Jump to content
BulForum.com

ИЗБОРИ 2005

emo_one

За кого гласувахте  

254 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Току що гласувах, отне ми точно 40 мин разправии с некадърниците от секция 073. Заявиха ми, че щом нямам постоянен или временен адрес в Пловдив - не мога да гласувам. Обяснявам веднъж, два пъти, три пъти, че съм студент...еди к'во си, еди що си...изпуших направо. В крайна сметка ме попитаха мен, каква декларация трябва да попълня и къде да ми ударят печата в книжката :confused :confused :confused Добре че по едно време дойде член от другата секция и им обясни всичко. Никой от секция 073 не е присъствал на инструктажа или още по-лошо - нищо не са разбрали :blink:

Доволен съм, дадох своя глас, само се чудя защо печата е сложен на корицата (отпред) на книжката, точно под снимката ми :blink: Тъпанари и то от класа :cry

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Тези пък избиха рибата:

До 12,30 часа за похапнали около 15 % от хората в селата, а в градовете правото си на закускаи обед са упражили около 28 %. Пред повечето заведения за хранене има опашки с чакащи.

Какво похапнаха българските граждани:

червена туршия 38

карамел по Мадридски 16

миш-маш по гергьовски 6,6

софийска кавърма по войводски 6,2

баклавички 7,2

вегетарианско плато по командирски 5,6

шоколадови бодлички 1,0

щурмувашки винервурст 7,5

асорти 11,9

Tuk

Най-продаваните книги на книжния базар “Славейков” към 13.00 часа в изборния ден са:

Овчарчето Калитко - 34-35 %

Царски сонети – 21 %

Лампата на Аладин – 10 %

Моята борба – 7%

Тя танцува едно лято – 7%

Строители на съвременна България - 6,5 %

Земеделски календар – 4-5 %

Войната на таралежите– 3 %

25 юни 2005 | 13:58

Агенция "Фокус"

Как да съм сигурен, че вота ми няма да бъде подменен?

1 Пример. Записват ми ЕГН-то... отивам и маркигам някоя партия...

подпечатват бюлетината ми... пускам си бюлетината... на края на деня вадят бюлетините... {(на някой не му достигали гласове...) няма проблеми... Тая секция всички ще ги [пренасочим]}

... набързо се изработват нови гласове, (различни от оригиналните) разбира се ги подпечатват...

Как АЗ да съм сигурен, че гласа ми е по предназначение?

Този пример го давам, защото имам съмнения (историята говори...)

Искам да гласувам явно... Вместо да ми харчат парите, за да раздават ДВД-та и лаптопи, да направят електронни табла, на които да се изписва в реално време процента на гласовете за дадена партия... По този начин ще събудят и най-заспалия избирател...

БОЖЕ ОПАЗИ... офф грешка, забравих че и бог няма.

Първото ми гласуване премина и съм направо... а бе нямам думи...

отивам в 11 10 в училището до нас и още с влизането ме удря миризма на нз как да го опиша...може би на някаква мърша,след като стигнах до моята секция се оказа,че има около 25 човека преди мен...отказах се да гласувам тогава...

Второ идване в избирателната секция 14:10 няма жив човек,реките от пенсионери са пресъхнали...всички са дали своя глас..ДАДОХ СВОЯ ГЛАС,доволен съм от себе си.

Още сутринта специално в моя квартал БСП бяха организирали извозване на пенсионерите..с един лъскав мерцедес се правеха чартърни полети до близката секция за пенсионерите,които не могат да стигнат сами дотам...положението е отчайващо тстс нека всичкичмлади хора които не са гласували да отидат...не мисля,че нашето бъдеще трябва да се решава от, извинете ме за циничния израз обаче, куцо и сакато...

Още сутринта специално в моя квартал БСП бяха организирали извозване на пенсионерите..с един лъскав мерцедес се правеха чартърни полети до близката секция за пенсионерите,които не могат да стигнат сами дотам...положението е отчайващо тстс нека всичкичмлади хора които не са гласували да отидат...не мисля,че нашето бъдеще трябва да се решава от, извинете ме за циничния израз обаче, куцо и сакато...

Ами така е било винаги - затова има някои партии (коалиции), които си имат така наречения твърд електорат. Вали, гърми те си искат безгрижния живот при "Тато". Абе повечето хора са с много къса памет.

Eй ся сутринта баба ми от плевен ми званна по телефона да ме види ко прая и ми се хвали 4е гласувала за БСП.Ни моа да ги разбера тия старци... :bgrin: :bgrin:

Eй ся сутринта баба ми от плевен ми званна по телефона да ме види ко прая и ми се хвали 4е гласувала за БСП.Ни моа да ги разбера тия старци... :bgrin:  :bgrin:

То предварително беше ясно,че те ще спечелят.

Слушах коментара на един социолог преди няколко дни и той каза,че според него дори и при евентуална коалиция на БСП с Доган няма да постигнат пулно мнозинство и тази сметка била направена от някои хора...притеснява ме единствено ако БСП предложи на царя министър-председателското кресло дали няма да си врътне дупето и да направи коалиция с тях...

Слушах коментара на един социолог преди няколко дни и той каза,че според него дори и при евентуална коалиция на БСП с Доган няма да постигнат пулно мнозинство и тази сметка била направена от някои хора...притеснява ме единствено ако БСП предложи на царя министър-председателското кресло дали няма да си врътне дупето и да направи коалиция с тях...

А ти БСП+Доган ли предпочиташ пред БСП+ЦАР ?

Моето предположение си остава и не се отказвам от него а то е:

НДСВ+ОДС+ДПС+ ( тук вече ще ми е много интересно коя ще е четвъртата партия като се има предвид 7-те % за АТАКА които взеха гласовете на Новото Време). НДСВ като най-голяма сила в коалицията ще излъчи Симеон за министър прецедател, а останалите партии и коалиции ще разделят останалите министерски кресла.

Класация на най-гледаните филми в българските кина към 14,00 часа

25 юни 2005 | 15:00

Агенция "Фокус"

София. Най-гледаните филми в българските кина към 14,00 часа, според зрителите (в проценти) са:

На всеки километър – 33

Цар и генерал – 21

Кражба в градините на султана -10

Великият диктатор - 7

Сини мечти – 8

Отело – 6,5

Таралежите се раждат без бодли - 3

Последният войвода - 4,5.

вижте какфо си набарах от форума на Слави::::

От сводките на МВР става ясно и друго: близо 85% от всички тежки престъпления /взлом ни кражби, убийства и изнасилвания/ се извършват от мургавите ни съграждани. При това техните групови нападения се отличават с особена жестокост. Достатъчно е да припомним убийството на младата жена на стадион "Септември" в столицата - дори виделите какво ли не криминалисти признават единодушно, че за първи път стават свидетели на подобно садистично отношение. И свръхлиберал да бъдеш, пак си склонен да се поддадеш на антиромски настроения.

=На 1 август 2001 две мургави крадли съсекоха до смърт с брадва 75-годишен мъж, който ги заварил в къщата си. Синът на жертвата започна подписка за изселването на ромите, които преди няколко години са били изгонени от друго село и заселени в Стежерово. Близо 500 души са се подписали в отворено писмо, изпратено да президентството, Министерски съвет и МВР.

В Стежерево се заканват, че ако институциите не изселят официално циганите, ще направят жива верига на пътя.

=2001-08-31 Двама цигани изнасилиха и убиха 81-годишната Виргиния Манафова в дома й на ул. "Люляк" в столичния кв. "Горубляне".

=Пияна циганска компания нападнала в Шумен екипа на линейка, дошла да спасява ромче, получило епилептичен припадък, оплакаха се пред журналисти лекари от Спешна помощ. Аргументите на циганите бил, че линейката се е забавила много.

=31/5/2005 Трима цигани са пребили четирима служители на Бърза помощ в Кюстендил.

Пострадали са трима шофьори и една санитарка.

=През ноември 1991 трима пловдивски цигани нападнали и заклали младеж. Пак през ноември в Бургас е заловена банда от четирима цигани, които издебвали ученички при излизането им от училище, отвличали ги и ги изнасилвали.

=През март 1992 г. банда цигани започнала да гони и бие с палки минувачи в столичния Ж. К. "Люлин".

=През април 2000 г. в село Мечка двама цигани застреляха с ловна пушка в собствения му дом 59 годишния Найден Тимневски. Полицията до днес не смее да открие убийците.

=Справка от БДЖ сочи, че за 2000 г. цигани са извършили 147 нападения над влакове. Всички влакове, преминали през населения с цигани столичен квартал "Факултета" са със счупени стъкла.

=На 28 декември 1990 г. циганинът Емил Иванов от Видин убива с нож двама българи и ранява тежко трети.

=През 2001 г. двама пияни цигани пребиха от бой без никакъв повод лекаря на с. Вълнари, Шуменско. През април 1995 г. четирима цигани отвличат от железопътна спирка софиянка, смазват я от бой, заплашват я с нож и я изнасилват. През юли 2001 г. шестима цигани от Долни Чифлик, Варненско изнасилват 16 годишно българско момиче. През август 2001 г. шестима турски цигани се гаврили пет дни с 19 годишно момиче. Техният сънародник 22 годишният Гюнайдин пък блудствал с три деца на възраст от 8 до 10 годинки.

=Преди по-малко от две седмици циганска банда от около 70 души нападнаха заведение в Столичният квартал "Захарна Фабрика" при което бяха пребити собственикът на заведението, жена му, както и всички гости на частното парти по случай Абитуриентски бал, между които и професор Калоянов, който в последствие почина в болницата.

=През декември 1994 г. сливенски цигани пребиха журналистката Веселина Седларска, кореспондент на "Стандарт".

=Грабеж в градинката при църквата "Св. Николай" в София, където двама цигани нападат 43 годишен мъж. Скъсани черва, спукан черен дроб, разкъсан далак, счупени лицеви кости

=През септември в Сливен 1995 г. циганин изнасилил медицинска сестра, бременна в седмия месец. Две седмици по-късно в полето край новозагорското село Баня трима цигани изнасилили друга бременна в седмия месец жена, като пребили от бой нейния баща.

=През октомври 2001 г. в Шумен четирима цигани изнасилили млада жена и се гаврили с нейното бебе.

=През 1991 г. в с. Дерманци, Ловешко трима цигани изнасилили две момиченца - на 13 и на 16 години.

=През септември 2001 г. се стигна до масови сблъсъци между българи и цигани в Самоков. Причина е изнасилването на 17 годишно българско момиче от шестима цигани. След побоищата са арестувани 17 българи и нито един циганин. На всичко отгоре циганите не спират да заплашват: "България ще стане Косово!"

=През ноември 1991 г. двама цигани нападат младеж и девойка. Пребиват младежа, изнасилват девойката. После започват такива инквизиции, пред които бледнее средновековната инквизиция. Счупват й ребрата, изкъртват й зъбите, разкъсват й вътрешностите с кол, откъснат от близкото дърво. Садистите бяха заловени и осъдени. После високохуманният ни президент, дисидента-марксист Желю Желев благоволи да ги помилва.

...как мислите не трябва ли да се сложи край на това...

Разбрахме, че американците искат да изтрият от нашето съзнание самото понятие "национализъм". А как се отнасят те към техния, към американския национализъм? "Крайно време е да бъдем обладани от онази необятна духовна житейска сила, която се нарича национализъм. Заблудените днес интелектуалци правят опит да заклеймят национализма като грях спрямо човечеството. Те се опитват да ни втълпят, че думата "национализъм" е израз на подлост, на позор. Те обаче не схващат, че духът на национализма е изблик из творческите дълбини на човешката душа." - Хърбърт Хувър, президент на САЩ, 24 юни 1954 г., Чикаго. Виждате ли, достатъчно е да последваме съветите, които те дават на своя собствен народ, за да си дойдат нещата на място. Какво постигнахме като следвахме досегашните им демократично-либерални съвети? Несметни пълчища паразити опоскват българската земя с благословията на криминализирана политическа върхушка. Така била демократично, така било либерално, така искала демократична Америка, такива били условията на демократична Европа, а ние, нали знаете - сме за демокрация. Не, не знаем. И изобщо не сме за демокрация. Ние не сме за такава демокрация. Ние сме за необятната духовна житейска сила, наречена национализъм.

ИСКАМ ДА СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН !

Най-продаваните книги на книжния базар “Славейков” към 13.00 часа в изборния ден са:

Моята борба – 7%

25 юни 2005 | 13:58

Агенция "Фокус"

Ееееее ми ся мойте 12000 копия кво ша ги правя? Абе пичове гласувайте за Костов. Само тва ще ви кажа. Щото явно тоя човек пречи на всички леви партии ( коалиция на склерозата и БСП ) и трябва да бъде вкаран за да им се попречи на мръсните комуняги да ни зае**т и нас и Европата и всичко.

VIVA LOS KOSTOV!

Tokarew ако ме убедиш, че с тези престъпления се изчерпва престъпността в България, или че циганите остават встрани от закона, с удоволствие бих гласувал на следващите избори за АТАКА.

От сводките на МВР става ясно и друго: близо 85% от всички тежки престъпления /взлом ни кражби, убийства и изнасилвания/ се извършват от мургавите ни съграждани. - Ами Tokarew мой приятел работи като надзирател в затвора, и от него знам, че съотношението там е на 10 циганина един Българин. От познати в полицията пък много добре знам как се отнасят със тях в РПУ-тата. Да си чул в съда да оправдаят някой, само за това че е циганин ?

Сега ми кажи долко данъчни служители има осъдени за корупция ? Да не споменавам колко други нарушители остават встрани от закона и се разхождат като генерали по улиците - наркопласьори, сводници, изнудвачи от всякакъв калибър, разни вандали, некоректни търговци и т.н. Защо не споменеш за случая, при който пиян шофьор отнесе автобусна спирка, и след няколко месеца вместо да е в затвора той повтаря деянието си заради подкупните ни магистрати ?

Защо във форума на Слави не се споменава за това ?

На горният юзър Tokarew ще цитирам следния член :

Чл. 108. (Изм. - ДВ, бр. 41 от 1985 г. и бр. 99 от 1989 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. - ДВ, бр. 92 от 2002 г.) Който проповядва фашистка или друга антидемократична идеология или насилствено изменяне на установения от Конституцията на Република България обществен и държавен строй, се наказва с лишаване от свобода до три години или с глоба от сто до триста лева.

(2) (Изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. - ДВ, бр. 92 от 2002 г.) Който по какъвто и да е начин опетни герба, знамето или химна на Република България, се наказва с лишаване от свобода до една година или с глоба от сто до триста лева.

Прочетете първо какво ви чака преди да върште каквото и да било, незнанието на закона не освобождава от наказателна отговорност.

Aз сега гласувах и в избирателната ми секция имаше само бабки и дядовци............стига бе...пак ли те ще решават изборите бе? Писна ми вече......

Най-ниска е избирателната активност до момента в Пловдив и Благоевград........абе, хора я се активизирайте, че най-висока е активността в Кърджали и Силистра........батко ви Доган взима към 10-11 % до момента..........ужааааааас

Aз сега гласувах и в избирателната ми секция имаше само бабки и дядовци............стига бе...пак ли те ще решават изборите бе? Писна ми вече......

На теб може да ти е писнало, но тези бабички и дядовци имат по - голям дял в изграждането на България, отколкото всички нас взети заедно. Прояви малко уважение :excl:

Ауе квито ще коалиции да правят НДСВ-то само да не идват БСП на власт.И ми омръзнаха тея цигански истории на Ахмед Доган, тоя се коалира с всеки които му предложи.. :sayjin :sayjin :sayjin

На теб може да ти е писнало, но тези бабички и дядовци имат по - голям дял в изграждането на България, отколкото всички нас взети заедно. Прояви малко уважение  :excl:

Аре недей ме баламосвай,ами бягай да гласуваш, че Доган ще ни.......

E щом си мислиш, че те баломосвам  :P , направих го вече  ;)

Ами,така де, застанал нашият пред компютъра и само умни мисли .......вместо да философстваш напразно, вземи гласувай най-добре! Абе, какво ли те убеждавам аз теб......

Aз гласувах в училището "Симеон Велики" и там беше пълно с пенсионери,но поне комисията бе наясно как да процедира със студентите.

Aз гласувах в училището "Симеон Велики" и там беше пълно с пенсионери,но поне комисията бе наясно как да процедира със студентите.

И как се процедира със студент? Не ли както с всички останали?

Най-гледаните филми в българските кина към 16,00 часа, според зрителите (в проценти) са:

На всеки километър - 31

Цар и генерал - 21

Кражба в градините на султана -10,5 ДПС

Великият диктатор - 8 Атака

Сини мечти -8 ОДС

Отело - 8 ДСБ

Таралежите се раждат без бодли - 3,5

Последният войвода - 4,5. БНС

Който не е гласувал, да гласува, че положението е страшно! :cry :devil

Източник : www.focus-news.net

Ако са в град различен от постоянния им адрес, студентите гласуват със заверена студентска книжка и декларация, че няма да гласуват другаде.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...