Jump to content
BulForum.com

ИЗБОРИ 2005

emo_one

За кого гласувахте  

254 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Колко само си прав, дано все пак да се окаже верно че ще касират изборите в Кърджали, защото според мен от там им идват едно около 60 % от гласовете да не и повече

pravo.gif

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply
Колко само си прав, дано все пак да се окаже верно че ще касират изборите в Кърджали, защото според мен от там им идват едно около 60 % от гласовете да не и повече

По статистика процента на добавяните имена в Кърджалийския окръг е бил над 50% от броя на избирателите. Това официално го дадоха по телевизията :wacko:

гусин царя нещо не цъфти :D :D :D :) :) :)

Мисля, че царят ще коленичи пред БСП само и само,за да си запази имотите и да е на власт. Аз поне така разбирам конструктивното,градивното, позитивното и обективното му изказване в момента! Ако не цялото, то поне част от НДСВ ще подкрепи кабинет на БСП И ДСП!

Ах,как ми се иска да ги измета всичките на тая пресконференция в момента!!!!!! Шайка мошеници!

Мисля, че царят ще коленичи пред БСП само и само,за да си запази имотите и да е на власт. Аз поне така разбирам конструктивното,градивното, позитивното и обективното му изказване в момента! Ако не цялото, то поне част от НДСВ ще подкрепи кабинет на БСП И ДСП!

Ах,как ми се иска да ги измета всичките на тая пресконференция в момента!!!!!! Шайка мошеници!

Ми просто информативно си представи ако Бсп решат да го подгонят, не в Мадрид ми в Аляска ще се изсели :D

Азисчо хвана 1.69% т.т ще се върне към пеенето, където му е мястото :D

Mislq che trqbva da se izevqva tam kadeto e naj-silen

В навеждането е най силен ;)

Ми просто информативно си представи ако Бсп решат да го подгонят, не в Мадрид ми в Аляска ще се изсели  :D

Азисчо хвана 1.69% т.т ще се върне към пеенето, където му е мястото  :D

Mislq che trqbva da se izevqva tam kadeto e naj-silen

yay.gifЕдин щастлив край поне. Сега Азис отново ще ни се дупи още 4 години. :D

Малеее, сега го гледам Доган по телевизията. Ако Станишев се обедини с тоя мангал, България ще бъде разграбена до 4 години и всичко почва от начало. :cry

[Малеее, сега го гледам Доган по телевизията. Ако Станишев се обедини с тоя мангал, България ще бъде разграбена до 4 години и всичко почва от начало. :cry

Споко,човече,Доган е в НС от 1991,няма да е за 1-ви път.

yay.gifЕдин щастлив край поне. Сега Азис отново ще ни се дупи още 4 години. :D

Малеее, сега го гледам Доган по телевизията. Ако Станишев се обедини с тоя мангал, България ще бъде разграбена до 4 години и всичко почва от начало. :cry

Че то не остана нищо за крадене , Васил беше донякъде прав :D :)

То таман се понатрупа нещо и хайде сега пак. Ама така като си помисля, може да се обединят НДСВ+СДС+Атака. Или пък ако не се обединят, то със сигурност НДСВ+СДС ще са заедно, а пък атака нали са против ДПС, значи винаги ще гласува против тях. :D Лошото е че доган ще е от управляващите. :dry: Сега и циганите от столипиново ще намажат безплатен ток. :angry1

Преди малко по ВТV даваха резултатите според етническата принадлежност ... При ромите за Атака имаше гласували - 0,5% . Коментар на брат ми - "Тея луди ли са ве . Те ще ги избият " ха-ха-ха :laughing:

Бяха интересните и резултати според възрастта ,но предполагам всеки се досеща какви са(особено за тези над 60 години).

Айде Атака почват конференцията :blink:

Хахахах как налива ... Кефи пича :D

Хахаха трябвало да се стряскат в огледалото докато се бръснат , включително и госпожа Мозер... Е това беше репликата :D

Е ти пък, как кола маска. Ползват Жилет 3, защото са хуманни и помагат за българския футбол.

Ама е голям образ тоя. Определено започва новия сезон на по-забавните епизоди на Парламентарен контрол. :D

Е ти пък, как кола маска. Ползват Жилет 3, защото са хуманни и помагат за българския футбол.

Ама е голям образ тоя. Определено започва новия сезон на по-забавните епизоди на Парламентарен контрол. :D

Те за Mach 3 няма кампания :) само за евтиния, с двете ножчета.

Сега са пуснали един Жилет дето те масажира :)

Лудница.

Обаче Сидеров много добре им го каза!

те тоя жилет са го пуснали преди година, година и половина, самоче тука в България още не съм го видял. Бекам е рекламното лице.

Аз гласувах за НДСВ :)

БСП + НДСВ ще бъде!

няма друг начин --- и двете партии са си комунисти

на мен ми се вижда по-възможна коалицията бсп+дпс+софиански :)

станишев твърдо иска да стане премиер,симеон и тои,тъй че няма как да се сдушат.

пък и серго понахлеби малко ндсв в началото на тяхната пресконференция

Сидеров е все едно гледам Жорж преди години-същата лудост се чете в очите му. :wacko:

Toa volen40 prosto moje da se zakoli :angry: :angry: :angry:

Jalko 4e ne si napraviha edna koalicia sas profesor vu4kov pone 6te se zabavlqvame.

Tova e hyper krivorazbran nacionalizum.

"Jivota ni e POP FOLK"

:angry: :angry: :angry:

Сидеров е все едно гледам Жорж преди години-същата лудост се чете в очите му. :wacko:

Да ама Жорж се правеше на весел и готин човек, докато тоя се прави на лош. И като че ли е спечелил изборите и сега ще ни разкаже играта.

Определено вече е обявена война между репортерите и Атака (с изключение на Скат). Не е хубаво да воюваш с репортерите, особено със всичките. Аз лично му давам 6 месеца и той самия ще търси примирие. :evil Ще съжалява накрая заради тея подигравки. Но най-много ми хареса как го осмяха като го питаха "Ходил ли сте на психиатър" :D Сигурно сега се е свил в някой ъгъл и плачи, че са го осмяли. Горкия. Как се изнесе набързо. :cry :devil

Да ама Жорж се правеше на весел и готин човек, докато тоя се прави на лош. И като че ли е спечелил изборите и сега ще ни разкаже играта.

Определено вече е обявена война между репортерите и Атака (с изключение на Скат). Не е хубаво да воюваш с репортерите, особено със всичките. Аз лично му давам 6 месеца и той самия ще търси примирие. :evil Ще съжалява накрая заради тея подигравки. Но най-много ми хареса как го осмяха като го питаха "Ходил ли сте на психиатър" :D Сигурно сега се е свил в някой ъгъл и плачи, че са го осмяли. Горкия. Как се  изнесе набързо. :cry  :devil

"Ne sme narod,a stado mar6a s tou 6te kaja i tui 6te svar6a" Tva pak sigurno go e kazal nqkav carvul nali ?

To ot takiva kato tebe darjavata ni e takava :lol: Dava li vi se vazmojnost bqgaite mahaite se ot tuka basi darjavata basi naroda obre4en e :sayjin ne mu ostava mnogo vreme....Si4kiq mantalitet se e iznesal ve4e samo otaikata ostana tuk ,4akam s netarpenie da doide i moq red da se maham :D 4e mi pisna ot 6arani.

Nikoga ama nikoga nqma da se opravim ;) !

I o6te ne6to sledva6tiq pat pak glasuvaite za BSP-to ili SDS ,ako do togava i vas ne sa vi prodali :lol:

Само не разбрах какво от цитата те доведе до тази мисъл че от такива като мене държавата ни е такава. :blink: Некая позная. Ти си за АТАКА. :)

И тези думи ги е казал Ботев ако не се лъжа. Ако според теб Ботев е цървул, значи ти нямаш място тук.

I o6te ne6to sledva6tiq pat pak glasuvaite za BSP-to ili SDS ,ako do togava i vas ne sa vi prodali :lol:

Аз гласувах за НДСВ. И понеже напоследък стана модерно да се казва... Ако си такъв Българин пиши на кирилица.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...