alekto Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Бих отишла на малко заливче, непокътнато и самотно, слънчево, приятно, спокойно, без жива душа на десетки километри...с един специален за мен човек (да помечтаем заедно) Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Далечният Изток. Винаги съм се възхищавал на природата им и на начина по който подреждат и проектират всичко. Харесвам Zen стилът и zen философията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Бих желал да отида на едно просторно и спокойно местенце, където като се отпусна и чак на сутринта може да ме събуди някое птиче сега смятам да отида там , в моето легло тази вечер ще съм сам и ще се наспя като пън , утре може и да помислим за компания Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 В Япония с 1 много специален човек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 В Тибет... сам... и да остана там... може би до края на дните си... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 де да можеше да отида на луната тишина... спокоиствие... рай Link to comment Share on other sites More sharing options...
PEO Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Два си ми най-усновните мераци и двата с няква мадама 1 опера в Миланската скала 2 кулата в Париж Link to comment Share on other sites More sharing options...
EverCool Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 на някои прелестен и див остров кадето можеш да забравиш за всичките си проблеми да се отпуснеш и да се почустваш уникално но не да си сам в този приказен раи ами да си с любимия на сарцето ти човек и да сте в някоя от онези зарибени тропи4ески дарвени ка6ти и да сте сами двамата с ве4носта да живеете заедно за мига еи ся 4е зех много мечтая и .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Vivaaaa Las Vegas Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 на някои прелестен и див остров кадето можеш да забравиш за всичките си проблеми да се отпуснеш и да се почустваш уникално но не да си сам в този приказен раи ами да си с любимия на сарцето ти човек и да сте в някоя от онези зарибени тропи4ески дарвени ка6ти и да сте сами двамата с ве4носта да живеете заедно за мига еи ся 4е зех много мечтая и .... И какво ще ядете? Или ще си носите луканка и кашкавал от тука. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Санкт Петербург, Auckland, Canada, Danmark, China, Japan, Suomi... Все с един и същи човек. Пък може и сам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Какво ми се прави в момента ли? Ами много ми се ще да съм си в България и по- точно в Родопите. Да видя малко зимна красота,да пипна малко сняг ,защото от 2 години не съм пипвал,е с изключение на онова бялото във фризера. И покраи снега, да пийна една греяна ракийчица на някое свинско погребение Еххххххххххххххххххххххххххххх мечти, мечти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Още една моя много голяма мечта: Да съм част от екипажа на огромен междугалактически кораб, отплавал към далечни звезди... да дам (заедно с другите от екипажа) началото на поколение "звездни" хора и да умра в космоса... и да бъда погребан в безбрежните пространства на вселената :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
EverCool Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 И какво ще ядете? Или ще си носите луканка и кашкавал от тука. шпек ЛЕки кво друго ... Тва е наи тапия вапрос които са ми го задавали ?!? Брато целта е да си споделя каде ми се ходи точно ся и то не с кои да е а с любимия ми човек .... а и кат толкоз си отворен аз те питам а ти как ще се спраиш в твоя Тибет а :? Нито Знаеш китаиски или там кавто говорят нит нищо ще юркат там кат чужденец ... или от каде щте сабере6 пари зада отиде6 до там ... ся се замисли дали вапроса ти кам мене беше оместен или беше чиста доза простотия ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 В момента искам да съм с моята любима жена. На доста отдалечена от цивилизацията вила,например някаде над Лилково.Да има камина и поне метър сняг. Да сме пред камината и да гледаме как вали. ИДИЛИЯ. Това искам аз в този момент. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 В момента искам да съм с моята любима жена. На доста отдалечена от цивилизацията вила,например някаде над Лилково.Да има камина и поне метър сняг. Да сме пред камината и да гледаме как вали.ИДИЛИЯ. Това искам аз в този момент. Аз бих добавил - "Да има и меко легло със сатенени чаршафи и......и ПОСЛЕ да гледаме как вали" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 За момента специално бих се дръпнал на вилата.Тишина, спокойствие, отлежало вино в мазето...Друг не ми трябва, сам да съм, че да разпусна най-накрая от човешко присъствие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qzoveca Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 на самотен остров..... Ще бъдем аз и един тон от най- добрия приятел на човека -Johny Walker Black label . A да ,ще си взема и кучето ....да не превърта съвсем... Ще пия по цял ден докато не умра от цироза.... П.С. хубаво ще е и от време на време да пристига по някоя друга самодива... ама за кратко...и след тва да си ходи ....че е мн възможно да ми развали спокойствието.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 в горичката зад линиите в кватал смирненски да си опечем една гугудка с дружината от едно време Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 някъде на тихо в планината, по възможност Веднага! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted February 8, 2008 Author Share Posted February 8, 2008 в Палермо ми се ходи нещо. на дербито Napoli-Palermo. после на дербито Roma-Lazio. и после на дербито Juventus-Roma. изобщо по дербита ми се ходи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 някъде на тихо в планината, по възможност Веднага! По възможност сам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 По възможност сам. И на палатка. Ранен април ;]. Идилия! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 И на палатка. Ранен април ;]. Идилия! Април не мога, ама лятото ме поканиха на планина. Със спален чувал, без палатка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Някъде където да съм щастлив?Ако говорим за конкретно място...( не обослувено от изказаното по-рано )...може би река Хъдсън...в някой плаващ ресторант или ресторант с панорама към Манхатън...часът да е горе-долу този...бутилка червено, но българско...ако може Мавруд...с жената която владее душата ми...музикален фон Dave A Stewart-Lily Was Here...един миг...един живот... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.