Jump to content
BulForum.com

ИЗБОРИ 2005

emo_one

За кого гласувахте  

254 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply
Не забравяйте, че и Хитлер е бил никой и е влезнал в Райха с 2% вот, но на края е наложил диктатура над Германия и поставил началото на ВСВ.

От каде го научи тода :lol:.

Кво значи да им узреят главите?Нали всеки има право на свободно мислене?

Тва,че са националисти не означава,че трябва да ги премахнем или да не съществуват.Нищо лично просто изказването ти не е на демократичен човек според мен.

И аз незнам бъркам ли ама не видях тук 14 годишни  :(

Нека всеки си има мнение, но то да не е породено от евтина провокация. Защото тази партия с този водач прави именно това. Използва обществената нагласа с/у малцинствата с цел да вземе 10-тина депутатски места. Както примерно друг водач, използва омразата на народа с/у ДПС за да вземе 15-тина места.

Ако се даде право на вот само на лица от 14 до 18 години, тази партия може би ще вземе 80% .

Другото което ме притеснява, е изказането в БТВ дебатите на един от десните водачи които със сигурност ще влезнат в парламента , че октомври месец ще има предсрочни парламентарни избори. Е аз няма да гласувам за хора, които от първия ден в парламнета да се чудят как да го разтурят, че да дойдат по бързо на власт.

Нека всеки си има мнение, но то да не е породено от евтина провокация. Защото тази партия с този водач прави именно това. Използва обществената нагласа с/у малцинствата с цел да вземе 10-тина депутатски места. Както примерно друг водач, използва омразата на народа с/у ДПС за да вземе 15-тина места. 

Ако се даде право на вот само на лица от 14 до 18 години, тази партия може би ще вземе 80% .

Другото което ме притеснява, е изказането в БТВ дебатите на един от десните водачи които със сигурност ще влезнат в парламента , че октомври месец ще има предсрочни парламентарни избори.  Е аз няма да гласувам за хора, които от първия ден в парламнета да се чудят как да го разтурят, че да дойдат по бързо на власт.

Тук съм изцяло съгласен с теб ;) Но всеки си има позиция.Еми ще видим,квото е тва е.

абе не знам за вас ,ама тия избори опропастиха една чудесна дата

утре майка ми и баба ми имат рожден ден :P

и бтв-няма да гласувам,нищо че за първи път ми се полага......

абе не знам за вас ,ама тия избори опропастиха една чудесна дата

утре майка ми и баба ми имат рожден ден :P

и бтв-няма да гласувам,нищо че за първи път ми се полага......

Точно така!

notor1ous ,  ни съм съгласен, че комунизмът си е отишъл .  Виж само състава на исшия съвет на БСП - Александър Лилов, Атанас Папаризов, Апостол Димиткров, Бойко Великов, Боян Киров, Валентин Вълов, Васил Калинов, Велислава Дърева, Георги Пирински, Георги Близнашки, Георги Първанов, Даринка Първанова-Лазарова, Димитър Димитров, Добринка Монева, Добромир Тодоров, Захари Захариев ... и прочее , има още тридесетина имена все на хора, коио са били я в Лукановото, я във Виденовото правителство, или са били членове на същия Висш Партиен съвет по време на тези правителства. А преди това са били в Политбюро. Та вижте бащата на Сергейчо - Димитър Станишев !  Член на Политбюро на БКП, член на Държавния съвет и прочее.

А за Костов няма какво да се говори - знае се какво е работил той по Тошово време и какво работеше жена му. Въобще комунизмът хич не си е отишъл. Просто БКП стана БСП и толкоз. Все едно аз да се прекръстя Павароти и от това да произтече, че ставам и велик бас. Смешно просто !

Мда баща ми като е учил в техническия в София - това е било преди доста време (завършил е 82 май ако не се лъжа) многоуважаемия г-н Иван Костов е преподавал по политическа дисциплина (тогава който е наясно ги е имало разни от сорта на История на БКП и т.н.) не си спомням какво точно, но тоя маймун сега има наглостта да се нарича демократ и да скандира долу БКП - ми нали и той от там е дошъл.

offtopic: ако не ме лъже паметта на миналите избори в Германия нацитата имаха 14%.А виждали ли сте какви хора раздават брошурки на АТАКА по главната?Имат къса коса и спеСифични якенца и обувки.Ако АТАКА влязат в парламента много от нас няма да можем да ходим спокойно по улиците! :cry

edit-още offtopic:сещам се за една серия на Тримата глупаци, където имаше змии и те докараха таралежи, после лисици....ние може и да се отървем от циганите (според мен е невъзможно) но после кой ще дойде?!

Всъщност по главната на мен ми дадоха брошура на АТАКА две 19-20 момичета а тези със специфични прически не съм ги виждал да раздават...

Няма да можеш да ходиш спокойно по улицата ако си мангал или турчин...

Можете ли да отгатнете коя партия ги е пуснала тея игрички :) Те така са се замаскирали че е невъзможно да се сетиш :)

Турция мобилизира значителни ресурси, за да участва още 4 години в управлението на българската държава

Голяма част от изселниците признават, че гласуват за ДПС под натиска на местните власти, които ги шантажират с неуреденото гражданство

У нас “месията” кацаше с хеликоптер сред ошашавения електорат и с гнуслива физиономия приемаше плахите им аплодисменти

Тоя Доган си е е.м. , и колко хора пак ще си гласуват за него.

И тва го пише в Монитор , не в някой жълт вестник :( Истината е печална. После как няма такива като Сидеров да имат толкова фенове?

ами кои ще гласува сички турцимного ясно и доста цигани то между циганин и турчин разлика малка :blink: ама и те са хора все пак ..ама лошо праи тоя Доган че им промива мозаците,прави се голям защитник намалцинствата ама явно исползва това залична изгода..... :love

От каде го научи тода :lol:.

Едно такова, аааа....как се викаше......ааа. А сетих се - учебник по История! А и се смятам за средно интелигентен, средностатистически студент, който може би има някои свойства - да гледа ТВ, да слуша, ааа мога и да чета! Между другото сигурно малцина са гледали филма на Дискавъри - "Адолф Хитлер - Надигане на злото". Е, аз го гледах 2-пъти - там е описан неговия живот от участието му във войната, когато печели железен кръст за особени заслуги, до началото на ВСВ! Може би противно на мойте впечатления за себе си съм си тъпичък, но мога да различавам числото 2 от 20, така че все още смятам че съм прав. Говоря за влизането в Райха, не говоря за поставяне началото на диктатурата!!!!!!

Турция мобилизира значителни ресурси, за да участва още 4 години в управлението на българската държава

Голяма част от изселниците признават, че гласуват за ДПС под натиска на местните власти, които ги шантажират с неуреденото гражданство

У нас “месията” кацаше с хеликоптер сред ошашавения електорат и с гнуслива физиономия приемаше плахите им аплодисменти

И тва го пише в Монитор , не в някой жълт вестник :( Истината е печална. После как няма такива като Сидеров да имат толкова фенове?

То да беше само тва , на всичкото отгоре си лепи гнусните плакати на ДПС върху надписа :" Ако загубя, губя само аз, ако спечеля, печели цял народ " върху паметника на Левски в Ловеч , да не говорим че преди години е построил паметник на трима турски терерористи които през възродителния процес взривявали влакове и гари в Бъгария , не му стига тва а и искаше да направи паметник на осман паша ( човека избил най-много Българи през руско-турската освободителна война ) на връх Шипка.

Аз знам едно няма да гласувам със сигурност за оня мазен карабинер ДОГАН но още се чудя да гласувам ли И за кого

Доган да го натварят на корабите за Ирак и повече да не се върне !!!

Иначе е добре да се гласува било то и с празна бюлетина ! Аз ще гласувам утре защото ако не гласувам после нямам да имам правото да мрънкам ;)

Недей и за НДСВ да гласуваш виж кво става

Болна от рак иска 400 000 лв. от Богоeв
Дават ни лекарства като с лотария, казва Теодора Захариева

СОФИЯ. Здравното министерство раздава лекарства срещу рак на лотариен принцип - за едни има, за други няма. Трябва голям късмет, за да стигнеш до медикаментите. Това заяви Теодора Захариева, която страда от коварната болест, преди заседанието на Софийския градски съд вчера. 
Тя заведе дело срещу ведомството на Славчо Богоев, именно защото не получава редовно животоспасяващи лекарства, които здравното министерство трябва да осигурява. Наложило се да прекъсне терапията си за няколко месеца, в резултат на което има разсейки в черния дроб. 
Захариева настоява да получи 400 000 лв. от министерството. Искът й беше предявен от нейния адвокат Стоян Чечов. Магистратите дадоха 7-дневен срок на жената да уточни размера на имуществените и неимуществените вреди в иска си. 
Заведох делото не само за себе си, а и заради всичките 200 000 болни българи, каза след делото Захариева. Тя допълни, че на 27 юни ще бъде прегледана със скенер и ако има влошаване на състоянието й, ще заведе ново дело срещу ведомството. 14-годишната Ива през цялото време подкрепяше майка си в съда. Трябва да живея заради дъщеря си и един рак и едно дело няма да ме спрат, каза Захариева. Тя обясни, че лекарството "Таксотер", което МЗ е забавило, струва 3000 лв. на вливане.

Това го даваха и по телелевизията , и един от здравното министерство знаете ли кво вика на тая жена : Ти и безтова ще умираш за какво са ти тея лекарства .

ЗА тея ли да гласувам правелно Волен ги нарича "БЪЛГАРО УБИИЦИ" и " НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ " защото са такива , аз нездам дали са луди тея дето вярват на Волен но положително са луди тея дето вярват на НДСВ , така като гледам предпочитам БСП да дойдат

ЗА тея ли да гласувам правелно Волен ги нарича "БЪЛГАРО УБИИЦИ" и " НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ " защото са такива , аз нездам дали са луди тея дето вярват на Волен но положително са луди тея дето вярват на НДСВ , така като гледам предпочитам БСП да дойдат

[right][post=373136]<{POST_SNAPBACK}>[/post][/right]

Пепел ти на устата!!

СОФИЯ. Здравното министерство раздава лекарства срещу рак на лотариен принцип - за едни има, за други няма. Трябва голям късмет, за да стигнеш до медикаментите. Това заяви Теодора Захариева, която страда от коварната болест, преди заседанието на Софийския градски съд вчера. 
Тя заведе дело срещу ведомството на Славчо Богоев, именно защото не получава редовно животоспасяващи лекарства, които здравното министерство трябва да осигурява. Наложило се да прекъсне терапията си за няколко месеца, в резултат на което има разсейки в черния дроб. 
Захариева настоява да получи 400 000 лв. от министерството. Искът й беше предявен от нейния адвокат Стоян Чечов. Магистратите дадоха 7-дневен срок на жената да уточни размера на имуществените и неимуществените вреди в иска си. 
Заведох делото не само за себе си, а и заради всичките 200 000 болни българи, каза след делото Захариева. Тя допълни, че на 27 юни ще бъде прегледана със скенер и ако има влошаване на състоянието й, ще заведе ново дело срещу ведомството. 14-годишната Ива през цялото време подкрепяше майка си в съда. Трябва да живея заради дъщеря си и един рак и едно дело няма да ме спрат, каза Захариева. Тя обясни, че лекарството "Таксотер", което МЗ е забавило, струва 3000 лв. на вливане.

Това го даваха и по телелевизията , и един от здравното министерство знаете ли кво вика на тая жена : Ти и безтова ще умираш за какво са ти тея лекарства .

ами така е наникои нему пука за България и за хората които живеят в нея ......

Аве при друго правителство за6то мислите 4е пак нема да е така ни моа да разбера , като нема достата4но кинти ...

Приятелю , кинти има но потъват някаде , познай каде ???????? :confused :confused защото всеки си плаща здравни усигоровки

като каза @karaman : "ГЕНОЦИДА е 2000%"

Приятелю , кинти има но потъват някаде , познай каде ???????? :confused  :confused  защото всеки си плаща здравни усигоровки

като каза @karaman : "ГЕНОЦИДА е 2000%"

Наясно ли си на каква сума възлизат и че Здравната каса функционира от няколко години и все е на минус?

Имало пари. Осигурявай се всеки месец с по 10 лева... Една пломба струва пъти по толкова. Хайде стига глупости. А някои лекарства струват стотици или хиляди левове, а хиляди хора се нуждаят от тях.

Откъде ще дойдат парите умнико? Като се махнат корумпираните дето крадат? Да, добре!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...