Jump to content
BulForum.com

ИЗБОРИ 2005

emo_one

За кого гласувахте  

254 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply
Хайде отговори ми на въпроса, какво ще ги нарпавим турците и циганите,

...И евреите, и руснаците, и китайците, и африканците, и мулатите, и ...

Само дай някаква част тука че съм си деинсталирал Acrobat-a, а нямам желание да го инсталирвам точно сега.

То тогава България трябва да си изхарчи всичките пари, за да го направи. Голямо изнасяне ще пада. :D Даже и назаем ще трябва да даваме. ;)

Off topic:// между другото Aggressiv, много готина татуировка. Ако ми кажеш и че това си ти...

Off topic:// между другото Aggressiv, много готина татуировка. Ако ми кажеш и че това си ти...

/off Има само един начин да разбереш, но се съмнявам да се реализира, падам си по жени още :P /off

Циганите като за начало ще вземат да си плащат тока, ще бачкат като луди , а не по цял де на си барат меча и да се чудат откаде да откраднат и каква мизерия да напраат , ако тряба ще ходят насила на училище поне до 8-ми клас . Турците няма да има вече новини по националната телевизия, откаде всеки ден ни наричат булгаристан ! Ще говорят да булгарски и ще се научат да обичат и уважават България .

оff//:изказванията ви и начина на мислене ви одговара напълно на сексуалната ви уриентация :devil

Циганите като за начало ще вземат да си плащат тока, ще бачкат като луди , а не по цял де на си барат меча и да се чудат откаде да откраднат и  каква мизерия да напраат , ако тряба ще ходят насила на училище поне до 8-ми клас . Турците няма да има вече новини по националната телевизия, откаде всеки ден ни наричат булгаристан ! Ще говорят да булгарски и ще се научат да обичат и уважават България .

И би ли ми обяснил как точно Болен Сидеров ще го реализира :confused

П.С Не ме разбирай погрешно аз също подкрепям по-горните неща, просто мисля че той умело манипулира обществеността на етническа основа с цел да влезне в парламента :D

Циганите като за начало ще вземат да си плащат тока, ще бачкат като луди , а не по цял де на си барат меча и да се чудат откаде да откраднат и  каква мизерия да напраат , ако тряба ще ходят насила на училище поне до 8-ми клас . Турците няма да има вече новини по националната телевизия, откаде всеки ден ни наричат булгаристан ! Ще говорят да булгарски и ще се научат да обичат и уважават България .

А защо си мислиш, че не я обичат и уважават. Ако не беше така повечето просто нямаше да живеят тук. И насила хубост не става. Най-много да се влоши още повече. А особено за малцинствата и най-вече циганите ще се намесят външни организации, които ще ни разкажат на нас играта. И мога да ти кажа че тези цигани които работят наистина работят, за разлика от някои българи. Не всички са такива каквито мислите.(то пък накрая ще излезне и че ги защитавам - не съм гласувал за Евророма :D ) И аз съм против новините на турски. Това е една от най-големите идиотщини които можеше да се измислят. Но започне ли се нещо трудно после може да се спре. То ще бъдат едни въпроси, едни протести, обвиняване в дискриминация...въпреки че като ги пуснаха новините, в началото повече от половината се оплакваха че не разбират почти нищо, а уж се пишат турци (чисти мангали).
/off Има само един начин да разбереш, но се съмнявам да се реализира, падам си по жени още  :P /off

Ц ц ц, аз те питах на доверие просто, не съм те карал да се събличаш. Аз пък си падам по мъжки момичета :D .
оff//:изказванията ви и начина на мислене ви одговара напълно на сексуалната ви уриентация  :devil

И какво ще ни кажеш за нея г-н психопат. Упс, психолог. :)

...Само дай някаква част тука че съм си деинсталирал Acrobat-a, а нямам желание да го инсталирвам точно сега.

За коя партия/ коалиция ще гласувате на парламентарните избори на 25 юни

2005 г.? (резултати от проиграване на гласуване с бюлетина)

в % Мандати

Коалиция за България 36.0 97

НДСВ 20.6 55

Коалиция ОДС 9.9 26

ДПС 7.6 20

ДСБ 5.8 16

Новото време 5.5 15

БНС 4.2 11

----------------------------------------------------

Атака 3.9

Независим кандидат 1.3

Коалиция на розата 1.1

Евророма 0.7

Други 3.4

Общо 100%

това е всичко. вторите цифри са бр. мандати

Между другото, който не е гледал въпросния г-н Сидеров в студиото на г-н Вучков по Скат, сега има повторение, ще излага програмата си. Тъкмо после може да му обсъдим по обстойно възгледите :D :)

ДПС 7,6 % :lol: :lol: :lol:

тея винаги са имали най-малко гласове и винаги ще имат. Сигурно и слагат фалшиви бюлетини, за да прехвърлят 4% и да останат в парламента. :D Причината е че за тях гласува само малцинството и то не всички.

Това е толкова измислено гласуване, колкото и нашето във форума.

:blink: Определено този човек е болен. Както всеки политик влиза в положение на народа преди изборите, ама после като му стегнат гащите ще се забрави малко. Гледах го половин час и се отказах. Много ме изнерви. Не мога да повярвам че има толкова много които го подкрепят. И разбира се, щом не го одобряваш значи си някое подставено лице. Ще те вкара в затвора за шпионство само защото не си съгласен и не му ръкопляскаш. И видяхте ли как поздравява? Точно като хитлер, само че с юмрук, а не с отворена ръка. май се мисли за нещо друго. И така и не чух да казва нещо за малцинството. По-скоро гонеше икономически разправии. На тоя ако не му тегли някой куршума след като влезне в парламента, значи вече е обърнал в обратната посока. То е хубаво да има и там такива като него, да вкарва малко патриотизъм и да вдига малко шум, ама не и да управлява, защото живи ще си умрем. Ще скъса с МВФ, ще точи пари от банките... :wacko: Тоя чу ли се. Добре че беше МВФ да ни извади от калта. А тия пари които ги изтегли лесно няма да се върнат. До като се върнат ще минат годииини. Поне 2 мандата. А до тогава парите от банките ще са свършили и ще се върнем от самото начало. И да не се повтарям отново за ЕС, НАТО, ООН и Албания.

Такааааа...... Преди да почна да чета постовете бях много объркан, а сега съм още повече! Да си призная.. допада ми да гледам предаването на Сидеров... Но дали идеологията му не е опасна за и без това разклатената ни държавица... незнам! Аз съм с двете ръце "ЗА" да се въведе малко дисциплина у малцинствата (в частност циганите), тоест да работят, да учат, да си плащат и ако това е целта на Волен - ОК, обаче всичко това може да бъде много опасно, направено по грешен начин. (не откривам топлата вода, ама да си кажа, де) Не ме разбирайте погрешно и аз мразя циганите не по-малко от всеки един нормален българин, но нямам намерение да водя война с никого. А това не е невъзможно, доколкото сум слушал господин Сидеров. И въпреки това малка част от мене се надява получат повече от 4%, но определено не бих поел отговорността да гласувам за тях. Колкото до останалите кандидати... чух не малко добри неща за НДСВ, но да гласувам за царя...... НЕ!!! БСП- АХХААхАХХ ДПС-ХАХхахХАХах... тихо! Признавам, не съм много компетентен по темата и за това цял ден чета, за да получа някакъв отговор, но май не съм го получил още... За която и политическа организация някои каже 2 добри думи и се аргументира, веднага се намира някой (отново с аргументи) да обясни защо не е правилно да се гласува за тях. Май- май няма правилен вариант, а? В събота ще е труден ден за мен!!! :(

Една молба ако може. Да се пишат имената на хората както им са. Без разни изменения понеже на някой повече му харесват така ;). После да не се чудите защо някой мнения изчезват мистериозно.

^^Съгласен. :)

За която и политическа организация някои каже 2 добри думи и се аргументира, веднага се намира някой (отново с аргументи) да обясни защо не е правилно да се гласува за тях. Май- май няма правилен вариант, а? В събота ще е труден ден за мен!!!  :(

Никога няма да се появят достатъчно добри аргументи. Просто защото никоя партия до сега не е била достатъчно честна и некорумпирана...

Но спечели ли АТАКА изборите (в което съм сигурен че няма да стане) или е над 20%, направо си взимам багажа и се изнасям в чужбина и ще гледам фойерверките от далече. :) А ТУ ще го завърша дистанционно. Ужас, направо не ми се мисли.

И разбира се, че ще ви пиша от там, нали вече форума ни се вижда навсякъде. :P

За Новото Бреме (вярно съм го написал!).

Струват ми се най-малкото зло от всички.

За всички привърженици на "Атака", макар да не съм от тях, може да си пуснете СКАТ.Дават някакъв митинг на живо.

За всички привърженици на "Атака", макар да не съм от тях, може да си пуснете СКАТ.Дават някакъв митинг на живо.

разкажи за кво става на въпрос , ако ти се oбеснява де

В общи линии ако съм му схванал идеята на господина Сидеров, иска да влезне в парламета да върви яко на контра, тъй и тъй ще е малцинство с което да накара народа да гласува по - активно за него на другите избори :blink:

^^Съгласен. :)

Никога няма да се появят достатъчно добри аргументи. Просто защото никоя партия до сега не е била достатъчно честна и некорумпирана...

Но спечели ли АТАКА изборите (в което съм сигурен че няма да стане) или е над 20%, направо си взимам багажа и се изнасям в чужбина и ще гледам фойерверките от далече. :) А ТУ ще го завърша дистанционно. Ужас, направо не ми се мисли.

И разбира се, че ще ви пиша от там, нали вече форума ни се вижда навсякъде. :P

Сигорно ще идиш в някоя джамахирия , щото като те гледам ти харесва циганията.

Сигорно-да.Пък и не знам какво е общото между някоя джамахирия и циганията,но ти явно имаш нещо предвид като върл фен на Атака и др.разни неща,които няма да изброявам тук и сега.Хайл.

Сигорно-да.Пък и не знам какво е общото между някоя джамахирия и циганията,но ти явно имаш нещо предвид като върл фен на Атака и др.разни неща,които няма да изброявам тук и сега.Хайл.

Ти би трябвало да знеш най-добре като фен на евророма

Само ми кажи къде съм го споменал. :blink:

Но определено на теб ти харесват нацистите. Hail Siderov.

Според мен и аз мисля че е така както казва Aggressiv.

В общи линии ако съм му схванал идеята на господина Сидеров, иска да влезне в парламета да върви яко на контра, тъй и тъй ще е малцинство с което да накара народа да гласува по - активно за него на другите избори  :blink:

Само ми кажи къде съм го споменал. :blink:

Но определено на теб ти харесват нацистите. Hail Siderov.

Според мен и аз мисля че е така както казва Aggressiv.

Ще ти кажа, когато ти ми кажеш , кога сам казал че сЪм нацист и харесвам нацистите , и като ми докажеш че АТАКА са нацисти .

:love НДСВ - защо ли? защото аз така избрах! всеки има право на собствено мнение и никои няма право да му се бърка!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...