sasquatch Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Sasquatch, много си зле, мойто момче....хал хабер си нямаш. Тва "трета национална катастрофа" я в някой вестик, я в някое предаване си го прочел или чул... Повечето тук заимствате чужди мисли, но не ги употебявате на място. Катастрофата я направиха десните партии със експеримента за преход към пазарна икономика за отрицателно време. Ти знаеш ли къде другаде се е случвало това? НИКЪДЕ!!! А относно АТАКА също си сууууупер заблуден. Ако сегашния парламент не успее да излъчи правителство и се стигне до повторение на изборите АТАКА ще вземат минимум 15% - слушай ми думата!!! <{POST_SNAPBACK}> Да зле съм, ими става още по-зле като гледам кво става с тея избори. И ако обичаш не ми тикай някви думи в устата - за катастрофи говориш ти, не аз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 И за какво ми е тая автобиография. Тя доказва още повече твърдението ми. В началото след 89 г. е отишъл в СДС. Полсле се е отцепил, явно не е приел тяхните методи. После е кандидатствал за листите на НДСВ и накрая е станал националист. Пълна к***а според мен. Обикаля от партия на партия като пеперудка, за да види от коя ще има по-голяма изгода.Пък и доста хора от БСП, недоволни от новите методи сега са в тази партия. Явно си е крайно лява. <{POST_SNAPBACK}> Ъ-ъ май те него не са приели България гласува - http://dnes.bg/article.php?id=9423 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Все повече ми се струва, че НДСВ и БСП ще постигнат компромис и ще се коалират, но нито Станишев, нито царят ще е премиер, а някоя компромисна фигура(Милен Велчев примерно). Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Все повече ми се струва, че НДСВ и БСП ще постигнат компромис и ще се коалират, но нито Станишев, нито царят ще е премиер, а някоя компромисна фигура(Милен Велчев примерно). <{POST_SNAPBACK}> А пък такова нещо хептен е невъзможно, в никакъв случай и двамата ще захвърлят кокала... Аз чух че се говорело за вариант който чесно казано не съм сигурен че е възможен ама - 2 години Царо и 2 години Сергей... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 БСП+НДСВ+ДПС и Доган премиер Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Не ме е толкова яд че БСП имат най-висок процент на изборите а ме е яд че ДПС тази партия която според мен със закон трябва да се забрани е в БГ парламента и то с над 10 % Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 БСП+НДСВ+ДПС и Доган премиер <{POST_SNAPBACK}> ...и взимам един пистолет и се застрелвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Все повече ми се струва, че НДСВ и БСП ще постигнат компромис и ще се коалират, но нито Станишев, нито царят ще е премиер, а някоя компромисна фигура(Милен Велчев примерно). <{POST_SNAPBACK}> Чакаме я тая компромисна фигура . Генерал Гоцев примерно или Димитър Иванов - бизнес експерт . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 БСП+НДСВ+ДПС и Доган премиер <{POST_SNAPBACK}> Оле боже тва ако стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 ...и взимам един пистолет и се застрелвам <{POST_SNAPBACK}> Аз само отивам да живея в Америка. Там няма доган, сидеров, цар и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Пък аз понеже не мога да мърдам още навън, ще си трая още 4 години. ЕДИТ: Обява: Търся квартира, по възможност някъде в Германия, може и във Великобритания. За около 50 лв. на месец. Може и самостоятелна стая. Ако може и хазяина да е връзкар който да ме уреди на хубава работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Пък аз понеже не мога да мърдам още навън, ще си трая още 4 години. <{POST_SNAPBACK}> Що не можеш да мърдаш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 БСП+НДСВ+ДПС и Доган премиер <{POST_SNAPBACK}> Оле боже тва ако стане <{POST_SNAPBACK}> Аз само отивам да живея в Америка. Там няма доган, сидеров, цар и т.н. <{POST_SNAPBACK}> Нека да говорим сериозно все пак! Доган няма да стане премиер естествено, но му стига да дърпа конците! А марионетки ще има доста в следващото управление най-вероятно. Аз лично очаквах БСП да вземат още повече проценти, но дори те не успяха да мобилизират бабичките напълно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Абе вие тука го ударихте на масово изселване, я се стегнете малко, се едно Доган до сега не е разцъквал някоя или друга партия. Пък и наште политици са за , защо не го изолират мазния като Атака да видим тогава какво ще прави с местата си... Абе аз като разправям, че всички са за никой не вярва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Що не можеш да мърдаш? <{POST_SNAPBACK}> Защото ми остават още 2 години за да завърша Техническия университет и после мислих да ходя в София да продължа магистратура, което си е почти до края на мандата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Защото ми остават още 2 години за да завърша Техническия университет и после мислих да ходя в София да продължа магистратура, което си е почти до края на мандата. <{POST_SNAPBACK}> Е значи можеш . Link to comment Share on other sites More sharing options...
90125 Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 България гласува - http://dnes.bg/article.php?id=9423 <{POST_SNAPBACK}> Май за Reuters това нещо от снимката е България Link to comment Share on other sites More sharing options...
BRETO Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Значи по рано изразих мнение, сега след почти окончателните резутати моята прогноза е - Предсрочни избори - по канален ред или след масови протести ако се сформира единствената възможна коалиция за стабилно правителсвто БСП+НДСВ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Maлиииииии, комунягите как ги заболя, че не взеха мнозинство заедно с Доган и то за малко!!!! Сега ще ореват орталъка за повече мандати......супер смехория....ама какво ли съм очаквал друго и аз?Сетиха се след изборите, че избирателната система има пороци!!Щото така им отърва!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Maлиииииии, комунягите как ги заболя, че не взеха мнозинство заедно с Доган и то за малко!!!! Сега ще ореват орталъка за повече мандати......супер смехория....ама какво ли съм очаквал друго и аз?Сетиха се след изборите, че избирателната система има пороци!!Щото така им отърва!!!! <{POST_SNAPBACK}> Сега ще видим всичко те първа предстои. Само догатки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Maлиииииии, комунягите как ги заболя, че не взеха мнозинство заедно с Доган и то за малко!!!! Сега ще ореват орталъка за повече мандати......супер смехория....ама какво ли съм очаквал друго и аз?Сетиха се след изборите, че избирателната система има пороци!!Щото така им отърва!!!! <{POST_SNAPBACK}> Тя системата затова се нарича ПРОПОРЦИОНАЛНА. Защото мандатите са пропорционални на броя на гласовете. Затова да не реват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Малеее. Незнам кай е гледал днес Слави Трифонов (сигурно почти всички гледат Стар Академи ), обаче днеска Волен Сидеров направо го насра. Нарече го Болен Лидеров, дадоха кадри от неговите събори по площадите и ги сравниха с митингите при Хитлер. Абсолютно същите движения правеха, абсолютно същата музика имаше, а бе бяха си точно едно към едно. Никаква разлика нямаше. Даже прочете и едно изявление на Хитлер. Беше заменил някои думи и се получи точно като изявление на Сидеров. Имам чувството че тоя човек е вманиячен на тема хитлер и че се учи от него. После да ходи и да доказва че неговата партия не е фащистка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Малеее. Незнам кай е гледал днес Слави Трифонов (сигурно почти всички гледат Стар Академи ), обаче днеска Волен Сидеров направо го насра. Нарече го Болен Лидеров, дадоха кадри от неговите събори по площадите и ги сравниха с митингите при Хитлер. Абсолютно същите движения правеха, абсолютно същата музика имаше, а бе бяха си точно едно към едно. Никаква разлика нямаше. Даже прочете и едно изявление на Хитлер. Беше заменил някои думи и се получи точно като изявление на Сидеров. Имам чувството че тоя човек е вманиячен на тема хитлер и че се учи от него. После да ходи и да доказва че неговата партия не е фащистка. <{POST_SNAPBACK}> Да не мислиш, че на Болен му минава от някъде. Аз лично два дена се опитвам да хвана някакво негово изявление след злополучната конференция, но явно в момента почива на Канарските острови. Всяко чудо за три дни или както е казал народа кучетата лаят , кервана си върви. Ще го плюят, а той ще си гледа животеца. Това е положението, пък ти се радай че бат Славчо го оплюл Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Ами със сигурност му минава. Защото по този начин може да се окаже и противоконституционна партия. Пък и толкова се мъчи човека да докаже че не е фашист, пък все го връщат назад с доказателства, че е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Ами със сигурност му минава. Защото по този начин може да се окаже и противоконституционна партия. Пък и толкова се мъчи човека да докаже че не е фашист, пък все го връщат назад с доказателства, че е. <{POST_SNAPBACK}> Нали се сещаш, че е малко късно да я обяват за такава, още повече при такава народна поддръжка. Ако трябваше да го направят . трябваше да е преди изборите. Сега просто могат да го игнорират Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.