Jump to content
BulForum.com

ИЗБОРИ 2005

emo_one

За кого гласувахте  

254 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

AssassiN Съгласен съм да има такъв човек, но да има нужното образование. Той си няма и понятие от политика. Та той е бил постоянно репортер. за толкова години се е научил да плюе политиците, обаче сега застава от тяхната страна и вижда че не е май много приятно и се прави на обиден. И искаш да ми кажеш че обича циганите ли. Добре, никой не ги обича. Обаче какво му пречат евреите не мога да разбера. Аз не мога да различа един обикновен човек дали е християнин или католик или евреин, освен ако не си каже, пък и не ме интересува това. От къде я измисли тази заплаха не можах да разбера. И още нещо. Евреите не се избиват сами, а с помощта на Палестина. ;)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

А мислиш ли че ако съм гласувал за атака щях да съм толкова против нея???

А тези от НДСВ къде ги забравяш? ;)

А мислиш ли че ако съм гласувал за атака щях да съм толкова против нея???

А тези от НДСВ къде ги забравяш? ;)

kakvo be6e tova NDSV,.......aaaa oniq deto prodadoha BG, sas ple6iviqt 6ef koito iska6e i musala da si vzeme.

Не мислиш ли, че , ако мога да си позволя една малка игра на думи, и Косово не е било Косово, преди да стане Косово ?????  Същото важи и за Македония, и за Сърбия, и за Кипър. Общо взето всяко неща на света е било здраво, преди да се счупи.

Голяма беля си докарахме, дано не успеят да забъркат някоя каша до предсрочните избори Атакаджиите, защото предсрочни избори почти сто на сто ще има . Макар че основната беля вече е направена - Доган може спокойно да твърди пред електората си, че в Бългжария има 400 000 души, готови да го правят на сапун тоя електорат.

Последствията оставям на фантазията ти ...

Това са пълни глупости...предсрочни избори няма да има, защото на корумпарите им е ясно че ако има, и вината за забавянето на влизането в ЕС падне на тях, то Атака ще вземе 20+ %. И никаква беля не могат да направят... беля може да стане само с адски корумпираните членове на "старите" политически партии. Относно Доган - той открай време играе по тая струна... не виждам каква е разликата сега, освен че му се показа че и на българите им писна да ги дискриминират, защото каквото и да си говорим в България ИМА дискриминация спрямо българите... Надявам се Атака да промени това...

EDIT: Иначе относно началото съм съгласен, само че Косово го направиха американците, за да си изпробват оръжията срещу беззащитна държава преди войната за нефта... Утре като гръмнат някакви мангали откраднат снаряд от поделение и като кажат САЩ че Атака ги е гръмнала и стой и гледай... ще разбереш може би защо в Ирак хора продължават да дават живота си само и само да отнемат няколко на тези, които дойдоха за да заграбят държавата им...

Атака 20+% :lol: Това никога няма да стане. Пък и сега ако приемат новия начин на разпределение на местата, по новата система, може да стигнат около 4% в парламента. А други изобщо да ги няма. Станат ли 20+ директно я напускам тая държава и ще гледам фойерверките на нато от страни. :D

И Ирак правят атентати, защото са си такива. Те от малки ги обучават как да правят бомби и ги учат на подчинение. Пък и НАТО няма да живеят там, че да се борят срещу това. Там целите са далеч по-други.

искам да ми посочите кое точно е фашисткото освен нагласянията на този или онзи тюфлек които се наричат социолози, коя точно точка е фашистка ?! Волен Сидеров обяви война на медиите и на както той я нарича "мафиотизираната" управленска върхушка с което си носи последствията...

Ау, вече цитираме класика Сидеров дори :angry1 Ти вчера не видя ли във форума кое му беше фашисткото? Проблемът е, че Атака активизираха ксенофобията в България, а това е много,много опасно!

abe moje vsqkakv da e i lud i nenormalen i neznam si o6te kakav.

no e edinstveniqt koito ne se dupi na doganovzi i drugi mazni 4erni tvari.

nemoje da se pi6e6 balgarin i da gleda6 novoni na turski.ili v parlamenta da se govori na razvalen balgarski

az sam za ataka ili po to4no,az sam za iz4istvaneto na parlamenta i България  ot tzigani.dosega edinstveno bai To6o se spravq6e  :D

1.Не бъди толкова сигурен, че не се дупи на Доган,защото според мен и двамата са от едно тесто замесени. :excl: Запомни го това.

2.Щом си доволен от бай Тошо, що не гласува за БКП?

ЕДИТ: Писна ми от ненормалници в тази държава,като се започне от главния прокурор, а сега и Сидеров. Тия са за лудница, а не за власт!!! :angry1

От това по-голяма глупост не бях чел :laughing: и как го разбраха че 75% от гласувалите за АТАКА са бивши привърженици на БСП :confused Защо примерно да не са на НДСВ или ОДС :confused Въобще в цялата статия едно смислено нещо не видях...

Ау, вече цитираме класика Сидеров дори  Ти вчера не видя ли във форума кое му беше фашисткото? Проблемът е, че Атака активизираха ксенофобията в България, а това е много,много опасно!

Е кажи де кажи, кажи точно кое :blink: Това че иска да им намери работа да си плащат сметките ли :confused от тва по лош фашизъм здраве му кажи :angry1 АТАКА не е причината за ксенофобията а следствие от нея...

Edit:// Искам да попитам breakneck относно гласуването което пусна каква е разликата между "националистична" и "само патриоти има там" :blink: :confused

NEO_DDT, просто се вгледай във физиономиите по питингите на Атака. Няма нужда от коментар.

Но кой е гласувал за тях не е интересно!

Ей това е интересно-

Брожението в "основните" политически сили е видимо дори за незаинтересуваните в политическия живот люде. Оредяването на гласоподавателите и мърморенето на членската маса се превръщат в натиск върху ръководствата да отстъпват местата си на нови активисти. Страхът от външен източник, наличието на реална или илюзорна заплаха имат обратен ефект - сплотяват стреснатите членове около ръководството, служат за основания за потискане на недоволствата и за сритване на инакомислещите в партията.

Първи се възползваха от "голямата заплаха" хитреците от протурската партия. Размахаха опасността от ксенофобска атака на политическо ниво, погнаха под строй към урните традиционния си турчеещ се електорат, сръчкаха де що има българомохамедани, мобилизираха чрез страх и пазаруване значителни групи цигани и станаха още по-значим фактор в управлението на България. "Атака" в случая изигра ролята на "антитяло" и така повиши имунитета на етно-религиозното движение ДПС. И то в критичен за него момент, когато беше подложено на открити критики от страна на официални лица от хегемона САЩ и глухото неодобрение за подобни партии в Западна Европа.

това- също

От появата на "Атака" националистическите идеи много повече губят, отколкото печелят. Ръководството й има много малко общо с неподправения и безкористен патриотизъм на хората, които са гласували за нея. Цялата пара ще отива в свирката. Подлагайки на непрекъснати подривни удари ПГ и особено уязвимите лица в нея, злонамерените подривни центрове и средства за масово информиране последователно ще изкривяват същността на българския национализъм, ще създават отблъскващ образ на всички негови носители. Защото субекти, които са другарували с активистите на ДПС, одобрявали са коалиционно партньорство с протурското движение и са били в една партия със Соломон Паси не биха могли да им дават ефективен отпор и с открити лица да привличат съдействащи на националистическата кауза привърженици.

Но заради поведението на тези водачи отвън и отвътре в страната ще тече кампания в защита на "застрашените от ксенофоби и фашисти" цигани, турци и евреи. А политическите майкопродавци ще се представят за толерантни бранители на обществения мир.

Става ли ти ясна картинката???

P.S. С риск основателно да ме обвивнят, че се повтарям, ще ти отговора на въпроса за опасността. Отговорът е следният : Кипър, Босна, Косово.

Дано нямаш нужда от поясняване, защото това ще означава, че през последните десетина години или си спал, или си бил на Марс .

Спах зимен сън на Юпитер...:wacko:

Имам чувсвото че си играем на развален телефон :wacko: Всеки си пее старата песен... От толкова помия която изляхте по адрес на АТАКА така и не получих отговор кое становище на Сидеров е фашистко, опасно и т.н. :confused :confused :angry1 И стига с тва Косово там положението беше доста различно...

Колко по-лазлично? Поради интереси на съседна държава беше подтикнато малцинство да прави пакости. Държавата подгони малцинството и вследствие

на това Косово вече е практически несависимо. След десетилетия спокойно съвместно съществуване сега там сърлбите и албанците не могат да се гледат.

И всичко това поради факта, че няколко приворженици на "твърдата ръка" се поддадоха на провокации... Каква твърда ръка в 21-и век бе, хора !??????????? Това е демоде вече !!!

За Кипър и за Босна да ти обяснявам ли??? Кипър пък едно към едно отговаря на ситуацията, дето я печем тук, началото е същото, дано не същият и краят.

Щон ме си видял кое е опасното, не мисля, че някой може да ти помогне ...

@ NEO_DDT

Това че на младежите с голите глави, които вчера посетиха за кратко тази тема, им поникнаха крилца след появата на Сидеров!

Edit:// Искам да попитам breakneck относно гласуването което пусна каква е разликата между "националистична" и "само патриоти има там"  :blink:  :confused

Ами замисъла беше към всяко положително нещо за почитателите на сидеров да има и нещо отрицателно. По - принцип може партията да е националистически настроена, но някои да не харесват много от хората в кабинета, а само Сидеров. До като други може да са убедени че там има хора които искат да направят наистина нещо за България и че няма случайнни кадри които са там просто за лична изгода. По-точно за тези които наистина вярват и са убедени в тях, или незнаят дали са националисти но знаят че им вярват, или пък знаят (или им се иска) да са фашисти, но ги подкрепят като мислят че това е правилния избор. За това го написах и него. Не е нужно една партия да е от някакъв цвят за да й вярваш. За някои хора няма значение какви са, дали комунисти или фашисти, илитурци, или сини. Важното е че вярват че ще оправят България.
Имам чувсвото че си играем на развален телефон :wacko: Всеки си пее старата песен... От толкова помия която изляхте по адрес на АТАКА така и не получих отговор кое становище на Сидеров е фашистко, опасно и т.н. :confused  :confused  :angry1 И стига с тва Косово там положението беше доста различно...

Не мисля че беше по-различно от това, което цели той. Защо беше тази война там, защото сърби не обичат Косовчани. Същото както Българи не обичат цигани. Но там направо си ги трепаха, за това и почна тази война, което цели и Сидеров. И още нещо. Ето и така обсъжданата програма на АТАКА.
Да върнем България на българите!

20 принципа на Национален съюз АТАКА:

1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен. Различието по произход или вяра не може да се поставя над националната принадлежност. Който прави това, се самоотделя от българската нация и държава и не може да има никакви претенции към тях.

2. Официалният език в България е българският и в националните медии, издържани от държавния бюджет, не може да има емисии на друг език. Забрана и ясни санкции за етнически партии и сепаратистки организации.

3. Строги санкции за ругателство с български национални светини и хули срещу България.

4. Здравето, социалната сигурност, образованието, духовният и материалният просперитет на българската нация са приоритет номер едно за държавната власт. Те стоят над влизането в политически, военни или други международни съюзи.

5. Българската държава е длъжна да осигурява здравето, социалната сигурност и условията за духовен и материален просперитет на всички българи с всички средства на държавната власт.

6. Всеки български инвеститор, предприемач и производител е с предимство пред всеки чуждестранен до изравняването на стандарта ни на живот със средноевропейския. Българското производство, търговия и банки трябва да са в български ръце.

7. Данъците и доходите в България трябва да бъдат съобразени с възможностите и нуждите на българското население, а не с изискванията на МВФ и Световната Банка.

8. Приватизационните сделки подлежат на ревизия.

9. Българският бизнес, независимо държавен или частен, се подпомага от държавата във и извън границите й.

10. Генерален прочит на бюджетната схема и преразпределението на бюджета в полза на българските граждани, а не на управленската върхушка. Съкращаване на администрацията.

11. Програма за преодоляване на демографския срив сред българите.

12. Незабавно изтегляне на войските ни от Ирак.

13. Напускане на НАТО. Неучастие във военни блокове. Пълен неутралитет. Никакви чужди военни бази на българска територия.

14. Референдуми по всички важни въпроси, засягащи живота на над 10% от нацията.

15. Българската земеделска земя не се продава на чужденци при никакви условия.

16. Преразглеждане на затворените глави в преговорите с ЕС и предоговаряне на неизгодните за България клаузи. Отмяна на договора за затваряне на АЕЦ Козлодуй.

17. Прекратяване на българската зависимост от МВФ и Световната банка

18. Провеждане на операция „Чисти ръце”. Разследване на криминално забогателите и всички сделки с участие на политици, както и сделките по външния дълг.

19. Конфискуване на незаконно придобитото имущество и създаване на фонд за безплатно медицинско обслужване с конфискуваното. Правна формула на понятието “национално предателство”. Съд за национални предатели.

20. Законово въвеждане на минимална цена на труда - почасово заплащане, отговарящо на средноевропейското.

Да върнем България на българите!

С може би около половината точки не съм съгласен, но най-много не съм съгласен още с първа точка. Какво означава това? Че щом си католик или евреин или мюсулманин, значи не си Българин така ли? Никой не може да ти казва с каква вяра да бъдеш. Всеки човек определя сам за себе си какъв д бъде. Това не го прави по-малко Българин.

С може би около половината точки не съм съгласен, но най-много не съм съгласен още с първа точка. Какво означава това? Че щом си католик или евреин или мюсулманин, значи не си Българин така ли? Никой не може да ти казва с каква вяра да бъдеш. Всеки човек определя сам за себе си какъв д бъде. Това не го прави по-малко Българин
мисля че не сиразбрал точно какво иска да каже Волен ....според мен тоипротестира от това че се даватпрекалено многоправа на малцинствата и те почват да се възгордяват .Волен също иска да приложи теорията за етническиия ред . А тя е монолитна даржава с малцинство сведено доминимум...или сички турци в Турция Евреите в Израел...малко е радикален и немислим за днешната демокрация,незнам как ще се постигне ...

Волен също иска да приложи теорията за етническиия ред . А тя е монолитна даржава с малцинство сведено доминимум...или сички турци в Турция Евреите в Израел...малко е радикален и немислим за днешната демокрация,незнам как ще се постигне ...

Не съм съгласен на принципа: "кой от къде е, там да си ходи". Ами смесените бракове??? Във всяка държава има малцинства и никоя държава до сега не се е впрегнала да си ги гони там където трябва да са. Щом спазват законите какво ти пречат, не мога да разбера?
Според вас, които сте анти-АТАКА, кажете ми, българските турци български граждани ли са или не, защото според тях, те са български граждани. Обаче като са Български граждани, защо НЯКОИ от тях се смятат за повече от етническите Българи! Същото се отнася за НЯКОИ цигани и т.н. Защото не всички са лоши. Сидеров много ясно иска да се справи с мафиите, а не с обикновените хора. Ако искаше да се справи с обикновените хора, щеше да сформира една българска мафийка и щяха да трепат НЕ-етнически Българи по нощите. В парламента обаче се коват закони! Точно законът трябва да обвърже всички граждани, а да не дава привилегии на едни или други. Именно срещу това се бори Атака, срещу привилегиите на хора, които нямат право да бъдат по-привилигеровани!

Всеки който се чувства Българин и има Българско гражданство, значи е такъв. Не чух че Сидеров иска да се справи с мафиите, а с турците, циганите, евреите...Не знаех че малцинствата се броят за мафия. И няма закони които да дават повече преимущества на малцинствата, а има прекалено много организации, които ги защитават.

И също така, днес даваха по БТВ форума на АТАКА. С поставени имена на хиляди евреи, от които някои от тях дори са известни. Ако ми кажете сега че тази партия не се поддържа от фашисти и скинари и Сидеров не им е втълпил че тази партия е фашистка. Той ако беше се представил просто че неговата партия е крайно лява и няма нищо фашистко в нея, като не имитира Хитлер и вика като някой нацист за малцинствата, сега дори можеше и да се коалира и с БСП. И никой нямаше да говори толкова за него и може би нямаше да има толкова много гласове от болни мозъци, които си мислят че малцинствата трябва да се подредят в редица и да се разстрелят и които до скоро са играли на Quake 1,2,3 или Doom или някоя друга игра и си е въобразил че така трябва да бъде и в живота.

Така и не разбрах, на кой и защо му пречат евреите???

1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен. Различието по произход или вяра не може да се поставя над националната принадлежност. Който прави това, се самоотделя от българската нация и държава и не може да има никакви претенции към тях.

С може би около половината точки не съм съгласен, но най-много не съм съгласен още с първа точка. Какво означава това? Че щом си католик или евреин или мюсулманин, значи не си Българин така ли? Никой не може да ти казва с каква вяра да бъдеш. Всеки човек определя сам за себе си какъв д бъде. Това не го прави по-малко Българин.

Ех...като бъдещ инжинер не би трябвало точно аз да ти обяснявам... :lol: :lol: :lol:

Това не означава, че ако си католик или мюсюлманин не си Българин, а че ако считаш себе си за повече католик отколкото Българин е лошо.

Демек, трябва на 1во място да си Българин и след това всякакъв друг.

А ако не мислиш така....

Който прави това, се самоотделя от българската нация и държава и не може да има никакви претенции към тях.

;)

Форумът е временно спрян за обновяване на софтуера.

Всички мнения са съхранени.

Това от сайта на атака ;) Странно съвпадение.

Ех...като бъдещ инжинер не би трябвало точно аз да ти обяснявам... :lol:  :lol:  :lol:

Това не означава, че ако си католик или мюсюлманин не си Българин, а че ако считаш себе си за повече католик отколкото Българин е лошо.

Демек, трябва на 1во място да си Българин и след това всякакъв друг.

А ако не мислиш така....

Който прави това, се самоотделя от българската нация и държава и не може да има никакви претенции към тях.

;)

И понеже все още не съм инжинер ще ми дадеш ли пример за това как може някой да се определя, повече например евреин отколкото Българин. Защото така като гледам много се обесмисля нещо тази точка и не виждам с какъв замисъл я е сложил.
Форумът е временно спрян за обновяване на софтуера.

Всички мнения са съхранени.

Това от сайта на атака ;) Странно съвпадение.

Да, спряха го. Това го показаха и по БТВ. И после оня младия скинар се обясняваше че не това била целта им и това омърсявало тяхната партия или нещо от тоя род. Да бе да. Да не ги е вмъкнал някой друг тези мисли на хората. Сигурно са го възприели неправилно човека, той не е виновен...

Абе какво продължавте да ги бистрите, изборите минаха сега ще видим какво ще " изакат "наште любими народни избранници :D :) Чакане му е майката :devil

Сидеров се бореше единствено да влезе в Парламента и успя......евала!!! Аферим!!!!

Ми той това си го и каза още на интервюто при онзи другия откачен (забравих му името :) ). Знае че няма да спечели изборите, но поне да може да влезне в парламента. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...