GeorgiK Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Вчера пуснах мухата на майка ми и баща ми и може би някъде към края на август ще да идем в Рим. Ама аз толкова се запалих, че още сега съм тръгнал мислено... Жалкото е, че жената няма да е с мен, щото вече ще е заминала за университето, ама иначе с нея искам и семейно искам и Николай барабар...(ама да не мрънка толкова като като бяхме в Прага)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Искам да отида на събиране на Playboy Playmates с един приятел! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Искам да отида в Ямайка! Я ман! Ще си спретна една плантация! Какво му трябва на човек! Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Аз искам да ида на Е3 с много пари в джоба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 точно сега искам да отида с една съседка на клубче Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Австралия,Нова Зенландия и всичките островчета в онзи район/където няма пукнат човек разбира се/,Аляска/отново незаселени места/,Куба,Ямайка/малко купон сред хора/,Южна Америка/пак ще бродя из пущинаците/.Ако имах възможност още сега щях да тръгна за което и да е от тези места...ама нямам,дано някога имам все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Хмм...ами искаам....искам да отида в Египет Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Австралия,Нова Зенландия и всичките островчета в онзи район/където няма пукнат човек разбира се/,Аляска/отново незаселени места/,Куба,Ямайка/малко купон сред хора/,Южна Америка/пак ще бродя из пущинаците/.Ако имах възможност още сега щях да тръгна за което и да е от тези места...ама нямам,дано някога имам все пак <{POST_SNAPBACK}> Зарязвам космоса, и аз искам в Нова Зенландия! По думите на баща ми - там можеш преспокойно единия ден да си на ски в планините, а другия на плажа. Искам да живея там! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Хмм... с кого? - с любимия си... къде? - няма значение.... стига да съм с него Но ако все пак трябва да избера място - островче.... само за нас двамата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Австралия,Нова Зенландия и всичките островчета в онзи район/където няма пукнат човек разбира се/,Аляска/отново незаселени места/,Куба,Ямайка/малко купон сред хора/,Южна Америка/пак ще бродя из пущинаците/.Ако имах възможност още сега щях да тръгна за което и да е от тези места...ама нямам,дано някога имам все пак <{POST_SNAPBACK}> И аз така!Плюс още десетина страни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Хмм...ами искаам....искам да отида в Египет <{POST_SNAPBACK}> И аз така. Искам да се набутам в неква прокълната пирамида Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 И аз така. Искам да се набутам в неква прокълната пирамида <{POST_SNAPBACK}> И аз исках, ама много терористи има и се отказах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 И аз исках, ама много терористи има и се отказах <{POST_SNAPBACK}> Приемлива алтернатива е Лас Вегас! Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 "Убийте я,за да не се мъчи!!!!!!!!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Да не е тук и да не съм... На крачка от вчера, на хиляди светлинни години от утре-то... Сега... Неадекватна в собствената си неадекватност, отчуждена от себе си... (Тук е мястото някой да вмъкне репликата: "Убийте я, за да не се мъчи" ) <{POST_SNAPBACK}> Убийте я, за да не се мъчи! Иначе Нова зеландия хич не е лоша бройка, а може и в Алпите цял ден да си обикалям ливадите с надеждата че малък мармот ще ми донес шепа вишни... Пък може и купон в някоя кръчма в Берн или Цюрих... Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 никъде!!в момента ми e толкова айляк в къщи пред компа с бирата и цигарата,Offspring na max,че никъде не може никой да ме накара да отида Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Навсякъде другаде, само да не съм тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Jamaica rulez!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Simon Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Аз искам да отида на хаваите с моита приятелка Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Може да пробвам дали ще си паснем с Моника Белучи в Париж....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Бора Бора ... с гаджето си... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Искам да отида някъде далеч от настоящото си местоположение. Например - у дома, при милото ми същество. И да си изключа телефона и съзнанието за всякакви външни хора и проблеми. Да правим макарони и . И да играем на игри, от които се хиля до припадък. И да забравя всички тревоги. И да е пролет, да е топло и да си правим планове за мини-трипчета по света и у нас. Само да не съм тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Ами на мен страшно много ми се ходи в Лондон или пък на Сейшалските островви последната алтернатива е на на място като това от филмът "Плажът" и на всичките тези места да е с мен някоя красива девойка с която ще можем на спокойствие да се отдадем на гореща страст-- оо като си помисля за тези места и се разтапяям Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 в кухнята да си доям сандвичите от макдоналдс.... ооо чудо , аз наистина отивам към кухнята.... желанието ми се збъдна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.