Jump to content
BulForum.com

ИЗБОРИ 2005

emo_one

За кого гласувахте  

254 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

също както ти няма да си признаеш че говориш глупости , но тва е друга тема  :devil

Даааа.... поне на въпроса ми да беше отговорил :bgrin: Едно е да атакуваш с бухалка, друго е с думи. Пък и това е форум - има много и различни мнения. Не е като студиото на СКАТ ;)

Живеем в (почти) демократична държава и всеки има право да върши каквото иска стига да не нарушава законите. Ти си направил своя избор и аз го уважавам, въпреки че не го споделям. С това смятам да приключа коментарите си по темата "Атака".

notor1ous ,  ни съм съгласен, че комунизмът си е отишъл .  Виж само състава на исшия съвет на БСП - Александър Лилов, Атанас Папаризов, Апостол Димиткров, Бойко Великов, Боян Киров, Валентин Вълов, Васил Калинов, Велислава Дърева, Георги Пирински, Георги Близнашки, Георги Първанов, Даринка Първанова-Лазарова, Димитър Димитров, Добринка Монева, Добромир Тодоров, Захари Захариев ... и прочее , има още тридесетина имена все на хора, коио са били я в Лукановото, я във Виденовото правителство, или са били членове на същия Висш Партиен съвет по време на тези правителства. А преди това са били в Политбюро. Та вижте бащата на Сергейчо - Димитър Станишев !  Член на Политбюро на БКП, член на Държавния съвет и прочее.

А за Костов няма какво да се говори - знае се какво е работил той по Тошово време и какво работеше жена му. Въобще комунизмът хич не си е отишъл. Просто БКП стана БСП и толкоз. Все едно аз да се прекръстя Павароти и от това да произтече, че ставам и велик бас. Смешно просто !

Виж имаш право донякъде, но повечето от тези хора в момента не са в състава на висшия съвет. Проверих го в сайта на БСП ето и линк, ако някой иска да се увери сам. Георги Първанов няма право да е във висшия съвет на БСП! Президентът, за разлика от министър-прецедателя, е безпартиен! Затова до колкото знам Първанов официално напусна БСП (е разбира се той си остава техен човек). Пък и лично аз смятам, че той много добре си изпълнява задълженията, но това е друга тема. Не съм съгласен и, че БСП е едно и също с БКП. Наистина БСП е приемничка на старото БКП (и в момента продължава да съществува партия БКП, отделно от БСП), но има доста разлики. В последните 5-6 години курсът на България към ЕС и НАТО беше ясно зададен, така че БСП ще го следва. Наистина, обаче, е опасно да не допуснат същите грешки каквито направиха при Жан Виденов. Още един провал на БСП би означавал край на партията, в този и вид!

Това, с което печелят симпатиите ми е, че в Пловдив разчитат на доказали се местни хора, от които само един е бил преди това в парламента. Освен това всички са изявени професионалисти и поне няма в парламента да влязат случайни хора. Познават добре проблемите на Пловдив и биха помогнали на града, а това за мен е от огромно значение, защото в крайна сметка аз живея в Пловдив!

Милен Велчев също е една много силна кандидатура. Въпреки грешките, който допусна ми е симпатичен и имам доверие в него. Безпорни са неговите лични качества и отличното обарзувание, което има (сега видях, че е завършил магистратура в MIT). Това, което не ми харесва е, че той е роден в София и непознава проблемите на Пловдив. Интересите му в Пловдив са свързани единствено с изборите. Въпреки, че го смятам за най-силната личност в НДСВ, не съм убеден, че хората зад него в листата си заслужават. Особенно ме дразни Нонка Матова. Едно е да си успешен спортист, съвсем друго е да си депутат. За мен тя в парламента е като паразит. Ето листите за Пловдив на НДСВ, ако някой желае да ги разгледа:

http://www.ndsv-plovdiv.org/ticket/

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

notor1ous, само ти се иска да има разлика между БСП и БКП ... но ако си '85 ти е донякъде простено...

ще те помоля - не се доверявай ей така на всички по-възрастни

повечето млади следват убежденията на родителите (някои сигурно ги отричат) но това влияние е всъщност нормално...

За кого ще гласувате и защо ? Кой според вас ще спечели ? И възможно ли е обидинение в дясно, което да спре надигащата се червена вълна?

П.П. Който няма да гласува и няма мнение по въпроса моля да не поства в темата .

Не знам какво те плаши в " надигащата се червена вълна " Успокой се няма да има нов Сталин или Ленин :punk

Че няма да има нов Сталин е ясно. Ама за мене е достатъчно да има нова Виденова зима за да изпадна в леко притеснение и дискомфорт :D

Майтапът настрана, вижте им листите на комунистите и ще ви стане страшно !!! Все същите стари муцуни. За Висшия им съвет да не говорим.

Сямтам да гласувам за НДСВ щото ни стигат толкова започнати и незавършени промени. Представете си на бруда да пуснете един сийдж, да го спрете по средата, да пуснете един батъл крузър, да го спрете по средата, да пуснеш една хидра ... (- "шшш, чакай уе, нали си теран?!"...:). Усещаш, че след няколко минути такава игра освен загуба на пари друго нямаш. Честата смяна на правителствата идва точно така.

Чета тази тема и се убеждавам колко много заблудени деца има в този форум,а това само затвърждава тезата за заблудените хора в държавата. Кой чул-недочул нещо от баща си и хоп - поства тук.

Призовавам здравомислещите на 25.06. да пуснат в урните бюлетина номер 8 ,ако искат България да върви напред. Колкото и плюнки да се изсипват по И.Костов няма да бъдат достатъчни след време той да бъде определен за най-успешния политик и държавник в най-новата ни история.

А ако не го харесвате поне пуснете бюлетина за Надка или Софиянски,за да не позволим на престъпниците Кобурга,Миленчо,Бат ви Бойко и кликата около тях да продължат да присъстват във властта.

Karaman много хубаво ви е описал с две думи за какво става въпрос. А за външния дълг какво да ви кажа? Сега е 12 милиарда и 854.8 млн евро ,а преди 4 години беше около 8-9 млрд долара.Благодарение на този палячо Велчев и принц Кирил.

Запознайте се по-подробно с дейността на батко ви Миро Севлиевски преди да гласувате за Новото време.

За БСП - както се изказа един от сценаристите на едно шоу по bTV: със стари курви-нов бардак не става.

Стига толкова от мен, помислете за себе си и за бъдещето си преди да влезете в тъмната стаичка.

Да да точно пък за Софиански. И той като другите. Колко пъти е осъждан, лежал в ареста, продава на безценица какво ли не пак на свои си хора... То пък е гати алтернативата. А кой е с номер 8, че нищо не ми говори това? Само не ми казвай че са атака.

Да да точно пък за Софиански. И той като другите. Колко пъти е осъждан, лежал в ареста, продава на безценица какво ли не пак на свои си хора... То пък е гати алтернативата. А кой е с номер 8, че нищо не ми говори това? Само не ми казвай че са атака.

Осъждан??????????????? Лежал в ареста??????????

Май бъркаш понятията нещо? Засега е само обвиняем!

Номер 8 е ДСБ!

Добре де, не е осъждан, обвиняем е. Но е лежал в ареста, още в началото. Не си ли спомняш че като му се натрупаха 3 подобни дела и го вкараха за 2 седмици ли колко беше не си спомням вече. А за бюлетината, мерси. Явно не съм го прочел както трябва (прочетох клонки вместо плюнки :) ).

Осъждан??????????????? Лежал в ареста??????????

Май бъркаш понятията нещо? Засега е само обвиняем!

Номер 8 е ДСБ!

Няма значение, важното е да си проветряваме устите.

Знам ги уситата, чел съм разказа :) . Моя грешка.

Tva za BSP starite kurvi i tn....

Moeto li4no mnenie e 4e sega6nitye BSp nqmat ni6to ob6to s strata komunisti4eska partiq ! 4e to daze BSP e bila na vlast samo dve godini-predi tova sa bili komunistite 4ieiito problem e 4e ob6tata vazrast na glavatarite e bila 10000000 godini....ne sa iskali da se peosposobqt..a sled BSP sa bili taka nare4enite demokrati....BSP kato takava partiq (BSp) sa bili na vlast prez nai gadniq period da BG....tai4e aide stiga psuvni..no i az se pove4e mislq 4e edinstveniq na4in BG da se opravi e ATAKA!Imame nuzda ot nqkoi Hitler da ne emne... prez psolednata godina na sqko rodeno bulgar4e ima 4 cigan4eta ..ideqta na ATAKA da za premestvane na romite v samostoqtelni ob6tini ne e lo6a...Ne 4e sam nacist no asmo taka 6te se opravim za tova neka probvame kvo 6a stane s ATAKA...moze pak da ostanem dovolni...

Tva za BSP starite kurvi i tn....

Moeto li4no mnenie e 4e sega6nitye BSp nqmat ni6to ob6to s strata komunisti4eska partiq ! 4e to daze BSP  e  bila na vlast samo dve godini-predi tova sa bili komunistite 4ieiito problem e 4e ob6tata vazrast na  glavatarite e bila 10000000 godini....ne sa iskali da se peosposobqt..a sled  BSP sa bili taka nare4enite demokrati....BSP kato takava partiq (BSO) sa bili na vlast prez nai  gadniq period da BG....tai4e aide stiga psuvni..no i az se pove4e  mislq 4e edinstveniq na4in BG da se opravi e ATAKA!Imame nuzda ot nqkoi Hitler da ne emne... prez psolednata godina na sqko  rodeno bulgar4e ima 4 cigan4eta ..ideqta na ATAKA da za premestvane na romite v samostoqtelni ob6tini ne e lo6a...Ne 4e sam nacist no asmo taka 6te se opravim za tova neka probvame kvo 6a stane s ATAKA...moze pak da ostanem dovolni...

Значи лошите (БКП) са забатачили нещата, а добрите демократи (БСП) са имали шанса да управляват след много тежко управление?

Яко.

Голяма част от Висшия съвет на БСП са същите лица от 91-ва.

Да не говорим за Александър Лилов - вторият човек по времето на Тато.

Аз с интерес ще гледам довечера сценаристите на Слави как ще се държат с Доган. Дано го разбият от неудобни въпроси, защото има мноооого неща,за които тоя гадняр е отговорен! Ама, тоя е старо куче и сигурно ще се измъква доста ловко от въпросите!

Аз с интерес ще гледам довечера сценаристите на Слави как ще се държат с Доган. Дано го разбият от неудобни въпроси, защото има мноооого неща,за които тоя гадняр е отговорен! Ама, тоя е старо куче и сигурно ще се измъква доста ловко от въпросите!

Ще си изпее песента! :devil

Значи лошите (БКП) са забатачили нещата, а добрите демократи (БСП) са имали шанса да управляват след много тежко управление?

Яко.

Като е бил по татово време, другите като че ли не са били. Пък и много от "старите курви" (както казват в шоуто на слави) ги няма там. Верно че има и още останали, но при Костов да не би да ги няма още тези които крадоха по негово време. Пък и нали някои се вслушват в думите от шоуто на слави, за това ще кажа още нещо за тях. Там казаха, че това което е намислил Станишев е много хубаво и е реално и изпълнимо, но тези които се намират зад гърба му може да започнат да правят каквото си искат и да не го слушат. Значи може да направи нещо. Пък и той самия каза че отдавна вече са променили собствената си политика.

Не искам да подкрепям точно тях, но да се говори в такова минало време е абсурдно. По-принцип съм за БДС, но бих гласувал за НДСВ, защото трябва да се продължи наистина напред с една партия, а не всеки път нова и да се почва всичко от начало.

ЕДИТ: Не разбрах какво стана като отказа царя да дойде при Слави. Не можах да го гледам. Някой да го е гледал, че ми е интересно. Тея винаги изкарват свежи неща за всички.

Дано,ако това стане имаш от мене една бира ;)

Яко.

A kvo v SDS i tn da ne sa se vmaknali horata ot komunistite a?? se sa6tite bra4edi sa...naivni hora bol na toq svqt gospudi NQMA IDEALNA PARTIQ TVA!IMA PO MALKO ZLO I PO GOLQMO IZBIRAITE!!!!

A kvo v SDS i tn da ne sa se vmaknali horata ot komunistite a?? se sa6tite bra4edi sa...naivni hora bol na toq svqt gospudi NQMA IDEALNA PARTIQ TVA!IMA PO MALKO ZLO I PO GOLQMO IZBIRAITE!!!!

Е, как пък реши, че БС(К)П са по-малкото зло? Явно мама и тате са си казали тежката дума при теб( а баба и дядо върху тях преди това).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...