b0r3d Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 А това означава ли ,ЧЕ СИ ДОВОЛЕН ОТ СЕГАШНАТА ЗДРАВНА РЕФОРМА ?! Ти скоро като пациент или придружител в болница бил ли си? <{POST_SNAPBACK}> Не не съм доволен и отдавна съм осъзнал, че трябва да си платиш за да те лекуват. Т.т давам ти пример по втория ти върпос, че ми се наложи да ходя за 2 болежки и въпросното GP мина със следния махаленски лаф за едната ще ти дам направление , а за другата ще чакаш следващия месец, след което аз съответно си изкарах 15 кинта и си платих на специлист, както преди това си платих и 30 кинта за ренгенова снимчица. Тук не е въпроса кой доволен и кой не , въпроса е кой може да го оправи положението и най - вече с какви методи. Просто се губи смисъла да се плюнчим кой какъв бил, просто защото това не носи нищо Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Ужасно е здравеопазването в момента, преди беше супер, направиха я реформата само за да смучат... Но ние нищо неможем да променим. А джипио също е подложен на ужасен стрес, лекува бебета, деца, старци, притесняват го по всяко време - това също трябва да се заплаща. Лошото е, че се опитват да ги направят специалисти по всичко, което влошава качеството още. А тия с 1000 и нагоре минаха вече, недейте да се заблуждавате.... Нова реформа няма да има според мен, няма хора с достатъчно кураж да я направят. Айде лягайте вече, след 3 часа отварят секциите Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Айде лягайте вече, след 3 часа отварят секциите <{POST_SNAPBACK}> Мога да ви пожелая приятно гласуване, после ще разправяте емоциите в стил , насаме със себе си в тъмната стаичка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naso Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Не не съм доволен и отдавна съм осъзнал, че трябва да си платиш за да те лекуват. Т.т давам ти пример по втория ти върпос, че ми се наложи да ходя за 2 болежки и въпросното GP мина със следния махаленски лаф за едната ще ти дам направление , а за другата ще чакаш следващия месец, след което аз съответно си изкарах 15 кинта и си платих на специлист, както преди това си платих и 30 кинта за ренгенова снимчица. Тук не е въпроса кой доволен и кой не , въпроса е кой може да го оправи положението и най - вече с какви методи. Просто се губи смисъла да се плюнчим кой какъв бил, просто защото това не носи нищо <{POST_SNAPBACK}> Законът за здравеопазването и здравното осигоряване е направен така,че да обслужва ОПРЕДИЛЕН КРЪГ ХОРА,за сметка на всички нас.Защо например хронично болните трябва да ходят на преглед всеки месец ? Ти явно не ме разбра попитах те за БОЛНИЦИ.Ако ти кажат :"Ако искаш да живееш-ще намериш 10 000 лева" какво би направил? И проблемът не е само в здравеопазването а във всичко .Защо това не става така в "белите държави".Защо който го хванат само с "намек" за корупция си подава оставката и изчезва от политика ЗАВИНАГИ.Защото никой няма да гласува за него.Сравни съдбите на Хелмут Кол и костов и двамата участвуваха в скандал за едно и също. И защо циганите са така ухажвани - заради същото.А ние сме като овце-караме се кой крал по-малко И докъто търпим ще етака.Никой не плаща за това,което може да получи без да плати . Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Добре значи тука е темата за изборите, отворихме подтема за здравното осигуряване и аз задох въпрос, според вас коя от изброените политически сили може да реши проблема и как на което явно не получих отовор. Без да засягам, убеженията на никой аз се наслушах на празни приказки и просто даже вече не следя какво мислят да правят родните ни политици Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naso Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Добре значи тука е темата за изборите, отворихме подтема за здравното осигуряване и аз задох въпрос, според вас коя от изброените политически сили може да реши проблема и как на което явно не получих отовор. Без да засягам, убеженията на никой аз се наслушах на празни приказки и просто даже вече не следя какво мислят да правят родните ни политици <{POST_SNAPBACK}> Аз мисля че ти отговорих донякъде - НИКОЯ ПАРТИЯ от действуващите в момента не ЖЕЛАЕ да разреши проблемът.НЕ че не могат И това ще е така докато безропотно търпим и се подчиняваме.Всичко това е цирк - всъщност играят лобита и интереси.За това няма и да видиш осъден министър. По принцип всяко управление във всеки строй балансира на "ръба" на ннародната търпимост.Всяка нация си има "своя точка на кипене" .Има си разни "предпазни клапани " за отвличане на вниманието (на общественото мнение).При нас това са циганите и ЕС. Какво трябва да се направи споре мен - БНОЙКОТ !!!!!! Или в "по-мекият" вариант - "протестен' вот.При нас това е Атака (не те агитирам да гласуваш за тях,просто обяснявам).И колкото повече хора гласуват за тях,толкова по-добре,защото това е един от малкото начини да бъдат принудени политиците да се съобразяват с нас.Това естествено си е лично мое мнение и още веднъж повтарям - не агитирам никой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Дано не стане от Атака в Батака! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naso Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Дано не стане от Атака в Батака! <{POST_SNAPBACK}> От личен опит съм се уверил едно - По-добре да съжалявам за нещо което съм направил,отколкото да ме е яд после ,че не съм се опитал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Naso , моите уважения за тая приказка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Стига приказки. В редица по един и бюлетина в ръка, захождайте към уреда. Аз натам тамън тръгвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
muggsy Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Стига приказки. В редица по един и бюлетина в ръка, захождайте към уреда. Аз натам тамън тръгвам. <{POST_SNAPBACK}> А аз току-що свърших тази работа ГЛАСУВАЙТЕ!НЕ ОСТАВЯИТЕ СТАРЦИТЕ ДА ПРЕДНАЧЕРТАВАТ ВАШЕТО БЪДЕЩЕ!!ГЛАСУВАЙТЕ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Малееее в секциите само пенсионери !!! Хорааа активизирайте се щото..... лошо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tokarew Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 и аз гласувах вече ,ама и мен ме изоми факта че има много пенсионери ,междо другото изобщо не се чака самокам 5 минутки Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Е то и аз гласувах, но не виждам нищо нередно в 7 или в 9 часа събота сутринта пенсионерите да преобладават. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Или в "по-мекият" вариант - "протестен' вот.При нас това е Атака (не те агитирам да гласуваш за тях,просто обяснявам).И колкото повече хора гласуват за тях,толкова по-добре,защото това е един от малкото начини да бъдат принудени политиците да се съобразяват с нас.Това естествено си е лично мое мнение и още веднъж повтарям - не агитирам никой. <{POST_SNAPBACK}> Тук немога да се съглася, по простата причина, че целите специално на г-н Сидеров ми се струват не по - малко користни от на другите, макар и да привлича внимание с такива гръмко лозунги, както и да е вече е късно да плямпаме, на гласуващите успех и ще видим резултатите по - късно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naso Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Тук немога да се съглася, по простата причина, че целите специално на г-н Сидеров ми се струват не по - малко користни от на другите, макар и да привлича внимание с такива гръмко лозунги, както и да е вече е късно да плямпаме, на гласуващите успех и ще видим резултатите по - късно <{POST_SNAPBACK}> Какви са му целите само бъдещето може да покаже Но факт е ,че в момента Сидеров пише история - Човекът с предаване в смотана кабеларка ,хвърлил в ужас управляващите Самият факт,че за него ще гласуват толкова много хора от убедени комунисти да такива с неонацистки възгледи вече говори много и е сигнал към кастата на управляващите. А ако успее да измести Доган от функцията му на вечно управляващ в сянка .......... Както и да е - Успех на теб и на всички ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Но факт е ,че в момента Сидеров пише история - Човекът с предаване в смотана кабеларка ,хвърлил в ужас управляващите <{POST_SNAPBACK}> За това няма спор и аз му свалям шапка Link to comment Share on other sites More sharing options...
idolmind Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Като гледам резултатите от анкетата и ми става лошо колко хора ще гласуват за коалиция Атака. Стегнете се бе хора живеем в 21-и век. Вие с промити мозъци ли сте какви сте??? Циганите трябва да бъдат поставени на място, но не е това начина. Не знам колко от вас са гледали шоуто на Слави преди 2-3 дни, но той каза нещо много важно: Волен Сидеров и коалиция Атака могат да докарат на България само проблеми и то сериозни. И като гледам 90% от симпатизантите на коалиция Атака са хора, които се водят на стадния принцип. Не разбират за какво става въпрос. Най-големия проблем на нашия народ е, че голяма част от хората са много лесно манипулируеми. Като гледах предизборните клипове и изявления и ми ставаше смешно колко трябва да си наивен, за да им повярваш. Истината е че пътя на България е предопределен в малка или голяма степен за близките 5-10 години и няма особено значение кой точно ще управлява. Голямата борба е коя партия и съответно сателитните й фирми и компании да налапат по-голяма част от предсъединителните фондове от европейския съюз. Както винаги всичко е за пари и на никой политик не му пука за редовия гражданин толкова колкото се изкарва по медиите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emo_one Posted June 25, 2005 Author Share Posted June 25, 2005 От личен опит съм се уверил едно - По-добре да съжалявам за нещо което съм направил,отколкото да ме е яд после ,че не съм се опитал. <{POST_SNAPBACK}> БРАВО И ОТ МЕН ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Като гледам резултатите от анкетата и ми става лошо колко хора ще гласуват за коалиция Атака. Стегнете се бе хора живеем в 21-и век. Вие с промити мозъци ли сте какви сте??? Циганите трябва да бъдат поставени на място, но не е това начина. <{POST_SNAPBACK}> Спокойно. Поне 1/3 от гласуващите в тази анкета нямат 18 години Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 @idolmind тък пък си намерил кой да слушаш - Слави Link to comment Share on other sites More sharing options...
idolmind Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 @idolmind тък пък си намерил кой да слушаш - Слави <{POST_SNAPBACK}> Слави може да е всякакъв, но не е глупак, а и какво значение има кой казва определено нещо след като то е вярно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Слави може да е всякакъв, но не е глупак, а и какво значение има кой казва определено нещо след като то е вярно. <{POST_SNAPBACK}> В интерес на истината Слави е гадно манипулаторче със западащ рейтинг, който умело се опитва да вдига със съдебните дела срещу жълтата преса Ти видя ли някога бат Славчо да имитира някой от сериозните мафиотски босове, защото аз не Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 http://plovdiv24.com/modules.php?name=News...rticle&sid=8063 No Comment !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 и аз гласувах вече ,ама и мен ме изоми факта че има много пенсионери ,междо другото изобщо не се чака самокам 5 минутки <{POST_SNAPBACK}> А пенсионерите за кой гласуват?-БСП.Аз о6те в началото ви казах че пенсионерите ще изберат бъдещото правителство. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.