките ,щото не може да слагата малката гупа от управляващи по времето на комунизма ,на равно с днескашното БСП , а да не говорим и колко се е бил изродил комунизма от началните намерения ,размисли на Маркс ма както и да е се пак не съм бил там ,раз4итам само на Дискавъри и Каналъа 1 (нз дали така се пише на руски) ,,опаа маи и аз изразих мнение за комунизма пък съм на 17 тццц както казах и преди ,Важното е пиене да има ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naso Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Какво да ти кажа за Козлодуй? Ако не бяха подписани меморандомите нямаше да помиришем ЕС. Въпрос на лобита или страх от нашия АЕЦ, както искаш го разбери. А за НАТО - това, че подписването стана миналата година - съгласен съм. Но ако не беше предното правитество едва ли сегашното щеше да го подпише. Да ти обясня ли пак нещата за НАТО или ще прочетеш поста ми 2 пъти? 1999-та година при кризата в Косово червените организираха анти-НАТО митинги. Курсът към НАТО се взе през 1997-ма година. И след 7 години ни приеха, определено важно за България събитие. Утре започва от днес, тези неща не стават бързо. Разликата е, че аз изтъквам явните успехи на предното правителство. Похвали НДСВ, не плюй по другите. <{POST_SNAPBACK}> Може би ще обясниш на всички КАКВО БЪЛГАРИЯ ПЕЧЕЛИ ОТ ЧЛЕНСТВОТО СИ В НАТО!!! От кого ще ни пази ? Сигурно ще ни обясниш как така България е ЕСДИНСТВЕНАТА държава на Балканският Полуостров която унищожи армията си !!!?? През 2003 г. Турция получи 4 000 000 000 $ спешен заем за да спаси икономиката си ,но не си пипна армията ,а непрекъснато я модернизира и увеличава ? Знаеш ли защо Кипър е разделен !? Съгласен ли си с това което стана тогава и става сега в Косово ? А в Македония ?! Ти случайно да не си мислиш че тука не епълн о с "Ваххабити"(или там както се казват) и "мюсюлмански братя" и всякви друи фанатични секти спонсорирани от Саудитска Арабия и Катар ?! Знаеш ли ,че Босна например е пълна с Моджахедини ?!! По начинът по който България подписва договорите си за пресъединяване към ЕС нас не ни чака нищо добро !! Нещата от преди 20 години са се променили коренно,не само в България ,но и в цяла Европа ,да не говорим , че непрекъснато ще се влошават !!!За който не е разбрал още : сегашният политико - икономически модел в света обслужва само една малка част от обществото - крупните акционери,останалите - ДА ГО ДУХАТ !!! Независимо дали това е германия ,Холандия,САЩ или България !!! P.S. През 1942 г. когао България обявява война на САЩ и Англия в парламента ограмната част от депутатите са ръкопляскали и е било пълно с речи от рода "Сега вече няма как да изгубим", "сега сме на печелившата страна " ........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Тези 150 000 не са обществено опасни и не пречат на никого, затова обществото трябва да ги приеме. Това са вашите приятели и съседи. Според закона всичките тези хора трябва да влязат в затвора за 10-15 години. Те не са престъпници<{POST_SNAPBACK}> Или ти трябва летен лагер в Белмекен, или не си в час колко опасен може да бъде един наркоман зад волана или останал без дрога. За съжаление обаче тези закони само се пишат, а после никой не ги спазва. Колкото до изборите - Най-добрия вариант за България в момента може да бъде единствено ПЪЛНО мнозинство на БСП. Обединена с нови идеи, под погледа на ЕС следвайки течението от последните няколко години, ще изкара успешно мандата си и живот и здраве да ни приемат в обединена Европа. При положение, че не вземат мнозинство 100% гаранция, че ще се повтори 97-ма. Колиция с ДПС едва ли ще има. Коалицията ще е в опозицията - Надето и Костов - предизборни противници ще се разцелуват, НДСВ-то начерта пътя си към коалиция със десни партии, а Доган еднакво се разбира и с едните и с другите - нали 8 години е бил в коалиция с тях. Пълен саботаж на управляващата паритя без да се мисли за последиците . Отлагане на ЕС, предсрочни парламентарни избори и т.н. Не знам с какви очи Костов, Стоянов Михайлова и т.н. сини лидери застават пред хората, след като същите ги наказаха преди 4 години. На десните партии им трябва НОВ лидер с нови идеи които да ги обедини така, че след 4-години да имаме едно силно дясно правителство и една добра лява опозиция. Мое е мнение е, че е редно през следващите 4 години да имаме правителство което да обърне малко повече внимание на обикновения гражданин гласоподавател. Както някой беше писал по-горе - В цяла Европа е така - след гладни години левите взимат власта от време на време. Ще скочат данъците, ще поолекнат осигуровки, разходи за оразование и т.н. За тези които постоянно натякват какво било преди 89-та - Е ще ме извиняват но сме 2005 година, комунизма си отиде. Не бъркайте комунизъм с социализъм - има огромна разлика. Или ви е страх, че ще ви бият и ще ви карат в Белене ? Такива са били времената тогава, никой не го отрича. Колкото до червените бабички лека им пръст, но сигурно 50% от тях вече са напуснали този свят през последните 16 години. И няколко думи за АТАКА - в друга страна тази колалиция би била забранена, а лидера и тикнат в затвор (макар да е само пионка). И понеже много им се вързват на програмата - нека прочетат точката за задължителното веручение. Е аз нямам намерение да учат децата ми как може да се наранят 5000 души с два хляба и три риби, вместо уроци по физика информатика и т.н. Да я учат да се моли вместо да работи или спортува. Не благодаря. И логото им - България за българите - е турците и циганите в Сибир ли да ги пратим. На тези лозунги могат да се вържат единствено надрусани разглезени хулиганчета, които за съжаление стават все повече и повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Колкото до изборите - Най-добрия вариант за България в момента може да бъде единствено ПЪЛНО мнозинство на БСП. Обединена с нови идеи, под погледа на ЕС следвайки течението от последните няколко години, ще изкара успешно мандата си и живот и здраве да ни приемат в обединена Европа. При положение, че не вземат мнозинство 100% гаранция, че ще се повтори 97-ма. Колиция с ДПС едва ли ще има. Коалицията ще е в опозицията - Надето и Костов - предизборни противници ще се разцелуват, НДСВ-то начерта пътя си към коалиция със десни партии, а Доган еднакво се разбира и с едните и с другите - нали 8 години е бил в коалиция с тях. Пълен саботаж на управляващата паритя без да се мисли за последиците . Отлагане на ЕС, предсрочни парламентарни избори и т.н. Не знам с какви очи Костов, Стоянов Михайлова и т.н. сини лидери застават пред хората, след като същите ги наказаха преди 4 години. На десните партии им трябва НОВ лидер с нови идеи които да ги обедини така, че след 4-години да имаме едно силно дясно правителство и една добра лява опозиция. <{POST_SNAPBACK}> Ужасно смешно изказване. Само за "Атака" си прав!Аз пък не знам с какви очи се явяват на избори хората, които съсипаха България 97 година? Румен Овчаров, Румен Петков, Младен Червеняков, Емилия Масларова, Красимир Премянов, Георги Пирински? Тези помниш ли ги как съсипаха България? Явно не. С какви очи сега са кандидат-депутати? Много бързо си забравил! Тези хора ли искаш пак да ни управляват? Не, мерси! Да си ходят в Русия при Путин! Ако не вземели БС(К)П мнозинство, щяло да стане като 97г.! Това звучи страшно, защото най-вероятно няма да вземат пълно мнозинство! Така че горко ни на всички явно. Надето и Костов щели да се разцелуват? Че той Костов може да не влезе в НС? Пък и какво лошо има да стане обединение в дясно? А,сетих се, това не е изгодно за БСП. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.