Jump to content
BulForum.com

ИЗБОРИ 2005

emo_one

За кого гласувахте  

254 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Предлагам сериозно да се направи нов Poll с въпрос "За кой си гласувал",защото нашите резултати винаги са верни!

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Не знам кой е за очен - аз ли, или някой, дето не вижда разлика между десет или двадесет депутата от ДПС ! Що за логика - той отдавна ни бил яхнал. И като е отдавна какво, да го търпим во веки веков ли !????????????

P.S. sincity, изпревари ме :)

Един въпрос само имам към теб: доволен ли си от изборните резултати до момента и по-специално от този на ДПС?

Я кажете какви са резултатите до момента?

Коалиция за България - БСП [ 39 ] [15.98%]

НДСВ [ 70 ] [28.69%]

Коалиция ОДС - СДС, Гергьовден, ДП, ДРОМ [ 16 ] [6.56%]

ДПС [ 2 ] [0.82%]

Демократи за Силна България (ДСБ) [ 42 ] [17.21%]

К-я Български Народен Съюз (БНС) - ССД, ВМРО, БЗНС [ 15 ] [6.15%]

Коалиция Атака [ 43 ] [17.62%]

Новото време [ 11 ] [4.51%]

Коалиция на Розата - БСД, НДПС, ОБТ [ 2 ] [0.82%]

Евророма [ 4 ] [1.64%]

Това са до момента. Сменя се гласуването.

Един въпрос само имам към теб: доволен ли си от изборните резултати до момента и по-специално от този на ДПС?

Не знам кой е за очен - аз ли, или някой, дето не вижда разлика между десет или двадесет депутата от ДПС !  Що за логика - той отдавна ни бил яхнал. И като е отдавна какво, да го търпим во веки веков ли !????????????

373947[/sna@back]

Абе вие двамата сте си плюли в устите. Проблема с Дпс е от момента в който наште дупедавци политици които толкова защитавахте им дадоха възможност на турчолята да си направят партия. Айде като сте толкова чок отворени що в Германия няма такава партия, макар че са почти 10% от населението. Проблема с Доганчо ще се реши пак казвам когато тази партия се забрани и кво ще рече да го търпим, кажи ми коя партия не се коалира с него за 15 години.

Пловдив

Към 16 ч. :

БСП - 31,7%

НДСВ - 21%

ДПС - 11%

Атака - 7.8 %

ДСБ - 6.7%

БНС - 5.3%

Новото време - 3.1%

Ей това са резултатите.

Няма да ти казвам за Разград , Шумен и Кърджали, защото ще се уплашиш.

Agressiv , спри да говориш гулпости! На този етап няма начин да ги забраним.

Можехме да ги ограничим като брой депутати, ако не бяха такива ........... като тебе. Пожеше да вземе по-малко депутатски кресла. Не ми казвай, че не схващаш разликата между по-големи и по-малки числа. Ако е така, си просто мечтата на магазинерката.

Общо взето в момента се получи така - един куп негласуващи ТЪПАЦИ позволиха на Доган да вкара много хора в парламента. Друг куп гласуващи за АТАКА тъпаци осигуриха на Доган идеалното нещо за сплотяването на една не особено здрава напоследък партия - осигуриха им ВРАГ, дето в прав текст казва, че ще ги прави на сапун. Ха честито! Циментирахме турците за години напред. Защо хората не мислят, мама му стара ...

Сега бабичките и дядовците, ще гризнат дръвцето за следващите 4 години, пък на следващите избори "може" и да им дойде акъла в кухите манерки...

Aбе стига сте си говорили глупости вече. тц тц.

някой в района на Семинарията, да ми каже точния номер на избирателната секция там. трябва ми някоя цифричка към 095-та секция. отпред е ясно, че е 162, но втората тройка цифри не ги знам.

. Най-гледаните филми в българските кина (в проценти) към 18,00 часа, според зрителите са:

На всеки километър - 32

Цар и генерал - 22

Кражба в градините на султана -9,5

Великият диктатор - 8

Сини мечти –8,5

Отело - 8

Таралежите се раждат без бодли - 3

Последният войвода - 4,5.

Коалиция за България - БСП    [ 39 ]    [15.98%]

Коалиция Атака  [ 43 ]  [17.62%]

Баси :wir докато има кавали дето гласуват за тея :sick никога няма да се оправим.

Абе вие двамата сте си плюли в устите. Проблема с Дпс е от момента в който наште дупедавци политици които толкова защитавахте им дадоха възможност на турчолята да си направят партия. Айде като сте толкова чок отворени що в Германия няма такава партия, макар че са почти 10% от населението. Проблема с Доганчо ще се реши пак казвам когато тази партия се забрани и кво ще рече да го търпим, кажи ми коя партия не се коалира с него за 15 години.

Бягаш от отговор така ли?

Пловдив

Към 16 ч. :

БСП - 31,7%

НДСВ - 21%

ДПС - 11%

Атака - 7.8 %

ДСБ - 6.7%

БНС -  5.3%

Новото време - 3.1%

Стига бе,БСП имат повече гласове в Пловдив от НДСВ :confused Това мен ме изненадва определено.Пловдив и Варна бяха определени от някой за 'сигурни жълти градове'.

В новия праламент щели да нареждат депутатие така - депутат на ДПС, депутат на АТАКА, депутат на ДПС, депутат на АТАКА .... :D :D :D

Доган и Волен един до друг :D

Победата е близо другари :D :D

Agressiv , спри да говориш гулпости!

Общо взето в момента се получи така - един куп негласуващи ТЪПАЦИ позволиха на Доган да вкара много хора в парламента.

О прости, невежеството ми висши разуме !

Много от тези тъпаци се опитват да развиват бизнес и да вкарват данъци в тази хазна, колкото и да е трудно това вече 15 години, а такива умници като теб вече толкова години умело разграбват тази държава. И понеже се имаш за интелегент , поне спазвай добрия тон или не си се научил на тези неща.

sincity моя отговор съм го дал много отдавна, това че ти неможеш да го разбереш си е вече твой проблем :excl:

В новия праламент щели да нареждат депутатие така - депутат на ДПС, депутат на АТАКА, депутат на ДПС, депутат на АТАКА ....  :D  :D  :D

Доган и Волен един до друг  :D

Супер :devil ще се изтрепат преди да си отворят мръсните усти.

Стига бе,БСП имат повече гласове в Пловдив от НДСВ :confused Това мен ме изненадва определено.Пловдив и Варна бяха определени от някой за 'сигурни жълти градове'.

И какво - в синята крепост Пловдив няма вот за ОДС???

Да, да!

sincity моя отговор съм го дал много отдавна, това че ти неможеш да го разбереш си е вече твой проблем  :excl:

Толкова ли е трудно да отговориш с да или не? Доволен ли си от изборните резултати до момента?

Приятел, извинявай за прямотата, ама ти или не разбираш за какво става въпрос, или лицемериш и водиш спор заради самия спор, колкото да не си признаеш, че негласуването е глупава грешка.

И ... що не вземеш наистина да отговориш на sincity !??????? Харесва ли ти картинката, а ???

Много со ви ценни гласчетата, щом никой не ги заслужава. Всеизвестно е, че тия, дето гласуват за ДПС са гласували. А вие с ценните гласчета допуснахте този резултат.

Специално с вас двамата отказвам да коментирам каквото и да е било. Вие също не ми отговорихте на моите въпроси. Аз може да не съм гласувал, но и вашата логика супер много ме кефи. Ако избора ни се провали, поне сме опитали. Ако разсъждавате така ламерски правейки и бизнес, сигурно и до затвор ще го докарате. Както и да е от тук нататък спирам какъвто и да е бил коментар , а вие продължавайте да си развивате теориите ...

Бе аз от тебе въпроси не видях, ама айде. Нали съм за очен  :blink:

Явно да ... и по статистика какво излезна че 50% са тъпанари в тази държава... Защо ли не ми се вярва, сигурно има други причини толкова много народ да не гласува :D

Специално с вас двамата отказвам да коментирам каквото и да е било. Вие също не ми отговорихте на моите въпроси. Аз може да не съм гласувал, но и вашата логика супер много ме кефи. Ако избора ни се провали, поне сме опитали. Ако разсъждавате така ламерски правейки и бизнес, сигурно и до затвор ще го докарате. Както и да е от тук нататък спирам какъвто и да е бил коментар , а вие продължавайте да си развивате теориите ...

1. Кои са твоите въпроси,за да ти отговоря? Аз поне съм откровен за разлика от теб!

2. Всеки си разсъждава, както си иска.......а тва за затвора не ти прави чест най-малкото........излагаш се с такива приказки!

ЧЕСТИТО ВИ БСП! Който иска утре с мен на протест да ми звънка на ICQ-то. Карай поне АТАКА ( псевдонацистите ) и ДСБ влязоха. Пък и съм сигурен че ще има вот на недоверие в скоро време :) .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...