Jump to content
BulForum.com

ИЗБОРИ 2005

emo_one

За кого гласувахте  

254 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Всеки от нас трябва сам да си е съдник на това което върши. Ако чакате някои с магическа пръчка да ви оправи - най-много оправянето да стане по онзи "еротичния" начин ;)

Никой не дава нищо даром.

НДСВ и Коалиция за България трябва да имат горе долу равни резултати за да е добре за България. Кой от тях ще сформира кабинета. не е чак толкова важно. Тяхно задължение е да създадат условия за бизнеса у нас. Това им е основната задача сега. Нито ще ви намерят работа нищо ви сложат пари в джоба.

Крайнодесни и крайнолеви идеи са опасни за България.

Едит: а.. и специално за хората от вас които се опитват да убедят другите да подкрепят дадена идея - това просто няма да стане :) Не са ме убедили нито реклами, нито фишове нито нищо, аз ще си гласувам за който си преценя (чудя се за коя от двете партии, които споменах, но ще си реша сам)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply
Просто лека илюстрация за "ефективността" на подобни идеологии. "Строяването" на малцинствените елементи не е нужно да бъде съпроводено от нездрав радикализъм, а чисто и просто спазване на съществуващите закони. Не плащат в Столипеново - няма ток. Пускат си тока - съд. Това е постижимо и в рамките на по-умерена идеология, без ексцесии от рода на изселвания, гета и лагери.

И аз съм съгласен с това че като не плащаш ток-няма ток.Ама с това не е съгласен нито един циганин в изгрев и столипиново.Ти знаеш ли че до миналата година само едно циганско семейство дължаха по хиляди левове на Енергото и вече не ги дължат защото им ги опростиха всички.Ами тия от Енергото ги е страх да дойдат и да измерват тока на циганите.Аз ако ни си го платя един месец и ми го изключват а на тях ако им го изключат един час и отиват да се разправят при условие че не са платили 1лев за ток от 4-5 години.Както ти ми го говориш така по мирен път да накараш циганите да си плащат няма да стане.Ами всички тия незаконни строежи дето си правят-къщи на 2-3 етажа и си пускат нелегално ток и вода и кой мислиш че им плаща тока на тях-ти аз и всички които си плащаме редовно.

Ти въобще чел ли програмата на АТАКА?

Да. Чета, гледам и се интересувам. И се чудя как е възможно толкова много хора да мислят толкова нереално и да вярват на такъв популизъм и научни фантастики.

Кеф ти ВМРО, кеф ти Гергьовден. Къде, къде по-достойни партии за вашия глас, с патриотични позиции и идеи.

И аз съм съгласен с това че като не плащаш ток-няма ток.Ама с това не е съгласен нито един циганин в изгрев и столипиново.Ти знаеш ли че до миналата година само едно циганско семейство дължаха по хиляди левове на Енергото и вече не ги дължат защото им ги опростиха всички.Ами тия от Енергото ги е страх да дойдат и да измерват тока на циганите.Аз ако ни си го платя един месец и ми го изключват а на тях ако им го изключат един час и отиват да се разправят при условие че не са платили 1лев за ток от 4-5 години.Както ти ми го говориш така по мирен път да накараш циганите да си плащат няма да стане.Ами всички тия незаконни строежи дето си правят-къщи на 2-3 етажа и си пускат нелегално ток и вода и кой мислиш че им плаща тока на тях-ти аз и всички които си плащаме редовно.

Предлагаш да се въведе военно положение или милитаризирани отряди да бродят из града и да дирят платците ли? Аз предлагам смислена партия да си свърши работата и да организира полицейските органи и съда, за да въведат ред по въпроса цивилизовано. Аман от радикализъм. Мислете!

Да. Чета, гледам и се интересувам. И се чудя как е възможно толкова много хора да мислят толкова нереално и да вярват на такъв популизъм и научни фантастики.

Кеф ти ВМРО, кеф ти Гергьовден. Къде, къде по-достойни партии за вашия глас, с патриотични позиции и идеи.

Предлагаш да се въведе военно положение или милитаризирани отряди да бродят из града и да дирят платците ли? Аз предлагам смислена партия да си свърши работата и да организира полицейските органи и съда, за да въведат ред по въпроса цивилизовано. Аман от радикализъм. Мислете!

Досега никоя партия не си е свършила работата както трябва-защо мислиш че точно сега ще стане.Не предлагам военно положение искам само всички да си плащат както плащам аз.Ще видиш че и сега пак нищо няма да направят с ромите, ще си остане същото положение даже по зле и от преди-ще спра и аз да плащам пък вие като искате плащайте си да видим на кой ще му е по хубаво тогава.

Ще ти кажа, когато ти ми кажеш , кога сам казал че сЪм нацист и харесвам нацистите , и като ми докажеш че АТАКА са нацисти .

Нима Осама Бин Ладен е казал, че е терорист :confused Разбира се, че нито ти, нито твоят фаворит ще каже, че сте нацисти. Най-малкото защото тогава "Атака" няма да бъде допусната до избори. Доказателства искаш, е ние не сме в съда в крайна сметка. но все пак ето ти едно доказателство, че подръжниците на "Атака" не са наясно какво точно представлява демокрацията:

А ти стига си поствал в тая тема вече щото говориш врелини кипели , аре двамката с агресивния запазете поне един ден мълчание и оставете хората които имат да кажат нещо да пишта , щото само флудите и не пишете нещо съществено различно от предходните си постове  :angry1  :angry1  :angry1  :angry1

А това пак бил твое мнение :P

И аз искам да те питам нещо. Ти като човек, националист и патриот, който предполагам държи на Българския език, би ли ми казал, какво означава думата "флудите"? Не се сещам за тази дума, в речника я нямаше.

ПРАВИЛНО !!! Ето един човек който не е малумен като повичето който изкараха АТАКА фашисти . Защото само националист  може да управи тази забатачена държава и още нещо във всички европейски страни има нациналистически настроени партии в парламентите им . Такаче ре стига сте дрънкали - фашисти били незнам си кви били . Е да ама не са продажни и куромпирани алчни песове !  Който мислят единствено за себеси ,а сега като доидеха избори отвориха порбите с големите обещания и залагалки . Каде бяха през четерте си години  управление ( СДС, НДСВ/Новото Време и БСП ) ?

Да не би да искаш да кажеш, че хората, които не споделят идеите на "Атака" са малоумни :confused Защото това означава над 90% от хората в България!

BULL SHIT , BULL SHIT и пак BULL SHIT  :sick  :sick  :sick  :sick  :sick

1-во хора който пишат такива статии като тази която е цитирал @Aggressiv или вобще не са наястно или пишат тенденциозно ,

2-ро @emophiliacInMe каой ти казал такова нещо да не сме през комънизма че ша се изселват и т.н. Волен не е казал такова нещо даже напроти , той иска да работят , да се учат и да си плащат сметките и др. наровно с Българите , ане ние да им ги плаща ме , сещаш ли се вече ме заболя устата да повтаря за блупави или непросвете , АВЕ ХОРА ЩО НЕ ЗЕМЕТЕ ПЪРВО ДА СЕ ИНФОРМИРАТЕ ПОСЛЕ ДА ПИШЕТЕ , А НЕ ЧУЛ НЕДОЧУДА ДА ПИШ ПРОСТОТИИ

Не споделям мнението ти, че "хора който пишат такива статии като тази която е цитирал @Aggressiv или вобще не са наястно или пишат тенденциозно". Напротив звучи доста логично, просто на теб не ти харесва!

И сега до 2-ро: разбира се, че има проблем с циганите в България! Това е сериозен проблем, който не може да бъде решен за месец-два даже и за 4 години. Проблемът не е само в циганите, а във всички нас. За да бъде решен много неща трябва да се променят и трябва да бъдат направени компромиси и от двете страни на този конфликт. Всеки политик защитава тезата, която ти изтъкваш. А доколкото си спомням Волен Сидеров е доста краен особенно по този въпрос и по скоро клонеше към "Циганите на сапун!". Но явно изборите налагат някои малки промени и сега е "Циганите да правят сапун!". Един вид да работят, да се учат, за да могат да си пращат сметките и т.н.

Ако това е вярно не виждам какво повече предлага от другите политици и тогава няма абсолютно никакъв смисъл да се гласува за него, защото по този проблем повечето предлагат това решение. Сидеров разчита на етническо напрежение, това е неговият основен коз. Корупцията е просто малко допълнение, а колкото до други проблеми като здравеопазване, образувание, пенсионно осигуряване (защото и това е огромен проблем) и т.н. той не може да направи абсолютно нищо. Освен това не разполага с хора, които евентуално да влязат в парламента и да работят по тези така важни въпроси!

Мале мале мале.... не били нацисти!!! хахаха

Да ДА .. не са хич :)

Гледали ли сте събрание с гласоподаватели в зала... смях е.

Горе долу си предтавяйте следното :

Сидеров:

-На всеки митничар - 2-ма полицай!

-Не на циганите!

-Не на курупцията!

-Да им покажем че можем!

-АТАКААААААААА ( Подобно като Хитлер на митинг )

Заблудени Гласоподаватели:

-АТАКААААААААААААААААА ( хорово )

Звучат като банда келеши с промити мозъци!!!

Да, прав си, но между другото митингите на Костов са горе-долу същите. :bgrin: Само, че там викат "Победааааа!", "Времето е наше!" или "Долу комунизмът!", въпреки че за наша рабост комунизмът си отиде от България преди бая време. :D

Ако някой по някаква причина промени ситуацията тук с отцепване на гета, с изселване и прочие...

Бедна ви е фантазията  :angry:

Или пък не сте наясно със ситуацията на Балканите.

Не това е начинът за решаването на въпроса с циганите...

И Евророма и Атака само подклаждат етническа нетърпимост...

Mnogo saglasen!

НДСВ и Коалиция за България трябва да имат горе долу равни резултати за да е добре за България.

Niama kak da stane!

Eh, da imashe koi da te chue :(

Ne mi bachka kirilitsata :excl:

Аве notor1ous ако не знаеш Доган, най-нахално и безочливо, им обеща безплатен ток и както от доста време насам най-вероятно ДПС пак ще играе балансьор и ще се коалира с властта...

Досега никоя партия не си е свършила работата както трябва-защо мислиш че точно сега ще стане.Не предлагам военно положение искам само всички да си плащат както плащам аз.Ще видиш че и сега пак нищо няма да направят с ромите, ще си остане същото положение даже по зле и от преди-ще спра и аз да плащам пък вие като искате плащайте си да видим на кой ще му е по хубаво тогава.

И как точно смяташ да спреш да плащаш Данчо?Интересно ми е ако не си платиш тока например какво ще стане?Само ще ти кажа,че няма да е същото както това,което става с циганите...защото все пак знаеш Мараша не е Столипиново..

notor1ous , ни съм съгласен, че комунизмът си е отишъл . Виж само състава на исшия съвет на БСП - Александър Лилов, Атанас Папаризов, Апостол Димиткров, Бойко Великов, Боян Киров, Валентин Вълов, Васил Калинов, Велислава Дърева, Георги Пирински, Георги Близнашки, Георги Първанов, Даринка Първанова-Лазарова, Димитър Димитров, Добринка Монева, Добромир Тодоров, Захари Захариев ... и прочее , има още тридесетина имена все на хора, коио са били я в Лукановото, я във Виденовото правителство, или са били членове на същия Висш Партиен съвет по време на тези правителства. А преди това са били в Политбюро. Та вижте бащата на Сергейчо - Димитър Станишев ! Член на Политбюро на БКП, член на Държавния съвет и прочее.

А за Костов няма какво да се говори - знае се какво е работил той по Тошово време и какво работеше жена му. Въобще комунизмът хич не си е отишъл. Просто БКП стана БСП и толкоз. Все едно аз да се прекръстя Павароти и от това да произтече, че ставам и велик бас. Смешно просто !

И как точно смяташ да спреш да плащаш Данчо?Интересно ми е ако не си платиш тока например какво ще стане?Само ще ти кажа,че няма да е същото както това,което става с циганите...защото все пак знаеш Мараша не е Столипиново..

Еми може и никога да не спра да си плащам но има моменти в които на човек му писва.А и ако наистина след 2 години влезем в ЕС да видим дали някой ще ги търпи циганите да не си плащат.Въпреки че малко се съмнявам да влезем 2007.

Бих гласувал за Юлиана Дончева само ако ни направи по една свирка разбира се  ;)

просто не виждам какво друго предизборно обещание може да ни даде тя

Младежо , твоя любимец Сидеров още не е дошъл на власт, следователно още сме демокрация , т.т има свобода на словото и печата , мога да си пиша когато и където си поискам, сещаш ли се . И сигурно съм искал да кажа нещо с тази статия, т.т тя се доближава до моите схващания по въпроса за въпросния господин Сидеров. Също така не видях ти да каза нещо по различно, от 3 страници насам, ви задавам един и същи въпрос, а той е как смятате че Сидеров ще си изпълни програмата, да не мислиш, че не съм му слушал празните приказки. И това е тема в която коментираме изобщо изборите, ако не ти харесват коментарите си открий една тема специално за Атака.  :devil

Точно така ся ще си говорим като в детската градина - ти си аз не съм , аз съм ти не си ......... много си зле

оff: аве ти да на не си от малцинствата та така яростно ги защитаваш

Нима Осама Бин Ладен е казал, че е терорист  :confused Разбира се, че нито ти, нито твоят фаворит ще каже, че сте нацисти. Най-малкото защото тогава "Атака" няма да бъде допусната до избори. Доказателства искаш, е ние не сме в съда в крайна сметка. но все пак ето ти едно доказателство, че подръжниците на "Атака" не са наясно какво точно представлява демокрацията:

А това пак бил твое мнение  :P

И аз искам да те питам нещо. Ти като човек, националист и патриот, който предполагам държи на Българския език, би ли ми казал, какво означава думата "флудите"? Не се сещам за тази дума, в речника я нямаше.

Да не би да искаш да кажеш, че хората, които не споделят идеите на "Атака" са малоумни  :confused Защото това означава над 90% от хората в България!

Не споделям мнението ти, че "хора който пишат такива статии като тази която е цитирал @Aggressiv или вобще не са наястно или пишат тенденциозно". Напротив звучи доста логично, просто на теб не ти харесва!

И сега до 2-ро: разбира се, че има проблем с циганите в България! Това е сериозен проблем, който не може да бъде решен за месец-два даже и за 4 години. Проблемът не е само в циганите, а във всички нас. За да бъде решен много неща трябва да се променят и трябва да бъдат направени компромиси и от двете страни на този конфликт. Всеки политик защитава тезата, която ти изтъкваш. А доколкото си спомням Волен Сидеров е доста краен особенно по този въпрос и по скоро клонеше към "Циганите на сапун!". Но явно изборите налагат някои малки промени и сега е "Циганите да правят сапун!". Един вид да работят, да се учат, за да могат да си пращат сметките и т.н.

Ако това е вярно не виждам какво повече предлага от другите политици и тогава няма абсолютно никакъв смисъл да се гласува за него, защото по този проблем повечето предлагат това решение.  Сидеров разчита на етническо напрежение, това е неговият основен коз. Корупцията е просто малко допълнение, а колкото до други проблеми като здравеопазване, образувание, пенсионно осигуряване (защото и това е огромен проблем) и т.н. той не може да направи абсолютно нищо. Освен това не разполага с хора, които евентуално да влязат в парламента и да работят по тези така важни въпроси!

Да, прав си, но между другото митингите на Костов са горе-долу същите. :bgrin:  Само, че там викат "Победааааа!", "Времето е наше!" или "Долу комунизмът!", въпреки че за наша рабост комунизмът си отиде от България преди бая време.  :D

също както ти няма да си признаеш че говориш глупости , но тва е друга тема :devil

@PROSTAKA ако тя обещае подобно нещо просто предвиждам победа на изборите за Новото Време ... обаче след това устата й не знам на кво ще мяса ...

Точно така ся ще си говорим като в детската градина - ти си аз не съм , аз съм ти не си ......... много си зле

Младеж аз изобщо не се чувсвам зле , по никакъв начин , а това че ти се заблуждаваш е друга тема на разговор. Ти си от рода хора като излезне нещо ново и модерно и айде със стадото . Мен както съм казвал слабо ме вълнува кой ще управялва всички са в дивия, но искам да дойда господина Сидеров на власт да видиш как само си се пенил и че както е отишъл в парламента така и ще се оака и ти бараб с него. Айде младежо със здраве и спокойно с нервите, че може да получиш някой инфаркт ;)

И как точно смяташ да спреш да плащаш Данчо?Интересно ми е ако не си платиш тока например какво ще стане?Само ще ти кажа,че няма да е Бъщото както това,което става с циганите...защото все пак знаеш Мараша не е Столипиново..

някъде през лятото на 2000г ми спряха тока за неплатена сметка от 2.54лв

бях закъснял с 1 седмица - т.е. в началото на месеца ми го спряха и ме държаха 2 седмици без ток въпреки че много сериозно скандализирах в енерегото...

notor1ous ,  ни съм съгласен, че комунизмът си е отишъл .  Виж само състава на исшия съвет на БСП - Александър Лилов, Атанас Папаризов, Апостол Димиткров, Бойко Великов, Боян Киров, Валентин Вълов, Васил Калинов, Велислава Дърева, Георги Пирински, Георги Близнашки, Георги Първанов, Даринка Първанова-Лазарова, Димитър Димитров, Добринка Монева, Добромир Тодоров, Захари Захариев ... и прочее , има още тридесетина имена все на хора, коио са били я в Лукановото, я във Виденовото правителство, или са били членове на същия Висш Партиен съвет по време на тези правителства. А преди това са били в Политбюро. Та вижте бащата на Сергейчо - Димитър Станишев !  Член на Политбюро на БКП, член на Държавния съвет и прочее.

А за Костов няма какво да се говори - знае се какво е работил той по Тошово време и какво работеше жена му. Въобще комунизмът хич не си е отишъл. Просто БКП стана БСП и толкоз. Все едно аз да се прекръстя Павароти и от това да произтече, че ставам и велик бас. Смешно просто !

браво cheese, браво!

не мога да разбера как се заслепяват млади хора - просто не мога :(

не знаех че дясната ръка на Живков е още жива или пък че още е на власт...

какво ли ще пишат вестниците в чужбина другата седмица :(

как ми се иска да умра като си спомня

"за Бога братя не купувайте" - как може да живее този човек - защо не се е самоубил още... (примерно ако е в усмирителна риза)

"ще гласуваме за Луканов вместо за Желю Желев, защото по си падаме по луканка отколкото по зеле" - цитирам изобщо не много възрастни сериозно говорещи нормални българи... а колко прости...

Ти ще си най-разочарованият и най-излъганият човек след изборите! Независимо от изборния резултат. Запомни го това добре! Макар че пак ще ти напомня след време!

А ти стига си поствал в тая тема вече щото говориш врелини кипели , аре двамката с агресивния запазете поне един ден мълчание и оставете хората които имат да кажат нещо да пишта , щото само флудите и не пишете нещо съществено различно от предходните си

Ами според мен постовете ми хич не са едни и същи за разлика от твоите. И май ти се включваш към тая флуд бройка а? Я виж колко си ги напраскал също! Вече не пишеш по темата ами обсъждаш другите които изказват мнението си.
Ето това е вече забавно. Май на Софиянски никой не е успял да му вкара 20 гола. :) А на царя като спечеля на топчетата и ми казва : "Мислиш си че печелиш" :D
искам да дойда господина Сидеров на власт да видиш как само си се пенил и че както е отишъл в парламента така и ще се оака и ти бараб с него.

Сакън, какво говориш. От къде пък на къде да идва на власт на инат. Само да му направи кефа на човека и да видят целия народ колко е грешал. :sick: А бе нали няма да спечели изборите, какво сте се впрегнали всички с тоя Сидеров.

Няма ли някой да каже защо БСП трябва да спечели изборите за да го обсъдим. Или по-добре някой да каже, защо не трябва да спечели, защото като гледам май те ще са. Пък и нещо почнах да им вярвам повече от на другите, което много ме учудва. :blink:

НДСВ - нека продължат започнатото. Опитват се да направят нещо. Да им се даде шанс да продължат, никой не може да ни оправи само за един мандат. Всеки глас за друга партия според мен е глас във урната на БСП, които не се радват на удобрението на запада, на Европа, в която сме се засилили да влизаме...

Знам, че шанса е 1:1000000000000000000000000000000000000000000 това да стане, но подкрепям идеята за монархия - един човек с пълната власт - това е лекарството за България. Демокрацията не е за нас...

Монархия - защо не?

Със Симеон - НЕ!

Писна ми от този мухльо, не е влязал в нито един диспут досега, не говори български дори, само дето си върна земите.

Аман!

Ако ще сме монархия - предлагам да подкрепите мен за цар. Обещавам ви да не видите бял ден повече. Ха ха ха. :evil

А серизно.. монархията е отживелица.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...