Jump to content
BulForum.com

къде би отишъл?

LPFC

Recommended Posts

Вчера пуснах мухата на майка ми и баща ми и може би някъде към края на август ще да идем в Рим. Ама аз толкова се запалих, че още сега съм тръгнал мислено... Жалкото е, че жената няма да е с мен, щото вече ще е заминала за университето, ама иначе с нея искам и семейно искам и Николай барабар...(ама да не мрънка толкова като като бяхме в Прага)...

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Искам да отида в Ямайка! Я ман! :gangstah:

Ще си спретна една плантация! ;)

Какво му трябва на човек! :lol:

Австралия,Нова Зенландия и всичките островчета в онзи район/където няма пукнат човек разбира се/,Аляска/отново незаселени места/,Куба,Ямайка/малко купон сред хора/,Южна Америка/пак ще бродя из пущинаците/.Ако имах възможност още сега щях да тръгна за което и да е от тези места...ама нямам,дано някога имам все пак :huh:

Австралия,Нова Зенландия и всичките островчета в онзи район/където няма пукнат човек разбира се/,Аляска/отново незаселени места/,Куба,Ямайка/малко купон сред хора/,Южна Америка/пак ще бродя из пущинаците/.Ако имах възможност още сега щях да тръгна за което и да е от тези места...ама нямам,дано някога имам все пак :huh:

Зарязвам космоса, и аз искам в Нова Зенландия! По думите на баща ми - там можеш преспокойно единия ден да си на ски в планините, а другия на плажа. Искам да живея там!

Хмм... с кого? - с любимия си... къде? - няма значение.... стига да съм с него :love

Но ако все пак трябва да избера място - островче.... само за нас двамата :wub: :heart: :heart: :heart:

И аз така!Плюс още десетина страни! :rolleyes:

"Убийте я,за да не се мъчи!!!!!!!!":)

Да не е тук и да не съм...

На крачка от вчера, на хиляди светлинни години от утре-то... Сега...

Неадекватна в собствената си неадекватност, отчуждена от себе си...

(Тук е мястото някой да вмъкне репликата: "Убийте я, за да не се мъчи"  :P  )

Убийте я, за да не се мъчи!

Иначе Нова зеландия хич не е лоша бройка, а може и в Алпите цял ден да си обикалям ливадите с надеждата че малък мармот ще ми донес шепа вишни... Пък може и купон в някоя кръчма в Берн или Цюрих... :rolleyes:

никъде!!в момента ми e толкова айляк в къщи пред компа с бирата и цигарата,Offspring na max,че никъде не може никой да ме накара да отида :punk

Може да пробвам дали ще си паснем с Моника Белучи в Париж.......

• 2 years later...

Искам да отида някъде далеч от настоящото си местоположение. Например - у дома, при милото ми същество. И да си изключа телефона и съзнанието за всякакви външни хора и проблеми. Да правим макарони и :love . И да играем на игри, от които се хиля до припадък. И да забравя всички тревоги. И да е пролет, да е топло и да си правим планове за мини-трипчета по света и у нас. Само да не съм тук.

Ами на мен страшно много ми се ходи в Лондон или пък на Сейшалските островви последната алтернатива е на на място като това от филмът "Плажът" и на всичките тези места да е с мен някоя красива девойка с която ще можем на спокойствие да се отдадем на гореща страст-- оо като си помисля за тези места и се разтапяям :love :rolleyes:

в кухнята да си доям сандвичите от макдоналдс.... ооо чудо , аз наистина отивам към кухнята.... желанието ми се збъдна :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...