Jump to content
BulForum.com

ИЗБОРИ 2005

emo_one

За кого гласувахте  

254 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

А защо тогава иска да докаже че ДПС е противоконституционна, след като е късно вече? :blink: :confused

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply
А защо тогава иска да докаже че ДПС е противоконституционна, след като е късно вече? :blink:  :confused

Както ти казах , това го искаше по предизборната кампания, сега виждаш ли да иска нещо. Аз лично ти казах от два дена немога да видя мутричката на някой от Атака да направи някакво изявление, било то във вестник, било по телевизия :P

П.С Това е мое мнение де и смятам, че никой няма да го обявява за неконституционен :D

Ами щом се радваш и вярваш на Слави аз просто нямам какво да кажа...

Колкото до прочутата конференция ми е интересно колко са я гледали цялата и колко говорят само по това което са чули по новини и други медии :angry: За тези които са я гледали искам да ми кажат честно че не са му задавали провокиращи въпроси и са се отнасяли с коалицията нормално, също така искам да ми посочите кое точно е фашисткото освен нагласянията на този или онзи тюфлек които се наричат социолози, коя точно точка е фашистка ?! Волен Сидеров обяви война на медиите и на както той я нарича "мафиотизираната" управленска върхушка с което си носи последствията...

Както ти казах , това го искаше по предизборната кампания, сега виждаш ли  да иска нещо. Аз лично ти казах от два дена немога да видя мутричката на някой от Атака да направи някакво изявление, било то във вестник, било по телевизия  :P

П.С Това е мое мнение де и смятам, че никой няма да го обявява за неконституционен  :D

То това не му пречи да го повтря в парламента. Пък и това си го повтори на пресконференцията, въпреки че е късно. А рабира се че няма да го видиш по телевизията, нали им е обиден на всички. :) Пък и независимо че е в парламента, при доказване на това че партията действа противоконститационно (оплетох си пръстите вече от тази дума :wacko: ) би трябвало да има някакви последствия. :huh:

Колкото до прочутата конференция ми е интересно колко са я гледали цялата и колко говорят само по това което са чули по новини и други медии :angry: За тези които са я гледали искам да ми кажат честно че не са му задавали провокиращи въпроси и са се отнасяли с коалицията нормално, също така искам да ми посочите кое точно е фашисткото освен нагласянията на този или онзи тюфлек които се наричат социолози, коя точно точка е фашистка ?! Волен Сидеров обяви война на медиите и на както той я нарича "мафиотизираната" управленска върхушка с което си носи последствията...

Аз гледах пресконференцията до самия и край с БНС. Прав си държанието към Сидеров беше явно провокативно, но общата култура, а и самото място което му се отрежда като народен избранник предопределя един друг тип държане. :D

Ами и аз гледах цялата пресконференция, до като не си тръгнаха и БНС. ;) И мога да каже че репортерите се държаха с него нормално както с другите и му задаваха нормални и сериозни въпроси, до като не разбраха че няма да им отговори сериозно на нито един въпрос. В случая той се държеше арогантно като някоя селска пръчка. И за това ме изкефи и как го осмяха на края. :punk И ако беше гледал материала, щеше да говориш по друг начин. Не видях абсолютно никакви преувеличения и добавки за украса към това което показаха.

Има една много добра народна приказка по този случай - кучето скача според тоягата! На провокативни въпроси - провокативни отговори...

Edit:// Нормално... А защо наистина не питаха другите партии за нещата които той многократно е споменавал като нарушения на законите и конституцията, защо не попитаха другите партии как те ще изпълнят своите предизборни обещания като никоя от тях няма мнозинство? И наистина знаеш ли какво гласи чл.11 алинея 4 от Конституцията на Република България :confused

@Aggressiv според мен е време да се появи такъв човек щото 4 години се нагледах на етиката, малоумието и разтягането на локуми на Дедо Симеон

Ами и аз гледах цялата пресконференция, до като не си тръгнаха и БНС. ;) И мога да каже че репортерите се държаха с него нормално както с другите и му задаваха нормални и сериозни въпроси, до като не разбраха че няма да им отговори сериозно на нито един въпрос. В случая той се държеше арогантно като някоя селска пръчка.  И за това ме изкефи и как го осмяха на края. :punk И ако беше гледал материала, щеше да говориш по друг начин. Не видях абсолютно никакви преувеличения и добавки за украса към това което показаха.

Не си прав още водещия по първа се държа провокативно към Беров, а и част от журналистите бяха настроени негативно.

П.С Щом смяташ. че такъв човек искаш да те представлява, това си е твой избор , аз лично не бих искал това да е моя избор, дори и само заради невъзможноста му да се контролира и да спазва някаква етика :D

И мога да каже че репортерите се държаха с него нормално както с другите и му задаваха нормални и сериозни въпроси, до като не разбраха че няма да им отговори сериозно на нито един въпрос. В случая той се държеше арогантно като някоя селска пръчка.  И за това ме изкефи и как го осмяха на края. :punk

Айде изтегли си презконференцията и я гледай, след това ще говорим дали не отговори на нито един въпрос. Напровтив, отговори на няколко, а другите ТЪПИ, ПРОСТИ, НЕГРАМОТНИ, МАЛОУМНИ представители на т.н. 4та власт задаваха толкова нелепи въпроси, че пича просто се изнерви.

Също може да гледаш пресконференцията на БСП отново, виж колко пъти задават на Станишев един и същи въпрос....над 6 :blink: :blink: :blink:

Също така искам да споделя, че 40 мин. запис със всеки от вас и техниката на БТВ ми позволяват да го направя да изглежда не като Хитлер, ами като Лили Иванова, ако иска! Слави гологлави да не се прави на толкова отворен, като си го знаем, че си е политически слънчоглед. :angry1

Ами мога да кажа, че точно пресконференцията на Атака съм си я изтеглил и съм си я сложил в папка Movies/zabavni , защото си беше забавно. :) И можете и вие да го прегледдате. Първия въпрос беше "каква роля ще играе в парламента след като е изолиран...." и т.н. , втория въпрос верно си беше малко провокативен. После го питаха какво я прави европейска партия Атака и какво му е отношението му към ЕС. А той започна да се заяжда със всеки. Следващия въпрос също мисля че беше достатъчно смислен, въпреки че за някои им изглеждаше смешен. А следващите въпроси бяха много сериозни и смислени отново. Както и въпроса след тях. А бе изобщо беше си направо само на заяждания. И все пак репортерите не може да не си го върнат. И не видях на кой въпрос отговори пълно и смислено. Ако някой го има записа, да го преслуша и да ми каже, че явно аз не мога да се усетя.

И плюс това, той още със сядането си започна с нагъл и надменен тон. Не ми казвайте че журналистите са почнали първи.

Също така искам да споделя, че 40 мин. запис със всеки от вас и техниката на БТВ ми позволяват да го направя да изглежда не като Хитлер, ами като Лили Иванова, ако иска! Слави гологлави да не се прави на толкова отворен, като си го знаем, че си е политически слънчоглед.  :angry1

И извинявай, ама ти гледа ли Шоуто на Слави, че да говориш така. Защото аз не видях никакви монтажи а просто сравнение между два записа: този на Хитлер и този на Сидеров. Както и на прочутите предизборни мелодийки които ги въртеше.

ЕДИТ: А ето че вече има и запис. :D http://free.data.bg/ingenious/Video/Sturm.avi Който не го е гледал да заповяда. Още не съм го изтеглил напълно и незнам какво има записано, но знам че е това. Приятно гледане. ;)

ЕДИТ2: Забравих да кажа, че това е записа на шоуто на Слави в момента в който дават за Сидеров. ;)

ЕДИТ3: Хм, не е пълно. Хванали са го от средата някъде, но в общи линии пак става. :) Много хубав запис.

Сидеров щял да търси отговорност за Санстефанския, Ньойския и Парижкия мирен договор :D :D :D :D с единствената цел - България на три морета.

Колкото до пресконференцията - Нищо друго освен привличане на вниманието. Колкото до въпроса за обещанията - редно беше да го попитат как ще ги изпълни след като ще е изолиран в парламента, а 400 000 българи ще очакват това от него. Всеки друг би могъл да ги изпълни макар и с известни отстъпки - При при подходяща коалиция. Но той трябва да се откаже от 20-те си точки в програмата за да се замисли някой да се коалира с него.

Всяко предложение което направи ще гъде гласувано 33 ЗА осталите до 240 гласа против.

Сидеров щял да търси отговорност за Санстефанския, Ньойския и Парижкия мирен договор  :D  :D  :D  :D  с единствената цел - България на три морета.

Че какво му е на Санстефанския договор?Излаза на България на Бяло Море и обединение на нацията в естествените й етнически и исторически граници? :)

Предполагам имаш предвид Берлинския договор ;)

Верно ли щял да прави ревизия на договорите. Ако това го е казал, значи наистина вече е пълно чау в главата  :)  :D

:) Не разбира се. Голям пропуск от негова страна. Трябваше да го заложи като 21 точка в принципите на АТАКА. Тогва вотът можеше да скочи над 10% :) в негова полза :)

Малеее. Незнам кай е гледал днес Слави Трифонов (сигурно почти всички гледат Стар Академи :) ), обаче днеска Волен Сидеров направо го насра. Нарече го Болен Лидеров, дадоха кадри от неговите събори по площадите и ги сравниха с митингите при Хитлер. Абсолютно същите движения правеха, абсолютно същата музика имаше, а бе бяха си точно едно към едно. Никаква разлика нямаше. Даже прочете и едно изявление на Хитлер. Беше заменил някои думи и се получи точно като изявление на Сидеров. Имам чувството че тоя човек е вманиячен на тема хитлер и че се учи от него. :D После да ходи и да доказва че неговата партия не е фащистка.

Нали това цели Волен, ама че сте. Не са случайни приликите, човекът си играе роля просто. А всички казват, че е луд. С една роля за два месеца взе почти 10 процента. Зрителите са луди, не актьорът.

Държейки се предизвикателно, той не иска да обиди никого, просто кара хората да се замислят, че истината не се прави от журналистите, дори когато и той е журналист. Обаче това са тънки моменти, които раята не може да разбере :)

Toй се държи се едно му лиспват първите 7, а от там и останалите годиники. Но пак въпрос на гледна точка :D

Забравяте, че в БГ партиите са представлявани от личности. Сидеров е една доста харизматична личност и е абсолютно нормално да е лидер на партията. Държейки се предизвикателно, той не иска да обиди никого, просто кара хората да се замислят, че истината не се прави от журналистите, дори когато и той е журналист. Обаче това са тънки моменти, които раята не може да разбере :)

Че е харизматична, добре. Ама да ми кажеш, че не искал да обижда никой....(No comment) И от кой тогава се прави истината. Не са ли те именно връзката между хората и това което става в България. Как ще научиш иначе че еди кой си продал някоя си фирма за доста по - евтино, или какво се върти около магистрала тракия. От ухо на ухо ли? :)

abe moje vsqkakv da e i lud i nenormalen i neznam si o6te kakav.

no e edinstveniqt koito ne se dupi na doganovzi i drugi mazni 4erni tvari.

nemoje da se pi6e6 balgarin i da gleda6 novoni na turski.ili v parlamenta da se govori na razvalen balgarski

az sam za ataka ili po to4no,az sam za iz4istvaneto na parlamenta i България ot tzigani.dosega edinstveno bai To6o se spravq6e :D

Абе много дълго го държи това временно умопомръчение, всеки път като го видя по телевизията се чудя как може да е още на свобода.

Ами лошото е че вече е в парламента и има имунитет. Иначе а е излезнал а са го прибрали при лудите. Може би някъде при Елвис и Наполеон с комшия Сталин. :D

az sam za ataka ili po to4no,az sam za iz4istvaneto na parlamenta i България  ot tzigani.dosega edinstveno bai To6o se spravq6e  :D

Да, сигурно. Голяма идея да сложи в изгрев на всеки циганин и българин. И какво пак не успя. Пък и неговите методи бяха къде по-хуманни, до като на тоя нещо не ми се струват такива. ;)

abe moje vsqkakv da e i lud i nenormalen i neznam si o6te kakav.

no e edinstveniqt koito ne se dupi na doganovzi i drugi mazni 4erni tvari.

nemoje da se pi6e6 balgarin i da gleda6 novoni na turski.ili v parlamenta da se govori na razvalen balgarski

az sam za ataka

Дали :confused ... Времето ще покаже на кой се гъзи, може да не е на Доган, а на някой друг :bgrin:

Абе много дълго го държи това временно умопомръчение, всеки път като го видя по телевизията се чудя как може да е още на свобода.

Говорихме принципно, че евентуално примерно можехме да приемем, но да видим колко още ще го държи. ;)

В интерес на истината крайния национализъм не би могъл да помогне на България - не и в тази си форма, г-н Сидеров просто изказва на глас това което всички си мислят, но начина по който се държат тези хора от АТАКА показва само едно нещо - те са голи и боси в политиката - това не е като да се обадиш по телефона "Ало аз съм Волен Сидеров , аре да ни изкарате от НАТО", дори те самите не са очаквали че ще влезат в парламента, те са шокирани направо от факта че са взели 21 места. Дайте им време да го осмислят това, защото им е дошло като гръм от ясно небе. И стига сте се шашкали - България не е Косово, не е Македония или Сърбия.

Не мислиш ли, че , ако мога да си позволя една малка игра на думи, и Косово не е било Косово, преди да стане Косово ????? Същото важи и за Македония, и за Сърбия, и за Кипър. Общо взето всяко неща на света е било здраво, преди да се счупи.

Голяма беля си докарахме, дано не успеят да забъркат някоя каша до предсрочните избори Атакаджиите, защото предсрочни избори почти сто на сто ще има . Макар че основната беля вече е направена - Доган може спокойно да твърди пред електората си, че в Бългжария има 400 000 души, готови да го правят на сапун тоя електорат.

Последствията оставям на фантазията ти ...

Сидеров може да е всякакъв, аз също не го одобрявам докрай, макар да гласувах за него, но има едно почти уникално качество за БГ Парламента - не е крал. Затова народа го прати в Парламента, за да може да задава неудобните въпроси, без да е уязвим за ответни удари. Страх ги е останалите партии, затова толкова надигат вой. Щото като се почне ся..... на Царчето имотите, на Велчев незаконните хотелчета, на Софиянски висящите дела, на Костов фондацийките, на Доган далаверите....

Не се изказвайте за нещо, което не познавате защото ставате смешни. Гледате нещо по телевизията и веднага го припознавате за Светата Истина, но ако прочетете книгите на Сидеров ще видите че монетата имала и друга страна.

Той просто казва това, което всички политици премълчават поради простия факт че не им е чиста работата.

Пише за циганизирането на държавата - как цели села и градове, вследствие на тормоза на циганите(не роми, не римляни - те са си българските ЦИГАНИ) стават изцяло цигански, всички българи се изселват и там се получава едно твърдо ядро. Оттам до идването на САЩ да наложат справедливост и етническа търпимост крачката е една. ЛЕПВА МУ СЕ ЕТИКЕТА ЧЕ МРАЗИ ЦИГАНИТЕ.

Пише как БЛАКАН е продадена на ЗЕЕВИ ГРУП, на цена, значително по-ниска от предлаганите от другите участници в "търга", и как договора е сключен по начин, който не пречи на мръсните евреи(от ЗЕЕВИ, не искам да обобщавам никоя група) да продадат авиокомпанията още днес с огромна печалба, давайки отрасъл, свързан със сигурността на държавата в ръцете на когото си иска. ЛЕПВА СЕ ЕТИКЕТ АНТИСЕМИТ. НИЩО ЧЕ СЕМИТИ СА И АРАБИТЕ,СЪОТВЕТНО НЕ МОГА ДА СЕ СЕТЯ ЗА ПО-ГОЛЕМИ АНТИСЕМИТИ ОТ САМИТЕ ЕВРЕИ,КОИТО ОТ ОСНОВАВАНЕТО НА ДЪРЖАВАТА СИ УБИВАТ МИРНО НАСЕЛЕНИЕ, НА ЧИЯТО ЗЕМЯ СЕ ЗАСЕЛИХА, С ПОДКРЕПАТА НА СВЕТОВНИЯ ПОЛИЦАЙ САЩ, КОЙТО СЕ ИЗПЛЮ В ЛИЦЕТО НА ООН И НА ПРАКТИКА ПОКАЗА ЧЕ НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВА ДА НАПАДНЕ КОЯТО И ДА Е ДЪРЖАВА СТИГА ВОЙНОЛЮБИВИЯ ИМ ПРЕЗИДЕНТ ДА РЕШИ ЧЕ Е НЕОБХОДИМО. СЛАВА БОГУ ЧЕ В БЪЛГАРИЯ НЯМА НЕФТ.

И ЕСТЕСТВЕНО КОГАТО СЛЕД ПОВЕЧЕ ОТ 15 ГОДИНИ СЕ НАМЕРИ ЧОВЕК, КОЙТО ДА СМЯТА ЧЕ БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕДИ НАД ВСИЧКО, НАЙ-МАЛКОТО ПОРАДИ ФАКТА ЧЕ КОГАТО НИЕ СМЕ ПРОСВЕЩАВАЛИ ЕВРОПА, КОГАТО СМЕ СПРЯЛИ ОСМАНСКОТО НАШЕСТВИЕ, ДАВАЙКИ ВЪЗМОЖНОСТ НА ЕВРОПА ДА ИЗВЪРШИ СВОЯ РЕНЕСАНС, ДЪРЖАВАТА САЩ - СЪЗДАДЕНА ОТ ПОДГОНЕНИ ОТ ЗАКОНА ХОРА ОТ СТАРИЯ КОНТИНЕНТ ОЩЕ НЕ Е СЪЩЕСТВУВАЛА. КАКТО КАЗА СТЕФАН ЦАНЕВ 'ДОБРЕ ЧЕ Е МЪРТЪВ ЛЕВСКИ, АКО НЕ БЕШЕ НЕ ЗНАМ КАК ЩЕШЕ ДА ЖИВЕЕ В ТАЗИ БЪЛГАРИЯ'(цитата е по смисъл)

И накрая моля тези които не знаят какво е патриотизъм и които никога не са се чувствали поругани и онеправдани от корумпирания ни политчески елит, който разпродаде държавата и предаде националните ни интереси, на който никога не му се е плакало от мисълта как държавата ни загива и как ако не се направи нещо до 20-30 години ще се превърнем в щат на САЩ(нещо, което някои наши политци ще посрещнат с възторжени викове), нека тези хора не плюят срещу нас - тези на които им пука за МАЙКА БЪЛГАРИЯ...

Извинявай за прямотата, ама като пристигнат някой нощ стотина провокатори от Турция и се разгърмят от някой баир, с това ли ще ги спреш? С лекция какъв готин човек е Сидеров??? Проумей го, да вкараме в парламента, в 21-и век, ултралява националистическа партия е за нас самите апасно, а за нормалните европейски държави парадоксално тъпо.

Човече, говорим за един луд, който на разбира последствията от действията си. Да не мислиш, че Гаврило Принци е създнавал какво прави, кагато е застрелял Франц Фердинанд??? Едва ли! Просто късогледото му погледче не е можело да прецени. Така е и със Сидеров - говорим за най-елементарна неадекватност и безотговорна наивност.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...