Jump to content
BulForum.com

ИЗБОРИ 2005

emo_one

За кого гласувахте  

254 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Преди време споменах, че малките причини могат да имат големи последствия!

Помисли по това!

Правилно напълно съм съгласен иначе политика не съм следял много добре обаче през последните години и особено след 1997 година ги следа. Държавата има изключително големи проблеми които трябва да се решават иначе нямаше да има този вот. Друга такава партия като АТАКА или поне с разрешаването на проблемите, но изобщо не крайна ами може би дясна(или центристка) партия е ВМРО. Националността ни се губи и аз дадох два примера населението ни се топи езика ни се губи и много други причини. Сега ще гледам БНТ да видим кво ще кажат.

edit: ДПС никога няма да кажат че облагодетелстват малцинствата. То се вижда много скандали от рода старото име на ДПС преди 1989 "Турското национално освободително движение" освобождение как се превежда ако не е тайна? интеграция ли? иначе друг пример е че помаците гледат да ги потурчат те са българи, но мюсюлмани и даже някои имат намерение да си променят вярата. Друг пример е разлепянето на плакати на турски език и мн.други. Аз съм давал пример и с циганите с лафа "кебабче за глас" :) и съм бъзикал, че министъра тогава трябва да е някой "месар".

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

И понеже така и не можах да намеря къде го има пълната пресконференция реших да проверя в дата.бг и се оказа че всъщност я има. Обаче е над 100 МВ. :) http://store2.data.bg/slimi/Videos/ Гледал съм го но го искам в моите архиви. Много беше забавна. :D И между другото ДПС не е незаконна партия, колкото и да им се иска на другите. Ако им преразгледате малко тяхната програма ще видите че там не се говори никъде за облагодетелстване на малцинствата и най-вече турците и циганите. Но винаги може да има нещо извън тази програма, което може да го има и при АТАКА. ;)

Sudden, не искам да те засегна или нещо такова, но прочети какво е "ляво" и "дясно" в една политика. Бих написал веднага, ама тръгвам, че едни бири ме чакат :D Чао, до утре .

Наздраве на всички !!!!!

Sudden, не искам да те засегна или нещо такова, но прочети какво е "ляво"  и  "дясно" в една политика. Бих написал веднага, ама тръгвам, че едни бири ме чакат  :D   Чао, до утре .

Наздраве на всички !!!!!

cheese хората не ги интересува това коя партия е лява или дясна вече вкл. и аз. Преди може да е имало някакво значение, но сега вече няма. Хората се интересуват от това кой ще им реши проблемите и кой ги разбира. Социалните проблеми са много дясното пространство засега се справя добре (ма външен вид иначе има много съмнителни работи как да си обясним многото десни партии). Не ми харесва БСП макар че едно социално правителство бих предпочел но или без това БСП или само с млади депутати от БСП. В България е помия лявото и според мен същото важи и за дясното пространство като цяло може би ме устройва за момента център а това май е НДСВ, но не съм гласувал за тях. Едните са социални другите са либерални горе долу такава е разликата но не съм политолог за да уточнявам. cheese извинявам се ако ти си се засегнал нещо аз просто си изразявам моето мнение защото имам чувството че пишеш между другото без да обърнеш внимание на това какво имам в предвид от моите изказвания.

Все пак :) cheese :beerchug

edit: breakneck правилно левите се грижат за социалното обаче от икономическа гледна точка обаче десните се справят далеч по-добре. Защото не може да искаш да даваш без да вземаш отнякъде. Все пак това не е най-добрия вариант и изисква време докато всички станем доволни.

Хм, а не беше ли лявото социално. По принцип левите партии се грижат за малкия човек, т.е. за Българите, а десните партии гледат по-скоро икономиката на България. От левите партии по скоро процъфтяват малките фирми, до като при десните са средните и големи фирми. Или по-точно извода е, че от левите парии намазват по-бедните хора, а от десните намазват по-богатите.

П.П. Ха Ха. Сега гледах новините по Канал 1. Ама как се изпокараха в Атака кой имало право да говори пред камерите. :D Ей, ще се избият още в началото. :)

Mdam...bulgarskiqt narod otnovo se izsra na metenoto, blagodarenie na negramotnostta si.Ot dvete zlini izbra 3tata, zashtoto nai mnogo ni biva v tova da pravim gluposti.No tova si e li4no moe mnenie.

Ta iskam da zadam 1 vyprs. Nqkoi zamislql li se e ako ima predsro4ni izbori i tazi kolaiciq ataka na 4elo na koqto sedi 1 lumpen (bez zavyrsheno obrazovanie) vzeme oshte pove4e glasove kakvo shte stane ?!?

Neznam vie kak mislite ,no tova shte e dokazatelstvo za izvynrednata prostotiq na bylgarskiq narod (za jqlost i az sym 4ast ot nego)...pri takava vyzmojnost az direktno si vzimam shapkata i se iznasqm ot tazi mizerna dyrjavica bez prespektiva!

Mdam...bulgarskiqt narod otnovo se izsra na metenoto, blagodarenie na negramotnostta si.Ot dvete zlini izbra 3tata, zashtoto nai mnogo ni biva v tova da pravim gluposti.No tova si e li4no moe mnenie.

Ta iskam da zadam 1 vyprs. Nqkoi zamislql li se e ako ima predsro4ni izbori i tazi kolaiciq ataka na 4elo na koqto sedi 1 lumpen (bez zavyrsheno obrazovanie) vzeme oshte pove4e glasove kakvo shte stane ?!?

Neznam vie kak mislite ,no tova shte e dokazatelstvo za izvynrednata prostotiq na bylgarskiq narod (za jqlost i az sym 4ast ot nego)...pri takava vyzmojnost az direktno si vzimam shapkata i se iznasqm ot tazi mizerna dyrjavica bez prespektiva!

Хахаха....

И аз същото разправях, ако беше влезнал Азис в парламента и щях да мия кинефи надалеч от тук.

Това, че няма образование не го прави тъп. Камен Влахов като има образование и не изтрезнява :huh: или пък Стефан Данаилов :sick нищо не вършат тия хора.

А за това, че българина се бил изсрал на метеното...То българина мете, мете, а политиците се осираха...сега е наш ред. :ph34r:

Хората просто незнаеха, че Атака ще вземе толкова гласове...и сега се уплашиха. "Олееее, какво направихме." Затова според мен повече няма да се случи такова нещо. Въпреки, че ако се държат добре в парламента...защитават предварително поставените обещания и т.н. защо не :huh:

Идеята беше Атака да влезнат с малко, примерно 4-5%. Аз лично подкрепих идеята. :excl: Повечето им идей ми харесват. Ако се издънят поне ще имаме поука. Която явно все още не сме си взели от издънките на "Новата левица" :angry1

Незнам дали видяхте онзи плакат, показващ колко от хората в сегашните листи на БСП са били в кабинетите на Луканов и Виденов...изводите за вас B)

Хората просто незнаеха, че Атака ще вземе толкова гласове...и сега се уплашиха. "Олееее, какво направихме." Затова според мен повече няма да се случи такова нещо.

И аз така мисля.

А за това, че българина се бил изсрал на метеното...То българина мете, мете, а политиците се осираха...сега е наш ред. :ph34r:

Хората просто незнаеха, че Атака ще вземе толкова гласове...и сега се уплашиха. "Олееее, какво направихме." Затова според мен повече няма да се случи такова нещо. Въпреки, че ако се държат добре в парламента...защитават предварително поставените обещания и т.н. защо не :huh:

Идеята беше Атака да влезнат с малко, примерно 4-5%. Аз лично подкрепих идеята.  :excl: Повечето им идей ми харесват. Ако се издънят поне ще имаме поука. Която явно все още не сме си взели от издънките на "Новата левица"  :angry1

Е, дай да се редуваме кой да се осере до края на света! Глупаво е.

Не знам каква е била идеята, ама нещо не се получи!

Въпреки, че ако се държат добре в парламента...защитават предварително поставените обещания и т.н. защо не :huh:

Да, разбира се :D може да изпълнят някое обещание като например това за незабавно напускане на НАТО! :bgrin: (това им го четох в предизборните брошурки)

Да, разбира се  :D може да изпълнят някое обещание като например това за незабавно напускане на НАТО!  :bgrin:  (това им го четох в предизборните брошурки)

Ми аз не бях за влизане в НАТО(но никой не ни пита), но не съм и за излизане или поне не по този начин. Договорите трябва да се спазват доколкото е изгодно за нас.

Да, разбира се  :D може да изпълнят някое обещание като например това за незабавно напускане на НАТО!  :bgrin:  (това им го четох в предизборните брошурки)

Все пак, тая война в Ирак я поведе Америка, върпеки простестите, Америка прави каквото си иска, тоест членството ни в нато ни обвързва с войната в Ирак, което на мен не ми харесва....както и на 8.ХХ % от хората :bgrin:

Също така съм против това да имаме контингент там.

Тъпо ще е да напускаме вече нато де...нали веднъж сме се нахендрили

И понеже така и не можах да намеря къде го има пълната пресконференция реших да проверя в дата.бг и се оказа че всъщност я има. Обаче е над 100 МВ. :) http://store2.data.bg/slimi/Videos/ Гледал съм го но го искам в моите архиви. Много беше забавна.  :D И между другото ДПС не е незаконна партия, колкото и да им се иска на другите. Ако им преразгледате малко тяхната програма ще видите че там не се говори никъде за облагодетелстване на малцинствата и най-вече турците и циганите. Но винаги може да има нещо извън тази програма, което може да го има и при АТАКА. ;)

пълната пресконференция я има на този линк и е 60мб и е с добро качество:

http://izbori2005.netinfo.bg/video/full/conf4_ataka_all.wmv

А на сайта izbori2005.netinfo.bg има доста информация за миналите избори снимки анализи и тн.

Сега като се замисля тоя Волен Сидеров и ДПС едва ли щяха да имат такива проценти , ако хората не бяха обзети от някаква безумна апатия когато става дума за гласуване.

Hora ne promenqite temata.

Edva li programa ot sorta na...da izbiem geiovete, da se otarvem ot turcite i ciganite i da napusnem nato e neshto koeto e v polza na bylgariq!

Vseki koito se zamisli shte vidi 4e dori da go napravqt...edva li ot tova zaplatata shte mu sko4i drasti4no i shte jiveee po dobre...kyde e sega onq deto agitirashe za taq koalicq!!!Vsi4ki koito glasuvaha za ataka da se zamislqt do kyde moje da dovede tova. Predstavete si ako nedai si boje napravqt nqkoq glupost...i stane kato v kosovo i makedoniq!!!!!."

Syshtoto kato s kostov...toi ne e v prlameta ne za da raboti za bylgariq (sam si go kaza na preskonferenciqta) a za da pre4i an bsp i ndsv da vzemat vlasta :confused ...oshte 1 potvyrjdenie na neveroqtnata bylgarska...ave kakto se pee v 1 pesen "za tolkova glupost oshte nqma ni stepen"

Все пак, тая война в Ирак я поведе Америка, върпеки простестите, Америка прави каквото си иска, тоест членството ни в нато ни обвързва с войната в Ирак, което на мен не ми харесва....както и на 8.ХХ % от хората  :bgrin:

Също така съм против това да имаме контингент там.

Тъпо ще е да напускаме вече нато де...нали веднъж сме се нахендрили

Войната в Ирак и НАТО все пак са две различни неща. Америка и НАТО не са едно и също. Не всички от членките на НАТОизпратиха контигенти в Ирак.

Лично според мен България трябва да е в НАТО и не трябва да има българско военно присъствие в Ирак, но тъй като изпратихме воиници там сега трябва да си изпълним поетите обещания и чак тогава да се изтеглим. Но както и да е това не е точно по темата за изборите, затова съжелявам за отклонението.

Hora ne promenqite temata.

Edva li programa ot sorta na...da izbiem geiovete, da se otarvem ot turcite i ciganite i da napusnem nato e neshto koeto e v polza na bylgariq!

Vseki koito se zamisli shte vidi 4e dori da go napravqt...edva li ot tova zaplatata shte mu sko4i drasti4no i shte jiveee po dobre...kyde e sega onq deto agitirashe za taq koalicq!!!Vsi4ki koito glasuvaha za ataka da se zamislqt do kyde moje da dovede tova. Predstavete si ako nedai si boje napravqt nqkoq glupost...i stane kato v kosovo i makedoniq!!!!!."

Syshtoto kato s kostov...toi ne e v prlameta ne za da raboti za bylgariq (sam si go kaza na preskonferenciqta) a za da pre4i an bsp i ndsv da vzemat vlasta  :confused ...oshte 1 potvyrjdenie na neveroqtnata bylgarska...ave kakto se pee v 1 pesen "za tolkova glupost oshte nqma ni stepen"

Нали си спомняш Лукановата и Виденовата зима , Беровото правителство и прочие.

Сега дикредитираните и престъпни хора /от времето но нашия мил съгражданин/, които докараха България до финансов и политически хаос - при това винаги когато са били на власт , смяташ че ще управляват този път по-добре?По-отговорно?

А за Атака то е ясно в - в батака!

3. Да се забрани ползването на друг език освен Българския на обществени места и в общинските и държавни институции и неспазването на това да се наказва с общественополезен труд без право на помилване!

Имаш предвид само българските граждани предполагам?

Аз не се сещам да има подобна забрана в някоя демократична държава, но може и да греша! :excl:

Нали си спомняш Лукановата и Виденовата зима , Беровото правителство и прочие.

Сега дикредитираните и престъпни хора /от времето но нашия мил съгражданин/, които докараха България до финансов и политически хаос - при това винаги когато са били на власт , смяташ че ще управляват този път по-добре?По-отговорно?

А за Атака то е ясно в  - в батака!

Nesmqtam 4e shte upravlqvat po dobre oba4e 4estbo kazano teq 8 procenta mojeha da sa za ndsv, nali? Taka qko se osrahme 4e ne mi se misli.

Karamane za teq 1,7 miliarda dolara deto ni dylji irak...kvo sha kajesh ?

Ne si misli 4e sme tam samo shtoto na nqkoi mu e kef da si prashta voinicite tam!

Първо , Българският народ може да пише и на кирилица :P . Не знам за вас , на на мен "български народ " написано на латиница ме дразни .

Мисля че тези които се изсраха на метеното бяха НДСВ.

Колкото и странно да ви изглежда на следващите избори партия АТАКА

ще има тройно ако не четворно повече гласове. Според мен българинът се измори да слуша безмислени обещания.

Не не съм запознат с програмата на коалиция атака, не съм гласувал за тях(гласувам за БСП, правя го вече за четвърти път и ще продължавам да го правя), но това което видях на пресконференцията ми хареса. Какво по хубаво обещание от това : "да дадем България на българите" ? Може да ме помислите за расист , фашист и тн. но аз съм националист. Не съм съгласен да плащам тока, водата и осигуровките на някой мангал само защото господин Дуган е в парламента. Не съм съгласен да затварят реакторите на АЕЦ Козлодуй и от износител да се превърнем във вносител на ел. енергия и да трябва да изкл. ПЦ'то, когато не съм пред него, защото токът ще скочи десеторно.

По въпроса дали ДПС е противоконституционна партия - естествено че е .

Питам се по добре ли щеше да е онзи циганин Иван Костов да спечели изборите. Та неговото правителство продаде цяла България. Или пък Кобургота. Хора, та той едва е запомнил 1000 думи на български. Да не говорим че децата му дори не го знаят. "Българският цар" :confused Хахахах

:D , дойде тук само да си вземе имотите . Последните 4 години продадоха това , което беше останало след Костов. България се превърна във фабрика за бели роби. "Ще си взема куфарите и ...." много патриотично :angry: , поздравявам те. За това сме под 7 милиона.

ПС: Може още доста да се изпише по тази тема, но за сега стига.

Всеки решава сам за себе си. Живеем в страна подписала хартата за правата на човека . :punk :P :D

:ghost За Атака времето ще покаже.Гледах пресконференцията, държаха се арогантно, но ми харесаха.Сега дано измислят няква коалиция с БСП и НДСВ без дж@г@лите

:ghost За Атака времето ще покаже.Гледах пресконференцията, държаха се арогантно, но ми харесаха.Сега дано измислят няква коалиция с БСП и НДСВ без дж@г@лите

Те хубаво ще измислят, но ако си гледал никой не иска да се коалира с тях, защото това си е трън в гащите, поне мое мнение. Но както каза ще поживеем ще видим, политиците ни си менят настроенията бързо :) :D

Всеки решава сам за себе си. Живеем в страна подписала хартата за правата на човека .

По-точно

Живеем в страна подписала смъртната си присъда.

Всъщност съм съгласен с правата на човека обаче в България тези права се преекспонират и от тях имам чувството, че понякога се облагодетелстват (не винаги де) много или предимно малцинствени групи(вина за които имат и самите българи)естествено има много случаи в които хората си търсят правата в Страсбург заради бездействието на самите власти у нас.

Питам се по добре ли щеше да е онзи циганин Иван Костов да спечели изборите. Та неговото правителство продаде цяла България. Или пък Кобургота. Хора, та той  едва е запомнил 1000 думи на български. Да не говорим че децата му дори не го знаят. "Българският цар"  :confused  Хахахах

:D , дойде тук само да си вземе имотите . Последните 4 години продадоха това , което беше останало след Костов. България се превърна във фабрика за бели роби. "Ще си взема куфарите и ...." много патриотично :angry:  , поздравявам те. За това сме под 7 милиона.

ПС: Може още доста да се изпише по тази тема, но за сега стига.

Всеки решава сам за себе си. Живеем в страна подписала хартата за правата на човека . :punk  :P  :D

Караш ме да инсталирам кирилицата пич!

1. да ти кажа този цар който знае 1000 думи знае оште 6-7 езика

2. аз бях 1 месец в германия и говорих само а англииски после ми трябаше седмица докато спра да използвам англииски думи!

3. Ако аз имах толкова пари и имоти в чужбина и такъв авторитет едва ли на 60 годиша бъзраст бих се върнал в българия за някви си 2 двореца и 10 декара дръвчета. Штях да си седя на френската ревиера да си пия кафенцето и да се смея с глас на невероятната бъркотия в България!

1.НДСВ със или без Симеон?

2. Какво ти хареса от пресконференцията на Атака? Че не отговориха на нито един въпрос? Че се правеха на велики? Че казаха, че ръководството на БСП е за смяна? Присъствието на бивши членове на БСП на масата?Кое от всичките тези неща или всички?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...