LPFC Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Сега.Веднага.Къде е мястото,което най-много искаш да посетиш и с кого би го споделил/а? Аз -The Beach! Без Леонардо Ди Каприо. Аll alone или с 2-3 подбрани приятели,с които да споделя онези безкрайни полета Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Точно тук където съм сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Морския бряг. С една от три конкретни мадами.... Може и някой високопланински язовир или езеро... Навсякъде другаде, но не и в тоя, или който и да е град! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Планина, сняг, приятели, сноуборд екипировка, PC в хотелската стая със сателитен модем и 500GB памет, а кат си тръгваме да ни дадат по едно от тея нови DVD-та с по 800GB и да ни дадат всичко дето сме си го свалили да си го прехвърлим на DVD-то. Мухахахахаха! Малко шантаво ама имам право да мечтая нали??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 В момента искам да отида на морето . Естествено с любимия човек Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Взимам кака ви Анджи, паля гумите на м - ката и отпрашваме някъде из дивите местности, да се отдадем на усилена обмяна на флуиди Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Ето тук: ...ако не, тук: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Ся като се замисля ...предпочитам да отида някъде където вали постояно ,но сам Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 където и да е стига да е хубаво и да е с една специална "девойка" Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Взимам кака ви Анджи, паля гумите на м - ката и отпрашваме някъде из дивите местности, да се отдадем на усилена обмяна на флуиди <{POST_SNAPBACK}> Само да не те разбере 44 килограмовата миска По темата- бих отишъл там, където ще се чувствам пълноценен! Но май не искам да се установявам никъде, а да пътувам! Целият свят ми е интересен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 С най-голямо удоволствие бих отишъл на Хавай-те или на някой забутан остров,с любимия човек .Ще бъдем нещо като тия двамата Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Аз искам да е привечер, залез слънце, никакъв вятър, пълна тишина, никакви хора, никакъв шум, само аз, Той, прегърнати стоим и гледаме Тадж Махал. Когато се наситим да го гледаме, ще се целунем и ще си отидем Представям си дори ужасяващи подробности като например как сме облечени и какви точно и колко облаци има, как ме е прегърнал и какво е изражението на лицата ни... някой трябва да ме приземи, става опасно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Точно в момента ми се ходи до леглото ама утре имам изпит и трябва да чета Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Трябва ми само топло време моренце готино маце до мен и няколко студени бирички да не ми е жега Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 outdated Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 В това време-в 'Аквапарк'-а ,който е близо до Кушадасъ,заедно с всички вас Link to comment Share on other sites More sharing options...
Treef Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Аз пак искам да съм на самотен остров с ужасно красива девойка,обезумяла за секс.Няма да е лошо да има малко биричка А и най-важното да ме чака хеликоптер на другия край на острова....няма да умирам там я... .Ееех..обичам да мечтая Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 При ужасно променливите настроения, на които съм подвластен последно време... сега, в този момент искам не изпитвам емоции, да нямам тяло и да се слея със вселената, времето и пространството да не значат нищо за мен и да съзерцавам звездите, планетите, облаците космически прах, спиралните галактики (като тези в настоящия ми подпис), да стана част от вселената и да бъда сам... без да го съзнавам, без да мисля върху това! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Сега в момента искам да съм във ваната на някой от луксозните стаи на хотел Аугуста в Хисар и да се пличкам с минерална вода.. и гаджето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 СИГА АМА ВЕДНАГА! Бих отишъл в Гърция. След няколко дни там почват следващите етапи от световния рали шампионат и искам да гледам. А докато почнат ще се развея малко по Средиземно море, ще пийна малко гръцко вино и бира, ще поогледам гъркините, които, каквото и да говорят хората, хич дори не са лоши. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Зарязвам хотела, искам и аз на рали шампионата Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 точно сега ми се ходи в любимото ми легло,така ми се спи..............а и така ме цепи главаа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Зарязвам хотела, искам и аз на рали шампионата <{POST_SNAPBACK}> И аз. Искам да видя как Марко Мартин ги пука наред!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Точно сега ми се ходи на Еверест. Но и идеята за световния шампионат не е лоша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.