stefan Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Като всички са лайнари остава ако ще да гласуваш да избереш най-малкия лайнар и тва е. <{POST_SNAPBACK}> Откри топлата вода ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Откри топлата вода ! <{POST_SNAPBACK}> Честно ти кой предпочиташ в парламента - Кънчев или Сидеров. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Дори да имах право да гласувам пак нямаше да го направя.Който и да изберете се ще окръде държавата.Има два варянта или да изберете по-малкото зло,или да изобщо да не гласувате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Дори да имах право да гласувам пак нямаше да го направя.Който и да изберете се ще окръде държавата.Има два варянта или да изберете по-малкото зло,или да изобщо да не гласувате. <{POST_SNAPBACK}> Ми да бе , нали тва се опитвам да измисля - кое е тва малко зло и има ли почва у нас - то излиза че всички са голямо зло. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Честно ти кой предпочиташ в парламента - Кънчев или Сидеров. <{POST_SNAPBACK}> Предпочитам царя Ако трябва да избирам между тия двамата - ще избера да избягам в чужбина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Предпочитам царяАко трябва да избирам между тия двамата - ще избера да избягам в чужбина. <{POST_SNAPBACK}> Царя и без тва е там , мисълта ми беше че така и така има голям шанс един от тея двамата да се намести в парламента - кой би предпочел да е Кънчев , Сидеров или нито един от двамата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Не мисля, както казах главно разни заблудени деца гласуват по тия pollове и анкети, неможеш да съдиш от това. Сидеров ще си води предаването и ще го е яд, че не е влезнал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Не мисля, както казах главно разни заблудени деца гласуват по тия pollове и анкети, неможеш да съдиш от това. Сидеров ще си води предаването и ще го е яд, че не е влезнал. <{POST_SNAPBACK}> Много ще се изкефя. Искам да го видя как ще злобее пред екрана и ще казва как е имало подставени лица на изборите Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Не мисля, както казах главно разни заблудени деца гласуват по тия pollове и анкети, неможеш да съдиш от това. Сидеров ще си води предаването и ще го е яд, че не е влезнал. <{POST_SNAPBACK}> А не се ли страхуват от ЕС именно от национализма тук? Кънчев не е ли другата крайност на национализма? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Ами естествено, и конспирация срещу него може да има Не ни трябват такива хора точно сега в парламента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 А не се ли страхуват от ЕС именно от национализма тук? Кънчев не е ли другата крайност на национализма? <{POST_SNAPBACK}> Ес да се страхуват от каквото си искат, мен това не ме бърка. Все пак ще гласуваме ние, не те. Сори за двойния пост Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Ес да се страхуват от каквото си искат, мен това не ме бърка. Все пак ще гласуваме ние, не те.Сори за двойния пост <{POST_SNAPBACK}> Оф не знам вече , политиката малко ме вълнува по принцип, искам да гласувам за някой който ще защитава интересите на държавата ни ама не го виждам , кой да е тоя? Няма такива корави пичове, всичките са гладни въшки и накрая нещата май отиват точно към празната бюлетина за томболата. Ама не тва ще е тъпо от друга страна, така все едно съм дал един глас на ДПС и подобни лайнари, така че ще гласувам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Ами няма такъв. Избираме си най-малкото зло. За мен това е НДСВ. Ако неможеш да решиш пускаш невалидна и толкова, на другите избори пак ще му мислиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Ами няма такъв. Избираме си най-малкото зло. За мен това е НДСВ. Ако неможеш да решиш пускаш невалидна и толкова, на другите избори пак ще му мислиш. <{POST_SNAPBACK}> Какви са ти на теб мотивите за НДСВ - и аз съм се замислял да гласувам за тях (тука малко на чат го обърнахме ама аре, веднъж на 4 години е позволено или да продължим на ЛС?Или по-добре на ICQ че по-бързо да се раберем). Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Мотивите са следните - сега е спокойно, няма кризи, никакви големи изцепки, нещата вървят леко нагоре( доста леко, ама все пак нагоре). Умерени са, не изпадат в никакви крайности, които се виждат в програмата на БСП да кажем. На мен това ми стига. Мога да ти напиша и още, но мисля, че това е напълно достатъчно. Незнам за теб но аз от доста време не съм виждал кола на трупчета, на която по тъмно са и свили гумите, нито са ми разбивали колата, спокойно се разхождам по улиците вечер и такива дребни благинки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Мотивите са следните - сега е спокойно, няма кризи, никакви големи изцепки, нещата вървят леко нагоре( доста леко, ама все пак нагоре). Умерени са, не изпадат в никакви крайности, които се виждат в програмата на БСП да кажем. На мен това ми стига. Мога да ти напиша и още, но мисля, че това е напълно достатъчно. Незнам за теб но аз от доста време не съм виждал кола на трупчета, на която по тъмно са и свили гумите, нито са ми разбивали колата, спокойно се разхождам по улиците вечер и такива дребни благинки. <{POST_SNAPBACK}> Тва да ти кажа и аз го виждам, въпроса е какво не се вижда на пръв поглед Хората говорят , не винаги просто ей така - какво ще кажеш примерно за магистралата ? За супер далаверската сделка - един километър струва примерно 1.5 милиона а се строи за 4.5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Ами кофти работа е магистралата, но не вярвам да остане така. А за комисионните - те са си нещо нормално по целия свят Всеки взима комисионна за нещо, не е срамно. Даже според мен трябва да станат официални тези неща. Но за разни други неща, като например халите в София - ами какво като е кофти сделката, сега нали халите не са кенефа , който бяха и работят, поддържа се сградата..Това е по-важното, какво става след това, пък ако щат и за един лев да продават всичко... За другите големи сделки не съм доволен, защото единственото което стана е, че сега не ни мъчи държавен монопол, а частен, но нещата не са толкова прости, да разделиш да кажем БТК не е като да разделиш четири на две. И така нататък... Лоши сделки ще има при всяко правителство, въпроса е, че при костов и преди него сделките не бяха просто лоши, бяха катастрофални, представяш ли си той да беше приватизирал бтк, не ми се мисли... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Ами кофти работа е магистралата, но не вярвам да остане така. А за комисионните - те са си нещо нормално по целия свят Всеки взима комисионна за нещо, не е срамно. Даже според мен трябва да станат официални тези неща. Но за разни други неща, като например халите в София - ами какво като е кофти сделката, сега нали халите не са кенефа , който бяха и работят, поддържа се сградата..Това е по-важното, какво става след това, пък ако щат и за един лев да продават всичко... За другите големи сделки не съм доволен, защото единственото което стана е, че сега не ни мъчи държавен монопол, а частен, но нещата не са толкова прости, да разделиш да кажем БТК не е като да разделиш четири на две. И така нататък... <{POST_SNAPBACK}> Да ама софиянски за халите го съдиха за 3 милиона , а с тая магистрала от 100 километра x 3 колко стават А ако Костата беше приватизирал БТК -малее шяхме ние да им плащаме май на тея американци МИ кво стана с големия Ал Божков? Май си го оправдаха по всички дела, не е срамно да взимаш комисионни , но трябва да е законно , а не под масата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Не е въпроса да се осъди някой да плаща нещо, въпроса е да се развали сделката и да се обяви търг, да се махнат тия тол такси, защото не виждам кой ще им ги плаща сега. Но не следя какво става там, не ме вълнува пряко - пътувам по магистралата не повече от 10 пъти в годината, и то най-вече към София. С Божков вече е друга работа, там не бих го нарекъл комисионна. Те са изроди тия, окраха ни до шушка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Не е въпроса да се осъди някой да плаща нещо, въпроса е да се развали сделката и да се обяви търг, да се махнат тия тол такси, защото не виждам кой ще им ги плаща сега. Но не следя какво става там, не ме вълнува пряко - пътувам по магистралата не повече от 10 пъти в годината, и то най-вече към София.С Божков вече е друга работа, там не бих го нарекъл комисионна. Те са изроди тия, окраха ни до шушка... <{POST_SNAPBACK}> Да , и точно при последното правителство (на НДСВ) го оправдаха, всичко се покри, ти да си чувал нещо напоследък за това? Съвсем в стила на нашите управляващи - едната рътка мие другата , а пък двете лицето, точно заради това се чудя дали изобщо да гласувам за някой на тия шибани избори - като пак ни чака същото, за пореден път, вече си мисля че обикновения човек в тая държава нищо не може да промени, ебати и гражданското общество Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Нали знаеш, че магистратите не се сменят много много Пък и да не би да си очаквал да ги осъдят ? Източник : Business.dir.bg Христо Александров и Христо Данов бяха оправдани по обвинението за присвояване на 2 051 819,14 щатски долара от Агробизнесбанк, предаде БГНЕС. Присъдата бе произнесена от състав на Пловдивския окръжен съд с председател Цветан Цветков. Тя може да бъде обжалвана и протестирана в 15-дневен срок пред Пловдивския апелативен съд. Според обвинението присвояването е станало след предварително сговаряне като длъжностни лица, като парите са им били връчени да ги пазят и управляват. Съдът прецени, че Александров и Данов не носят индивидуална вина, тъй като са изпълнявали колективна воля - решение на Съвета на директорите, прието с протокол № 20 от 1994 г. Делото срещу двамата ексбанкери в съдебна фаза продължи от 1 януари 2000 г. досега. Това е втора оправдателна присъда за Александров и Данов. Прокурорът заяви, че ще протестира пред по-горната инстанция. Срещу Христо Александров се водят още две дела за финансови престъпления. Бившият директор на Агробизнесбанк Христо Александров продаде банката за 1 лев по времето на кабинета на Жан Виденов. Финансовата му кариера се развиваше от 1992 г., тъй като той бе първият, който отвори частно чейндж бюро. Христо Александров продължително време бе в неизвестност и въпреки, че бе обявен за международно издирване, не бе открит до деня, в който сам не се показа. Тогава му бе наложена мярка “домашен арест”, която продължи 2 години. Така от дома си Александров разви и политическа кариера – на изборите за кмет на град Пловдив през октомври 2003 г. той се яви като независим кандидат и успя да събере 2% от гласовете. А да не очакваше тези да ги осъдят ? Няма да стане, тези които най-много са грабили почти винаги излизат сухи от водата Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Нали знаеш, че магистратите не се сменят много много <{POST_SNAPBACK}> Е ся ако и тях ако почнем края нема да му се види. Остава да си помислим има ли смисъл да гласуваме за някои - и ако да за кой. На мен лично ми писна от всичките - на БСП им сърбах попарата 96' , макар че ги наредиха, на Костата му сърбах попарата, последно на Симеон Сакскобургготски, тоя път ако гласувам изобщо мнооого добре ще си помисля наистина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 И невалидната бюлетина е вариант. Въпроса е да си го упражниш правото, дори и да е с невалидна. Айде лягам, че след малко трябва да ставам Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 И невалидната бюлетина е вариант. Въпроса е да си го упражниш правото, дори и да е с невалидна. Айде лягам, че след малко трябва да ставам <{POST_SNAPBACK}> Еми в крайна сметка всеки си има глава на раменете - пак се повтарям, всеки може да мисли, да вижда и да решава и си знае много добре дали и за кой ще гласува. Аз ще гласувам, надявам се за по-малкото зло ако съм оцелил, че в тая предизборна мътилка никога не се знае Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Лоши сделки ще има при всяко правителство, въпроса е, че при костов и преди него сделките не бяха просто лоши, бяха катастрофални, представяш ли си той да беше приватизирал бтк, не ми се мисли... <{POST_SNAPBACK}> Аха, тогава щяхме да го продадем за 650 милиона долара, имаше оферта. Но те не искаха да го правят преди изборите. Пък щом е спокойно и няма трусове - така си беше и при предното правителство, въпреки че стартът беше от голям батак. А щом стигна до заключението за комисионните, с което съм съгласен - защо тези, а не онези? С Божков вече е друга работа, там не бих го нарекъл комисионна. Те са изроди тия, окраха ни до шушка... На теб лично какво ти окраха? Пък и на Божков му викаха г-н 10 процента май? Много ли ти се струва? На тези за магистрала Тракия как да им викат тогава - господа 300 процента ли? А на Кобурга как - г-н върнете ми Мусалата? Пред варианта "всички крадат, няма да гласувам за никой" предпочитам "всички крадат, но така е навсякъде и избирам тези, защото...". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.