Jump to content
BulForum.com

Продавам усилвател ВЕГА-119 Стерео

Recommended Posts

Значи наистина си е мощничък 100 Вата Максимална и 50 Вата Нормална мощност.Всъщност то не е усилвател,а дек има грамофон и една касета,но и входове и аз съм си го вързал към компютъра.Доста е дъртичак,но за времето си е бил много хубав.Има си и доста функций.По нищо освен по вида си не отсътпва на сегашните усилватели.Та за цена не мога да кажа с точност за това нека обевя търг с начална сума 35 лв.Ето снимките! :punk

Image003.jpg

Image002.jpg

Image004.jpg

Значи наистина си е мощничък 100 Вата Максимална и 50 Вата Нормална мощност.Всъщност то не е усилвател,а дек има грамофон и една касета,но и входове и аз съм си го вързал към компютъра.Доста е дъртичак,но за времето си е бил много хубав.Има си и доста функций.По нищо освен по вида си не отсътпва на сегашните усилватели.Та за цена не мога да кажа с точност за това нека обевя търг с начална сума 35 лв.Ако желаете снимки казваите и ще ви пратя на всички.  :punk

Прати снимки на mmd@mail.bg

виж отзад точно мощността на канал и я кажи

Номиналное Електрическое Съпротивление - 4 Ом

Пределная Кратковременная Мощностъ - 100 Вт

Пращайте си емайлите на ЛС че LifeFeel се сърди така... ;) А щом го обявяваш на търг трябва да кажеш стъпка, блиц цена и дата за край на търга...

Пращайте си емайлите на ЛС че LifeFeel се сърди така... ;) А щом го обявяваш на търг трябва да кажеш стъпка, блиц цена и дата за край на търга...

35 do 50 max...Daje i ot 30 moje da se po4ne poneje gledam 4e mai nqmate mnogo interes

samo da kaja na horata koito imat interes kam usilvatela..gledam 4e e ruski zna4i nqma da e 100 wata a pone 150 realni....ot mnogo vreme sam go ustanovil tova:P))

samo da kaja na horata koito imat interes kam usilvatela..gledam 4e e ruski zna4i nqma da e 100 wata a pone 150 realni....ot mnogo vreme sam go ustanovil tova:P))

Да да, само така ще да е :P По-скоро говорителите ти не са били с реална мощност.

cTo9H още 5 каси вържи и чакай да не криви после :P

Ako trqbva da stava vapros naistina ima ne6to takova poneje az imam 3 kasi po 50 W i edin sub 20 W i sam gi navyrzal po dve na kanal i pak nqkoi pyt kato uveli4a i zapo4vat da krivqt dosta....

Propusnal sam da kaja v infoto 4e usilvatelq e domashen no raboti na 4 Om

• 2 weeks later...

Имате срок до петък,който даде най-много парички идва да го тества и си го гушва под ръчичка.И си заминават двамката :)

Усилвателя е продаден на XC^^The_Devil^^ моля някой да затвори темата.Благодаря.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...