Stenli Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Какво увеличение бре,пич? При мен всичко си по старо му <{POST_SNAPBACK}> Ами така чаканото увеличение от мен мисля, че вече е факт 120к свалям от варез. едит:рестартирай си модема едит:2 трябва обаче да се потвърди от админите може и да е фалшива тревога и да е някъв бъг. един път така сваляк с 150 edit3: ето вижте net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 е на ик+ също трябва да има увеличение, ама няма поне за момента пак 180 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Ами така чаканото увеличение от мен мисля, че вече е факт 120к свалям от варез. едит:рестартирай си модема <{POST_SNAPBACK}> То ми е ясно,че треа си ресна модема...ама пък само 30 к,незнам за теб ама на мен ми видят малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dendroid Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Ей ама това си е бахти ебавката.. Достъпна + 120к, а Икономична + 180к Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Аз съм на Д+ реснах модема и пак същата работа 90к от вареза.. това увеличение сигурно ли е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Аз съм на Д+ реснах модема и пак същата работа 90к от вареза.. това увеличение сигурно ли е ? <{POST_SNAPBACK}> Не, не е сигурно, че изобщо е някакво увеличение. Не знам защо скоростта ми е 120к може би е някакъв бъг и няма никакво увеличение Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Аз нарочно попитах как мога да разбера на каква тарифа съм, защото съм на достъпна (18лв), а свалям с гореспоменатите скорости Объркал съм се сигурно и не съм на 18лв.. Но въпроса Има ли начин да разбера на каква тарифа съм и как все още остава! Това че свалям с 90кб/с от warez.ru ми е точно неясно, затова неможе да се вземе под внимание при определянето. Със сигурност дадена поредица от IP адреси са за дадената тарифа, така че ако някой знае 84.252.4.* какво е ще съм му благодарен да каже! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 as pla6tam 18 lv na mesec i sam na evrokoma.svalqm s 15kb v secynda.tva normalno li e po bavni li svalqm.a i ako moje da mi prepora4ate nqkakvi dostav4ici ot koito da svalqm po barzo na cenata ot okolo 20-25 lv? 10x predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Специално изрових темата за да си задам въпроса: "Има ли начин да разбера на каква тарифа съм от IP адреса ми? Или ако не по IP-то, то поне по начин различен от това да питам в офиса на евроком." Никой не те пита дали си доволен или не. Свалям от warez.ru ~89кб/с data.bg ~28кб/с international ~25кб/с <{POST_SNAPBACK}> Аз нарочно попитах как мога да разбера на каква тарифа съм, защото съм на достъпна (18лв), а свалям с гореспоменатите скорости <{POST_SNAPBACK}> http://evrocom.net/bg/services/available.html stranno, ako e istina zna4i D statava kato D+ ili prosto sa te obyrkali ne6to ili ti si se obyrkal i pla6ta6 30lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 http://evrocom.net/bg/services/available.html stranno, ako e istina zna4i D statava kato D+ ili prosto sa te obyrkali ne6to ili ti si se obyrkal i pla6ta6 30lv <{POST_SNAPBACK}> Пич,гледам си в голяма грешка,та да ти обясна нещо.Значи тези параметри,които е дал @ROBIN са в килобайти в случея 90,а тези от линка който си дал с в kbps,което означава,че за да намериш реалната скорост на достъпна трябва да направиш това:128 KBPS да ги разделиш на 8,което е равно на 16 к.И ето ти разликата Д-15 к Д+ 90(локал) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 as pla6tam 18 lv na mesec i sam na evrokoma.svalqm s 15kb v secynda.tva normalno li e po bavni li svalqm.a i ako moje da mi prepora4ate nqkakvi dostav4ici ot koito da svalqm po barzo na cenata ot okolo 20-25 lv?10x predvaritelno Preporu4vam ti Gigabit.Az sum na 18 lv. na mesec a ot wareza svalqm s 380kb/sec bulgarskiq mi trafik e 20kb/sec a mejdunarodniq mi e 10-11kb/sec,kato se ima predvid 4e v bro6urata za Gigabit pi6e6e 4e za tiq pari trqbva da svalqm s 300kb/sec ot wareza bulgarski 15kb/sec i mejdunaroden 8kb/sec Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Preporu4vam ti Gigabit.Az sum na 18 lv. na mesec a ot wareza svalqm s 380kb/sec bulgarskiq mi trafik e 20kb/sec a mejdunarodniq mi e 10-11kb/sec,kato se ima predvid 4e v bro6urata za Gigabit pi6e6e 4e za tiq pari trqbva da svalqm s 300kb/sec ot wareza bulgarski 15kb/sec i mejdunaroden 8kb/sec <{POST_SNAPBACK}> Когато можеш да сваляш обаче!!! Щото повечето време маи не можеш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Li4no na men zasega ne mi e pravil problem neta.Ot noemvri go polzvam i samo dva puti e spiral za po 5-6 min. Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Li4no na men zasega ne mi e pravil problem neta.Ot noemvri go polzvam i samo dva puti e spiral za po 5-6 min. <{POST_SNAPBACK}> Радваи се тогава.Между другото може да си пуснеш тото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Момчета как са нещата при вас. Вчера докато свалях с 120к и днеска 20-30-40к При вас има ли такова нещо на Д+ едит: при мен всичко си е ок отново. ако може да се каже така щото пак свалям с 120к edit2:няма вече 120к няма увеличение. живота е гаден ек са гадни Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Момчета как са нещата при вас. Вчера докато свалях с 120к и днеска 20-30-40к При вас има ли такова нещо на Д+ <{POST_SNAPBACK}> При мен всичко е 6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Момчета как са нещата при вас. Вчера докато свалях с 120к и днеска 20-30-40к При вас има ли такова нещо на Д+ <{POST_SNAPBACK}> а бе кво ми говориш...вчера мноо се ядосах... по едно време свалях с 30к на Д+ !!!!!!!!!!!!!!!! след тва спадна към 22-23.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Аз миналия месец бях на Д+ и си смених тарифата на Д, за да може и IP-то да ми се смени..иначе неможело. Както и да е. От вчера съм с ново IP, и продължих да си свалям с 90кб/с до преди няколко часа. Явно еврокомците са се усетили и ме резнаха, въпреки закъснението от ден и половина Интересно че IP-то ми е същото от вчера. Това е противно на моето очакване, че поредица от IP-та отговарят на дадена тарифа. Вчера бях на Д+, а днес съм на Д с едно и също IP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskinin Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Preporu4vam ti Gigabit.Az sum na 18 lv. na mesec a ot wareza svalqm s 380kb/sec bulgarskiq mi trafik e 20kb/sec a mejdunarodniq mi e 10-11kb/sec,kato se ima predvid 4e v bro6urata za Gigabit pi6e6e 4e za tiq pari trqbva da svalqm s 300kb/sec ot wareza bulgarski 15kb/sec i mejdunaroden 8kb/sec <{POST_SNAPBACK}> Da ama kat hvanesh virus ti spirat neta i go duhash!I posle vuri sa opravqi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Da ama kat hvanesh virus ti spirat neta i go duhash!I posle vuri sa opravqi! <{POST_SNAPBACK}> Не ти го спират точно, а само ти затварят 99% от портовете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 И като си оправиш вирусите се обаждаш и ти ги отварят наново. Но като нямаш вируси на кой му пука Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Момчета как са нещата при вас. Вчера докато свалях с 120к и днеска 20-30-40к При вас има ли такова нещо на Д+ едит: при мен всичко си е ок отново. ако може да се каже така щото пак свалям с 120к edit2:няма вече 120к няма увеличение. живота е гаден ек са гадни <{POST_SNAPBACK}> На Д+ съм от сума време и НИКОГА не съм свалял на 120к.. на 90 да... и то зависи откъде. От webshots.com доста често свалям с по 60k/sec въпреки че е международен трафик... само че го правя около 11:30 - 12:00 през ноща. Иначе доста по-слабичко (20кб/сек) но мен така ме устройва засега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.