Jump to content
BulForum.com

ИЗБОРИ 2005

emo_one

За кого гласувахте  

254 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

За кого ще гласувате и защо ? Кой според вас ще спечели ? И възможно ли е обидинение в дясно, което да спре надигащата се червена вълна?

П.П. Който няма да гласува и няма мнение по въпроса моля да не поства в темата .

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply
И на мен ми се плаче :cry  АТАКА!!!!!Ина4е за ОДС,6тото на6те 6те гласуват за тях,оба4е 6те спе4елят БСП. :D

Сус бе не думай БСП :(

Дано не са те, поне аз така се надявам.

По-добре Атака, отколкото БСП.

П.П. Аз още се колебая... :wacko: Пред 3 варянта :bgrin:

Изпуснал си Българска Християнска Коалиция БХК не че съм за тях де ама все пак заслужават поне да бъдат споменати.Иначе по темата бих гласувал за Новото време незнам защо ама супер много ме кефят а и рекламата им е обещаваща.Какво очаквате от 15 годишен тинейджър! :P

Оф като чуя за тоя Волен Сидеров и ми става лошо!!По добре да ме оправлява някав смахнат цар отколкото тоя откачалник или оня побъркания Яни Янев от СДС!!!! :sick

На мен най ми допадат програмите на Новото време ДСБ и на НДСВ! :punk

Какво да ви кажа всичко е много относително. До последно всичко ще се промяня освен ако не сте убесени да гласувате за някоя партия или не сте и т.нар. "твърд електорат". Може да си сверите мненията като гласувате в dir.bg там голямата награда е 1500лв. има и други интересни сайтове.

За кого ще гласувате и защо ? Кой според вас ще спечели ? И възможно ли е обидинение в дясно, което да спре надигащата се червена вълна?

П.П. Който няма да гласува и няма мнение по въпроса моля да не поства в темата .

1 - Волен Сидеров е антисемит.Твърде глупаво за 1 политик в днешни дни.

2 - Казвал съм го и преди - гласуваш или не - БСП ще спечели.Но предпочитам тях, от колкото НДСВ със техния любим партньор Доган :allien

Аз само едно нещо, ако мога да помоля, като изказвате съждения от рода само Бсп не поне се обосновавайте. В случая това беше пример, дали е Бсп или Атака или еди що си. Лично на мен ми е много интересно да видя обосновка на позицията ви :wacko:

Аз до съвсем скоро заявявах, че няма да гласувам.Сега най-вероятно ще бъде Атака.Може Волен да е антисемит и откачалник, но поне предлага хубава партийна линия.Не блее само в митичната Европа и не лиже американски задници.Друг е въпроса, че програмата му е комбинация от старите програми на СДС, НДСВ, БББ(помните ли Жорж,а?) и старият социализъм.Може да го наречете национал-социалист, но поне има реална програма и обещава изпълними неща.

Ако можех да гласувам щях да гласувам са коалиция АТАКА ;) Но тъй като не мога се заех д аагитирам приятели и вече убедих 3-ма :D Те ми допадат защото напук на всички се обявяват против мангалите и смята да направи нещо по така наболелия, особено напоследък, въпрос... Колкото до програмите на НДСВ те са хубави, но колко са изпълними, не беше ли същата мумия която каза че за 800 дни ще оправи положението, а после се отрече... За мен тоя просто дойде за да си вземе имотите и не стига че получи голяма част от тях ами продължава да иска :angry1

Аз до съвсем скоро заявявах, че няма да гласувам.Сега най-вероятно ще бъде Атака.Може Волен да е антисемит и откачалник, но поне предлага хубава партийна линия.Не блее само в митичната Европа и не лиже американски задници.Друг е въпроса, че програмата му е комбинация от старите програми на СДС, НДСВ, БББ(помните ли Жорж,а?)  и старият социализъм.Може да го наречете национал-социалист, но поне има реална програма и обещава изпълними неща.

Идеята ми беше, че и в другата тема за изборите, голямо агитиране за гласуване само и само да не дойдело на власт това прослувуто БСП. Но повечето не дадоха обосновка, какво против имат програмата им. Пак подчертавам аз също няма да гласувам, но за мен тази ви нескрита омраза към социалистите се дължи на външно влияние и няма нищо общо с ваша конкретна позиция.

1 - Волен Сидеров е антисемит.Твърде глупаво за 1 политик в днешни дни.

2 - Казвал съм го и преди - гласуваш или не - БСП ще спечели.Но предпочитам тях, от колкото НДСВ със техния любим партньор Доган  :allien

Бъди по-далновиден! Скоро Доган ще е любим партньор на бат Серго Руснака!

Аз само едно нещо, ако мога да помоля, като изказвате съждения от рода само Бсп не поне се обосновавайте. В случая това беше пример, дали е Бсп или Атака или еди що си. Лично на мен ми е много интересно да видя обосновка на позицията ви  :wacko:

Нали няма да гласуваш така или иначе? За какво са ти обосновки? За теб всички са маскари! :)

само и само да не дойдело на власт това прослувуто БСП.

се дължи на външно влияние и няма нищо общо с ваша конкретна позиция.

Според мен се дължи на 45 години еднопартийност ;)

Не забравяй Виденов.Не забравяй и опита им да извикат танкове от Русия през 89.

Това, че сега са нова партия за мен специално не говори нищо - вълкът кожата си мени ;)

Нали няма да гласуваш така или иначе? За какво са ти обосновки? За теб всички са маскари! :)

Защото в този форум сме се събрали разумни хорица в голямата си частност и е нормално да защитаваме дадена си позиция. И да няма да гласувам, но ако ме убедиш с факти и цифри, че твоя избор е добър, аз си променям мнението и ще гласувам. И това го заявявам съвсем отговорно :blink:

Според мен се дължи на 45 години еднопартийност ;)

Не забравяй Виденов.Не забравяй и опита им да извикат танкове от Русия през 89.

Това, че сега са нова партия за мен специално не говори нищо - вълкът кожата си мени ;)

Добре съгласявам се, а другите политици от къде се пръкнаха, въпрос на който така и не получих отговор. Предполагам на всички ви е известно, че господин Костов е бивш партиен член, преподавател по политикономия. Това го давам за пример иначе в никакъв случай не защитавам червената вълна :P

Предполагам на всички ви е известно, че господин Костов е бивш партиен член, преподавател по политикономия.

Това прозвуча като реплика на преподавателя ми по историческа лингвистика, доц. Пеньо Пенев, който на времето е бил партиен секретар.

"Колега вий моите най-големи врагове знаете ли кои са? - Руснаците!!!"

"И вий сте бил някога чавдарче или пионерче, ама не си признавате!!!"

Пак ще припомня 45-те години ;)

Защото в този форум сме се събрали разумни хорица в голямата си частност и е нормално да защитаваме дадена си позиция. И да няма да гласувам, но ако ме убедиш с факти и цифри, че твоя избор е добър, аз си променям мнението и ще гласувам.  И това го заявявам съвсем отговорно  :blink:

ОК, съгласен съм, че трябва да си обосновава всеки позицията!

Аз съм ти го казвал и друг път! Ако не гласуваш, все едно гласуваш за БСП! Само те се надяват на ниска избирателна активност, защото имат многоброен твърд пенсионерски електорат! Неслучайно Първанов насрочи изборите за събота, а не за неделя! Пак за да гласуват по-малко хора по възможност!

ОК, съгласен съм, че трябва да си обосновава всеки позицията!

Аз съм ти го казвал и друг път! Ако не гласуваш, все едно гласуваш за БСП! Само те се надяват на ниска избирателна активност, защото имат многоброен твърд пенсионерски електорат! Неслучайно Първанов насрочи изборите за събота, а не за неделя! Пак за да гласуват по-малко хора по възможност!

А някога замислили се защо пенсионерите толкова напират да гласуват за тях, въпреки тежкото си социално положение в момента ;)

Грешиш тук, грешиш.БСП за момента е най-добрата партия

-няма "турски братя"

-няма антисемити

-има кирилица на еврото

-има подобрение на отношенията с Русия

Заради кризата, която направиха много няма да гласуват за тях, но все пак - променили са се.Вече знаят какво правят.

А някога замислили се защо пенсионерите толкова напират да гласуват за тях, въпреки тежкото си социално положение в момента  ;)

Пенсионерите в по-голямата си част гласуват за червените защото по време на социализма те са получавали всичко на готово!!Всеки знае че тогава все имаше наши хора който получаваха това онва без никакъв зор а други бяха репресирани за щяло и за нещяло!!Сега тези на които им беше хубаво през социализма и евтинко искат да са пак БСП на власт защото си мислят че ще стане пак като едно време за наши хора всичко на готово!!Да ама това няма как да стане!!За да върви държавата напред трябва да е скъпо хората да получават високи заплати за да може да се вяртят парите а така и печалбите растът!!С ниски цени нищо не се печели а само се забавя икономическия растеж!

А някога замислили се защо пенсионерите толкова напират да гласуват за тях, въпреки тежкото си социално положение в момента  ;)

Защото са живяли на гърба на държавата 45 години!

Грешиш тук, грешиш.БСП за момента е най-добрата партия

-няма "турски братя"

-няма антисемити

-има кирилица на еврото

-има подобрение на отношенията с Русия

Заради кризата, която направиха много няма да гласуват за тях, но все пак - променили са се.Вече знаят какво правят.

За съжаление ще се убедим всички с очите си(и с джобовете си) , че не си прав и че пак ще ни съсипят. Та нали са същите хора, бе човек? Как да се променят?

На мен най ми допадат програмите на Новото време ДСБ и на НДСВ! :punk

Абе то и на CARTOON NETWORK програмите не са лоши

Пенсионерите в по-голямата си част гласуват за червените защото по време на социализма те са получавали всичко на готово!!Всеки знае че тогава все имаше наши хора който получаваха това онва без никакъв зор а други бяха репресирани за щяло и за нещяло!!Сега тези на които им беше хубаво през социализма и евтинко искат да са пак БСП на власт защото си мислят че ще стане пак като едно време за наши хора всичко на готово!!Да ама това няма как да стане!!За да върви държавата напред трябва да е скъпо хората да получават високи заплати за да може да се вяртят парите а така и печалбите растът!!С ниски цени нищо не се печели а само се забавя икономическия растеж!

В България винаги е "имало" "има" и "ще има" наши хора а иначе имаш виждания по въпроса за растежа (икономическия)

Абе то и на CARTOON NETWORK програмите не са лоши

Какво сега ще ми кажеш че политическите сили нямат предизборни програми ли???? :confused Т

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...