DoGGy_sTiLL Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Само не разбрах какво от цитата те доведе до тази мисъл че от такива като мене държавата ни е такава. Некая позная. Ти си за АТАКА. И тези думи ги е казал Ботев ако не се лъжа. <{POST_SNAPBACK}> Da to4no BOTEV gi e kazal (Nikola Vapcarov) .Az parviq ti vapros ne ti i trqbva da razbira6 , Vqrvai mi Aman ve4e ot tazi darjava tezi bokluci sega totalno 6te q razgrabqt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 OOoooO Pepi , ot koga ne si hodila na psihiatur Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Az parviq ti vapros ne ti i trqbva da razbira6 , Vqrvai mi <{POST_SNAPBACK}> Що бе, кажи ми. Когато обвиняваш някой в нещо трябва да се аргументираш. Пък и аз съм си любопитен. И на бас че знаеш само това изречение от стихотврението, което си го чул не по-късно от 2 месеца по телевизията. И дори незнаеш как се казва. От както го казаха по Вот на доверие от тоя брадатко в АТАКА, от тогава още няколко пъти го повториха и по други телевизии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Тц тц..квото управление дошло, такова ще си ни е...ма на първо място като дойде новото управление - най напред да се изрови и национализира златото на цар Киро Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 как може някой да е гласувал за Евророма !!! срам !!! срам !!! срам !!! цигани!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naso Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 А бе какво се чудите за Атака..кой е финансирал Атака?Аз ще ви говоря този така наречен феномен е финансиран от комунягите,за да изядат електората на дясното пространство.А иначе снощи слушах интервюто на Сидеров и сие...Скоро не бях гледал по-голям клоун от тоя...не каза нищо,не отговори на нито един въпрос и се държеше повече от арогантно и нагло със изречения срещу журналистите..Първо искам да кажа БРАВО на всички малоумници,които му повярваха и го избраха...Второ тази война,който Болен Сидерщайн започва с медийте още сега е загубена...От тяхната скандална пишман конференция разбрах едно..те нямат никаква идея как се управлява или въобще как се участва дори в управлението...единственото в което май ги бива е да плюят сегашното и предишното управление....и както каза снощи един социолог "Атака спечелиха,защото това, което говорят си го мислят всики,но само Атака го казаха на глас"Хареса ми също много точното определение на Любен Дилов син"Атака не е болестта,не е нито лекарството,тя е просто болката" Та още веднъж евала на тапанарите,които им се вързаха на глупостите...дано да сте щастливи през следващите 4 години ако устискат разбира се да не се разцепят...атакуващите клоуни Между другото снощи се разбра,че Атака няма да участват в нито една коалиция, е какво ще правят? Ще продължат да изкарват някакви измислени компромати...и да разклащат доверието в новото управление <{POST_SNAPBACK}> МАЛОУМНИК СИ ТИ !!! Защото гласуваш за отявлени крадци и мафиоти !!!!!!! В НИКОЯ друга държава не избират хора съсипали страната си за втори или трети път !!!!! Ти откъде знаеш кой финансира Атака ?! А кой финансира костов и сдс не знаеш ли ? Кой е Сорос,коа е фондация "Кондрад Аденауер" ,от къде се взеха ония прословути 200 000 $ .А знаеш ли коя партия се коалира първа с ДПС ? И каква идея имаха досегашните управници за управление ? И откъде ти дойде на ум,че гласувалите за Атака биха гласували за крадците отдясно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 От цялата работа най-важното е ,че повече от половината имащи право да гласуват, НЕ ГЛАСУВАХА .Какъв е извода :НЕ ИМ ПУКА за БЪЛГАРИЯ. Еми при такъв народ си заслужаваме управниците Както се казва:"....НА СПЕЧЕЛИЛИТЕ ЧЕСТИТО" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 МАЛОУМНИК СИ ТИ !!! Защото гласуваш за отявлени крадци и мафиоти !!!!!!! В НИКОЯ друга държава не избират хора съсипали страната си за втори или трети път !!!!! Ти откъде знаеш кой финансира Атака ?! А кой финансира костов и сдс не знаеш ли ? Кой е Сорос,коа е фондация "Кондрад Аденауер" ,от къде се взеха ония прословути 200 000 $ .А знаеш ли коя партия се коалира първа с ДПС ? И каква идея имаха досегашните управници за управление ? И откъде ти дойде на ум,че гласувалите за Атака биха гласували за крадците отдясно? <{POST_SNAPBACK}> Хахахах направо ме разби отговори ми на простия въпрос: какво ще реши от сегашните ти проблеми Атака и как смяташ че ще го постигнат от атака, защото техния лидер си направи пас снощи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naso Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 От цялата работа най-важното е ,че повече от половината имащи право да гласуват, НЕ ГЛАСУВАХА .Какъв е извода :НЕ ИМ ПУКА за БЪЛГАРИЯ. Еми при такъв народ си заслужаваме управниците Както се казва:"....НА СПЕЧЕЛИЛИТЕ ЧЕСТИТО" <{POST_SNAPBACK}> Означава ,че не са видяли кандидат достоен да управлява.Означава ,че им е ПИСНАЛО да ги лъжат.Означава,че НЕ ЖЕЛАЯТ да носят отговорност избирайки ТАКИВА ОТЯВЛЕНИ крадци и хора без идеи за развитието на България. При такива кандидати в белит страни вотът щеше да е НУЛЕВ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 4estitutka na vsi4ki!!!Nqmah favorit,no 6tqh da glasuvam......ako bqh bulgarski grajdanin! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Хора като Волен Сидеров, Хитлер и Сталин трябва навреме да се изпращат в психиатрични клиники Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Означава ,че не са видяли кандидат достоен да управлява.Означава ,че им е ПИСНАЛО да ги лъжат.Означава,че НЕ ЖЕЛАЯТ да носят отговорност избирайки ТАКИВА ОТЯВЛЕНИ крадци и хора без идеи за развитието на България. При такива кандидати в белит страни вотът щеше да е НУЛЕВ ! <{POST_SNAPBACK}> И затова си избрахме ДПС Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 OOoooO Pepi , ot koga ne si hodila na psihiatur <{POST_SNAPBACK}> Хаха, тва беше изказването на вечерта! Аз се убедих, че в България има само мазохисти <{POST_SNAPBACK}> И аз ! Пълно е ! Стягай куфарите,Карамане! А бе какво се чудите за Атака..кой е финансирал Атака?Аз ще ви говоря този така наречен феномен е финансиран от комунягите,за да изядат електората на дясното пространство.А иначе снощи слушах интервюто на Сидеров и сие...Скоро не бях гледал по-голям клоун от тоя...не каза нищо,не отговори на нито един въпрос и се държеше повече от арогантно и нагло със изречения срещу журналистите..Първо искам да кажа БРАВО на всички малоумници,които му повярваха и го избраха...Второ тази война,който Болен Сидерщайн започва с медийте още сега е загубена...От тяхната скандална пишман конференция разбрах едно..те нямат никаква идея как се управлява или въобще как се участва дори в управлението...единственото в което май ги бива е да плюят сегашното и предишното управление....и както каза снощи един социолог "Атака спечелиха,защото това, което говорят си го мислят всики,но само Атака го казаха на глас"Хареса ми също много точното определение на Любен Дилов син"Атака не е болестта,не е нито лекарството,тя е просто болката" Та още веднъж евала на тапанарите,които им се вързаха на глупостите...дано да сте щастливи през следващите 4 години ако устискат разбира се да не се разцепят...атакуващите клоуни Между другото снощи се разбра,че Атака няма да участват в нито една коалиция, е какво ще правят? Ще продължат да изкарват някакви измислени компромати...и да разклащат доверието в новото управление <{POST_SNAPBACK}> По-правилно изказване не бях чел! Напълно съм съгласен! Означава ,че не са видяли кандидат достоен да управлява.Означава ,че им е ПИСНАЛО да ги лъжат.Означава,че НЕ ЖЕЛАЯТ да носят отговорност избирайки ТАКИВА ОТЯВЛЕНИ крадци и хора без идеи за развитието на България. При такива кандидати в белит страни вотът щеше да е НУЛЕВ ! <{POST_SNAPBACK}> Аз това го разбирам, ама какъв е ефектът ? Над 30 места на турците в НС! Честита да ти е ниската избирателна активност! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Хахахах направо ме разби отговори ми на простия въпрос: какво ще реши от сегашните ти проблеми Атака и как смяташ че ще го постигнат от атака, защото техния лидер си направи пас снощи <{POST_SNAPBACK}> Naso za kvo Volen TI i vsi4ki tolkova zapaleni privurjenici na ataka mul4ut po tozi vupros? 6to i ti se ka6ira kato lidera vi? 6toto Volen4o osven da meli na drugo ne e sposoben. Toi e perfekten za jult vestnik ili da vodi horoskop po skat , oba4e ne vijdam kvo pravi v parlamenta. Ai 4estito Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Означава ,че не са видяли кандидат достоен да управлява.Означава ,че им е ПИСНАЛО да ги лъжат.Означава,че НЕ ЖЕЛАЯТ да носят отговорност избирайки ТАКИВА ОТЯВЛЕНИ крадци и хора без идеи за развитието на България. При такива кандидати в белит страни вотът щеше да е НУЛЕВ ! <{POST_SNAPBACK}> Еми затова спечелиха комунистите ,които се готвят да сложат същите Еора да ни управляват ,които ми докараха до зимата на 1996-97г. Затова ДПС си има пак удобните 10% които му дават възможност да претендира за министри в който и да е кабинет,и да казват на българите "ГЯУР".Пак ли не разбрахте ,че не е важно да гласувате за някого ,а срещу някого.Затова и аз гласувах сега,затова гласувах за СДС през 2001г.,ама на някой хора това няма да им се изясни.Затова ще ни тъпчат разни идиоти ,защото те си имат твърда електорална маса ,която ще ги подкрепи ако ще и да продадът България на части и да ни харижат за турски вилает.ТА затова ,който не е гласувал ,а е имал право ,да си затваря плювалника и да не пълнят със спам форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kvist Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Хахахах направо ме разби отговори ми на простия въпрос: какво ще реши от сегашните ти проблеми Атака и как смяташ че ще го постигнат от атака, защото техния лидер си направи пас снощи <{POST_SNAPBACK}> Незнам закакво пиша в тая тема като 90% от постовете са научени наизуст от телевизията фрази.. но ще се опитам д ати отговоря.. Първо той не е казал че е гласувал за Атака, за да му задаваш такъв въпрос. По същия начин можеш да зададеш въпроса на себе си! Второ.. препдолагам си достатъчно зрял за да знаеш че никой не може да реши сегашните ти проблеми! Трето.. в очите на много хора, след вчерашните въпроси на журналистите Сидеров се издгна още повече. На тъпи въпроси - тъпи отговори. На нагли журналисти - никакви отговори. Най малкото можеха да се държат нормално със него, все пак представлява 8% от далите глас българи. И ако се чудиш "кви са тия малоумници" почакай 4 години, тогава ще са още повече. Ето какво казва Берон: "Наричат ни фашисти, но това изобщо не е вярно. Ние искаме всички български граждани да бъдат равни, без привилегии, нито дискриминация" На мен ми звучи справедливо, а на теб? И понеже обичаш да задаваш въпроси ето ти и един от мен: Защо в "центъра на световната демокарция" намя Движение за Права и Свободи на Афроамериканците или мексиканците? Защо в Германия няма партия на турците които са близо 6 милиона? айде regards и по живо по здраво Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Aбе той Софиянски хубаво го каза, боли ги айде да не казвам какво за Атака, парламета е 240 души и при положения, че атакуващите ще са изолирани могат само да правят шоу в парламента . А и Краси Каракачанов също го каза добре , къде бяха атакуващите когато се е правила подписка за АЕЦ и т.н и че е жалко че вота на българското недоверия се ръководи точно от тези хора. За подкрепящите Атака, нека да не се заблужаваме , смятам че на една таква конференция човек трябва да има по друг вид поведение, а не да се сърди като малко дете взе ли му близалката Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Означава ,че не са видяли кандидат достоен да управлява.Означава ,че им е ПИСНАЛО да ги лъжат.Означава,че НЕ ЖЕЛАЯТ да носят отговорност избирайки ТАКИВА ОТЯВЛЕНИ крадци и хора без идеи за развитието на България. При такива кандидати в белит страни вотът щеше да е НУЛЕВ ! <{POST_SNAPBACK}> Атака - партията на хейтърите и антиглобалистите. Прав ли съм? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Атака - партията на хейтърите и антиглобалистите. Прав ли съм? <{POST_SNAPBACK}> Май,май Твърде вероятна е коалиция между НДСВ,ДПС,БНС,ОНС+ДСБ Част от пресконференцията на 'Атака' - http://izbori2005.netinfo.bg/video/conf4_ataka.wmv Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Май,май Твърде вероятна е коалиция между НДСВ,ДПС,БНС,ОНС+ДСБ Част от пресконференцията на 'Атака' - http://izbori2005.netinfo.bg/video/conf4_ataka.wmv <{POST_SNAPBACK}> Няма как да стане от гледна точка на това че Костов и Доган са самоизключващи се личности..едната от двете трябва да я няма А колкото до финансирането на Атака според мен наистина е финансирано от БСП както казаха по радио Свободна Европа преди няколко часа.И ще ви кажа защо, според вас колко пъти снощи лидерът на БСП Сергея натърти на момента,че БСП е европейска партия,те създадоха АТака за да не са вече най-крайната лява партия...да се разграничат от сегашното им статукво един вид тяхното червено да изглежда по-бледо на фона на яркото червено,което създадоха на българската политическа сцена-Атака с болния им водач Хвърляйки прах в очите на избирателя БСП атакува върха и малко не му стигна да победи наистина АТАКА мисля,че успя да ви заблуди точно вас всички гласували за тях.Аз съм съгласен,че има и много интелигентни хора в редиците на тази млада партийка,обаче и по времето на Хитлер той е бил заобиколен от интелектуалци и хора с професии като лекари и адвокати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 и да ни харижат за турски вилает.ТА затова ,който не е гласувал ,а е имал право ,да си затваря плювалника и да не пълнят със спам форума. <{POST_SNAPBACK}> МДАААААААА, не е лоша идея! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Пак ли не разбрахте ,че не е важно да гласувате за някого ,а срещу някого.<{POST_SNAPBACK}> Kaк да си затворя плювалника след като се сблъсквам с типично балкнаския манталитет, я не сакам на мене да ми е добре, а на вуте да ми е зле. Ще гласувам тогава когато сметна, че една политическа партия отговаря на мойте виждания за развитието на тази държава и че могат да свършат някаква работа, а не просто да гласувам срещу някой, за да кача на власт някой некадърник. И не искам да влизам във вчерашния спор, просто подобен вид мнения не са ми по вкуса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Време е всички негласували и ние покрай тях да послушаме малко: Tarkan -Simarik Takmis koluna elin adamini Beni orta yerimden catlatiyor Agzinda sakizi sisirip sisirip Arsiz arsiz patlatiyor Biz boyle mi gorduk babamizdan ele gune rezil olduk. Yeni adet gelmis eski koye bak dostlar mahvolduk. Seni gidi findik kiran Yilani deliginden cikaran Kaderim puskullu belam Yakalarsam (kiss kiss)!!!! Seni gidi findik kiran Yilani deliginden cikaran Kaderim puskullu belam Yakalarsam (kiss kiss)!!!! Takmis koluna elin adamini Beni orta yerimden catlatiyor Agzinda sakizi sisirip sisirip Arsiz arsiz patlatiyor Biz böylemi görduk babamizdan Ele gune rezil olduk Yeni adet gelmis eski köye vah Dostlar mahvolduk Seni gidi findik kiran Yilani deliginden cikaran Kaderim puskullu belam Yakalarsam (kiss kiss)!!!! Seni gidi findik kiran Yilani deliginden cikaran Kaderim puskullu belam Yakalarsam (kiss kiss)!!!! Ocagina dustum yavru Kucagina dustum yavru Sicagina dustum yavru El aman Ocagina dustum yavru Kucagina dustum yavru Sicagina dustum yavru El aman ... (couplet without music) Seni gidi findik kiran Yilani deliginden cikaran Kaderim puskullu belam Yakalarsam (kiss kiss)!!!! Seni gidi findik kiran Yilani deliginden cikaran Kaderim puskullu belam Yakalarsam (kiss kiss)!!!! Seni gidi findik kiran Yilani deliginden cikaran Kaderim puskullu belam Yakalarsam (kiss kiss)!!!! Seni gidi findik kiran Yilani deliginden cikaran Kaderim puskullu belam Yakalarsam (KISS)!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Цялата интересна пресконференция на Атака е на сайта им - atakabg.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Присъствието на Доган предполагам знаеш от кога е в парламента. Също много добре знаеш колко политически сили с различни окраски се надупиха пред него, само и само да са на върха. Че положението не е розово не е , но няма нужда се драматизира излишно след като до сега е било същото. Аз като негласувал до сега, трябваше ли да поздравявам вас гласувалите с песента куцо магаре, за някои неуспешни досегашни управления. Айде peace че ми омръзна това глупаво настройване срещу негласувалите. На крива ракеата и космоса и е крив .. П.С и специално защото много обичате да ми спорите Чл. 11. (1) Политическият живот в Република България се основава върху принципа на политическия плурализъм. (2) Нито една политическа партия или идеология не може да се обявява или утвърждава за държавна. (3) Партиите съдействуват за формиране и изразяване на политическата воля на гражданите. Редът за образуване и прекратяване на политически партии, както и условията за тяхната дейност се уреждат със закон. (4) Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа, както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт. Това е от конституцията на България. ДПС на каква основа е , и ти ми разшравящ после че аз като негласувал съм виновен. Виновни са дупедавците Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.