Jump to content
BulForum.com

скорости при пазличните тарифи

rasco

Recommended Posts

Какво увеличение бре,пич? :blink:При мен всичко си по старо му :(

Ами така чаканото увеличение от мен мисля, че вече е факт 120к свалям от варез.

едит:рестартирай си модема :)

едит:2 трябва обаче да се потвърди от админите може и да е фалшива тревога :bgrin: и да е някъв бъг. един път така сваляк с 150 :woot

edit3: ето вижте net

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply
Ами така чаканото увеличение от мен мисля, че вече е факт 120к свалям от варез.

едит:рестартирай си модема :)

То ми е ясно,че треа си ресна модема...ама пък само 30 к,незнам за теб ама на мен ми видят малко.

Аз съм на Д+ реснах модема и пак същата работа :) 90к от вареза.. това увеличение сигурно ли е ?

Не, не е сигурно, че изобщо е някакво увеличение. Не знам защо скоростта ми е 120к може би е някакъв бъг и няма никакво увеличение :cry

Аз нарочно попитах как мога да разбера на каква тарифа съм, защото съм на достъпна (18лв), а свалям с гореспоменатите скорости :)

Объркал съм се сигурно и не съм на 18лв.. :blink:

Но въпроса Има ли начин да разбера на каква тарифа съм и как все още остава! Това че свалям с 90кб/с от warez.ru ми е точно неясно, затова неможе да се вземе под внимание при определянето. Със сигурност дадена поредица от IP адреси са за дадената тарифа, така че ако някой знае 84.252.4.* какво е ще съм му благодарен да каже!

Специално изрових темата за да си задам въпроса: "Има ли начин да разбера на каква тарифа съм от IP адреса ми? Или ако не по IP-то, то поне по начин различен от това да питам в офиса на евроком." Никой не те пита дали си доволен или не.

Свалям от warez.ru  ~89кб/с

data.bg    ~28кб/с

international ~25кб/с

Аз нарочно попитах как мога да разбера на каква тарифа съм, защото съм на достъпна (18лв), а свалям с гореспоменатите скорости :)

http://evrocom.net/bg/services/available.html

stranno, ako e istina zna4i D statava kato D+ ili prosto sa te obyrkali ne6to ili ti si se obyrkal i pla6ta6 30lv :wacko:

http://evrocom.net/bg/services/available.html

stranno, ako e istina zna4i D statava kato D+ ili prosto sa te obyrkali ne6to ili ti si se obyrkal i pla6ta6 30lv :wacko:

Пич,гледам си в голяма грешка,та да ти обясна нещо.Значи тези параметри,които е дал @ROBIN са в килобайти в случея 90,а тези от линка който си дал с в kbps,което означава,че за да намериш реалната скорост на достъпна трябва да направиш това:128 KBPS да ги разделиш на 8,което е равно на 16 к.И ето ти разликата Д-15 к Д+ 90(локал) ;)

as pla6tam 18 lv na mesec i sam na evrokoma.svalqm s 15kb v secynda.tva normalno li e po bavni li svalqm.a i ako moje da mi prepora4ate nqkakvi dostav4ici ot koito da svalqm po barzo na cenata ot okolo 20-25 lv?

10x predvaritelno

Preporu4vam ti Gigabit.Az sum na 18 lv. na mesec a ot wareza svalqm s 380kb/sec bulgarskiq mi trafik e 20kb/sec a mejdunarodniq mi e 10-11kb/sec,kato se ima predvid 4e v bro6urata za Gigabit pi6e6e 4e za tiq pari trqbva da svalqm s 300kb/sec ot wareza bulgarski 15kb/sec i mejdunaroden 8kb/sec :lol:

Preporu4vam ti Gigabit.Az sum na 18 lv. na mesec a ot wareza svalqm s 380kb/sec bulgarskiq mi trafik e 20kb/sec a mejdunarodniq mi e 10-11kb/sec,kato se ima predvid 4e v bro6urata za Gigabit pi6e6e 4e za tiq pari trqbva da svalqm s 300kb/sec ot wareza bulgarski 15kb/sec i mejdunaroden 8kb/sec :lol:

Когато можеш да сваляш обаче!!! :D Щото повечето време маи не можеш! :lol:

Момчета как са нещата при вас. Вчера докато свалях с 120к и днеска 20-30-40к :( При вас има ли такова нещо на Д+

едит: при мен всичко си е ок отново. ако може да се каже така щото пак свалям с 120к :blink:

edit2:няма вече 120к няма увеличение. живота е гаден ек са гадни :cry

Момчета как са нещата при вас. Вчера докато свалях с 120к и днеска 20-30-40к :( При вас има ли такова нещо на Д+

а бе кво ми говориш...вчера мноо се ядосах... по едно време свалях с 30к на Д+ !!!!!!!!!!!!!!!! след тва спадна към 22-23....

Аз миналия месец бях на Д+ и си смених тарифата на Д, за да може и IP-то да ми се смени..иначе неможело. Както и да е. От вчера съм с ново IP, и продължих да си свалям с 90кб/с до преди няколко часа. Явно еврокомците са се усетили и ме резнаха, въпреки закъснението от ден и половина :) Интересно че IP-то ми е същото от вчера. Това е противно на моето очакване, че поредица от IP-та отговарят на дадена тарифа. Вчера бях на Д+, а днес съм на Д с едно и също IP.

Da ama kat hvanesh virus ti spirat neta i go duhash!I posle vuri sa opravqi!

едит: при мен всичко си е ок отново. ако може да се каже така щото пак свалям с 120к :blink:

edit2:няма вече 120к няма увеличение. живота е гаден ек са гадни  :cry

На Д+ съм от сума време и НИКОГА не съм свалял на 120к.. на 90 да... и то зависи откъде.

От webshots.com доста често свалям с по 60k/sec въпреки че е международен трафик... само че го правя около 11:30 - 12:00 през ноща. Иначе доста по-слабичко (20кб/сек) но мен така ме устройва засега.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...