Jump to content
BulForum.com

ИЗБОРИ 2005

emo_one

За кого гласувахте  

254 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Незнам за теб но аз от доста време не съм виждал кола на трупчета, на която по тъмно са и свили гумите, нито са ми разбивали колата, спокойно се разхождам по улиците вечер и такива дребни благинки.

Аз пък хич не се чувствам така спокоен вечерно време по улиците, но зависи къде живее човек все пак....

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

О M G наистина съм изумен как здравомислещи, интелигентни, млади хора са способни да гласуват в началото на 21 век, в условията на сравнително стабилен икономически растеж и осезаемо подобрение на живота в последните 8 години за партия като АТАКА ?!?! Малко късно се включвам в темата, но според мен е чиста проява на нездрав и недообмислен псевдопатриотизъм. Само аз ли забелязвам, че са национал-социалисти? Ало.. Учебника по история и чичко Хитлер викат младите.. обадете се младите. А да не говорим за икономическа политика на една подобна партия... та нелобирането за чужди държави, корпорации и тн. би означавало крах на икономиката ни. Вие мислите ли?! Никой не казва да се даваме лесно.. ама ако не се дадем какво? Жан, инфлация и контрабанда = България. Е, поне няма да има цигани.. то защото те са ни главния проблем. Замислете се кое е важно. България да продължи по досегашния дясно-либерален път или да се забутаме в АТАКА срещу един несъществуващ враг, плод на параноята ни. Смешна работа, но и много тъжна...

Колкото за мен и фаворита ми. Нека сайта говори сам :)

Click me:)

Еми, на мен на Алфа Рисърч данните ми се виждат по-достоверни, но очаквам големи изненади на изборите! За мен тези избори са много трудни за прогнозиране,защото има много висок процент колебаещи се хора!

Да, и тези които гласуват по нета, незначи че наистина ще ходят да гласуват.

Пък и няма един свестен сайт в който да гласуват всички. За това тези гласувания са толкова измислени. То ще си проличи след изборите, кой е бил по-достоверен. :)

:ghost Боже господи!Слушате ли го тоя ненормалник Сидеров как нарежда като диктатор по телевизия "Скат" :ghost :ghost Остава само да вдигне високо ръката и ще заприлича на Хитлер.Майкооо, интонацията му е повече от хитлеристка!!!

И тия евреи колко пъти ги зачеса - то не бяха ракети, то не бяха еврейски колконии, евреи във властта......... :allien :allien Не е с всичкия си човека, оставете го.

Сидеров? Нещо не ме радват лицата, които вече имат политически организации зад себе си, да подклаждат етническа непоносимост... Ситуацията на Балканите е такава - привидно спокойна, въпреки че България винаги е давала за пример, що се отнася до поносимост към различните етнически групи...

Сидеров чува ли се? Изселване на циганите... Господи, напушва ме смях...

Хайде, спрете се и не говорете глупости. Никой не би го позволил...

Суицидни мисли ме налягат, ако същество като него влезе в парламента... :sayjin

:ghost  :ghost Остава само да вдигне високо ръката и ще заприлича на Хитлер.

Не си гледал значи цялото предаване или не е това точно. ;) Дига ръка накрая точно като Хитлер, само разликата е че Хитлер е с отворена ръка, а той е с юмрук. Пълно хахо.

Сидеров чува ли се? Изселване на циганите... Господи, напушва ме смях...

Въпроса е не толкова в изселването ,колкото къде ще ги изсели, сигурно ще създаде нова държава Цигория :bgrin: :bgrin:

Въпроса е не толкова в изселването ,колкото къде ще ги изсели, сигурно ще създаде нова държава Цигория  :bgrin:  :bgrin:

Сидерландия също става! :P Сега сериозно!Пича е нещо повече от хахо! :crazy:

О M G наистина съм изумен как здравомислещи, интелигентни, млади хора са способни да гласуват в началото на 21 век, в условията на сравнително стабилен икономически растеж и осезаемо подобрение на живота в последните 8 години за партия като АТАКА ?!?! Малко късно се включвам в темата, но според мен е чиста проява на нездрав и недообмислен псевдопатриотизъм. Само аз ли забелязвам, че са национал-социалисти? Ало.. Учебника по история и чичко Хитлер викат младите.. обадете се младите. А да не говорим за икономическа политика на една подобна партия... та нелобирането за чужди държави, корпорации и тн. би означавало крах на икономиката ни. Вие мислите ли?! Никой не казва да се даваме лесно.. ама ако не се дадем какво? Жан, инфлация и контрабанда = България. Е, поне няма да има цигани.. то защото те са ни главния проблем. Замислете се кое е важно. България да продължи по досегашния дясно-либерален път или да се забутаме в АТАКА срещу един несъществуващ враг, плод на параноята ни. Смешна работа, но и много тъжна...

Колкото за мен и фаворита ми. Нека сайта говори сам :)

Click me:)

Ти защото не живееш в цигански квартал за тва така говориш.Аз съм в изгрев.Там където и да се обърнеш цигани.И то аз съм най навътре където е пълно с тях.Навсякъде боклуци-те циганите направо през терасата хвърлят, не може да се спи защото се слуша музика ден и нощ.Не може да си отвориш прозорците защото постоянно мирише на пушек.И ся някой ша каже кво като мирише.Ами палят огън точно пред терасата-бахти циганите палят само през ноща и да си затвориш прозорците пак дима влиза и не може да дишаш.И това с дима е голям проблем при нас е всеки ден не се диша.Ти дето говориш сигурно не си влизал в квартала защото те е страх ела да видиш за какво става въпрос.

Ти защото не живееш в цигански квартал за тва така говориш.Аз съм в изгрев.Там където и да се обърнеш цигани.И то аз съм най навътре където е пълно с тях.Навсякъде боклуци-те циганите направо през терасата хвърлят, не може да се спи защото се слуша музика ден и нощ.Не може да си отвориш прозорците защото постоянно мирише на пушек.И ся някой ша каже кво като мирише.Ами палят огън точно пред терасата-бахти циганите палят само през ноща и да си затвориш прозорците пак дима влиза и не може да дишаш.И това с дима е голям проблем    при нас  е всеки ден не се диша.Ти дето говориш сигурно не си влизал в квартала защото те е страх ела да видиш за какво става въпрос.

Аз съм бил там!Отврат! :sick "Стоковото тържище" е същата работа! :sick

Е ми вярно е. Наистина не е приятно да живееш покрай такива които не са като теб, но едва ли те са най-големия проблем сега. Пък и къде да ги изселят. Те държава си нямат. Освен да се изнесат всички българи от Пловдив и да го направим затворена държава "Мангалия" и да блъскаме там всички. Няма начин. Или се изнасяш или свикваш. То да бяха там 1 - 2 ми то целия квартал е за трепане.

Аз предлагам на 25 да се изнесем всички от Пловдив и да обгазим целия град с Райд или някакъв друг спрей за насекоми и барем пукнат. :D Тъкмо ще са тръгнали всички към бюрата да гласуват за ДПС. Тъкмо и доган няма да може да влезне в парламента. :bgrin:

Да обаче ти не знаеш че искат да изселят всички българи от изгрев и от Столипиново и да направят гето.Искат да ги оградят с голяма стена.И това не си го измислям повечето от изгрев го знаят и ще стане съвсем скоро.

Е ми вярно е. Наистина не е приятно да живееш покрай такива които не са като теб, но едва ли те са най-големия проблем сега. Пък и къде да ги изселят. Те държава си нямат. Освен да се изнесат всички българи от Пловдив и да го направим затворена държава "Мангалия" и да блъскаме там всички. Няма начин. Или се изнасяш или свикваш. То да бяха там 1 - 2 ми то целия квартал е за трепане.

Аз предлагам на 25 да се изнесем всички от Пловдив и да обгазим целия град с Райд или някакъв друг спрей за насекоми и барем пукнат. :D Тъкмо ще са тръгнали всички към бюрата да гласуват за ДПС. Тъкмо и доган няма да може да влезне в парламента. :bgrin:

Неможе ли да ги заточим в София :D :D

За изселването на Българите от там го знам. И това не е защото на някой му е хрумнало, а защото всички българи са пуснали молби да ги махнат от там. А за гето, това само може да се роди в мозъка на един болен циганин, т.е. във всеки циганин. Никой няма да позволи да стане гето там, особено от вън. Нали и за шекера бяха викнали, че бяха дигнали една дълга стена и веднага гето. А как ще ходим до руския или циганския пазар тогава. :) Поне изгода да има.

Неможе ли да ги заточим в София  :D  :D

А бе и на мен ми се иска, ама там прекалено много връзкари и депутати има и няма да дадат, шопите. :)

Аз живея близо до "East Side" и имам наблюдения върху малцинството!Съединението прави силата!Това важи с пълна сила за тях!

Е ми вярно е. Наистина не е приятно да живееш покрай такива които не са като теб, но едва ли те са най-големия проблем сега. Пък и къде да ги изселят. Те държава си нямат.

Имат си...Индия.Само че и те не знаят че оттам са им тръгнали корените. ;)

Да обаче ти не знаеш че искат да изселят всички българи от изгрев и от Столипиново и да направят гето.Искат да ги оградят с голяма стена.И това не си го измислям повечето от изгрев го знаят и ще стане съвсем скоро.

А пък това е пълен абсурд.Такова нещо само на Сидеров може да му хрумне.Абсолютно неизпълнимо...ако сравняваме положението сега и през 2-рата СВ ,евреите са си влезли там под заблуда,пък и са кротички.С шмайзери за ги вкарвали вътре.Докато циганите са по-сплотени и диви.Може да се каже дори и по-нахакани(повечето в на 8-9 години правят неща ,характерни за 14-15 годишни), а и сега пари няма да оправят махленските градинки,камо ли гето да ти строят.

А можете ли вие,гласувалите за НДСВ горе в анкетата,да ми кажете какви са ви мотивите за това? :huh:

Имат си...Индия.Само че и те не знаят че оттам са им тръгнали корените. ;)

А пък това е пълен абсурд.Такова нещо само на Сидеров може да му хрумне.Абсолютно неизпълнимо...ако сравняваме положението сега и през 2-рата СВ ,евреите са си влезли там под заблуда,пък и са кротички.С шмайзери за ги вкарвали вътре.Докато циганите са по-сплотени и диви.Може да се каже дори и по-нахакани(повечето в на 8-9 години правят неща ,характерни за 14-15 годишни), а и сега пари няма да оправят махленските градинки,камо ли гето да ти строят.

А можете ли вие,гласувалите за НДСВ горе в анкетата,да ми кажете какви са ви мотивите за това? :huh:

Да обаче траа да се напрай нещо аз повече в тая Мангалия не мога да живея.Дано скоро да имам възможност да се махна.Абе нали влизаме в ЕС да дойдат да видят какво е положението тук и никога няма да ни приемат.Бахти тъпите цигани не ряботят, по цял ден седат да чакат помощи, не плащат данъци, ходят като дрипльовци по улиците а в същото време имат повече пари от нас.Апартамента им е супер добре обзаведен - с най нови мебели, ДВД , телевизори с плосък екран и винаги в магазина вадят по голяма пачка пари и на ден пазаруват с повече от 20лв.Кажете ми как да не се ядосвам като те имат повече пари от мен а в същото време са дрипльвци и молят за помощи.Егати мързеливото племе - не работи а му дават пари.И ся ако кажете че нищо не трябва да се направи.За апартамента им знам от мои познати ако някой не вярва а и също до нас живеят цигани.

Айде стига бе ... Дсб и едни от представителите...

Васко Кръпката

Йосиф Сърчаджиев

Стоян Михайлев ........ Тези пък кво разибрат от политика , ей няма да са оправим... :angry:

Ами как няма да са по-богати, като цялото им семейство е на уллицата и по цял ден проси. Ако пък си се уредил на главната, с под 10 лв. няма да се прибереш. Друг пък бърка за велпапе по кошовете. Кой каза че не работели. :) Избрали са си този начин на живот и му се радват.

А мислили ли сте какво мислят за нас тези навън, за всички които им теглим музиката безплатно. Не се различаваме май много от тях, само че работим в различни сфери. ;)

Това на АТАКА не е нацизъм , а национализъм (в УЛТРА степен). Аз като гледам алтернативите се чудя дали да не гласувам с една празна бюлетина за томболата :P

ПРАВИЛНО !!! Ето един човек който не е малумен като повичето който изкараха АТАКА фашисти . Защото само националист може да управи тази забатачена държава и още нещо във всички европейски страни има нациналистически настроени партии в парламентите им . Такаче ре стига сте дрънкали - фашисти били незнам си кви били . Е да ама не са продажни и куромпирани алчни песове ! Който мислят единствено за себеси ,а сега като доидеха избори отвориха порбите с големите обещания и залагалки . Каде бяха през четерте си години управление ( СДС, НДСВ/Новото Време и БСП ) ?

ПРАВИЛНО !!! Ето един човек който не е малумен като повичето който изкараха АТАКА фашисти . Защото само националист  може да управи тази забатачена държава и още нещо във всички европейски страни има нациналистически настроени партии в парламентите им . Такаче ре стига сте дрънкали - фашисти били незнам си кви били . Е да ама не са продажни и куромпирани алчни песове !  Който мислят единствено за себеси ,а сега като доидеха избори отвориха порбите с големите обещания и залагалки . Каде бяха през четерте си години  управление ( СДС, НДСВ/Новото Време и БСП ) ?

Пич погледни си правописните грешки и тогава наричай другите малоумни.

Не били корумпирани алчни песове!? - Ти от къде знаеш,че не са ?

С призиви като "циганите на сапун" до къде мисиш, че ще стигнат?

Целта им не е ли просто да прескочат 4%-ната бариера и да влязат в парламента, т.е да се докопат до лапачката?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...