Vendettist Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 mama tate baba dqdo i si4ki ne sa za BSP....tai4e bez komentari ! a pro4eti kvo sam napisal ne sam kazal 4e BSp sa po malkto zlo seki precenqva sam za sebe si... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbn Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 mama tate baba dqdo i si4ki ne sa za BSP....tai4e bez komentari ! a pro4eti kvo sam napisal ne sam kazal 4e BSp sa po malkto zlo seki precenqva sam za sebe si... <{POST_SNAPBACK}> Ти ме изненада! Не си казал,ама ще пуснеш червената бюлетинка нали?ЕДИТ: Аз как да знам, че не си пълнолетен? А за Атака.....еми, все тая.......пак са некадърници! Predvaritelno se izvinqvam,no niamam kirilica v momenta! Ne vi li omruzna nqkoi da va tupche,da vi luje,da vi pravi na kloun?Kak moje edin bulgarin da se podchinqva na nqkakvi dolni fesove i chifuti?Bulgaria moje da izpluva samo ako bude upravlqvana ot bulgari,a ne kato vleze v EU!Mejdo drugoto se molq da ne vlezem v skoro vreme v spomenatia suiuz,zashtoto za evropeicite nie ne sme nishto poveche ot edna bananova republika v koqto te iskat da si izhvurlqt bokluka!Moje bi iskate decata wi da budat izbiti ot mangali ili turci ? Polojenieto e mnogo mnogo seriozno,i triabva da se vzemat nezabavni merki sreshto "porobitelite".Sega shte kajete che nikude po sveta niama takiva merki sreshto malcinstvata?Ami zatova i vsichko e zatunalo v negurski,evreiski laina! V Bulgaria triabva da ima nezavisimo zakonodatelstvo,ne triabva da se saobrazqvame s drugi durjavi !Nali sme Republika Bulgaria,a ne avtonomna oblast! Bulgaria triabva da otstoqva nacionalnite si interesi i da ima tvurda pozicia pred ostanalia svqt !Kak moje da se ostavim v rucete na niakakvi mijiturki da ni opravlqvat ?Nqma drug izhod osven da se obedinim i da glasuvame za ATAKA!Tova shte e poslednia shans za stranata ni da izleze ot tova jalko polojenie ! Nikoga ne sum se sramuval che sum bulgarin ,no shte se sramuvam pred decata i vnucite si da se naricham takuv,ako ne napravim vsichko vuzmojno da vuzrodim Bulgaria! Budete nacionalisti v toq jivot,a ne nechii guzolizci! <{POST_SNAPBACK}> Ти не ме изненада хич. Жалко! Имах малка надежда! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 E I? PArvoto koeto e az ne sam palnoleten 2 ako imah vazmoznost 6tqh da pusna za ATAKA-imame nuzada ot ludi hora! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Ето още едно доказателство какво е Атака и в какво вярват неговите почитатели. На мен не ми пречат циганите, още повече пък евреите, мангалите, турците, японците (тях много ги уважавам ), азербайджанците, виетнамците и всички други които живеят в България. Пречи ми това че те не си плащат сметките за ток. Но не мисля че с това трябва да се справим чрез някой от методите на Волен Сидеров. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 pro4ete ne6to za Volen q bquletina q ne6to drugo ili otidete na nqkoq re4 -TOI NE KRE6TI IZBESETE GI IGORETE GI! 4oveka e prosto patriot Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Ахам, да. Значи явно така обяснява, че неговите хора така го разбират. Все пак съм гледал неговите изцепки по Скат, както и съборите му в различните градове, също така и обещанията му. Еми вика си човека. И държанието му е точно като нацистко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Абе, само аз ли имам чувството, че в тази тема пише един и същ фен на Атака с различни никове? Толкова много си приличат лафовете имВсе едно и също... Link to comment Share on other sites More sharing options...
buyu Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 На Волен четох програмата. Смях се. После погледнах форума. Оцъклих се. И виждам млади хора, които се ловят на някакви бутафорни въдици. Но какво да спориш с човек с аватар на свастики То туй иконимиката, външната политика, военната доктрина са им от ясни по-ясни, колкото са ясни и на Сидеров де, имайки предвид пропагандата, която вкарва. Интересно ми е как България ще преуспее с безкрайните си ресурси, огромните капитали в нашата държава и зашеметяващата военна сила, която можем да мобилизираме.. може би срещу Турция ( гадните фесове ) Що да не ги изринем Но.. спирам.. все пак ден за размисъл идва.. Пак ви призовавам Сидеровци.. МИСЛЕТЕ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Сички сте за кланицата, tbqh. А ти Бую не призовавай, кой каквото си надроби - хак му е. Малко нацисъм, или малко комунизъм, младото поколение ще се попоти малко, ще излезе и то малко на митинги срещу правителството, което то ще избере, да види как е. На другите избори ще мислят повече и няма да го карат по инерция за човека дето ще изчисти държавата сам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tokarew Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 На Волен четох програмата. Смях се. После погледнах форума. Оцъклих се. И виждам млади хора, които се ловят на някакви бутафорни въдици. Но какво да спориш с човек с аватар на свастики То туй иконимиката, външната политика, военната доктрина са им от ясни по-ясни, колкото са ясни и на Сидеров де, имайки предвид пропагандата, която вкарва. Интересно ми е как България ще преуспее с безкрайните си ресурси, огромните капитали в нашата държава и зашеметяващата военна сила, която можем да мобилизираме.. може би срещу Турция ( гадните фесове ) Що да не ги изринем Но.. спирам.. все пак ден за размисъл идва.. Пак ви призовавам Сидеровци.. МИСЛЕТЕ?! <{POST_SNAPBACK}> добре бе ти като си отворен на тема политика защо не каже6 кои политик не ни лови с ''бутафорна бъдица''......не мисли6 ли че политиците са перфекните професионалните лъжци ......може би трабва да престанем с параноята си че всеки ни лъже и ни исползва ,то това е наи лесноо....АТАКА можеби нее тази така хулена от вас партия ...аз напално я подкрепям Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Карамане, не и ти бе! Стегни се! Проблема с Волен е само един - какво предлага програмата му освен справяне с великите несправедливосто в държавата? Не много. Само че нещата не вървят в такава логическа последователност. Първо една държава се справя с много по-глобалните си проблеми и, като стигне нивото на една да речем европейска страна, се започва да се нищят проблемите с които си гради програмата Атака. Защото ви уверявам, че и на запад има същите малки несправедливости, които мъчат много по-развити страни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
buyu Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 добре бе ти като си отворен на тема политика защо не каже6 кои политик не ни лови с ''бутафорна бъдица''......не мисли6 ли че политиците са перфекните професионалните лъжци ......може би трабва да престанем с параноята си че всеки ни лъже и ни исползва ,то това е наи лесноо....АТАКА можеби нее тази така хулена от вас партия ...аз напално я подкрепям <{POST_SNAPBACK}> Не се смятам за "отворен", а просто МИСЛЯ. Всяка политическа партия замята въдицата и няма програма, която може да бъде изпълнена изцяло. Въпроса е насоките да са изпълними и смислени. А не гръмки от рода на "циганите вън" или "пълен неутралитет". Какъв неутралитет в глобална икономика?! какъв неутралитет докато сме между източния чук и западната наковалня и от няколко стотин години насам нямаме ресурса да отстояваме някаква национална политика. Е ако не въртим дупето малко няма никъде да отидем. Докато внасяме петрол ще зависим от Русия и САЩ и тн.. безброй неща ни правят зависими и харесва ли ни или не трябва да търсим смислен баланс между чужди и Български интереси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 На другите избори ще мислят повече и няма да го карат по инерция за човека дето ще изчисти държавата сам. <{POST_SNAPBACK}> Не е ли по-добре да помисли сега младото поколение,за да не се стигне до гореспоменатите от теб усложнения? добре бе ти като си отворен на тема политика защо не каже6 кои политик не ни лови с ''бутафорна бъдица''......не мисли6 ли че политиците са перфекните професионалните лъжци ......може би трабва да престанем с параноята си че всеки ни лъже и ни исползва ,то това е наи лесноо....АТАКА можеби нее тази така хулена от вас партия ...аз напално я подкрепям <{POST_SNAPBACK}> Е, в Атака няма ли политици? Или искаш да кажеш, че само те са политици, но не са професионални лъжци? Какъв световен прецедент! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 sincity, че е добре, добре е, ама като гледям нямат желание да мислят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Божеее,ако се съди по резултатите от форума, 'Атака' ще имат повече места в парламента от БНС и Коалиция ОДС - СДС, Гергьовден, ДП, ДРОМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
buyu Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 За щастие мисля, че повечето хора няма да гласуват като тук присъстващите "националисти", защото повечето хора работят, турдят се за да изкарат пари за себе си и децата си, а не се плюнчат във форуми и не се давят в гръмки изказвания на псевдо-политици. Оправете се вие, така ще оправите държавата, а не Чичко Волен, Серго или който и да е друг. Стига сте търсили виновника в Столипеново или Кърджали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emo_one Posted June 23, 2005 Author Share Posted June 23, 2005 Така всеки да гласува за който мисли че е заслужава . Аз ще гласувам за АТАКА защото нейната идеология е нещо ново и патриотично настроена , ако това е наистина така , може би само там е спъсението за България . Аз обичам България и искам да живеят тук а не да бягам , искам България да е чиста и свята , такава каквато е била в очите и сърцата на Левски , Ботев , Раковски , Паисий , цар Симеон ВЕЛИКИ , княз Борис , хан Апарух и др. , искам България да бъде това за което те са се борили , а не разпродавана , разграбвана , хулена и умерзявана . Това искам и нищо повече ,и нека всеки да гласува по съвест и БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЕДИТ: Поитересувай те се за книгите и делата на отец Боян Саръев Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <{POST_SNAPBACK}> Амин Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Така всеки да гласува за който мисли че е заслужава . Аз ще гласувам за АТАКА защото нейната идеология е нещо ново и патриотично настроена , ако това е наистина така , може би само там е спъсението за България . Аз обичам България и искам да живеят тук а не да бягам , искам България да е чиста и свята , такава каквато е била в очите и сърцата на Левски , Ботев , Раковски , Паисий , цар Симеон ВЕЛИКИ , княз Борис , хан Апарух и др. , искам България да бъде това за което те са се борили , а не разпродавана , разграбвана , хулена и умерзявана . Това искам и нищо повече ,и нека всеки да гласува по съвест и БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <{POST_SNAPBACK}> Хубаво е,че поне знаеш кой е Левски..а случайно да си запознат за какво се е борил?Какво е написал в 'Нареда до работниците за освобождението на българските земи' Левски се е борил за 'чиста и свята република',където 'всички хора щат спадат под един общ закон'.Само да ти кажа,че Левски(както и Каравелов и Ботев) остават незасегнати от балканския национализъм. 'От каквато и народност да живеят в този наш рай,те ще бъдат равноправни'... Едва ли аз(ние) съм човека,който да ти кажа за кого да гласуваш..просто е смешно да се поддавате на тази пропаганда,ако сте патриоти може да гласувате за ВМРО(примерно) Всичко хубаво Аз също не харесвам циганите(моето семейство пряко е страдало от тях).Но се поставете на тяхно място,представете се да се родите в такава социална обстановка.Да-те са 'социални паразити',Да-в тежест са на държавата,но единственият път ,за да се решат тези проблем е ИНТЕГРАЦИЯТА!Тези ,които са виновни за положението на ромите,са хората управлявали преди '89(които могат да се върнат на власт)... Сега в 'Шоуто на Слави' говорят за Сидеров Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Така всеки да гласува за който мисли че е заслужава . Аз ще гласувам за АТАКА защото нейната идеология е нещо ново и патриотично настроена , ако това е наистина така , може би само там е спъсението за България . Аз обичам България и искам да живеят тук а не да бягам , искам България да е чиста и свята , такава каквато е била в очите и сърцата на Левски , Ботев , Раковски , Паисий , цар Симеон ВЕЛИКИ , княз Борис , хан Апарух и др. , искам България да бъде това за което те са се борили , а не разпродавана , разграбвана , хулена и умерзявана . Това искам и нищо повече ,и нека всеки да гласува по съвест и БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЕДИТ: Поитересувай те се за книгите и делата на отец Боян Саръев <{POST_SNAPBACK}> ATTENTION ATTENTION! PLEASE PUT ON YOUR LOLLERSKATES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Смятам, че това което казаха в Шоуто на Слави накрая, не се различава много от това което се постваше тук. Това е и моето мнение. Радвам се че някой намери смелост да изрази мнението си за Волен Сидеров публично по телевизията. Мисля че не си заслужава да спорим повече за тази партия, а най-вече смятам че повече аз нямам какво да кажа за тях и изобщо за който и да е. Нещата тук достигнаха прекалено далеч, добре че има хора които да контролират тук. За това смятам по същата причина и да гласувам за НДСВ, защото при тях нямаше тази лъжлива свобода на словото както при ДСБ и за да се продължи България да се развива мисля че не трябва всеки път да си сменяме партиите като носни кърпички. По-скоро това да навреди. Айде със здраве и гласувайте разумно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Малее 3 дена без пиене не знам как шъ изтрая! <{POST_SNAPBACK}> И домашно ли не може? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emo_one Posted June 23, 2005 Author Share Posted June 23, 2005 и какво е казал Слави за АТАКА ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Просто нарече Волен два пъти "фашист" в ефир и сценаристите му също наляха обилно за Атака. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.