Jump to content
BulForum.com

къде би отишъл?

LPFC

Recommended Posts

Сега.Веднага.Къде е мястото,което най-много искаш да посетиш и с кого би го споделил/а?

Аз -The Beach! Без Леонардо Ди Каприо. Аll alone или с 2-3 подбрани приятели,с които да споделя онези безкрайни полета :rolleyes: :devil :woot

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Морския бряг. С една от три конкретни мадами....

Може и някой високопланински язовир или езеро...

Навсякъде другаде, но не и в тоя, или който и да е град!

Планина, сняг, приятели, сноуборд екипировка, PC в хотелската стая със сателитен модем и 500GB памет, а кат си тръгваме да ни дадат по едно от тея нови DVD-та с по 800GB и да ни дадат всичко дето сме си го свалили да си го прехвърлим на DVD-то. Мухахахахаха! Малко шантаво ама имам право да мечтая нали??? :P

Взимам кака ви Анджи, паля гумите на м - ката и отпрашваме някъде из дивите местности, да се отдадем на усилена обмяна на флуиди :blink: :D :hump:

Взимам кака ви Анджи, паля гумите на м - ката и отпрашваме някъде из дивите местности, да се отдадем на усилена обмяна на флуиди  :blink:  :D  :hump:

Само да не те разбере 44 килограмовата миска :) :laughing:

По темата- бих отишъл там, където ще се чувствам пълноценен! Но май не искам да се установявам никъде, а да пътувам! Целият свят ми е интересен!

С най-голямо удоволствие бих отишъл на Хавай-те или на някой забутан остров,с любимия човек :love.Ще бъдем нещо като тия двамата :)

HAWAII2.jpg

Аз искам да е привечер, залез слънце, никакъв вятър, пълна тишина, никакви хора, никакъв шум, само аз, Той, прегърнати стоим и гледаме Тадж Махал. Когато се наситим да го гледаме, ще се целунем и ще си отидем :love Представям си дори ужасяващи подробности като например как сме облечени и какви точно и колко облаци има, как ме е прегърнал и какво е изражението на лицата ни... някой трябва да ме приземи, става опасно...

Трябва ми само топло време моренце готино маце до мен и няколко студени бирички да не ми е жега :)

Аз пак искам да съм на самотен остров с ужасно красива девойка,обезумяла за секс.Няма да е лошо да има малко биричка А и най-важното да ме чака хеликоптер на другия край на острова....няма да умирам там я... .Ееех..обичам да мечтая :)

При ужасно променливите настроения, на които съм подвластен последно време... сега, в този момент искам не изпитвам емоции, да нямам тяло и да се слея със вселената, времето и пространството да не значат нищо за мен и да съзерцавам звездите, планетите, облаците космически прах, спиралните галактики (като тези в настоящия ми подпис), да стана част от вселената и да бъда сам... без да го съзнавам, без да мисля върху това!

Сега в момента искам да съм във ваната на някой от луксозните стаи на хотел Аугуста в Хисар и да се пличкам с минерална вода.. и гаджето :)

СИГА АМА ВЕДНАГА!

Бих отишъл в Гърция. След няколко дни там почват следващите етапи от световния рали шампионат и искам да гледам. А докато почнат ще се развея малко по Средиземно море, ще пийна малко гръцко вино и бира, ще поогледам гъркините, които, каквото и да говорят хората, хич дори не са лоши.

точно сега ми се ходи в любимото ми легло,така ми се спи..............а и така ме цепи главаа :angry:

Зарязвам хотела, искам и аз на рали шампионата ;)

И аз. Искам да видя как Марко Мартин ги пука наред!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...