AZDEAZ Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 За онези, на които им е убягнал този адски готин сериал, искам да им го препоръчам най-горещо. Според някой фенове, дори е по - добър и от О.С. Работата по превода му върви с пълна пара, така че може да му се наслаждавате. В момента сме го превели до 15 серия. Тази вечер или най-късно утре ще пуснем субовете до 18 и продължаваме напред. Сериите със субовете може да се теглян на следният адрес http://onetreehill.hit.bg. Там са качени всички серии, а тъй като качвенето на субовете малко се бави за тях може да проверявате на адрес http://subs.unacs.bg. Еми това е, приятно гледане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 в момента съм на 12 серия Сериалчето си го бива ...Само че не мога да търпя Чат Мишел Мари (Лукас Скот) никога не съм го харесвал и се съмнявам че ще го харесам доста е обещаващо сериалчето Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrAgMaKeR Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 В момента довършвам ъплоада в "унгарският сайт" и на сезон 2, ако Dreamer не се беше направил щях да ги кача и в японеца Иначе One Tree Hill Rulz Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Ха Ха и на мен Dreamer ми се прай и на мен не ми дава да кача всички серии на The O.C на "японеца".Сигурно щом казвате сигурно сериалчето е яко .Може и да се навия да го гледам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AZDEAZ Posted June 15, 2005 Author Share Posted June 15, 2005 Гледай го непременно няма да съжаляваш. А иначе искам много да благодаря на FrAgMaKeR за upload-а, защото без него цялото това начинание по превода, щеше да бъде безсмислен. Щяхме да си го превеждаме само за нас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 супер е филма до сега до 5та серия съм го гледал и ме кефи... като имам време ще го гледам дано по-бързо се направят субтитри и за другите серии Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerji Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Nqkoi moje li da mi dade link za seriite sled 12-ta,zashtoto ne moga da gi namerq! Inache seriala e mnogo gotin! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 http://subs.unacs.bg там ги има Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrAgMaKeR Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Nqkoi moje li da mi dade link za seriite sled 12-ta,zashtoto ne moga da gi namerq!Inache seriala e mnogo gotin! <{POST_SNAPBACK}> Сериите след 12-та ги има в "унгареца", но могат да се свалят и от тук или от тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
solenka Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Този сериал е по-готин и от O.C.Благодаря на всички,които са се погрижили за качването не сериите и за превода! Link to comment Share on other sites More sharing options...
emirates stadion Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 O.C. rqpa da qde Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarbanov Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 seriala e super lud ama malko sam nerven zashtoto oshte nemoga da izgledam 2 sezon aide po-barzo sas subtitrite Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Наскоро започнах да го гледам и го препоръчвам на всички,които харесват The O.C. Готин актьорски състав,интересен сюжет и як саундтрак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerji Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 След като изгледах и 2-та сезона,мога да кажа че този сериал ми харесва много повече от The O.C! Искам да питам някои знае ли дали има 3-ти сезон в нета?А ако няма,по коя телвизия го дават?Ще съм много благодарна ако ми кажете! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrAgMaKeR Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 След като изгледах и 2-та сезона,мога да кажа че този сериал ми харесва много повече от The O.C!Искам да питам някои знае ли дали има 3-ти сезон в нета?А ако няма,по коя телвизия го дават?Ще съм много благодарна ако ми кажете! <{POST_SNAPBACK}> Трети сезон в момента още не е започнал да се снима, ще започне до края на месеца, а първият епизод ще бъде излъчен по телевизия WB някъде през септември-октомври, но не се знае още точната дата. В нета епизодите от известните сериали излизат почти моментално след това. Когато това стане факт ще се разбере Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 до 18та серия на 2рия сезон съм тоя филм е невероятен ! супер лудница който не го е гледал да почва веднага Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Някой може ли да ми каже от къде мога да дръпна 22 серия на Сезон 2?В Movies.hu има 23,но няма 22!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncle Fester Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Някой може ли да ми каже от къде мога да дръпна 22 серия на Сезон 2?В Movies.hu има 23,но няма 22!? <{POST_SNAPBACK}> 22-ра и 23-та серия са сляти в една,която е около час и половина.Във Movies.hu е точно така,но е озаглавена само 23 тъй като това е последната серия Така че дърпай и гледай на спокойствие Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 изгледах сериала скоро ! много е як еййй...нямам търпение до новите епизоди ... и как свърши... дано е по скоро че не издържам Link to comment Share on other sites More sharing options...
AZDEAZ Posted July 28, 2005 Author Share Posted July 28, 2005 По неподтвърдена информация за жалост трети сезон почва на 5 октомври. Източникът е фен сайт на сериала, а на официалната страница все още няма съобщение, да се надяваме, че това не е вярно и да почва по-скоро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 колкото по рано толкова по добре AZDEAZ мерси мн за субтитрите ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trent Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Сега след като се заех и аз да изгледам първия сезон мога да кажа че серияла е добре направен с добър актьорски състав. Позната история, леко напомня на ОС, че понякога и не само леко, но иначе е зарибителен и има неща заради които си струва да се гледа. Общо взето който не го е гледал да го гледа аз продължавам втори сезон... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrAgMaKeR Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Първи сезон е качен в арената, има локални сийдъри, ето линк. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vanko3 Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Първи сезон е качен в арената, има локални сийдъри, ето линк. <{POST_SNAPBACK}> ФИЛМЕЧЕТО Е СУПЕР В МОМЕНТА ГЛЕДАМ 2 СЕЗОН И СМЯТАМ ДА ГО ШАРНА В DC+.КОЙТО Е НА ГИГАБИТ ДА ТАРСИ/ fakk / НО ИЗЧАКВАМ ОШТЕ 5 СЕРИЙКИ ДА СЕ СВАЛЯТ.ГЛЕДАЙ ТЕ ГО ЩЕ ВИ ЗАРИБИ МНОГО. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AZDEAZ Posted September 18, 2005 Author Share Posted September 18, 2005 ЕТО ВИ ТРЕЙЛЪР ЗА ТРЕТИ СЕЗОН НА ОNE TREE HILL ЗАЕДНО СЪС СУБТИРИ НА БЪЛГАРСКИ, направих ги за онези, които съвсем не се оправят с английския. КЛИПЧЕТО ТИТРИТЕ Да не забравя да спомена заслугите на всички. Clark Kent откри трейлъра, the_creator_pz успя да свали по-хубаво качество, а ора го качи в БГ сайт. Дава доста хляб за размисъл, кой е подпалвача, а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.