Jump to content
BulForum.com

ИЗБОРИ 2005

emo_one

За кого гласувахте  

254 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply
Най-гледаните филми в българските кина към 16,00 часа, според зрителите (в проценти) са:

На всеки километър - 31

Цар и генерал - 21

Кражба в градините на султана -10,5 ДПС

Великият диктатор - 8 Атака

Сини мечти -8 ОДС

Отело - 8 ДСБ

Таралежите се раждат без бодли - 3,5

Последният войвода - 4,5. БНС

Който не е гласувал, да гласува, че положението  е страшно! :cry  :devil

Източник : www.focus-news.net

Обаче нищо такова не пише в сайта,че великия диктатор е Атака,напротив по 8% имат ДСБ,ОДС и БНС.Тва е ще ни управлява БСП+ДПС.Ха-Ха.

Айде на някой да смени анкетата на "За кой гласувахте вече?"И в таза анкета нека да гласуват САМО тези,които наистина са гласували!

До момента в Пд са гласували 45% според БНТ.

В най-младия квартал в града - Тракия, са гласували към момента едва 39% от избирателите. Срамота !!!!!!!!!!! Срамота!!!!!!!!!!

В Кърджали турците имаха 30% още в десет сутринта. На къде вървим, мамка му ?! На къде вървим ?!

В най-младия квартал в града - Тракия, са гласували към момента едва 39% от избирателите. Срамота !!!!!!!!!!!  Срамота!!!!!!!!!!

В Кърджали турците имаха 30% още в десет сутринта. На къде вървим, мамка му ?! На къде вървим ?!

Да уе вижте мангалите как гласуват , а ние нещем.. :bgrin: :bgrin: :bgrin:

В най-младия квартал в града - Тракия, са гласували към момента едва 39% от избирателите. Срамота !!!!!!!!!!!  Срамота!!!!!!!!!!

Вървим натам, че вместо след 45 години тоталитаризъм да се чудим дали комунистите ще влезат в Парламента, ние се чудим дали демократите ще влезат! :cry Тъжна история......

Вървим натам, че вместо след 45 години тоталитаризъм да се чудим дали комунистите ще влезат в Парламента, ние се чудим дали демократите ще влезат! :cry Тъжна история......

Стига си драматизирал бе човек... Няма комунисти сега са социалист, а и един въпрос който тактически ми отбягвахте, членовете на сдс след 89 година да не паднаха от Марс. Тия ги разправяй на 15 годишите :angry1

Автобуси с роми обикалят страната и се опитват да гласуват с фалшиви удостоверения за гласуване на друго място, сигналите започнаха още от сутринта и се увеличават с напредването на изборния ден. От Централната избирателна комисия (ЦИК) признаха неофициално, че автобусите са много. Засега няма точна информация колко от мургавите гласоподаватели са успели да пуснат бюлетини и колко са спрени.

В София бяха засечени няколко опити за измама. В 23-и многомандатен избирателен район роми са направили опити в различни секции да представят фалшиви удостоверения. Според представители на РИК от сутринта роми с три автобуса обикалят различни секции, за да гласуват с удостоверения, разпечатани на копирна машина. Комисиите обаче бяха инструктирани при съмнения за автентичността на удостоверенията да ги мокрят с вода, за да може да се разтече мастиленият печат. Ако той е фалшифициран чрез ксерокопие, щемпелът не се размазва.

От предизборния щаб на ОДС съобщиха, че автобуси на ДПС с регистрации от Добрич и Бяла Слатина са извозили избиратели в кв. Банишора. Други автобуси, с номера от Хасково, Кърджали, Велико Търново, Враца и Мизия пък са стоварили избиратели в кварталите Подуене, Слатина и Кремиковци. От щаба на СДС твърдят, че водачът на листата на ДПС в 24 многомандатен избирателен район д-р Стоян Стоянов лично е раздавал удостоверения за гласуване на друго място на слизащите от автобусите.

Източник : Mediapool.bg

Така се прави !

Тия цигани ще ги изловят, това е въпрос на време, и тогава ги чака прокурор ... Но гласовете си остават.

Лошото е друго!

Не мога да проумея как може да се ядосваме, че някой е организиран, вместо да си сегнем задниците и да се организираме и ние. Не е кой-знае какво, мама му стара, едни избори са това все пак. А ние стоим и се вайкаме как били идвали автобуси от Турция. Е, докато ни мързи да хванем не рейс от Бурса до Шумен, а от пазара в Тракия до Матевски, ще сме тъпа маса. Това е.

Най-продаваните книги (в проценти) на книжния базар “Славейков” към 17.00 часа са:

“Овчарчето Калитко” - 31-32%

“Царски сонети” – 22%

“Лампата на Аладин” – 10%

“Моята борба” – 8,5%Атака

“Тя танцува едно лято” – 8%ОДС

“Строители на съвременна България” - 8,5%ДСБ

“Войната на таралежите” – 3,5%

“Земеделски календар” – 4,5%.

ЕДИТ: Сирене, съгласен съм!!!!! За съжаление това е положението! Аз очаквам вотът за БСП да се увеличи до края на деня! :(

Дано, щото иначе става лошо. В момента в Тракия активността се вдигна малко, явно доста хора са били на работа до пет-шест часа.

На негласувалите - честито! ДПС взе Шумен. Дано сте доволни от себе си !

Е как да се увеличи, като от 13:00 насам само пада ? Тръгна от 38 39 в 13:00, а сега е 31 32.

Смятам, че ще е повече от 32 %.

Големият победител се очертава да бъде Атака, обаче, според мен. Тва е голям успех за тия да влезат в НС от нищото буквално...... :( А ако вземат 7-8 %..........супер сензация за мен!

Дано, щото иначе става лошо. В момента в Тракия активността се вдигна малко, явно доста хора са били на работа до пет-шест часа.

На негласувалите - честито!  ДПС взе Шумен. Дано сте доволни от себе си !

Айде моля ти се негласувалите са ти виновни, сигурно аз дописвах в Кърджалийските списъци , дълбоките шалвари, които случайно се сетиха да дойдат да гласуват. :angry:

Пич, ако повече от нас бяха гласували, онези щяха да вземат по-малко проценти. Не ми казвай, че не ти е ясно или че не приемаш този извод!!!!!!!!

В Пловдив ДПС имат 11 % към 16 ч. И за това ли е виновен някой друг?

Пич, ако повече от нас бяха гласували, онези щяха да вземат по-малко проценти. Не ми казвай, че не ти е ясно или че не приемаш този извод!!!!!!!!

Пич а на тебе не ли ти стана ясно, че за мен няма една партия, което да заслужи моя глас и щом има толкова много негласували , може да си направиш само извода, каква стока са ни политиците щом немогат да привлекат избирателна активност :excl:

Бе вие кьорави ли сте??????? Докато се правите на велики турците ни яхнаха! Не ми изтъквай причини, виж резултата ! Усрахме се, това е. Сега като изкяри Доган кефиш ли се????? Той най-много ли ти харесва от всички останали гадни и лоши партии, та не ти пука, че отново му дадохме шанс да се окопае в парламента???

Прав е бил един мустакат наш класик ... "Ний не сме народ, а мърша."

Пич а на тебе не ли ти стана ясно, че за мен няма една партия, което да заслужи моя глас и щом има толкова много негласували , може да си направиш само извода, каква стока са ни политиците щом немогат да привлекат избирателна активност  :excl:

И според мен няма свястни и не ми се разкарваше за тия*****, но все пак предпочетох да гласувам СРЕЩУ определени "личности".

Бе вие кьорави ли сте???????  Докато се правите на велики турците ни яхнаха! Не ми изтъквай причини, виж резултата !  Усрахме се, това е. Сега като изкяри Доган кефиш ли се?????  Той най-много ли ти харесва от всички останали гадни и лоши партии, че отново му дадохме шанс да се окопае в парламента???

Прав е бил един мустакат наш класик ... "Ний не сме народ, а мърша."

Май ти си за очен, Доган ни е яхнал отдавна и до момента в който не я забранят тая партийка със закон още повече ще ни яхва. :angry:

Пич а на тебе не ли ти стана ясно, че за мен няма една партия, което да заслужи моя глас и щом има толкова много негласували , може да си направиш само извода, каква стока са ни политиците щом немогат да привлекат избирателна активност  :excl:

Един въпрос само имам към теб: доволен ли си от изборните резултати до момента и по-специално от този на ДПС?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...