Jump to content
BulForum.com

ИЗБОРИ 2005

emo_one

За кого гласувахте  

254 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ти явно по Виденово време си живял по-добре от сега с 10 долара заплата. :blink: И затова си им много признателен на комунистите..

Да те питам нещо- кой оправи България след 3-тата национална катастрофа, ако не Костов и царя? Да не е дошъл извънземния да ни оправи осраната от комунистите държава?

Така!!! Първо, който нарича БСП комунисти с цел обида няма място въобще във дискусиите на такива теми!!! просто защото и хабер си няма от това понятие и слуша какво си говорят майка му и баща му и повтаря като папагал!!! Второ, преди 10 ноември други освен комунисти НЯМАШЕ!!!!!!! И Иван Костов е бил партиен секретар, да не мислите , че са го пуснали с хеликоптер от САЩ :confused :excl: Трето - ако наричаш разграбването на страната, материалното осигуряване на семейство Костови и сем Кобурготски, тоталната коРупция, ежедневните убийства и изнасилвания ОПРАВЯНЕ НА ДЪРЖАВАТА , да ти е честита прекрасната родина :excl: Сигурно , защото хората в София са страшно доволни от 15 годишното синьо управление, затова столицата е червена!!!

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply
Второ, преди 10 ноември други освен комунисти  НЯМАШЕ!!!!!!! И Иван Костов е бил партиен секретар, да не мислите , че са го пуснали с хеликоптер от САЩ :confused  :excl: 

Aз това се мъча да го обясня от един месец, но никой не слуша :D :)

Второ, преди 10 ноември други освен комунисти  НЯМАШЕ!!!!!!!

Искаш да кажеш, че всички политици сега са бивши комунисти или нещо друго? Я, поясни малко!

ЕДИТ: Стефане, по-добре не чети Монитор!!! Не са обективни! :D

Така!!! Първо, който нарича БСП комунисти с цел обида няма място въобще във дискусиите на такива теми!!! просто защото и хабер си няма от това понятие и слуша какво си говорят майка му и баща му и повтаря като папагал!!! Второ, преди 10 ноември други освен комунисти  НЯМАШЕ!!!!!!! И Иван Костов е бил партиен секретар, да не мислите , че са го пуснали с хеликоптер от САЩ :confused  :excl:  Трето - ако наричаш разграбването на страната, материалното осигуряване на семейство Костови и сем Кобурготски, тоталната коРупция, ежедневните убийства и изнасилвания ОПРАВЯНЕ НА ДЪРЖАВАТА , да ти е честита прекрасната родина :excl: Сигурно , защото хората в София са страшно доволни от 15 годишното синьо управление, затова столицата е червена!!!

ОДС+БНС+ДСБ в София = 40 процента.

Като добавим и тези на НДСВ и не ми се струва много червена София.

Като вземат 51% там БСП - тогава да я боядисват.

Комунист ако го считаш за обида - много лошо.

Все пак БСП доста години се кръщаваше БКП, не виждам защо се засягаш.

Sasquatch, много си зле, мойто момче....хал хабер си нямаш. Тва "трета национална катастрофа" я в някой вестик, я в някое предаване си го прочел или чул... Повечето тук заимствате чужди мисли, но не ги употебявате на място. Катастрофата я направиха десните партии със експеримента за преход към пазарна икономика за отрицателно време. Ти знаеш ли къде другаде се е случвало това? НИКЪДЕ!!!

А относно АТАКА също си сууууупер заблуден. Ако сегашния парламент не успее да излъчи правителство и се стигне до повторение на изборите АТАКА ще вземат минимум 15% - слушай ми думата!!!

Sasquatch, много си зле, мойто момче....хал хабер си нямаш. Тва "трета национална катастрофа" я в някой вестик, я в някое предаване си го прочел или чул... Повечето тук заимствате чужди мисли, но не ги употебявате на място. Катастрофата я направиха десните партии със експеримента за преход към пазарна икономика за  отрицателно време. Ти знаеш ли къде другаде се е случвало това? НИКЪДЕ!!!

А относно АТАКА също си сууууупер заблуден. Ако сегашния парламент не успее да излъчи правителство и се стигне до повторение на изборите АТАКА ще вземат минимум 15% - слушай ми думата!!!

Ми то това за преминаването към пазарна икономика го решиха отговорните другари в края на 80-те бе ;). Десните били виновни.

БСП и ОДС в коалиция... и такова животно доживяхме...

Да да, абсурд да стане някога. :) Може би, но не и в близките 20-30 години. :lol:

В Бг и десните не са десни, и левите не са леви, така че няма смисъл да ги коментираме! Просто всеки беше принуден да избере по-малкото зло на тези избори!!!!! За съжаление !!!! Но доста хора и това не направиха!!!!! Пак за съжаление!!!!!

Те тези, които не гласуваха все едно са пуснали за ДПС ;) Дано да са доволни сега. Така ли се протестира, като се оставя един циганин да ни дърпа конците ?

ATAKA   ATAKA    ATAKA   ATAKA...

Само дето не мога да гласувам още :bgrin:

Да се надяваме, че и след 4 години няма да отидеш да гласуваш. Взимай пример от младите. :)

Между другото какви мислите че са АТАКА. Крайно десни или крайно леви. Според мен са крайно леви. Защото по-скоро гледат на проблемите на народа от колкото на икономиката в България. За това и БСП вече казаха че не са вече крайно леви и са променили доста от своята политика. Това ли искате вие, да ни управлява партия от крайно леви и то от човек който изобщо не разбира от политика.

Между другото какви мислите че са АТАКА. Крайно десни и крайно леви. Според мен са крайно леви. Защото по-скоро гледат на проблемите на народа от колкото на икономиката в България. За това и БСП вече казаха че не са вече крайно леви и са променили доста от своята политика. Това ли искате вие, да ни управлява партия от крайно леви и то от човек който изобщо не разбира от политика.

Крайно болни. Както пее кака ти Райна , добре са, но ще се оправят :D :)

Никакви не са Атака, ще се нагаждат спрямо ситуацията, днес са леви, утре ще са десни...гледал съм му на тоя предаванията преди и изобщо няма нищо общо с нещата, които приказваше преди изборите. Просто обещава на хората това, което те искат в момента, като се цели точно към тази маса, която се манипулира най-лесно. Нищо чудно това да е дело на ДПС да си заздрави позициите и да си мобилизира електората ;)

Е па най-вече ще е дело на ДПС :woot :lol: То е последица от съществуването му и наглото му присъствие на политическата сцена в последните години... ;)

Създаването им незнам точно на какво е последица, но влизането им в парламента е пряко следствие от затъпяването , озлобяването и егоизма ни...

Като нация, да не си помислиш, че на тебе викам тъп :)

А всъщност може да ги е създала и БСП, за да се отърват вече от мита че те са крайно лява партия и да го предадат на друг. Това че не искат да се коалират с тях го доказва още повече.

:) Мисълта ми беше, че искат да не мислят на БСП като крайна лява, а да го прехвърлят това на АТАКА. И това го каза и на пресконференцията, в подобен вариант. Но скоро очаквам атака да се разделят, като гледам как се карат едни с други вътре от партията. :D Няма да живеят дълго на 8%.

И за какво ми е тая автобиография. Тя доказва още повече твърдението ми. В началото след 89 г. е отишъл в СДС. Полсле се е отцепил, явно не е приел тяхните методи. После е кандидатствал за листите на НДСВ и накрая е станал националист. Пълна к***а според мен. Обикаля от партия на партия като пеперудка, за да види от коя ще има по-голяма изгода.

Пък и доста хора от БСП, недоволни от новите методи сега са в тази партия. Явно си е крайно лява.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...