samkijot Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Cold.War.BETA-DISSONANCE Official web page: Cold War Publisher: DreamCatcher Interactive Developer: Mindware Studios Genre: 3D Action / 3D Adventure Release date: Fall 2005 Story/Description: Cold War follows the story of Matt Carter, a freelance journalist, who finds himself in the midst of an international conspiracy that aims to control the U.S.S.R. Twelve hours after arriving in Moscow for a routine story, Carter has been stripped of all his possessions, beaten unconscious and thrown into the KGB's political prison. Using only recovered weapons and improvised gadgets, he must now evade or overcome elite Soviet forces and defeat the conspiracy before he is sent to a Siberian prison camp or killed. Multiplayer: None Media type and size: 102x15 MB Release folder name: Cold.War.BETA-DISSONANCE NFO file: NFO Protection: None Because Beta Multilanguage: Dont Know Cold War Impressions: Gamespot, None Demo: None Screenshots: Gamespot Trailer: 3dgamers та ... някой вече да я е пробвал? много ми прилича на splinter cell .... ако е подобна, няма да е лоша btw в nforce.nl ги няма тоя release. 'щото е beta ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Да, в nforce не пускат бета релизи както и non-english ones. За последните има редки изключения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Да, в nforce не пускат бета релизи както и non-english ones. За последните има редки изключения. <{POST_SNAPBACK}> Предимно за холандско-езични рилийзи се правят изключенията Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 14, 2005 Author Share Posted June 14, 2005 а бе, сега тръгнах да я инсталирам и гледам следното Minimum system requirements for this version 1.5GHz processor 768MB RAM nVidia GeForce3 / ATI Radeon 8500 or better video card with 128MB video memory DirectX compatible sound card mouse тея нещо да не са се объркали Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Малко съмнително да иска толкова слаб процесор, ако иска толкова рам .. сигурно рама е от recommended Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 14, 2005 Author Share Posted June 14, 2005 аз се отказах още на въведението (не ми достигала виртуална памет, след като последния път я дигнах почти двойно. ай сектир и скапаните изисквания) ... иначе играта може и да е хубава, ама с моите 256 ram Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Мен пък ме ребуутва след няколко секунди 3D Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Хаха...май програмистите на играта са далеч от финалната версия Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Тъй е. Проблема не е точно в моя телевизор, тъй като сега лятото съм махнал всичкия клок, за да има стабилност. Други игри не правят такива шмекерии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Тъй е. Проблема не е точно в моя телевизор, тъй като сега лятото съм махнал всичкия клок, за да има стабилност. Други игри не правят такива шмекерии. <{POST_SNAPBACK}> Хм...а пък май е в твоя телевизор Рекох си - Я из да пробвам какво ще стане... И играта тръгна, и на всичкото отгоре ми върви перфектно без грам лаг. Играта си заслужава - прекрасна графика, геймплей - тип Splinter Cell Много и се накефих...и продължавам Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Хм...а пък май е в твоя телевизор Рекох си - Я из да пробвам какво ще стане... И играта тръгна, и на всичкото отгоре ми върви перфектно без грам лаг. <{POST_SNAPBACK}> Това че не е съвместима с моя хардуер, не значи че имам стари драйвери или повреден такъв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Това че не е съвместима с моя хардуер, не значи че имам стари драйвери или повреден такъв. <{POST_SNAPBACK}> Ами аз не съм казал, че имаш стари драйвери или повреден хардуер... Просто казвам, че по принцип играта работи перфектно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Ами аз не съм казал, че имаш стари драйвери или повреден хардуер... Просто казвам, че по принцип играта работи перфектно... <{POST_SNAPBACK}> Хубу де разбрахме че ти работи перфектно на теб. Ако бачкаше и на мен би трябвало да е още по-перфектно, но ще изчакам да излезне финална версия и ще се пробвам на нея пак, че сега хем я истрих тази, хем ме мързи да я тегля пак, хем и място нямам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 На - мойта конфигурация върви пушка ( на 1024x768 хвърчи ). simba до къде си я докарал, бтв в цялата ли игра има толкова филмчета в смисъл тези които ти казват какво да правиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted April 24, 2006 Author Share Posted April 24, 2006 в крайна сметка какви са изискванията за тази игра за release-a на RELOADED гледам, че са поносими, ама когато я пробвах (beta-ата) беше неимоверно тежка. някой играе ли я изобщо в момента? доближава ли се поне малко до splinter cell Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.