Jump to content
BulForum.com

ИЗБОРИ 2005

emo_one

За кого гласувахте  

254 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply
Ama nqma da ti obesnqvam stiga mi tova 4e nqma da ima pametnik na 6ipka kakto i da im se spre toka i malko po surovi merki kam tqh za6toto mnogo zeha da si pozvolqvat  :angry1  :angry1

Чудя се как може да има хора да се поддават на толкова евтини провокации !!!

Иначе уважавам мението ти, поне си дал гласа си.

Споменаха и нещо за грешното записване на избирателите..поради тази прични МДМБ посочи над(около) 70% активност ;) Пак казвам-просто така съобщиха,сигурно ще е различен процента ,когато обявят официалните статистики.Сега говорят за Благоевград :)Активност-60% ;) Активността в ромската махала е бил много нисък-под 20% :P

Доган може всичко да си говори. Той ще се коалира и с дявола. Въпроса е, че БСП+ДПС < 121 депутатски места.

Ако АТАКА не беше взела гласовете на Новото Време ( защото точно това се случи ) коалицията щеше да ми е пределно ясна.

Около сегашните управляващи НДСВ+ДПС когато се закачат и БНС, Надежда и Костов много бързо ще забравят кой кога и къде са искали да гонят.

Не се обиждай, но ми се струва, че ти или си в еуфоричен транс след победата, или си суеверен и още не искаш да си признаеш каква е реалността.

BTW, някой знае ли какво образование има Сидеров?

То в днешно време нали знаеш че за политиците няма изисвакния за образование :D , така че май няма значение :)

Посочи ми само един проблем на държавата, които Атака може да реши!

cheese Според мен Доган няма място в политиката .Не може хора в турция

които не са тук от 89 насам да гласуват на нашите избори .Не може мангал да си прави каквото си иска .Питам един черен .защо не си плащате тока ве хора ....Защото казва от енергото чакаха да стане 10 хилки сметката за да дойдат да си търсят парите .НЯМА ДА ПЛАЩАМ ..казва .В махалата сме 50 000

човека ще направим революция ако не го пуснат скоро и няма да влезнете в европа с най черната си усмивка .....

ТОВА БЕШЕ 10 ДНИ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ .

Нека им Създаде проблем Никой не казва че като я няма партията на Доган

ще има война

Казах :sick

Hard, прав си, но единственият начин да пре***м турците беше максимално бързо да се влезе в Европа, където не приемат двойни гражданства и гласувания. Тогава тая възможност щеше да отпадне без да могат да ни заядат, че ние нещо правим. "Европарламентът каза" и точка. Да вървят да се оплакват турците на арменския поп. То точно заради това турците искат да ни забавят за Европа... R wimsnd!

Лошо стана, ей, лошо!

Прав си? Убих се да ровя из сайта им и да намеря нещо като програма. Не успях. А една тяхна листовка щеше адски да ме развесели, ако нещата не бяха всъщност страшни ... Там пище "да няма небългари във властта" и точно над това намерение се мъдри името Рафи Кеворкян. Пълен нонсенс ...

DoggiStil, дай да не си говорим кой е тъп и коой не! Подобни "партии" само укрепват позициите на турците и биха ни обзавели с многобройни искове в Страсбург. Седни и помисли, дявол да го вземе!

Не се обиждай, но ми се струва, че ти или си в еуфоричен транс след победата, или си суеверен и още не искаш да си признаеш каква е реалността.

В еуфория щях да съм единствено при пълна еднолична победа на която и да е партия или коалиция.

Колкото до реалността (предвид социологическите проучвания преди и след изборите) - за съжаление по вероятно е дясноцентриско правителство начело с НДСВ отколкото лявоцентриско такова.

БСП няма да се коалира с ДПС поради простата причина, че няма да им стигнат гласовете за пълно мнозинство.

БСП+АТАКА - същия проблем

БСП+ДПС+АТАКА- хахахахаха

НДСВ+ОДС+ДСБ+БНС - нестигат за съставяне на правителство. И тук идва Сокола ...... и проблема е решен.

БСП+НДСВ - По вероятно е от БСП+ДПС, но няма как да се разберат двете парии. ЗА мен това би бил най-добрия вариант за страната но ...

За мен най-доброто за страната е кабинета да е съставен от една политическа сила която единствено да следва начертания от вън път, без да има парламентарни коалиции, на който да им треперим да не се разпаднат и да доведат страната до парламентарна криза.

Ama vie tapi li ste na tapi li se pravite ne moga da vi razbera ? Prosto kato vsqka normalna strana e dobre da ima edna takava partiq koqto da naliva malko patriotizam ama ko se zanimavam s vas opravqte se .....

*

НЕ съм чел темата отначало, но явно говориш за атака- това е най-голямата гпупост която можеше да се случи.Това НЕ е нацистка партия - това са нещастници и бездомници ,които нямат място в парламента и България само ще пострада от тях.И аз се кефя на Хитлер и Третия райх но румен сидеров дори няма място в страната н- него трябва да изгонят, а не циганите и турците.

Най-добре щеше да е НДСВ да си довърши започнатото, още има шанс но..да видим.

НЕ съм чел темата отначало, но явно говориш за атака- това е най-голямата гпупост която можеше да се случи.Това НЕ е нацистка партия - това са нещастници и бездомници ,които нямат място в парламента и България само ще пострада от тях.И аз се кефя на Хитлер и Третия райх но румен сидеров дори няма място в страната н- него трябва да изгонят, а не циганите и турците.

Най-добре щеше да е НДСВ да си довърши започнатото, още има шанс но..да видим.

^^Съгласен. Лошото е че историята се пише за да се поучат бъдещия народ от грешките в миналото. Това показва колко неуки хора има в България. Добре че са само 7-8 % лошото е че са само българи това. Най-доброто което може да стане е всички СДС + НДСВ. А може и НДСВ + БСП. Но ще бъде най-голям цирк ако стане БСП + СДС. :D

Честито. Циркът започна.

Много е рано да се говори, но ми се струва, че е възможно ЧАСТ от НДСВ да управляват с БСП и ДПС! Както и ЧАСТ от Атака да подкрепят БСП, но те са непредвидими Атака за мен все още.

Да, айде почнаха се лъжите вече. Първо се почна от почитателите на Атака. Нали казаха че ще ни махнат от НАТО, сега пък разправя че нямало нужда и те сами са щяли да се разпаднат. Да да, трънки.

Е много групо поведението към Атака по Бнт, много негативна настройка  :D  :P

ХаХаХа Берон рулира  :D

Аggressiv аз написах на бюлетината DMX като каква ще ми я отчетат? А ама как съм поркан самоооо...

Трябва да изчезна за 60 секунди

^^Съгласен. Лошото е че историята се пише за да се поучат бъдещия народ от грешките в миналото. Това показва колко неуки хора има в България. Добре че са само 7-8 % лошото е че са само българи това. Най-доброто което може да стане е всички СДС + НДСВ. А може и НДСВ + БСП. Но ще бъде най-голям цирк ако стане БСП + СДС. biggrin.gif

Честито. Циркът започна.

Ниската избирателна актовност им даде толкова проценти на атака и дпс.И после като не ни приемат в ЕС - НИЕ СМЕ СИ ВИНОВНИ.Мен лично ме е срам като гледам по националната телевзия речите на сидеров - струва ми се невъзможно...това е реалността, попарата вече е надробена остава бавно да си я изсърбаме.

Дано поне Симеон остане минисър, може да е крадец и тн,незнам - харесва ми затова, че не говори празни приказки и е се държи културно.

Радвам се че АТАКА-та са пред сините. Но все пак най-разумното управление ще е коалиция между НДСВ и БСП колкото и да не им се иска.

Радвам се че АТАКА-та са пред сините. Но все пак най-разумното управление ще е коалиция между НДСВ и БСП колкото и да не им се иска.

Какво им се радваш на тия фашаги. Радост голяма. Още един идиот в управлението на държавата. И то без образование.

Дано поне Симеон остане минисър, може да е крадец и тн,незнам - харесва ми затова, че не говори празни приказки и е се държи културно.

В интерес на истината почти не говори, по простата причина, че българския му куца ;)

В интерес на истината почти не говори, по простата причина, че българския му куца wink.gif

Поне говори правилно, за разлика от 50% от българите!А и познайва чужди езици.Не съм му фен просто ми се струва най-добрия избор за министър B)

Поне говори правилно, за разлика от 50% от българите!А и познайва чужди езици.Не съм му фен просто ми се струва най-добрия избор за министър B)

Стига бе човек, виж го че се държи като цар. Той това и иска, болна работа ... :D

С риска да наруша конституцията на България,ако бях на власт,щях със закон да задължа Петър Берон да се прекръсти,за да не петни името на дядо си.

Иначе за АТАКА.Хем съм съгласен,хем не за истерията около тях.Тревожно е,тъжно е жалко е,че в нашата държава живеят хора,които ВЯРВАТ и подчертавам ВЯРВАТ в такива идеи.Наистина процентите за Волен Сидеров показват,че нашият народ с нищо не се отличава(за жалост) от другите народи(още по-малко е почерпил от опита им) и в тежки години се обръща към подобни крайни формирования.

А от друга страна не се притеснявам,че АТАКА ще остави следа в живота ни.Ако си мислите,че господин Сидеров е способен да изпълни всичко,което говори,ако си мислите,че господин Сидеров иска да изпълни всичко,което говори,мисля,че сте в заблуждение и то голямо.За мен той е следващият Жорж Ганчев,поредният "човек от народа","патриот",който ще успее да си вдигне къщичка,виличка,ще се налапа и ще си отиде поживо поздраво.

Но пак казвам-жалко,много жалко,че има българи,които са готови да вървят след такъв човек.

С риска да наруша конституцията на България,ако бях на власт,щях със закон да задължа Петър Берон да се прекръсти,за да не петни името на дядо си.

Не му е дядо а някакъв далечен роднина ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...