u3poga Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Днес нетрябва ли да излезне новия епизод или пак имат няква почика?!?! :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tek4o Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Aми той излезе.. има го в nine.cult/tt Link to comment Share on other sites More sharing options...
AZDEAZ Posted January 29, 2006 Author Share Posted January 29, 2006 Нападайте, хора. Титрите за 11 серия може да вземете оттук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 като гледам кога за последно е писано в тая тема май май са много малко феновете на тоя уникален филм...в началото не ме кефеше толкова колкото the oc но вече мисля че one tree hill е по-добрия филм на някой отваря ли му http://nine.cult/tt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AZDEAZ Posted February 21, 2006 Author Share Posted February 21, 2006 Не, на никой не му се отваря торента за сериали. Може би еврокомци са по-малко активни, защото доскоро сериала не беше качен на сървъра им. Но от онзи ден грешката е поправена. А друга причина, че тук няма яка говорилня за сериала, вероятно е, че всички фенове си чешим езиците тук, фен форума на сериала за БГ. Чувствайте се поканени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 еми да наистина ги качиха сериите обаче аз винаги в четвъртък си ги свалях сега незнам от каде другаде и кога ще ги качват в сървърите на евроком Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 О супер як е този филм Не съм предполагала,че толкова ще ми хареса... п.с. О.С. не струва Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_wonderer Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 На някой да му се намира песничката, с която започва сериала?Щото мноо кефи. Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Gavin DeGraw - I Don't Want To Be Мoon Light Mного ти благодаря!Ти си човека, който винаги ми помага за песни Пак заповядай Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_wonderer Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Мoon Light Mного ти благодаря!Ти си човека, който винаги ми помага за песни Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted April 13, 2006 Share Posted April 13, 2006 Сериалът е супер як ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 Аз имам една маааалка забележка. Тези дни гледах няколко епизода от първия сезон със субтитри. Доста зле. Вярно, че го правите от добра воля, но поне го правете както трябва. Безброй много правописни грешки, много пропуснати реплики и най-вече - много неправилно преведени реплики. На места тотално се губи смисълът. С две думи - правите "мечешка услуга" на тези, които гледат сериала със субтитри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen_333 Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 Неска мисля че официално излиза в САЩ пилотният епизод на 4 сезон, така че живот и здраве утре трябва да го видим ето ви Линкче от линкоса е предполагам че скоро ще го качат и в локалния П П интересна беше серийката Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 Ето го и при нас Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 супер скоро почва и The O.C ще има кво да се гледа Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 Сериятя наистина беше добра и подобаваща за начало на новия сезон. Постави много въпросителни по отношение на развитието на сюжета и главните персонажи, като линия на поведение и т.н. Само дето нямам нерви да чакам до другата седмица за следващия епизод. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Тоя сериал май само мен не можа да грабне Ама какво да се прави. Просто не ме запали вътрешно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Гледал ли си поне 2 сезона???И аз го гледах просто да си запълвам времето защото един приятел ми го препоръча ,НО само за ЕДНА ЕДИНСТВЕНА СЦЕНА И ЗА НАЧИНА ПО КОЙТО Я ИЗИГРАХА СИ СТРУВАХА ВСИЧКИТЕ СЕЗОНИ.Просто видях истина на екрана и като игра и като диалог и като чувство.Просто го обикнах този сериал( е ся и Брук има много голяма заслуга за това ама не е тя тема на разговора( или да ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen_333 Posted October 1, 2006 Share Posted October 1, 2006 Гледал ли си поне 2 сезона???И аз го гледах просто да си запълвам времето защото един приятел ми го препоръча ,НО само за ЕДНА ЕДИНСТВЕНА СЦЕНА И ЗА НАЧИНА ПО КОЙТО Я ИЗИГРАХА СИ СТРУВАХА ВСИЧКИТЕ СЕЗОНИ.Просто видях истина на екрана и като игра и като диалог и като чувство.Просто го обикнах този сериал( е ся и Брук има много голяма заслуга за това ама не е тя тема на разговора( или да ). Напълно споделям мнението ти първоначално бях скептично настроен но после се убедих че сериала си заслужава Като цяло най много ми хареса епизода с ония пич дет превъртя и почна да стреля в даскалото в края на 3ти сезон Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted October 1, 2006 Share Posted October 1, 2006 Е ,не ми е на мен това любимата сцена( даже не епизод ) ама айде да не разваляме за другите удоволствието сами да си го изгледат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted October 1, 2006 Share Posted October 1, 2006 а бе сериала си е номер 1 и трябва да се гледа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 качвам го в тракера на ГГбит след около час :-) Поздрави ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 (К)анал 1 започват да излъчват първия сезон.Днес даваха 1 епизод Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 (К)анал 1 започват да излъчват първия сезон.Днес даваха 1 епизод дам одеве свърши много смешни гласове имат Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Аз съм на мнение че трябва със субс да са всичко чуждоезични филми.Това озвуч. на канал 1 прецаква филма само. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.