emo_one Posted June 15, 2005 Author Share Posted June 15, 2005 Ще ви кажа защо ще гласувам за АТАКА , всъщост първо ще ви кажа какво мисля за другите основни партии БСП - за тях няма много да ви говоря , само ще кажа че още помня хиперинфлацията , опашките , "големите" заплати и така натакак с две думи поня провалилия се опит да се реставрира комунизма и след като видяха че няма да стане ограбиха държавата , помня как още ученик в 7 клас ходих по митенги и протести , а и още нещо не мислете че доган няма да се коалира и с БСП , стига да се развият по подобаващ начин събитията и да им е изгодно НДСВ - кво да кажа , приказки , големи обещания , позьорство (най-вече от така "любимият" ми генерал Борисов ) , а в същност "добре облечините бизнесмени" зеха да никнат като гъби и да се трепят под път и над път , а в същото време мсето да ги приберът на топло ни призоваваха , да си стоим по къщите и като ги видим така наречените "добре облечини бизнесмени" в някое заведение да си тръгваме от там , това го беше казал: "любимият" ми генерал , който всъщост не е никав генерал ами си е един от тези "добре облечини бизнесмени". Да не говоря за наглоста и безочието на бившия министър на икономиката Шулева . А за ония дето ни "оправяше" 800 дни , а всъщност човека дошъл да си вземе земите ДПС - не обичам малцинствата още по малко тези които са обрязани (не само турците ) ДСБ - ето за лидера на тази партия може да кажеме с чиста съвест че е абсолюно побъркън човек , освен наглоста да се появява в публичното пространство и да говори и критикува неща които можеше да оправи докато имаше пъната валст за това , парите от Чорни и така на татък , този човек издига в култ собствената си личност , за това говорят множеството плакати и рекламни клипове на ДСБ на които е все Иван Костов , такова явление се наблюдава в Либия с Моамар Кадафи (култа към личноста ) Коалиция на розата - само като им глдам клиповете ми се към тва като прибавим и Александар Томов - тук вече се обезводнявам от Български Народен Съюз - Кво да кажа за Софянски освен безбройните му дела за корупция и че изпродаде цяла софия и направи гуша до земята , малко му е тва та ся и в парламента , хич не е алчен , за Анастасия Мозер нямам конкретно мнетние освен че визоално не ми е много приятна , Красимир Кракачанов ми е симпатичен и то много защото идеалите му в голяма степен се препокриват с мойте но просто с тези с които се е събрал ОДС - Доста противоречиви чувства буди тази партия в мен , защото не ми е безразлична и по душа съм седесар но , доста се поизложиха и на тях и нямам вяра вече , въпрек и че до сега само за тях съм гласувал но тоя път вече не АТАКА - Да си доидем на думата: Крайно дясни и Утранационалистически идеали и виждания каквито са всъщност и мойте , само такива хора могат да оправят България хора който наистина обичат и милеят за тази страна . А не про американо-заподноевропески или про руски гъзомийници , или гладни песеове които мислят само как да ограбват народа, или три в едно а и програмата ими ми допада , едиствените важни в нея са Българския народ и България а не ЕС , или там който и да е , също така ми харесва провеждането на предизборната кампания без излишни разточителства (защото тези пари могат да се дарът на нуждаещи се , вместо да се прахосват ) за скъпи реклами и плакати големи и шумни концерти на който се снимат с малки дечица и се такива клишета и пумярщини на които съм се нагледал доидили време за избори , а през слеващите четери години им е през оная работа , да ги нямаме такива Както казах вече и идеологията ми допада (който незнае за кво наистина ства въпрос да поглене САЙТА на АТАКА) , също така и предизборния клип ме кефи много , не е кой знаи кво не е скъпонаправен , лъскав и пълен с нереялистични обещания и препрочитане на фактите такака като на тях да им е изгодно , а просто , ясно и съдаржателно в прав текст са ти показани неоспорими факти , след което ти сам да решиш , ЕТО ГО И НЕГО И ОЩЕ ЕДИН ПЪТ КАЗВАМ НАПРАВЕТЕ СИ ТРУДА ДА РАЗБЕРЕТЕ ЗА КВО СТАВА НА ВЪПРОС , А НЕ ДА СЕ ОСМИВАТЕ И ПОДИГРАВАТЕ БЕЗ ДА ЗНАЕТЕ , ПО СПЕЦЯЛНО СТАВА ВЪПРОС ЗА ТЕЯ ДЕТО ИМ СЕ ПЛАЧЕЛО , ДОСТА СЕЛСКО И ГЛУПАВО Е ДА КОМЕНТИРАШ И ГОВОРИШ ЗА НЕЩО ОТ КОЕТО НЕРАЗБИРАШ И НЕЗНАЕШ . Всеки си има лично мнение и виждане на нещата но , като се изказваш се конкретизирай. П.П. патртиите кото са влючени в poll-а са тези кото имат някви шансове за влизане в следващият парламент . Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 В Москва са ходели само деца на "наши хора" и активни борци. Какво повече искаш? Това също е вид подтискане. Просто думите ти прозвучаха малко кофти. <{POST_SNAPBACK}> Напротив баща ми отиде изкара, но не го оставиха да доучи и мога да ти кажа, че в рода си нямам един скапан активен борец и всичко си го е постигнал сам въпреки конюктурата. Но тук беше върпос да изкажем лично мнение , а не ба прадядо ми Пенчо кво станало по време на фашизма. Това ми беше идеята, както и да е \/ peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Съжалявам за изместването на темата, но спомене ли се БСП/БКП, няма как да не се стигне и до това . Що се отнася до Атака - Волен Сидеров беше главен редактор на вестник Демокрация ако не се лъжа. Играе на националистическата струна, но според мен не той е човекът, който ще събуди патриотизма. Иначе ми допада. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naso Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Това е най-малкото обидно. Много хора са били убити в лагерите, други са репресирани цял живот. Голяма част от интелигенцията е избита или репресирана. "но с тях България не се изчерпва"... Явно в семейството ти има "активни борци срещу фашизма" и сте се ползвали от облагите на властта, щом разсъждаваш така ? <{POST_SNAPBACK}> А случайно да забравяш репресиите ПРЕДИ 9.09.1944 г. Според теб всичко е било прекрасно ,безоблачно ,до момента в който са дошли комунистите ? Дядо ми (на майка ми бащата) е участвал в първите избори след Първата Световна Война в които побеждава Стамболийски.В тях комунистите са участвали законно.Бил е предопреден да не гласува за тях,но той на инат го е направил.Пребили са го от бой и сигурно са щели да го убият ама е избягал и е дошъл в Пловдив.Заради тия шибаняци е живял цял живот в страшна мизерия . Баща ми е роден 1933 г . икато дете е пасал говедата на селото ,на два пъти е БИЛ ПРЕБИТ от полицията за ЕДНА МЕКИЦА ,щото "бил хранел шумкарите".Е през 1952 г. През една отпуска от казармата е набсарал един от биячите - "големият мъж" се напикал и така ревал,че баща ми го е било гнус да го удари.Идвал е с чичо си в Пловдив и е ВИЖДАЛ С ОЧИТЕ си отрязаните глави на партизани. А какво се е случило на Гео Милев ,Вапцаров и много други от интелигенцията знаеш ли ? А с евреите от Тракия и Македония ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 първо да кажа .че човек под 25 години едва ли има лично мнение за комунизма ,а ако има то е вероятно следствие от мненията на околните (семеиство и т.н) аз съм на 17 ,не мога да гласувам още ,но все пак : за бсп,одс,дпс,бнс,дсб за мен са едни и същи хора като личности ,доказали през последните 15-тина години че няма никво значение от коя партия си ,каквао са идеалите на партията и т.н , при положение че хората са същите не виждам смисъл да се праизбира които и да било от тях, някои ще каже че те са се променили ,аз ше кажа -нанайки щот хората са си еднакви така имах надежди към ндсв ама се пак не се оправдаха или поне не много ,а то ясно че сички политици крадат (в добрия смисъл на думата де ) ,ама въпроса беше дали докато дърпат за себе си няма да направят и нещо за бг тия розите за сефте ги чух оня ден ама ако съдя по името им и листата им са някви луузъри дет гладат се бутнат м/у капките на властта кои остана .. новото време и атака ,просто не мога да реша кои от тях трябва да влезе при положение че представляват нещо като 'новото' в пол. сцена ,е вярно че са различни като идеи и там другите мизерии ,ама си стува да се пробва ,поне според мен де (пак напомням че съм на 17 ) такам за иконимиката @jozo извиняваи ама по-големи глупости от твоите не съм чел .. първо неможе току така да дигнеш заплатите ,дори в физическия смисъл на думите - лева е вързан към еврото ,забележи как от межд. фонд кряскаха като царя се опита да дигне мин заплата ,пък ти искаш да я увеличиш многократно ... тва автоматично значи падане на лева многократно ,независимо дали сме вързани към еврото - може и в българия да се подобри временно положението ,ама скоро дълът ни пак ше сатне 534786876815816 ,и то не в обезценения лев единствения начин да се вдигнат заплатите е чрез соцялно политическо и технолигическо развитие на страната или чрез външни инвестиции (както беше казано) ама ч-вото е маи по-трудното та както казах съм на 17 и нищо не разбирам още ,може и аз да съм повлиян от околните ,ама има и по-повлияни Важното е пиене да има !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 А случайно да забравяш репресиите ПРЕДИ 9.09.1944 г. Според теб всичко е било прекрасно ,безоблачно ,до момента в който са дошли комунистите ? Дядо ми (на майка ми бащата) е участвал в първите избори след Първата Световна Война в които побеждава Стамболийски.В тях комунистите са участвали законно.Бил е предопреден да не гласува за тях,но той на инат го е направил.Пребили са го от бой и сигурно са щели да го убият ама е избягал и е дошъл в Пловдив.Заради тия шибаняци е живял цял живот в страшна мизерия . Баща ми е роден 1933 г . икато дете е пасал говедата на селото ,на два пъти е БИЛ ПРЕБИТ от полицията за ЕДНА МЕКИЦА ,щото "бил хранел шумкарите".Е през 1952 г. През една отпуска от казармата е набсарал един от биячите - "големият мъж" се напикал и така ревал,че баща ми го е било гнус да го удари.Идвал е с чичо си в Пловдив и е ВИЖДАЛ С ОЧИТЕ си отрязаните глави на партизани. А какво се е случило на Гео Милев ,Вапцаров и много други от интелигенцията знаеш ли ? А с евреите от Тракия и Македония ? <{POST_SNAPBACK}> Много правилно! Всеки говори колко лошо е било преди '89, а половината са по на 16-17 - е вие не сте можели да ходите тогава, камо ли да имате политически пристрастия! Аз лично не си спомням кристално ясно точно как стояха нещата, но все пак си имам някаква представа. Спомням си че всяко лято ходихме на море за по 2 седмици, а сега аз и за 1 седмица не мога да отида. Помня че никой не го беше страх да се прибира в 2 часа през нощта, че някой може да го пребие и ограби. Помня, че хората на изкуството бяха поощрявани, а не обиждани и забравяни. Помня, че храната беше по-вкусна и достъпна, защото имаше контрол над производството и цените бяха съобразени с живота на хората! Помня, че се строяха язовири, заводи, жилищни згради, музеи, паркове, детски площадки, стадиони, гребни канали(за Пловдив), зоопаркове, а сега единственото строителство е на хотели, магазини, бензиностанции и кооперации! А съответно строеното от държавата преди 89-та - бива изоставяно и занемарено! Огледали ли сте се на последък каде играят децата? - Аз ще ви кажа - между колите на паркинга и по интернет залите, защото нищо не е направено за тях! А детските площадки, които бяха построени се превърнаха в паркинги и т.н. За жалост обаче помня и опашките за кайма, банани - само по Нова година, помня че примерно за децата единствените шоколади бяха: Кума Лиса, Марципан(мноо гаден) и Десерт(имаше вкус на сегашните бонбони "Еделвайс") Но пък сега като има - хората няма с какво да си ги купуват. Е, има и такива дето имат... А, и още нещо - не си спомням първокласник да се разхожда с телефон за 600лв. на врата, а хора хранещи семейства да нямат пари да си платят домашния телефон! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Интересхо как хора на по 14-15 години се изказват така "компетентно" по въпроса за партиите... Имаше един, който беше написал че му допадали платформите на този и онзи... а откъде знае какви са им платформите - за мен остава загадка... Платформата на една партия не е интервю утре сутрин в Тази сутрин...болшинството от хората си нямат и най-бегла представа каква е платформата на партиите, участващи в Избори '2005. Освен стандартните: 1.Повишение на заплатите 2.Взрив на малкия и средния бизнес 3.Създаване на 9563489678747689078 нови работни места. 4.Намаляване на данъците.... 5.Безплатно образование и социални осигуровки и т.н. и т.н. Ами много хубаво, почти прекрасно, само дето това ако ви го обещае една партия после не може да се определи каква е.... Не може да си десен, а да намаляваш данъците и да осигуряваш безплатно лечение и образование, нито пък да си ляв и да взривяваш бизнеса... Друг е въпроса, за предизборните кампании... За мене лично е обидно Софиянски да плюе БСП за работи, които са се случили с активната помощ на СДС, за криза, раздухвана от всички само и само да се доберат до властта, без значение какво струва това на народа. В интерес на истината Виденов беше единствения политик в новата ни история, който НИЩИЧКО не открадна, пое си отговорността и се оттегли от политката. Не като Костов, чиято жена още е подсъдима за фондация Демокрация, и който извиваше ръцете на Мобилтел и ред други големи компании за огромни подкупи... и този циганин сега има наглостта да се кандидатира за министър-председател..Че аз да нямам бръмбари в главата...Или пък оня мазник Софиянски, дето днес го гледам как преизборно отишъл в халите и хората му ръкопляскали, пък той седнал да изпие с тях по бира....Е, това ако не е висша степен на наглост...та точно за въпросните хали той също е подсъдим...а и не само за тях... Е това е политиката в България... Или пък Царя, който дойде и си взе имотите - е това е НААААААААЙ-ГОЛЯМАТА НАГЛОСТ МАЙНА.... все едно Елизабет да си вземе Бъкингамския дворец.... Пък после даже си прокара и закон за да не плати данък наследство...Та тоя плешивец даже не е с български произход и когато взе властта не можеше да говори български даже... Срааааам срам и позор.... добре че не са живи Левски и Ботев, Вазов и Стоянов.... Не искамд а агитирам никой, далеч съм от тая мисъл...ама съвсем закономерно в гладни години идва ляво правителство... в цяла Европа е така... А другите партии само плюят БСП, за да прикрият факта че сами нямат платформи... как може предизборния ти клип да е "Не гласувайте за БСП"... Ха-ха-ха.... ами Първанов така взе президентските избори...моите уважения между другото, първият български президент с лична позиция, който успя да се дистанцира от партийните си убеждения и да защитава България ВИНАГИ... Пак ще гласувам за него ако се кандидатира.... Та аз лично ще дам вота си за БСП, защото ми писна да лижат гъза на шибаните американци с мазните им еврейски лобита... Не мога да ги дишам.... Хитлер не ги е погнал защото много ги е мразил, а защото са държали голяма част от финансите и са се бъркали в държавната политика.... И тогава е било така и сега е така.... Аз съм за майка Русия... Американците ни накараха да се отдръпнем оттам ама те си правят бизнес с братушките и хич не им дреме... Кой мислите измести Булгар табак от този необятен пазар а??? Филип-Морис много ясно... Интереса клати феса драги мои.... Айде сега че ме заболяха пръстите после може да си допиша.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Аз съм дърт комуняга мухахаха БСП ще спечелят изборите хахах да има големи пенсии за бабичките и безплатни билетчита по реисовете хахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Ех, хубави соцвремена отминали. "Учи, мама, да не работиш", "две седмици почивка за всеки без значение постигнатото", "равенство в нямането" и други подобни. Чак небето почервеня от мечти. Наистина на доста хора им е тъжно, че са изгубили социален статус. Но това е реалността - днес си на върха, утре си на дъното. Не е нормално да седиш винаги на едно ниво, без значение какво правиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Защото в този форум сме се събрали разумни хорица в голямата си частност и е нормално да защитаваме дадена си позиция. <{POST_SNAPBACK}> В този форум сме се събрали всякакви хора, които дават пари на евроком за интернет. 1 - Волен Сидеров е антисемит.Твърде глупаво за 1 политик в днешни дни. <{POST_SNAPBACK}> Волен Сидеров не е просто антисемит, на него му се плаща, за да бъде антисемит. Под маската на патриотизма той се грижи за собственото си благоденствие, това ми напомня за старата българска поговорка "Крадецът вика - дръжте крадеца!". Аз до съвсем скоро заявявах, че няма да гласувам.Сега най-вероятно ще бъде Атака.Може Волен да е антисемит и откачалник, но поне предлага хубава партийна линия.Не блее само в митичната Европа и не лиже американски задници.Друг е въпроса, че програмата му е комбинация от старите програми на СДС, НДСВ, БББ(помните ли Жорж,а?) и старият социализъм.Може да го наречете национал-социалист, но поне има реална програма и обещава изпълними неща. <{POST_SNAPBACK}> Grimjaur... какво повече да кажа. Ако можех да гласувам щях да гласувам са коалиция АТАКА Но тъй като не мога се заех д аагитирам приятели и вече убедих 3-ма Те ми допадат защото напук на всички се обявяват против мангалите и смята да направи нещо по така наболелия, особено напоследък, въпрос... Колкото до програмите на НДСВ те са хубави, но колко са изпълними, не беше ли същата мумия която каза че за 800 дни ще оправи положението, а после се отрече... За мен тоя просто дойде за да си вземе имотите и не стига че получи голяма част от тях ами продължава да иска <{POST_SNAPBACK}> А бе хлапе... Никоя политическа партия не е успяла да изпълни напълно предизборните си програми, ако те са за просперитет на държавата. Някои хора не знаят как да поемат отговорност, как да изпълняват поетите ангажименти, а бе с две думи какво да правят с живота си на 20 години, някои не знаят дори на 40, а повечето умират без да разберат. Изборите не са просто избор между някакви партии, изпорите са поемане на споделена отговорност. Аз съм на 20 години, ти сигурно на 15-16. В общи линии без особенни затруднения мога да скълъпя предизборна програма, според която България ще е в икономически разцвет, минималната заплата ще 350 евро, съдебната система ще работи бързо и ефективно, здравната система... и т.н. Сигурен съм, че и ти ако се постараеш ще го направиш само за няколко дни. Лесно се дават обещания. И Волен Сидеров лесно ги дава. Страшното при него е, че те са изпълними и в общи линии това е единствения шанс България да не бъде приета на 1 януари 2007. Ако се замислиш ще видиш, че няма никакъв смисъл да се гласува за програми, трябва да се гласува за личности! Нима ти мислиш, че Волен Сидеров или някой от хората зад него е такава личност В Пловдив лидери на партийните листи са Милен Велчев, Петър Стоянов, Захари Георгиев, Иван Костов, а да не говорим за хората, които стоят зад тях. Независимо от всички упреци това са хора допринесли много за страната през последните години. Единствено Захари Георгиев не е бил в "голямата политика" от тях.Е как тогава може да гласуваш за АТАКА или примерно за Юлиана Дончева от Новото време Дълъг ми стана поста едва ли някой ще го прочете, за това няма да резкривам и мнението си Дончева и НВ, а само ще кажа, че за мен АТАКА и Новото Време не са никакви патриоти и т.н., а хора, които гледат единствено и само своето бъдеще. Бих ги определил дори като предатели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Аз до съвсем скоро заявявах, че няма да гласувам.Сега най-вероятно ще бъде Атака.Може Волен да е антисемит и откачалник, но поне предлага хубава партийна линия. малко ме изненадваш.но малко-все пак доколкото помня сам беше кзал,че си нещо като нео-нацист Всеки говори колко лошо е било преди '89... ахааа,значи е било рай на земята а?то и за това рухна съюза нали,щото на хората им е вродено да желаят да живеят по-зле,нали? май като гледам наистина е така,щом толкова хора ще гласуват за комунистите.... пфу,че и за волен сидеров,жорж ганчев с по-крайни и рязки възгледи първо да кажа .че човек под 25 години едва ли има лично мнение за комунизма ,а ако има то е вероятно следствие от мненията на околните (семеиство и т.н)аз съм на 17 човек и на 5 години може да си има мнение за комунизма,достатъчен е един най-прост учебник по история,пък бил тои и орязан откъмто действителна фактология.но щом имаш толкова ниско мнение за себе си,няма да тръгна да те разубеждавам я.... Това е най-малкото обидно. Много хора са били убити в лагерите, други са репресирани цял живот. Голяма част от интелигенцията е избита или репресирана. "но с тях България не се изчерпва"...Явно в семейството ти има "активни борци срещу фашизма" и сте се ползвали от облагите на властта, щом разсъждаваш така confused.gif ? жалко,че няма кои да ти види поста и да го прочете,пък барем го осмисли. не знам дали съм го споменавал пичове,но преди около 3 седмици баба ми ми разправя,как са репресирали баща и...жената щеше да заплаче още малко,и да ви кажа чесно оттогава мнението ми за хора,които ще гласуват за комунисти от "ми да си правят квото искат-всеки има право да си гласува за които го грее" отиде директно на -"малумници". та ако искате-обиждайте се,това е моето мнение за вас но както и да е,предполагам,че може да съм благодарен,че все още не виждам постове ала "evroroma for teh win" или "доган,ожени се за мен!!!1" Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 С това не съм съгласен.Моите а и други родители изобщо не са живяли на гърба на държавата да ти кажа <{POST_SNAPBACK}> И моите не са, но тези, които са, сега ще гласуват за БСП естествено! Искам да попитам къде им четете програмите. Аз само по телевизията гледам....и като ги слушам <{POST_SNAPBACK}> Ако наистина те интересуват :www.mediapool.bg По темата:Аз няма да гласувам, за да покажа на тея Келеши(депутатите), че не заслужават свободното ми време! <{POST_SNAPBACK}> Те пък все едно ще се трогнат от твоята постъпка Някои може дори да ти се зарадват! При 50% избирателна активност БСП ще вземе абсолютно мнозинство! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 НДСВ. Направиха много през мандата и са най-успешното правителство от 89 до сега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emo_one Posted June 16, 2005 Author Share Posted June 16, 2005 Волен Сидеров не е просто антисемит, на него му се плаща, за да бъде антисемит. Под маската на патриотизма той се грижи за собственото си благоденствие, това ми напомня за старата българска поговорка "Крадецът вика - дръжте крадеца!". Добре де приятелю, така като говориш вярваш ли си , или сега си го измисли това , всеки може да каже : тоя е еди къвси . НО като говориш се аргоментирай , това което го говориш са пълни измислици ,и ще ти кажа защо . Значи Волен Сидеров не е отвчера такъв къкъвто е в момента , човека е написал множество книги и статии по темата с патриотизма и това кой кой е . Другото което е аз невиждам да имам много пари , няма скъпи реклами които постоянно да се въртят в национален ефир , няма налепени навсякаде красви плакатчета и такака на такатък , каде са тея пари които ги взима , дори предаването му е в най-смешната кабеларка . ЕТО ТО ТОВА Е ОЩЕ ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЧЕ ПОВЕЧЕТО ХОРА ГОВОРЯТ НА СЛЯТО БЕЗ ДА СИ НАПРАВЯТ ТРУДА ДА СЕ ПОЗАИНТЕРИСУВАТ МАЛКО . ТАКА ЩЕ СТАНЕ И НА ИЗБОРИТЕ . ПОВЕЧЕТО ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗАЩОТО НЯКОЙ ИМ Е СИМПАТИЧЕН ИЛИ ИМА КРАСИВ ПРЕДИЗБОРЕН ПЛАКАТ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Други ще гласуват за Сидеров,щото са му супер предизборните обещания,ама май не знаят какъв е бил той преи 89 и годинките след товаТа идеята ми е,че всеки си е решил да гласува за някой и няма смисъл от плюене и глупости,демокрация,всеки прави каквото иска Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Другото което е аз невиждам да имам много пари , няма скъпи реклами които постоянно да се въртят в национален ефир , няма налепени навсякаде красви плакатчета и такака на такатък , каде са тея пари които ги взима , дори предаването му е в най-смешната кабеларка . и давай сега да му дадем гласове като да прехвърли 4%,че за другите избори да събере парички ли? лошо е когато някои се тръби за голям патриот. още по-лошо е когато хората му вярват. вие май не разбирате,че в политиката няма патриотизъм,всичко е интереси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuReOluS Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 ..."ние сме на всеки километър..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Was ist? ? ? Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 ..."ние сме на всеки километър..." <{POST_SNAPBACK}> Свали!! http://www.bsp.bg/1.mp3 Боже господи http://www.bgns.net !!! :allien НАЦИОНАЛИСТИ!!! Aaah.My eyes are bleeding!!! http://www.bgns.net/Bg/viara/npesni/4.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Добре де приятелю, така като говориш вярваш ли си , или сега си го измисли това , всеки може да каже : тоя е еди къвси . НО като говориш се аргоментирай , това което го говориш са пълни измислици ,и ще ти кажа защо . Значи Волен Сидеров не е отвчера такъв къкъвто е в момента , човека е написал множество книги и статии по темата с патриотизма и това кой кой е . Другото което е аз невиждам да имам много пари , няма скъпи реклами които постоянно да се въртят в национален ефир , няма налепени навсякаде красви плакатчета и такака на такатък , каде са тея пари които ги взима , дори предаването му е в най-смешната кабеларка . ЕТО ТО ТОВА Е ОЩЕ ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЧЕ ПОВЕЧЕТО ХОРА ГОВОРЯТ НА СЛЯТО БЕЗ ДА СИ НАПРАВЯТ ТРУДА ДА СЕ ПОЗАИНТЕРИСУВАТ МАЛКО . ТАКА ЩЕ СТАНЕ И НА ИЗБОРИТЕ . ПОВЕЧЕТО ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗАЩОТО НЯКОЙ ИМ Е СИМПАТИЧЕН ИЛИ ИМА КРАСИВ ПРЕДИЗБОРЕН ПЛАКАТ . <{POST_SNAPBACK}> Първо не се познаваме, приятелю. После вземи да атакуваш някой речник или граматика, че в мнението има много грешки (това междудругото важи за доста хора от форума, включително и за мен ). Освен това няма смисъл да пишеш с главни букви, защото в точка 13 от правилата пише: Опити да компенсирате липсата на съдържание чрез използването на крещящо оформление са проява на лош вкус. И сега е време да спра да се заяждам и да кажа нещо конкретно. Казваш, че Волен Сидеров "не е отвчера такъв къкъвто е в момента , човека е написал множество книги и статии по темата с патриотизма и това кой кой е." Лично аз не бих определил тези книги точно като патриотични, но както и да е. Предполагам, че знаеш колко струва издаването на една книга. А Сидеров има "множество" книги освен това има и предаване по телевизията (макар и по СКАТ). Всичко това струва пари, при това много пари! Така че недей да си мислиш, че говоря "на слято". Мисля, че няма смисъл да ми отговаряш, защото знам какво ще ми кажеш в общи линии. Книгите се четат, затова се издават. Хората се интересуват от него, затова е в телевизията. Той е патриот и т.н. И със съжаление ще трябва да призная, че в това има известна доза истина, а колкото до това, че е патриот - едва ли има политик в България, който да каже, че не е патриот. И последно - имам странното чувство, че част от издателите на "жълтата преса", срещу които се обяви Слави Трифонов са сред издаделите на книгите на Волен Сидеров. Времето ще покаже дали това е така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 За Волен Сидеров, ама никак не съм съгласен...Вярно че е доста краен понякога, но истината е, че на България и трябва сега един Стамболов, а не импотентен, слабохарактерен застарял идалго с тремор... Относно Сидеров, той се махна от "Демокрация", защото не беше удобен на хората, които само гледаха да се налапат... Освен това няма лошо БСП да вземат абсолютно мнозинство... Предстоят големи промени в закона и е добре да има силна управляваща партия, за да не и извиват ръцете от опозицията... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Първо не се познаваме, приятелю. После вземи да атакуваш някой речник или граматика, че в мнението има много грешки (това междудругото важи за доста хора от форума, включително и за мен ). Освен това няма смисъл да пишеш с главни букви, защото в точка 13 от правилата пише:Опити да компенсирате липсата на съдържание чрез използването на крещящо оформление са проява на лош вкус. И сега е време да спра да се заяждам и да кажа нещо конкретно. Казваш, че Волен Сидеров "не е отвчера такъв къкъвто е в момента , човека е написал множество книги и статии по темата с патриотизма и това кой кой е." Лично аз не бих определил тези книги точно като патриотични, но както и да е. Предполагам, че знаеш колко струва издаването на една книга. А Сидеров има "множество" книги освен това има и предаване по телевизията (макар и по СКАТ). Всичко това струва пари, при това много пари! Така че недей да си мислиш, че говоря "на слято". Мисля, че няма смисъл да ми отговаряш, защото знам какво ще ми кажеш в общи линии. Книгите се четат, затова се издават. Хората се интересуват от него, затова е в телевизията. Той е патриот и т.н. И със съжаление ще трябва да призная, че в това има известна доза истина, а колкото до това, че е патриот - едва ли има политик в България, който да каже, че не е патриот. И последно - имам странното чувство, че част от издателите на "жълтата преса", срещу които се обяви Слави Трифонов са сред издаделите на книгите на Волен Сидеров. Времето ще покаже дали това е така. <{POST_SNAPBACK}> Aбсолютно съм съгласен с мнението ти! Жалко е, че има доста хора,които се поддават на подобна елементарна патриотична пропаганда, каквато е тази на "Атака". Доколкото знам и един наш местен любимец - Огнян Сапарев е симпатизант nа това жалко движение! NO COMMENT Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Aбсолютно съм съгласен с мнението ти! Жалко е, че има доста хора,които се поддават на подобна елементарна патриотична пропаганда, каквато е тази на "Атака". Доколкото знам и един наш местен любимец - Огнян Сапарев е симпатизант nа това жалко движение! NO COMMENT <{POST_SNAPBACK}> Е той беше депутат от БСП, но не му мина номера сега и гледа да се прикачи някъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 За Волен Сидеров, ама никак не съм съгласен...Вярно че е доста краен понякога, но истината е, че на България и трябва сега един Стамболов, а не импотентен, слабохарактерен застарял идалго с тремор... Относно Сидеров, той се махна от "Демокрация", защото не беше удобен на хората, които само гледаха да се налапат...Освен това няма лошо БСП да вземат абсолютно мнозинство... Предстоят големи промени в закона и е добре да има силна управляваща партия, за да не и извиват ръцете от опозицията... <{POST_SNAPBACK}> Да сравняваш Сидеров със Стамболов е исторически цинизъм!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Не, приятелю HBK , не е цинизъм, а неграмотност Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 НДСВ. Направиха много през мандата и са най-успешното правителство от 89 до сега. <{POST_SNAPBACK}> predvaritelni rezultati ne se zablujdavai. ni6to trudno nqma v tova da si razprodade6 rodinata i s tova da zablujdava6 naroda 4e si vkaral neznam si kolko miliona v haznata. mi kato nqma ve4e ve4e ni6to za prodavane aaa,to kvoli i ostana. az sam za ATAKA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.