sincity Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 100% съгласен съм с М-STAR! По последни данни на Галъп и Пловдив почервеня вече..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Имах предвид,че му носи името и хората веднага правят асоциации с първия Петър Берон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Радвам се че една непарламентарна партия успя да влезе в парламента и не разбирам защо са толкова много изказванията против тях. Все пак не е случайно, че толкова хора гласуваха за Атака. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 А бе то хубаво да влезнат, ама да бяха с по-малко проценти. Например 4. Тъкмо и НДСВ и СДС ако се бяха обединили и щяха да спечелят. Ама айде, късмет на БСП и дано не повторят грешките които направиха преди 8 години. Само да не се коалират с ДПС. По-добре с НДСВ. П.П. Ама май се оказа че не е много верна нашата анкета тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Мога да кажа само ЧЕСТИТО ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Аз ще честитя на всички хора с идеи подобни на моите ... успяхме да влезем в парламента !!! БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Радвам се че една непарламентарна партия успя да влезе в парламента и не разбирам защо са толкова много изказванията против тях. Все пак не е случайно, че толкова хора гласуваха за Атака. <{POST_SNAPBACK}> Aдски си прав, това показва, че няма нищо вечено и местата на дупедавците могат да изстинат, надявам се на следващите парламентарни избори да има още изненади и дано да са приятни Ама айде, късмет на БСП и дано не повторят грешките които направиха преди 8 години. Само да не се коалират с ДПС. По-добре с НДСВ.П.П. Ама май се оказа че не е много верна нашата анкета тук. <{POST_SNAPBACK}> Подкрепям, дано дпс бъде тотално изолирано, че ми омръзна да гледам как Доганчо се слага като ... Мога да кажа само ЧЕСТИТО ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ <{POST_SNAPBACK}> Честито и на теб другарю Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 С риска да наруша конституцията на България,ако бях на власт,щях със закон да задължа Петър Берон да се прекръсти,за да не петни името на дядо си. <{POST_SNAPBACK}> Абе човека е изключителен биолог, ама и майка Тереза да се хванес нашенска политика, ще се омаже до шията с л***а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 ''комунисти ,комсомолци ,пионери във един и същи строй ''комунисти ,комсомолци ,пионери винаги и в труд и в бой '' "ние сме бригада зидаромазачи и комунизма ще построим имаме си много партийни задачи и сичките ще ги решим " тва беше от едни песнички толкова много зидаромазачи ли се навъдиха че пак ни ги докараха тия ?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 П.П. Ама май се оказа че не е много верна нашата анкета тук. <{POST_SNAPBACK}> Това е защото в този форум, хораат над 35 години са под 4 % ! Много ясно, че всички старци ще гласуват за червените Мога да кажа само ЧЕСТИТО ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Абе човека е изключителен биолог, ама и майка Тереза да се хванес нашенска политика, ще се омаже до шията с л***а. <{POST_SNAPBACK}> Не съм запознат с биоложката му дейност,но ми простее като човек,като личност,от която имаш някакви очаквания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Много ми е интересно само какво ще правят Атака в парламента, след като явно никой не иска да се коалира с тях. Ще е голям майтап този парламент Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Подкрепям, дано дпс бъде тотално изолирано, че ми омръзна да гледам как Доганчо се слага като ... <{POST_SNAPBACK}> Те като ги изолират заедно с атака и ще вземат да се обединят накрая. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Те като ги изолират заедно с атака и ще вземат да се обединят накрая. <{POST_SNAPBACK}> Тогава сигурно Сидеров ще бъде разстрелян от някой млад неофашист Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Щом го намираш за смешно.Ще видим след някоя друга година как ще се смееш. <{POST_SNAPBACK}> Тук си прав, ще поживеем , ще видим , нали почти 16 години това правим Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 хаха наистина беше смешно майка ми като се опитваше да прави хляб по времето на жан не и се отдава хлебарството а тогава никъде нямаше че да си купи човек Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Щом го намираш за смешно.Ще видим след някоя друга година как ще се смееш. <{POST_SNAPBACK}> Дааа, в шегички и закачки ще стигнем пак дъното......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Дааа, в шегички и закачки ще стигнем пак дъното......... <{POST_SNAPBACK}> Ми то не е ли тва дъното? Интересно ся да видим кво ша каже оня шибан цар дет щеше да на опрай за незнам си колко дни? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Ми то не е ли тва дъното?Интересно ся да видим кво ша каже оня шибан цар дет щеше да на опрай за незнам си колко дни? <{POST_SNAPBACK}> Toй каза, че по - късно ще коментира, явно не беше доволен . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 ...българския етнос... Не бяхме ли народ бе, да му *#! майката?! FUSK, т'ва ми било мнение No1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giocco Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Еми пичове и пички щеме нещеме това е положението. Лично аз много се надявах да не спечелят БСП но така се получи. Направи ми друго впечетление обаче което ме обезспокои много: Предварителни резултати към 23:44 КБ 31.9% НДСВ 19.8% ДПС 11.1% Опа тука нещо не ми харесва Атака 8.7% ОДС 7.3% ДСБ 6.8% БНС 5.6% Та питам аз в коя друга държава чужденците имат право да участват в изборите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Ми то не е ли тва дъното? <{POST_SNAPBACK}> Не знам. Ще се разбере скоро!В Пловдив водят НДСВ с малко все пак( не че има значение толкова), а ДПС ИМАТ ЦЕЛИ 4 %!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Toй каза, че по - късно ще коментира, явно не беше доволен . <{POST_SNAPBACK}> Ми той винаги казва по-късно че ще говори. Поне Станишев приказва сладки приказки за сега, а не мълчи както царя преди 4 години. Дано да остане така до край. Ама така като гледам е мернал око на ДПС, за огромно съжаление. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Еми пичове и пички щеме нещеме това е положението. Лично аз много се надявах да не спечелят БСП но така се получи. Направи ми друго впечетление обаче което ме обезспокои много: <{POST_SNAPBACK}> Ще се опитам кратичко да дам мнение. В предишните постове попитах защо в Германия, където по данни турците долу горе са 10% от населението няма турска партия. Отговора е прост, защото сигурно ще се появи нов Хитлер и ви е ясно какво ще стане . Тази партия няма право да съществува лично за мен , като желаят да са турци , обратно в съседката ни. Виж кюнците няма къде да ги пратим Ако навреето бяха направили референдум дали може да съществува такава партия, дали щеше да я има сега А това за чужденците наистина е без коментар. Те живеят от незнам си колко години еди къде си и в един момент вече ще зимат отношение по това какво става в държавата ... пфффф П.С Ето го любимия цар по бнт, включвай телевизорите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.